nanad 101 Report post Posted November 28, 2011 Νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ όμορφα όπως πάντα βέβαια...! Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 28, 2011 μαμοτο μου!!! ειστε καπως μακρια ... Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 28, 2011 Νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ όμορφα όπως πάντα βέβαια...! μαμοτο μου!!! ειστε καπως μακρια ... Πες το ψεμματα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 28, 2011 like Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted November 28, 2011 Γράφτε και το όνομα του μαγαζιού βρε παιδιά. Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 28, 2011 ξεχασες πως να βλεπεις το φορουμ μου φαινεται αναμπελ.. http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry232215 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted November 28, 2011 ξεχασες πως να βλεπεις το φορουμ μου φαινεται αναμπελ.. http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry232215 Τώρα είδα την ανακοίνωση Άναμπελ, sorry (θα ανέβεις φαντάζομαι). Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 28, 2011 εκτος συγκλονιστικου απροοπτου αναμπελ στασου μυγδαλα..... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted November 29, 2011 μαμοτο μου!!! ειστε καπως μακρια ... Πες το ψεμματα... Μάκη είσαι απίστευτος!!! Νοερά θα είστε όλοι μαζί μας, για να προσευχηθούμε και αυτή τη χρονιά για υπέροχες χιονισμένες μέρες με λαχταριστό χιονάκι αφράτο αφράτο ώστε να περνάμε όλοι καλά.... -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted November 30, 2011 Η επιλογή του μαγαζιού φαίνεται καταπληκτική. Η ανάρτηση του πανώ μας επιτρέπεται? Αν μπορεί κάποιος να πάρει την άδεια να βάλουμε ένα από τα πανώ μας, είναι ευκαιρία τώρα που έχουμε αρκετά (έχουμε δύο μεγάλα και τρία μικρά). Μπορεί να μπεί και ένα roll-up στην είσοδο για την υποδοχή του κόσμου και για ενημέρωση ότι υπάρχει εκδήλωση. Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 30, 2011 Καλα να περασετε παιδια.....214 χλμ ειναι λιγο μακρυα για εμενα.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 30, 2011 εγω απο καλαματα θα κανω 250 που τα ειδες τα πολλα??? και εχεις ολο εθνικη ετσι... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 30, 2011 εγω απο καλαματα θα κανω 250 που τα ειδες τα πολλα??? και εχεις ολο εθνικη ετσι... Την αλλη μερα δουλευω στις 7........... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 30, 2011 xaxa 2007 pray for snow του εστουχ στο vitrine Λ Συγγρου φευγω απο καλαματα στις 9.30 το βραδυ. ειμαι 11:45 μεσα στο μαγαζι φευγω στις 3:00 και 5:15 κοιμαμαι για να σηκωθω να παω για δουλεια στις 7 το πρωι :P αρρωστια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted November 30, 2011 xaxa 2007 pray for snow του εστουχ στο vitrine Λ Συγγρουφευγω απο καλαματα στις 9.30 το βραδυ. ειμαι 11:45 μεσα στο μαγαζι φευγω στις 3:00 και 5:15 κοιμαμαι για να σηκωθω να παω για δουλεια στις 7 το πρωι :P αρρωστια Αυτό θα πει αγάπη για το σύλλογο! χαχαχαχαχα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted November 30, 2011 Τα σκυλιά επιτρέπονται...? ή θα έχει τα δικά του το μαγαζί...? Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 1, 2011 Τα σκυλιά επιτρέπονται...? ή θα έχει τα δικά του το μαγαζί...? Κάτι μου λέει ότι όλο και κάποια θα υπάρχουν Αν φέρεις το δικό σου κι ο snowholic τη μικρή του θα χει περισσότερη πλάκα (και χώρο) όμως... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted December 1, 2011 Παντως ετσι οπως παει ο καιρός πρέπει να "προσευχηθούμε " πολύ.....και για την Ευρώπη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 1, 2011 Παντως ετσι οπως παει ο καιρός πρέπει να "προσευχηθούμε " πολύ.....και για την Ευρώπη. Eγω εχω ηδη αρχισει τον χορο του Χιονιου..... ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Ερυθροδερμοι γνωστες του θεματος........... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted December 1, 2011 Η ανάρτηση του πανώ μας επιτρέπεται? Αν μπορεί κάποιος να πάρει την άδεια να βάλουμε ένα από τα πανώ μας, είναι ευκαιρία τώρα που έχουμε αρκετά (έχουμε δύο μεγάλα και τρία μικρά). Μπορεί να μπεί και ένα roll-up στην είσοδο για την υποδοχή του κόσμου και για ενημέρωση ότι υπάρχει εκδήλωση. Ναι, το ζητήσαμε και δέχτηκε ο υπεύθυνος του μαγαζιού.... Απλά, όποιος τα έχει να τα φέρει.... keep our fingers crossed....ίσως να σας έχουμε και μια εκπληξούλα που νομίζουμε ότι θα σας κάνει πολύ Eγω εχω ηδη αρχισει τον χορο του Χιονιου..... ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Ερυθροδερμοι γνωστες του θεματος........... ωραία να θυμηθώ να φέρω τις μπογιές -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 1, 2011 Κάτι μου λέει ότι όλο και κάποια θα υπάρχουν Αν φέρεις το δικό σου κι ο snowholic τη μικρή του θα χει περισσότερη πλάκα (και χώρο) όμως... Όχι δεν κατάλαβες... Δεν εννοώ τέτοια σκυλιά... 'Έλεγα να φέρω μια φίλη... (Πλάκα πλάκα... αν έφερνε ο Γιωργος τη "μικρή" και γω τον άλλο.. θα κάναμε πάρτυ... για πάρτυ μας στο μαγαζί... ) Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 2, 2011 Eχουμε εξασφαλίσει παρκιν για τα αυτοκινητα ή θα τα βρουμε σπασμενα στο εβγα? Γιατί το εχουν κατι σαν εθιμο εκει να μην αφηνουν αυτοκινητο σε ησυχια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 2, 2011 Οχι, δεν υπάρχει πάρκινγκ στην περιοχή. Ενα απο τα κριτήρια της επιλογής του ήταν η εύκολη πρόσβαση μέσω του μετρό που λειτουργεί έως αργά τα σαββατοκύριακα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 2, 2011 Eχουμε εξασφαλίσει παρκιν για τα αυτοκινητα ή θα τα βρουμε σπασμενα στο εβγα? Γιατί το εχουν κατι σαν εθιμο εκει να μην αφηνουν αυτοκινητο σε ησυχια. Παρτε κανενα ταξι να κυκλοφορησει το χρημα... Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 2, 2011 Eχουμε εξασφαλίσει παρκιν για τα αυτοκινητα ή θα τα βρουμε σπασμενα στο εβγα? Γιατί το εχουν κατι σαν εθιμο εκει να μην αφηνουν αυτοκινητο σε ησυχια. Πάρκιν υπάρχουν 2-3 κοντά στο μαγαζί επί πληρωμή. Quote Share this post Link to post Share on other sites