vro 10,257 Report post Posted October 10, 2019 Χτες έκανα το εμβόλιο για την γρίπη. Το κάνω τα τελευταία 6 χρόνια λόγω συζύγου που είναι δασκάλα και έχω βαρεθεί κάθε χρόνο να κουβαλά κάθε ίωση του σχολείου, σπίτι. Σήμερα πονά το χέρι μου στο σημείο. Πέρσι πέρα από τον πόνο είχα και τριήμερο με συμπτώματα. Τα δύο τελευταία χρόνια αυτά. Πριν τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αν απλά γέρασα ή αν κάτι στο χαρμανι με πειράζει. Τώρα αν έχει βοηθήσει... Η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει ρίξει στο κρεβάτι από τότε που το κάνω. Όχι ότι δεν έχω ταλαιπωρηθεί. Απλά το περναω σχετικά πιο ελαφρά. Και χωρίς σοβαρά ακροαστικά που έχω συγκεκριμένη ευπάθεια. Επισεις να πω ότι έχω την εντύπωση ότι μέσα στις καμπίνες αυξάνει ο κίνδυνος. 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 10, 2019 Σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted October 11, 2019 Από χτες το εμβόλιο με έχει τσακίσει... Πόνοι στα πόδια , Πονοκέφαλος, Στομαχικές ενοχλήσεις. Κάθε χρόνο και χειρώτερα. Ελπίζω να είμαι μέσα στο στατιστικό τριήμερο γιατι είναι πολύ ενοχλητικό. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 11, 2019 1. μεγαλώνουμε 2. αλλάζει η σύσταση Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites