Jump to content

Recommended Posts

Αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις;

όχι !!! το έχασε στο τελευταίο 10 λεπτό !!

όχι !!! το έχασε στο τελευταίο 10 λεπτό !!

να ακουτε την Αμαλία ......

Δεν πειράζει μωρη ομαδαρα. Παμε για πρωτάθλημα τώρα!!!

Δίκαια και καθαρή νικη της Ρεάλ. Τόσους τελικούς έχει πάει δεν γινόταν θα το έπαιρνε κάποτε!!!:-):-):-)

Δυο τρεις καλές προσθήκες, ανανέωση Σλουκα, και παμε για άλλα :-):-):-):-)

• Like 1

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

ένα μεγάλο μπράβο στους golden state warriors που πήραν το δαχτυλίδι μετά από 40 χρονια !

Έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ όλη την σεζόν και ούτε ένας κορυφαίος (για μένα εκνευριστικός) lebron θα κατάφερνε να τους το κλέψει
  • Like 1

εχμ… https://m.youtube.com/watch?v=2OZZp3k_EqI

Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη ! Για τον τίτλο του mvp 2019 στο nba !!

Αξίζει να το δείτε, όσοι δεν το είδατε ήδη...

• Like 6

δεν ξερω αν παρακολουθεις ΝΒΑ αλλα MVP εχουν βγει τοσοι και τοσοι αλλοι εγιναν φιρμες αλλοι χαθηκαν αλλα ο μουσας το αξιζε γιατι ειναι και ηγετης και εχει καταθεσει διαπιστευτηρια

ο Γιαννης σαν νεος αξιζε τη διακριση εκανε πολλα

σημασια εχει τι κανει απο δω και περα.....αν μεινει εκει δε βλεπω φως

Ειμουν έτοιμος, πρωί πρωί,να απαντήσω δεόντως στο απο πάνω ποστ...μετά που είδα ποιος το έγραψε όμως, …χαλάρωσα.

Ορίστε μας, ένας bmwδάκιας έχει , λέει, άποψη ΚΑΙ για το μπάσκετ ?!?

Καλοοο :P

μπραβο του για οτι πετυχε...αλλα απο εκει και περα τι?

καθαρα απο μπασκετικη αποψη θελει δουλεια ακομα...αλλα εχει χρονια μπροστα του

Snow is on my D.N.A.

Ειμουν έτοιμος, πρωί πρωί,να απαντήσω δεόντως στο απο πάνω ποστ...μετά που είδα ποιος το έγραψε όμως, …χαλάρωσα.

Ορίστε μας, ένας bmwδάκιας έχει , λέει, άποψη ΚΑΙ για το μπάσκετ ?!?

Καλοοο :P

για ενημερωση περισσοτερο τα γραφω

χρονια τωρα διαφωνουν πολλοι στο Αμερικα για το πως βγαινει ο MVP

ητοι ελεγαν για τη νορμαλ περιοδο και για τα play off

και αυτο γιατι σοβαρο μπασκετ παιζεται μονο στα play offs ,πιθανολογω οτι το ξερεις αφου παρακολουθεις

τωρα στη κανονικη περιοδο ηταν MVP , αλλα στα play offs μαλλον οχι...αν τα ειδες πιστευω να συμφωνεις

δε παιζω μπασκετ αλλα ΝΒΑ παρακολουθω αρκετα χρονια ,εκτος αν χρειαζεται να εχω τελειωσει καποια ειδικη σχολη για να εχω αποψη ....καλο????? :thumbup:

• Like 1

εγω προσωπικα το βρισκω πολυ καραγκιοζιλικι....ok, καλη διαφημιση αλλα κατα τα αλλα...

στην τελικη ας φτιαξουνε κανα δυο γηπεδακια να παιζουμε κανα διπλο...δεν θα εχει και ζεστη

Snow is on my D.N.A.

Στα δικά μας κάτι άκουσα για Α2 είναι αυτό που λέμε εκεί εκεί στη Β Εθνική !!!

για ενημερωση περισσοτερο τα γραφω

χρονια τωρα διαφωνουν πολλοι στο Αμερικα για το πως βγαινει ο MVP

ητοι ελεγαν για τη νορμαλ περιοδο και για τα play off

και αυτο γιατι σοβαρο μπασκετ παιζεται μονο στα play offs ,πιθανολογω οτι το ξερεις αφου παρακολουθεις

τωρα στη κανονικη περιοδο ηταν MVP , αλλα στα play offs μαλλον οχι...αν τα ειδες πιστευω να συμφωνεις

δε παιζω μπασκετ αλλα ΝΒΑ παρακολουθω αρκετα χρονια ,εκτος αν χρειαζεται να εχω τελειωσει καποια ειδικη σχολη για να εχω αποψη ....καλο????? :thumbup:

Ενημερωτικά λοιπόν, ... ο Γιάνναρος, με το στιλ παιχνιδιού του ανάγκασε οοοολες

τις ομάδες του nba να βρουν τρόπους να τον αντιμετωπίσουν.

Άμυνες και τακτικές που ποτε πριν δεν εφαρμόστηκαν στο nba (!!!).

Ενώ δεν παίζει, ο Γιάννης, με ευρωπαϊκό στιλ οι άμυνες που εφαρμόστηκαν επάνω του

έχουν άρωμα Ευρώπης !

Καλό????? :P

By the way (!) αν οι περιφερειακοί των bucks ήταν στο κατα ήμισυ τόσο εύστοχοι στα play-offs

όσο στην regular season θα φορούσαν όλοι τους δαχτυλίδια τώρα ! ;)

• Like 2

Βρε Γιαννη...εδω υπαρχουν παιχταραδες στο ΝΒΑ που σταματησαν και δεν εχουν παρει δαχτυλιδια...τους

ξερεις πιστευω γιατι παρακολουθεις πχ μου ηρθε ο Μπαρκλευ στο μυαλο

τωρα μου λες για αμυνες και συναφη.....τον τζορνταν δεν τον επαιζαν με ειδικες αμυνες τον κομπι τον καρυ δεν

τους παιζουν με ειδικες αμυνες ....ο καλος παικτης που εξελισσεται θα βρει τροπους απεναντι στις αμυνες...

τωρα αν οι περιφερειακοι των μπακσ και οι περιφερειακοι των ροκετσ και του μιαμι......ετσι δε κανουμε χωριο

θα τα πουμε τη νεα σαιζον

Βρε Γιαννη...εδω υπαρχουν παιχταραδες στο ΝΒΑ που σταματησαν και δεν εχουν παρει δαχτυλιδια...τους

ξερεις πιστευω γιατι παρακολουθεις πχ μου ηρθε ο Μπαρκλευ στο μυαλο

τωρα μου λες για αμυνες και συναφη.....τον τζορνταν δεν τον επαιζαν με ειδικες αμυνες τον κομπι τον καρυ δεν

τους παιζουν με ειδικες αμυνες ....ο καλος παικτης που εξελισσεται θα βρει τροπους απεναντι στις αμυνες...

τωρα αν οι περιφερειακοι των μπακσ και οι περιφερειακοι των ροκετσ και του μιαμι......ετσι δε κανουμε χωριο

θα τα πουμε τη νεα σαιζον

Βρε μπεμβεδακια… με τόσους παιχταράδες που, όπως σωστά παρατήρησες, έβγαλε το nba

μήπως να μπεις και στον κόπο να μου πεις ποιος από αυτούς έχει/είχε/πρόκειται να αποκτησει:P

το στιλ παιχνιδιού του Γιάννη ?

Στα δικά μας κάτι άκουσα για Α2 είναι αυτό που λέμε εκεί εκεί στη Β Εθνική !!!

Όντως, και είναι από τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Για μένα.

ελα βρε κουμπαρε...και αναρωτιομουν γιατι περιμενατε τοσο καιρο να φτιαξετε μια ομαδα αξιοπρεπη....

Βρε μπεμβεδακια… με τόσους παιχταράδες που, όπως σωστά παρατήρησες, έβγαλε το nba

μήπως να μπεις και στον κόπο να μου πεις ποιος από αυτούς έχει/είχε/πρόκειται να αποκτησει :P

το στιλ παιχνιδιού του Γιάννη ?

τι περιμενεις να σου απαντησω ..ο ταδε η ο ταδε.....η δεν ξερω μηπως εσυ νομιζεις οτι δεν υπαρχουν αλλοι παικτες ανερχομενοι στο ΝΒΑ...το ζητουμενο ειναι οτι αν κολλησεις σε μια ομαδα που δεν εχει αλλους θα μεινεις ο πολυ καλος παικτης-παικταρας,αν καταφερεις και πας σε καποια ομαδα που βλεπει ψηλοτερα και εχει και αλλο υλικο πχ.Warriors εχεις και πολλες πιθανοτητες να παρεις και δαχτυλιδια

...στο ΝΒΑ αυτο που μετραει ειναι το θεαμα..

το μπασκετ ειναι διασκεδαση...οχι οπως στην ευρωπη που μετραει ποιος θα πατησει τον αλλον

για αυτο και τα παντα μετρανε αλλιως.

κατα την αποψη μου και απο οσα διαβαζω και βλεπω , υπαρχει μεγαλη ανοχη των διατητων στον πως παιζει ο αγαπητος γιαννης...το ιδιο ισχυει και για αλλους παικτες...που.χ. Harden κλπ κλπ κλπα

λλα ετσι πρεπει...πρεπει ο ενας να καρφωνει, ο αλλος να βαζει +50 ποντους σε καθε αγωνα...αυτο τραβαει τον κοσμο...οχι οι καφριλες που βλεπουμε εδω

κατα τα αλλα ειναι MVP γιατι πηρε μια ομαδα απο το πουθενα και την εκανε να κυνηγαει τιτλους...

σαν παικτης θελει δουλεια ακομα και εχει τον χρονο μπροστα του να τα καταφερει

οσο αυτο που ειπε ο φιλος μου...το οτι η περιφερεια των bucks τα πηγε χαλια στα playoffs απλα αδοδεικνυει οτι καποιοι παιχτες οταν η μπαλα εινια βαρια και καιει δεν τα καταφερνουν

οταν κερδιζεις με +20 ποντους ολα βγαινουν πιο ευκολα...οταν εισαι στο -5 και παιζεται η προκριση τοτε ολα εινα αλλιωσ

Snow is on my D.N.A.