koukos 362 Report post Posted June 7, 2012 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 7, 2012 Φέτος δεν θα'χει χιόνι.... 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted June 7, 2012 υπαρχη και το πισοδερι που ειναι και χωρις γρασσο // και συν τις αλλης φετος η φρι καρτες θα δοθουν βορεια . χεχεχεχχ!!!! Έτσι πρέπει, διαφορετικά πάνε χαμένες. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted June 7, 2012 Έτσι πρέπει, διαφορετικά πάνε χαμένες. ασε Χρηστο απο οτι εχω καταλαβει οι καρτες "καιγονται" επιτηδες. Τις στελνει ο κυρ-Νικος στην Αθηνα "ντεμεκ" κανει δωρα ο Τοττης.....ωραιο το κολπο αλλα δεν πιανει.... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 7, 2012 ασε Χρηστο απο οτι εχω καταλαβει οι καρτες "καιγονται" επιτηδες. Τις στελνει ο κυρ-Νικος στην Αθηνα "ντεμεκ" κανει δωρα ο Τοττης.....ωραιο το κολπο αλλα δεν πιανει.... και εσυ !!1 εισαι !! 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted June 7, 2012 Καλό είναι γενικά να μην μπαίνουμε σε αναλύσεις των οικονομικών του καθενός μας ουτε και σε χαρακτηρισμούς διακρίσεων ,ξανά οι από εδώ και οι από εκεί.Για μένα είναι βασικό να κάνουμε μια εκδρομή εξωτερικού στην οποία θα συμμετέχουν πολλά μέλη.Εφόσον αυτή μπορεί τελικα να είναι σε Βαλκάνια,αφήστε μας καταρχήν να πάρουμε προτάσεις και τιμές για Αλπεις.Να τις παραθέσουμε στα μέλη και αναλόγως κανονίζουμε την πορεία μας-ούτως ή αλλώς έχουμε δώσει διορία εώς τελη Ιουλίου στα πρακτορεία να μας απαντήσουν(μέχρι τότε θα έχουν δρομολογηθεί και κάποιες καταστάσεις γενικότερα στην καθημερινότητα μας,ελπίζω). +1 Δεν είναι ελιτισμός να θέλει κανείς η μια εκδρομή του τον χρόνο να είναι στις Άλπεις. Θέλουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν να προσφέρουν τα δικά μας Χιονοδρομικά, (διαφορετικά καθόμασταν και σπίτι μας) και αυτό μπορούμε να το πάρουμε μόνο στις Άλπεις. Εγώ μάλλον δεν θα καταφέρω να περάσω τα σύνορα φέτος γιατί περνάω περίοδο επαγγελματικής ανασφάλειας, αλλά αν τελικά κάτι αλλάξει και μπορέσω, σίγουρα θα προτιμήσω να δώσω €800 για ένα μεγάλο χιονοδρομικό, παρά €500 για να κάνω σε παραπλήσια χιλιόμετρα πιστών με αυτά που έχω στον Παρνασσό σε χαμηλά υψόμετρα στα Βαλκάνια. +1 γιατί οι Άλπεις είναι ένα όνειρο... κυριολεκτικά και μεταφορικά! κι ο σύλλογος αυτές τις δύσκολες στιγμές κατά τη γνώμη μου πρέπει να ακολουθήσει την πολιτική που ακολούθησε η Βρετανία στον Β' Παγκόσμιο Business as usual και αφού μέσα στις "μπίζνες" - δραστηριότητες του Συλλόγου είναι να διοργανώνει ονειρεμένες εκδρομές για τα μέλη του, τώρα ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει κι όχι να τα βάψει μαύρα ή έστω γκρι... φυσικά για μένα οι πιθανότητες συμμετοχής είναι πολύ λίγες αλλά αξίζει να χαρούν κι άλλοι όπως χάρηκα εγώ στη Val Gardena και στο Bad Gastein Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted June 7, 2012 ασε Χρηστο απο οτι εχω καταλαβει οι καρτες "καιγονται" επιτηδες. Τις στελνει ο κυρ-Νικος στην Αθηνα "ντεμεκ" κανει δωρα ο Τοττης.....ωραιο το κολπο αλλα δεν πιανει.... όσο για αυτό ,αν και off topic, προτίμησα όπως και αλλοι απ όσο ξέρω να αρνηθώ την ετήσια για τον απλουστατο λογο ότι δε θα έκανα τόσο σκι όσο πέρσι-αγαπώ Πισοδερι και θα μου αρεσε να την έχει άλλο μέλος συλλογου με πιο μεγάλη συχνότητα στα βουνά φέτος αλλά και στο Πισοδερι κυρίως 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted June 7, 2012 +1 +1 γιατί οι Άλπεις είναι ένα όνειρο... κυριολεκτικά και μεταφορικά! κι ο σύλλογος αυτές τις δύσκολες στιγμές κατά τη γνώμη μου πρέπει να ακολουθήσει την πολιτική που ακολούθησε η Βρετανία στον Β' Παγκόσμιο Business as usual και αφού μέσα στις "μπίζνες" - δραστηριότητες του Συλλόγου είναι να διοργανώνει ονειρεμένες εκδρομές για τα μέλη του, τώρα ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει κι όχι να τα βάψει μαύρα ή έστω γκρι... φυσικά για μένα οι πιθανότητες συμμετοχής είναι πολύ λίγες αλλά αξίζει να χαρούν κι άλλοι όπως χάρηκα εγώ στη Val Gardena και στο Bad Gastein συμφωνω και επαυξανω...οπως ειπαν και αλλοι αν η διαφορα προς τα πανω για να πας Αλπεις ειναι 200-300 ευρω τοτε καλυτερα Αλπεις... οι Αλπεις ειναι Αλπεις.... ειναι μαγικο μερος.... και οπως ελεγε και ο παπους μου, τον λυκο και πεταλα να τους βαλεις αλογο δεν γινεται...λυκος πεταλωμενος ειναι... 5 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted June 9, 2012 Είναι πολύ θετικό ότι η απάντηση σου στο :Αριστοτέλη,μπορεις να ονοματισεις συγκεκριμενα? προσπαθω πραγματικα να καταλάβω και να διορθωσω/ουμε τα ''εκτός τόπου και χρόνου'' του συλλογου ήταν αυτή: Είναι προφανές λοιπόν ποιος σε ενόχλησε! Ευτυχώς έβαλες τα πράγματα σε μία σειρά. ναι, Αλέξη, η απάντησή μου #89 1:18 δόθηκε πριν καν με ρωτήσει η Όλγα #90 1:21. άσε.... δεν ασχολούμαι πλέον Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 9, 2012 ναι, Αλέξη, η απάντησή μου #89 1:18 δόθηκε πριν καν με ρωτήσει η Όλγα #90 1:21. άσε.... δεν ασχολούμαι πλέον agapite φιλε αρμα .. επειδη εγω τουλαχιστον δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που γράφεις .. ,με τα νουμερα σχετικα .. πες το μου με ποιο απλα λογια για να μπορεσω να καταλαβω ,τι ειναι αυτο που σε στράβωσε ,,προλαβαίνοντας ετσι ,και τυχόν ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ σφαλματα ... Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted June 10, 2012 (off topic on) Αν δεν ηρεμησετε θα φωναξω τον Κασσιδιαρη..(off topic off) Προσωπικα οτι προτασεις ειναι να πεσουν στο τραπεζι ας πεσουν νωρις (πχ τελη ιουλιου) ωστε να κανει ο καθενας τα κουμαντα του Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted June 11, 2012 Δυστυχώς τα πρακτορεία δεν απαντούν νωρίς παρόλες τις προθεσμίες που τους θέτουμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 12, 2012 Εάν δεν σχηματισθεί κυβέρνηση και σταθεροποιηθεί η κατάσταση, μήν περιμένετε πολλά πολλά. Υπομονή λίγο ακόμη. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted June 12, 2012 λες για αυτο να μην απαντανε τα πρακτορεια; κοιτα να δεις ρε συ... 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 13, 2012 Έτσι κι αλλιώς, τα πρακτορεία ποτέ δεν απάντησαν τέτοια εποχή. Απλά τώρα επιβαρύνεται η κατάσταση, εφ' όσον έχουν να κάνουν με Ελλάδα οι έξω από 'δώ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted June 15, 2012 στη νοτιο αμερικη χιονιζει\\ μια χιλη δεν θα μας χαλασει ειναι και οικονομικα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 16, 2012 καλως το παλικαρι μας. που χαθηκες εσυ? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 16, 2012 (edited) Γεράματα κ.Πρόεδρε, γεράματα... μια χιλη δεν θα μας χαλασει ειναι και οικονομικαΌλο και κάποιο ΚΑΠΗ θα πάει κατά 'κεί... όρμα γεράκο... Edited June 16, 2012 by ΑΛΕΞΗΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted June 16, 2012 καλα ενημερωμενο σε βρισκω για τα δρομολογια των ΚΑΠΗ. εχω αποφασισει και γω να βγω εξωτερικο για σκι γιατι δεν με καλυπτουν τα εδω χιονοδρομικα και αποτι εχω ακουσει η οροσειρα των ανδεων μπορει να μου δωσσει το κατι παραπανω . αλπεις εχει ο Θεος οταν μεγαλωσω . αν ενδιαφερεσαι αγαπητε μπορω να σου κανω και μια κα οικον ενημερωση Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted August 21, 2012 Για όσους ενδιαφέρονται να ενημερώσω για μια ενδεικτική προσφορά από τουριστικό γραφείο για Kopaonik με λεωφορείο με τιμές υπολογισμένες για περίπου 35 άτομα τον Ιανουάριο. Λίγο κάτω από 600ευρώ είναι κατ΄ άτομο σε δίκλινο με: 1 . Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές πούλμαν, κλιματιζόμενο 2. (6) διανκυτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND, 4* στις πίστες (νομίζω το καλύτερο της περιοχής;; ) 3. Ημιδιατροφή καθημερινά 4. Ασφάλεια αστικής ευθύνης 5. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας 6. φπα Η κάρτα για 6 ημέρες δεν νομίζω να έχει πάνω από 80ευρώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted August 22, 2012 καλουτσικη προσφορα ακουγεται. καθολου ασχημα θα ελεγα. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted August 22, 2012 Ας πούμε περίπου 200 ευρώ λιγότερο από τις Αλπεις και με μια διανυκτέρευση λιγότερη. Προσωπικά δε μου ακούγεται ιδιαίτερα δελεαστικό. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted August 22, 2012 (edited) Για σκι στη σερβία δε θα έδινα περισσότερα από 400Ε για 6 μέρες όλα κομπλέ, το ξενοδοχείο μου είναι αδιάφορο. Πάντως δεδομένου ότι πέρυσι πλήρωσα την εκδρομή του συλλόγου 790Ε για γαλλία, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να βγεί μια εκδρομή για ιταλία φέτος γύρω στα 700Ε Edited August 22, 2012 by Nifadas Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted August 22, 2012 (edited) Για όσους ενδιαφέρονται να ενημερώσω για μια ενδεικτική προσφορά από τουριστικό γραφείο για Kopaonik με λεωφορείο με τιμές υπολογισμένες για περίπου 35 άτομα τον Ιανουάριο. Λίγο κάτω από 600ευρώ είναι κατ΄ άτομο σε δίκλινο με: ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ απο τα 600 !!ευρο ! 1 . Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές πούλμαν, κλιματιζόμενο 2. (6) διανκυτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND, 4* στις πίστες (νομίζω το καλύτερο της περιοχής;; ) 3. Ημιδιατροφή καθημερινά 4. Ασφάλεια αστικής ευθύνης 5. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας 6. φπα Η κάρτα για 6 ημέρες δεν νομίζω να έχει πάνω από 80ευρώ. Edited August 22, 2012 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted August 22, 2012 Για αρχή δεν είναι κακή προσφορά, αν και με +80 ευρώ κάρτα πάμε στα 680 το άτομο. Το θέμα είναι α. Πόσες ημέρες σκι, δλδ 6 ή 7 μέρες, γιατι στις προηγούμενες είχαμε 6 μέρες σκι και ας είχαμε 7 Δ/Ν. β. Να το υπολογίσουμε ανα δύο άτομα. Μπορεί 200 ευρώ σε σχέση με άλπεις να είναι λίγο, αλλά 400 ευρώ για ένα ζευγάρι είναι σημαντικό ποσό! γ. Το πούλμαν από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Αν από Θεσσαλονίκη, το κόστος ath-skg-ath; δ. Υπάρχει βίζα για Σερβία; Πάντως αν κατέβαινε στα 500 - 550 είναι πολύ καλά!!!!! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites