alexlbc 0 Report post Posted June 6, 2012 παιδια ψαχνω για σανιδι μαλλον προς freestyle αφου εχω all mountain και ειμαι αναμεσα σε 3 μαρκες forum burton nidecker δινω καπου στα 350-400 για σανιδι και ακομα 150-200 για δεστρες για προτεινετε μου εσεις μερικα σανιδια καθε γνωμη δεκτη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 10, 2012 μιας και δεν απανταει κανενας.... εγω προσωπικα δυσκολευομαι να σου προτεινω καποιο γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε μου καποιο απο αυτο εκτος απο ενα burton custom...(αν θυμαμαι καλα) με 600 περιπου για σανιδι δεστρες πιστευω εχεις παρα πολλες επιλογες και ειναι πολυ δυσκολο να σου προτεινουμε καποιο... εσυ εχεις καταληξει σε μερικα;;; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
alexlbc 0 Report post Posted June 10, 2012 μ αρεσει το nidecker advance Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 12, 2012 για nidecker εγω εχω ακουσει καλα λογια παντως....και απο οτι διαβασα φαινεται σουπερ....ποσο το βρηκες;;;; καλη αγορα μου φαινεται εμενα..... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted June 15, 2012 Να προτείνω δεν έχω την εμπειρία από freestyle σανίδια!!!Μόνο το Whammy Bar της Burton έχω δοκιμάσει και μου άφησε καλές εντυπώσεις!!! Εγώ θα κοιτούσα εδώ:http://www.thegoodride.com/ Τα έχει σε κατηγορίες και έχει προσωπικές εμπειρίες οπότε μπορείς να βγάλεις μια άκρη/άποψη!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted June 15, 2012 τί σανιδι freestyle θες; ρωταω γιατι σανιδι freestyle απο σανιδι freestyle εχει διαφορα και δεν εννοω το μηκος! θες μαλακό σανιδι για να αρχισεις να κανεις ground tricks; θες σκληρο σανιδι για να ''αντεχει'' στις προσγειωσεις απο τα αλματα; (πολυ χοντρικα το λεω,οχι οτι δεν μπορεις να κανεις αλματα με μαλακό σανιδι) θελεις (κλασικο) camper σανιδι; εδω ενα παραδειγμα του πως ειναι ενα camper σανιδι οταν το κοιταζεις απο το πλαϊ θες (παιχνιδιαρικο) rocker sανιδι; σε τί μηκος το θες; (το φαρδος χονδρικα παει αναλογα το νουμερο της μποτας που φορας) πες μας και το υψος/κιλα που εχεις... επισης, για τις μαρκες που αναφερεις, την burton την θεωρω απο τις top εταιριες στον χωρο του snowboard, η nidecker εχει δειξει σημαδια βελτιωσης, η forum (που πλεον την εχει αγορασει η burton) θα τολμησω να πω οτι βγαζει σανιδια εξειδικευμενα αλλά,εχουν ακουστει καποια (ελαχιστα) αρνητικα σχολια για την ποιοτητα κατασκευης/αντοχης υλικων κλπ κλπ! το χρωμα και το σχεδιο/γραφικα που θα εχει ενα σανιδι,ειναι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πραγμα που θα κοιταξεις! ΠΡΩΤΑ θα κοιταξεις να βρεις ενα σανιδι που θα ταιριαζει σε σενα και τις αναγκες σου στο βουνο, και μετα ενα που θα σου αρεσει οπτικα! αυτα τα λιγα γι αρχη! Quote Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted July 1, 2012 επιτελους...αφησε το σερφ και γραφει κατι για snowboard....ειχα αρχισει να ανησυχω....χαχα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted July 2, 2012 ασε Κωστη,εχω φαει γερο κολλημα με το σερφ! Quote Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted July 3, 2012 σε καταλαβαινω....και σε χαιρομαι....μην νομιζεις.... μιας και εισαι γνωστης της ακατανομαστης μαρκας, αξιζει ενα σετ burton TWC + Burton outpost? στα 299... ....(βαριεμαι να ψαχνω τωρα για χαρακτηριστικα...χαχα) να το εχω ας πουμε σαν δευτερο Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted July 3, 2012 (edited) δευτερο;;; πρωτο και με διαφορα θα γινει το σετακι χαχαχαχαχα! χωρις πλακα,εγκρινω αλλα εχω μια ενσταση,το σανιδι το δινει με τις κλασικες 3d τρυπες για δεστρες (βλεπε φωτο) που σημαινει οτι ή θα εχεις λιγο πιο ανοιχτο το stance ή λιγο πιο κλειστο! αν ειχε το channel θα εβαζες εσυ τις δεστρες σε οποια θεση σε βολευει! εκτος κι αν εχεις βρει το twc pro που εχει το channel (ειναι λιγο πιο σκληρο) φυσικα,υπαρχει η περιπτωση να σε βολευει η θεση που εχουν οι 3d τρυπες... Edited July 3, 2012 by liapos Quote Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted July 3, 2012 μπα...μια χαρα μου ειναι και με τις 3d θα ψαξω να το παρω τοτε...βασικα ειναι καπως all around? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted July 4, 2012 ε ρε συ...πολυ μαλακο ειναι....δεν ξερω... αλλα απο την αλλη στα 239 το κατεβασαν μαζι με δεστρες.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted July 4, 2012 να σου πω κατι πολυ χονδρικα να ξερεις,τα μαλακά σανιδια ειναι ευκολα,παιχνιδιαρικα,βολευουν παντου,δεν ζοριζεις τοσο τα ποδια οπως με ενα πιο σκληρο σανιδι και αυτο φαινεται στο τελος της ημερας οταν γυρνας σπιτι μετα το βουνο! και το δικο μου μαλακό ειναι,3αρι flex εχει και παω ΠΑΝΤΟΥ!πιστα,εκτος,πουδρες,παρκο, π α ν τ ο υ ! το μονο που δεν ξερω ειναι το μηκος σανιδιου που θες.παντως,να ξερεις οτι οταν περνεις rocker σανιδι μπορεις ανετα να πεσεις σε μηκος σανιδιου! πχ,εχεις 156 camber,μπορεις να ''πεσεις'' ευκολα στο 154 (σε μερικες περιπτωσεις και πιο κατω,αναλογα τα χαρακτηριστικα του σανιδιου) κι αυτο γιατι τα rocker σανιδια ειναι ελαφρως πιο φαρδια (mide wide) απο τα camber.ετσι,εχεις το ιδιο πατημα που θα ειχες με ενα πιο μακρυ σανιδι!επιπλεον,εχεις ''μικροτερο ογκο/μηκος'' στα ποδια σου οποτε μπορεις να κινηθεις πιο ελευθερα! για την τιμη δεν λεω τιποτα,ξεφτιλα! δες μονο σε τι μηκος θες την σανιδα! Quote Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted July 4, 2012 χμ 1.59 την εχει με 25.8 πλατος...καλουτσικο για μενα...δεν ξερω ομως μηπως ειναι καπως κοντο το φλεξ με προβληματιζει...εμενα μου αρεσει το σκληρο....παιδευομαι να κανω και λιγο carving και βοηθαει οτνα ειναι σκληρο.... τελος παντων...μαλλον θα το παρω λογω τιμης... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted July 5, 2012 1.59 και το λες κοντο; με τι τσουλας,με μαδερι 1.67 απο οικοδομη; οτι θα ειναι μαλακό σανιδι θα ειναι,οτι πρεπει για παιχνιδι και κολπακια!αν ειναι να καρβαρεις με αυτο,αστο καλυτερα!δεν ειναι οτι δεν θα μπορεις να πλαγιαζεις,απλα για carving θες camber σανιδι κατα βαση...εχει αλλο κρατημα! Quote Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted July 6, 2012 1.62 εχω ρε συ..χαχαχαχα...ουσιαστικα για carving (οσο κανω) εχω ενα με νορμαλ camber, απλα ψαχνω και ενα για λιγο πιο χαβαλε καταστασεις. Για αυτο λεω για 2ο και οταν λεμε carving δεν εννοω πλαγιασμα οπως με τα alpine να ακουμπαει η μασχαλη στο χιονι...να χαραζεις γραμμες ας πουμε...λιγο πιο επιθετικα...(με πιανεις εσυ...ειμαι σιγουρος) Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted July 6, 2012 ωραια,το σανιδι ειναι για χαβαλε καταστασεις κι επειδη ειναι πιο κοντο κ μαλακό τα κολπακια δεν θα αργησουν να ερθουν!οταν μαθεις το σανιδι (δεν θα αργησεις,ειναι ευκολα σανιδια τα rocker) δεν θα το βγαζεις απο τα ποδια σου!απλα εχει αλλο πατημα απο το camber που εχεις και ισως σου φανει λιγο καπως στην πρωτη καταβαση,θα το ξεπερασεις γρηγορα ομως οταν δεις ποσο ευκολο σανιδι ειναι! Quote Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted July 13, 2012 Κωστη εκανες τπτ με το σανιδι; Quote Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites