madskier 2,767 Report post Posted March 23, 2012 (edited) Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 Ξεκίνησε σήμερα ο "Pierra Menta Ο σημαντικότερος αγώνας ορειβατικού σκι ξεκίνησε σήμερα στην περιοχή Arèches Beaufort της Γαλλίας. Ο αγώνας θεωρείται πλέον κλασικός καθώς είναι η ζωντανή ιστορία της σύγχρονης εκδοχής του αθλήματος. Φέτος είναι η 27η φορά που διοργανώνεται καθώς από το 1986 που πρωτοξεκίνησε συγκεντρώνει τα βλέμματα της ευρωπαϊκής αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας του ορειβατικού σκι. πηγή blog ski mountaineering greece λίγο αργοπορημένη ενημέρωση... κάποιοι το παραλληλίζουν με το Τοur de France στην ποδηλασία-αγωνίστηκαν 205 ανδρικές ομάδες και 16 γυναικείες και τερμάτισαν αντίστοιχα 177 και 11.Κάλυψαν 10 χλμ υψομετρικη και 80 χλμ απόσταση.... περισσότερα στο blog μιας από τις συμμετέχουσας με φωτογραφίες!! Edited March 23, 2012 by madskier 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted March 26, 2013 (edited) Video: Pierra Menta, Day 1, καλό ξεκίνημα για τις ελληνικές ομάδες Καλό το ξεκίνημα για τις ελληνικές ομάδες των Matras/Καλογερόπουλου και Τζουμάκα/Μωυσίδη! Οι μεν πρώτοι στην 66η θέση με 03:15:43 και οι δεύτεροι με 04:17:29 στην 175η στο πρώτο ετάπ του περίφημου Pierra Menta, διεθνή αγώνα Ορειβατικού Σκι. Και βίντεο από την 1η μέρα http://youtu.be/nMv0-GC4_0w πηγη Advendure.com Και άλλα νέα εδώ! Edited March 26, 2013 by madskier 3 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 27, 2013 Eπέστρεψαν θέση 65. Εύγε και εις ανώτερα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 27, 2013 BRAVO στα παιδια!!!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites