serJ 2 Report post Posted October 20, 2004 Φοβερό!! Μπουφάν Σπάϊντερ, σε διάφορα χρώματα, αλλά και σε ίδιο χρώμα με αυτό του ΜΙΚ πωλούνται προς €!!!! σε γειτονική χώρα μόλις 15΄ από τα σύνορα. Αντε να πάρουμε από ένα όλοι μας να είμαστε σαν ομάδα με τον πουδροκατακτητή ΜΙΚ. :twisted: :twisted: Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2004 Ρε καλά το λέω εγώ στους φίλους μου: "Έχει τρελαθεί η γη ρεεεεεε πετάτε ψηλά στον αέρα που είναι όλα όμορφα και δε σε ενοχλέι κανείς" Τι σου φταιξα αγόρι μου να με δουλεύουν πάλι :?: Είναι original ή μετά από πουδροκατάσταση θα έχεις βρεγμένη μπλούζα και θα γελάω :?: Αν είναι original πάρε μου 3 1 2 3 Και με γεια το site www.spyder.com Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 20, 2004 Μολις κέρδισα στοίχημα απο τον Αρη που βάλαμε ότι ο Μικ δεν θα αφήσει να πέσει κατω αυτή η προσβολή για το περήφανο μπουφάν του Οχι τίποτα αλλο αλλα ο πρόεδρος έχει και αλλα εξοδα αφού κερνάει σήμερα στο sugar... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2004 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 20, 2004 Παντως το μπουφαν σου Μικ το πηρα σε μπλε πανω και το παντελονι του κατω, και σαν εμφανιση ειναι ολα τα λεφτα.. .. Θα δουμε στις πιστες αν ειναι μαιμου ..Παντως σαν αισθηση οταν το φορας ειναι απιστευτη Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kalli 0 Report post Posted October 20, 2004 Μήπως έχετε την ευγενή καλοσύνη κ. 'Αρη μας , επειδή είμαστε κομματάκι μακριά , να σας δώσουμε μερικές παραγγελίες και μεις ? Τι είναι για σας το Sadanski? Δυο βήματα . Πώς θα πάμε ταξίδι στην Αυστρία χωρίς κανούργια συνολάκια? Quote Βγάλτε τα γυαλιά . Η άνοιξη ήρθε επιτέλους!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2004 Παντως το μπουφαν σου Μικ το πηρα σε μπλε πανω και το παντελονι του κατω, και σαν εμφανιση ειναι ολα τα λεφτά Και με δούλευες ε :?: Καλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Back has the big pear the tail Θα σου βάλω ταμπελάκια στη πλάτη "τη πήρα ευρώ τη μαϊμού" Ε ρε και να είναι απάτη και να σε δω να σκας από τη ζέστη σε κάνα χιονοδρομικό και να κάνω δροσισμένος το σκι μου ή να έχει βραχεί από μέσα τι έχει να γίνει :twisted: :twisted: :twisted: Αλλά δεν έχεις πρόβλημα...Θα πας για κάνα χαρτάκι όπως κάνεις πάντα όταν είναι ανοιχτά τα χιονοδρομικά και δεν είναι σε άριστη κατάσταση το χιόνι Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 20, 2004 Όταν σας ελεγα οτι ειδα Spyder το καλοκαιρι σε κατι παγκους στη γιορτη του κρασιού στο Val d’Isere/Τignes δε με πιστευατε… :wink: Προσοχή ομως, διοτι καποια απο τα παραπανω προϊοντα αντιδρανε περιεργα σε μπανάνες …εκτος αν μας ενδιαφερει το look & style , οποτε δεν μου πεφτει καν λογος. Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 20, 2004 Back has the achlada the tail achlada = big pear Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 20, 2004 Παιδια και Nike μπορεις να βρεις με 30 ευρω(ενω κανουν 200).Επειδη εχω μιλησει και με τον τυπο που τα φερνει Ελλαδα,τα παπουτσια προκειτε για μαιμουδες και οταν τα δοκιμασα διαπιστωστα οτι ειναι αβολα και επικινδυνα(γιατι εχω τα γνησια)!Βεβαια αν σε νοιαζει μονο να πουλησεις μουρη...Παντως δεν πιστευω οτι μπορει να ειναι γνησιο ενα τετοιο μπουφαν με 80 ευρω και σιγουρα οποιος το φοραει αρχικα θα λεει οτι ειναι ''απιστευτη αισθηση'' γιατι ο Ελληνας τη βρισκει με το τζαμπατζιλικι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 20, 2004 Βασικά εύχομαι να είναι μια χαρά το μπουφάν του Άρη και να τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Αντίθετα με τον ζηλιάρη ΜΙΚ ο οποίος έσκασε 600 Ευρώ για το δικό του μπουφάν και τώρα έχει βάλει τη γιαγιά του να καταριέται τον Άρη μπας και σκάσουν οι ραφές στην Αυστρία Πάντως δεν είναι απίθανο να είναι μαϊμού. Αλλά μπορεί να βγει και καλό (Μιχάλη τράβα κρύψου αν δεν πάρει νερό ο Άρης). Άρη άμα έχει σκατά χιόνι μη σκας. Θα στρώσουμε καμιά μπιρίμπα να γουστάρουμε :wink: (και άσε το ΜΙΚ να κάνει απόσβεση στα 600 Ευρώ του) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Πάντως τα Ευρώ μη σας φαίνονται λίγα. Αγόρασα πέρσι από το Intersport Γλυφάδας ένα Helly Hansen για Snowboard από 160 Ευρώ, και στο ανοιξιάτικο χιόνι ήταν μια χαρά. Δεν έχει βέβαια μεμβράνη Arc' Teryx (ούτε η Spyder έχει Arc μεμβράνη :twisted: ) αλλά για ελληνικές συνθήκες χωρίς πολύ κρύο ή πολύ αέρα είναι jet. Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 20, 2004 Που by the way, 1) το jacket που πηρες Πανιο είναι ages ahead & 2) δεν υπαρχει μεμβρανη Arc' Teryx (επωνυμια της εταιριας ειναι :mrgreen: ) K. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 20, 2004 Που by the way, 1) το jacket που πηρες Πανιο είναι ages ahead & 2) δεν υπαρχει μεμβρανη Arc' Teryx (επωνυμια της εταιριας ειναι :mrgreen: ) K. Μακ: 1) έχοντας 2 ορειβάτες παρέα δύσκολα παίρνεις "κακό" εξοπλισμό :wink: 2) εννοούσα τις μεμβράνες που βάζει η Arc' Teryx στα ρούχα της (που έχουμε πει ότι είναι από τις καλύτερες και ακριβότερες :? ) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 20, 2004 Πανο δεν υπαρχει περιπτωση κατι που κανει 600 ευρω να το βρεις 80 και ειδεικα οταν μιλαμε για προιοντα χιονοδρομιας...νερο μπορει να μην βαλει,μαλλον σιγουρα δεν θα βαλει...αλλα θα φθαρει πιο γρηγορα,θα σκαει και θα παραδωσει πνευμα σιγουρα πολυ πιο γρηγορα απο το γνησιο του ΜΙΚ...Οπως και να εχει με 80 ευρω δεν παιρνεις τιποτα...οποτε πες οτι πηρες ενα απλο φθηνο μπουφαν με αμπαλαζ μουρατο...σαν ενα Ford με σκελετο αυτοκινητου Porsche... Παρεπιπτοντως σημερα χαζευα κατι Titanium της Columbia...310 ευρω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 20, 2004 Παρεπιπτοντως σημερα χαζευα κατι Titanium της Columbia...310 ευρω... ΑΘΛΙΑ ΑΘΛΙΑ ΑΘΛΙΑ. ΚΑΝΩ ΤΣΑΜΠΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ COLUMBIA ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ SUPER TRENDY-SUPER ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Κάτσε να δει ο proteusdiver την δήλωση αυτή και θα καταλάβεις John. Πάρε οτιδήποτε άλλο (ακόμα και Spyder που πουλάει 200% πάνω λόγω μούρης) αλλά όχι Columbia. Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted October 20, 2004 Παρεπιπτοντως σημερα χαζευα κατι Titanium της Columbia...310 ευρω... Πάρε το και θα με θυμηθείς.... :twisted: :twisted: :twisted: Columbia Titanium: Διαπνοή=0 Ζέστη=10000000 Για δραστηριότητα που ιδρώνει και ελάχιστα κανείς= ΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙ (Και πού είστε; Οι τιμές στην Ελλάδα, είναι «ειδικές»... Σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις, αλλά όταν σε μαγαζιά στην Αμερική ή στη Γερμανία π.χ. κάτι κάνει 200 δολ. (ή ευρώ αντίστοιχα), εδώ γιατί να το πληρώσεις 400;) Α, και οι Porche ΟΥΤΕ πολύ ακριβές είναι στο εξωτερικό, ΟΥΤΕ χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης για την αξιοπιστία τους (κάτι σαν τις παλιότερες Jaguar δηλαδή, κάτι για τους έλληνες φοιτητές να πουλάνε μούρη με προσωρινούς αριθμούς Γερμανίας ή Βελγίου) Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
Cho Oyu 0 Report post Posted October 20, 2004 Εγω πάντως φέτος λέω να κάνω σκί με πουλοβεράκι αντιανέμικο φόρμας , τις πρώτες μπότες dachstein που πήρα πριν καμμια 10αρια χρόνια και οτι 2μετρα ολοισια σκι φιλοτιμηθούν να μου δώσουν οι φίλοι μου. Σοβαρολογώ και δεν θα το κάνω για επίδειξη ούτε γιατι μου λείπει ο εξοπλισμός. Απλά κάποιοι πριν απο μας έκαναν σκι με λιγότερα πράγματα απο αυτα που περιγραφω εδω αλλα παρα παρα πολυ καλύτερα. Με τα ίδια λεφτά που καποιος θα δώσει για ενα μπουφάν τεχνικό κάνει τουλάχιστον 6-7 μαθήματα σε οποιαδήποτε σχολή θελήσει στα χιονοδρομικά της χώρας μας. Τί λέτε να του μείνει το μπουφάν ή αυτά που θα μάθει; Φιλικά Σπύρος Quote Υποψήφιος εκπαιδευτής "κάλτσας" Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted October 21, 2004 ENA KALO TEXNIKO JACKET SKI ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 250-280 ΕΥΡΩ ΤΑΡΙΦΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! η SPYDER KAI H PHENIX ΕΙΝΑΙ PREMIUM ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. TA LOW END ΜΟΝΤΕΛΑ ΞΕΝΙΚΑΝΕ ΑΠΟ 400 ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 830. ΕΦΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ PHENIX ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ KAI ME POLY KALA YLIKA. Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 21, 2004 Μην αρχιζουμε παιδες την ιδια κουβεντα! :? Ο Σπύρος εχει δικιο, ο Στέλιος εχει δικιο, ολοι δικιο εχουνε, αλλα οταν αναφερομαστε σε ειτε insulated, ειτε shell-jackets για χιονοδρομιες, τοτε πρεπει να διαχωριζουμε τα υλικα σε αμιγως ‘πιστιαρικα’ jackets (Spyder, Killy, Phoenix, Bogner etc) κ τα jackets που μπορουν να φορεθουν μερικα μετρα μακρυτερα απο την ‘μοδατες’ πιστες των χ/κ (που ειναι αυτα που προτιμανε οσοι απολαμβανουν το βουνο καπως διαφορετικα!!). Οσα χρονια γυρναω τα βουνά, δεν εχω δει ουτε μια φορα καποιο απο τα παραπανω ‘διασημα’ jackets να κυκλοφορει σε σημεια αλπικοτερα απο το ασφαλες περιβαλλον των πιστών…ειναι λοιπον ολοφανερο, οτι αλλα target-markets εχουν αυτα τα μπουφαν (πιθανως τον RolexLandRoverChaletOwner ) κ εκει οφειλεται κ το κοστος τους…κ αλλο segment της αγορας στοχευουν τα τεχνικα ‘μεμβρανάτα’ jackets. Ασχετως αν είναι εξισου ομορφα -σχεδιαστικά- κ τα δυο! Όλα τα παραπανω βεβαια αναιρουνται αν δειτε τον ΜΙΚ να φοραει το δικο του …ενας ωραιος αντρας, ψηλος κ καλος σκιερ θα βαλει ότι θελει…κ θα του πηγαινει βεβαιως-βεβαιως (στην πεφτω ρεεεε αν καταλαβες)! Κ. Σημ. εγω δεν ειχα (κ δε με βλεπω να εχω) ποτέ Spyder κτλ, εν αντιθεσει με τον πατερα μου που εχει ενα Bogner http://www.bogner.com/ -ουτε που ξερει ποσα εχει δωσει για να το αγορασει! - (αλλα ο ανθρωπος κανει σκι στα χ/κ κ όχι οπου απαιτειται 4-7 ωρες κουβαλημα, ορειβατικό σκι, σκαρφαλωμα κ λιγο σκι :roll: )… Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 21, 2004 Τι να πω για τα Columbia...Eγω κανω με ενα Columbia που διαθετει αποσπωμενο fleece και τα εχει παει αρκετα καλα,για μενα παντα.Ισως εσεις με περισσοτερη πειρα στο βουνο και τα ρουχα βουνου γνωριζετε καλυτερα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted October 21, 2004 Τι να πω για τα Columbia...Eγω κανω με ενα Columbia που διαθετει αποσπωμενο fleece και τα εχει παει αρκετα καλα,για μενα παντα.Ισως εσεις με περισσοτερη πειρα στο βουνο και τα ρουχα βουνου γνωριζετε καλυτερα! Εγώ δεν έχω εμπειρεία με τα Columbia γενικώς... Εχω με τo ΔΙΚΟ ΜΟΥ Columbia Titanium που είναι ΜΑΠΑ (επιεικώς)... Οταν έχεις το fleece επάνω, ιδρώνεις καθιστός ΕΞΩ με 5-7 βαθμούς C, όταν φοράς μόνο το αντιανεμικό-αδιάβροχο ιδρώνεις περπατώντας στις αντίστοιχες θερμοκρασίες... Ποιότητα κατασκευής καλή, αίσθηση φορώντας το πολύ καλή (δεν τρίζει ή κάνει θόρυβο γενικώς), αδιαβροχώτητα καλή (δοκιμασμένη σε μπόρες), κουκούλα καλή (ρυθμίζεται, κ.τ.λ), ρύθμιση θερμοκρασίας ΜΕΤΡΙΩΤΑΤΗ (τα φερμουάρ κάτω από τα μανίκια 8 στις δέκα φορές τα μπερδεύω με τις τσέπες και ΔΕΝ έχουν διχτάκι όπως το κατά ΠΟΛΥ φθηνότερο Voelkl μου) ιδίως φορώντας και το fleece, διαπνοή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Το μπουφάν «κολλάει» επάνω μου από τον ιδρώτα, φορώντας έστω μόνο το ισοθερμικό... Με τα χρήματα που το αγοράζει κανείς, παίρνει: 1 σετ αδιάβροχα Παντελόνι- Τζάκετ POLO (που έχουν καλύτερη διαπνοή), 1 Τζάκετ για σκι Snowboard αδιάβροχο-αντιανεμικό-διαπνέον όχι βεβαίως Top of the line, (με ΚΑΛΥΤΕΡΗ διαπνοή) και δύο τρία fleece (από το Makro) που δεν είναι ότι πιό trendy υπάρχει σε μάρκα και χρώματα, αλλά τη δουλειά τους για την Ελλαδούλα την κάνουν μια χαρούλα... Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 22, 2004 Ενταξει,περσυ οταν ειχε πιασει Καλαβρυτα +6 υπηρξε ιδρωτας....Αλλα γενικοτερα no problem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted October 23, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΤΟΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΕΙΝΟΙ ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΟΔΑΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΒΟΥΝΟ (ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΗΔΟΝΙ). ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ NAZCA ΚΑΙ ΣΤΟ ALPAMAYO ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΣΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ MARMOT ΚΑΙ ΤΗΣ SALEWA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ.ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
dathanas 0 Report post Posted October 23, 2004 Οχι Οχι !!!!!! Εγώ θα προτιμήσω το σουπερ μπουφαν του ΜΙΚ!!! Να δεις πως το λενε ... πως το λενε... Δε θυμάμαι αλλά μαζι με το μπουφανάκι παίρνεις απο φέτος και μία σουπίτσα δώρο!!! χι χι χι χι !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites