mil 8,771 Report post Posted January 16, 2013 Απ'ότι φαίνεται κάθε site κάνει και δική του πρόβλεψη... όλες διαφορετικές. Μάλλον είναι αρκετά χαμηλή η προγνωσιμότητα. Share this post Link to post Share on other sites
nikiforos 130 Report post Posted January 16, 2013 Το σιγουρο ειναι οτι θα... :skiing-4073: 1 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted January 17, 2013 ενημερωτικα εχει ανοιξει το web check-in στην aegean Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,771 Report post Posted January 17, 2013 Σχετικά με την ασφάλεια στο πάσο του σκι, έλαβα το εξής mail από τον Δήμο: θα ήθελα να ενημερώσω πως στη Sestriere έχει αλλάξει φέτος η διαδικασία για την ασφάλεια στα ski passes (δυστυχώς μας ενημέρωσαν κάπως καθυστερημένα) και η ασφάλεια πρέπει να γίνει πριν την έκδοση τους. Το κόστος είναι €2,5/ημέρα, δηλαδή €15/ολόκληρη η εβδομάδα. Θα παρακαλούσα όσοι θέλουν ασφάλεια ski pass να προχωρήσουν στη καταβολή του ποσού στο τραπεζικό μας λογαριασμό μέχρι αύριο, διαφορετικά μπορούν να πληρώσουν στα λεωφορείο σε εμένα και να τους βγάλω εγώ τα πάσα το μεσημέρι. Αναλυτικά το τι καλύπτει η ασφάλεια στο παρακάτω link (στην αρχή είναι στα ιταλικά, στη δεύτερη σελίδα είναι στα αγγλικά) http://www.vialattea.it/public/20121022110840121932188137677179626765458.pdf Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted January 17, 2013 Σχετικά με την ασφάλεια στο πάσο του σκι, έλαβα το εξής mail από τον Δήμο: θα ήθελα να ενημερώσω πως στη Sestriere έχει αλλάξει φέτος η διαδικασία για την ασφάλεια στα ski passes (δυστυχώς μας ενημέρωσαν κάπως καθυστερημένα) και η ασφάλεια πρέπει να γίνει πριν την έκδοση τους. Το κόστος είναι €2,5/ημέρα, δηλαδή €15/ολόκληρη η εβδομάδα. Θα παρακαλούσα όσοι θέλουν ασφάλεια ski pass να προχωρήσουν στη καταβολή του ποσού στο τραπεζικό μας λογαριασμό μέχρι αύριο, διαφορετικά μπορούν να πληρώσουν στα λεωφορείο σε εμένα και να τους βγάλω εγώ τα πάσα το μεσημέρι. Αναλυτικά το τι καλύπτει η ασφάλεια στο παρακάτω link (στην αρχή είναι στα ιταλικά, στη δεύτερη σελίδα είναι στα αγγλικά) http://www.vialattea.it/public/20121022110840121932188137677179626765458.pdf κανονικα ολοι πρεπει να κανουμε ασφαλεια και θα προτεινω στο μελλον να περιεχεται στο κοστος της εκδρομης, ας μην ξεχασουμε ποσο χρησιμη ηταν περυσι η ασφαλεια.Ελπιζω εφετος να μην μας χρειαστει αλλα καλο ειναι να την εχουμε ολοι Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,771 Report post Posted January 17, 2013 Η αστική ευθύνη είναι μέσα στο ποσό που πληρώσαμε. Η συγκεκριμένη ασφάλεια, αφορά την περίπτωση τραυματισμού στις πίστες (μεταφορά από πιστέρ και άλλα που ευχόμαστε ως αχρείαστα). Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted January 17, 2013 Η αστική ευθύνη είναι μέσα στο ποσό που πληρώσαμε. Η συγκεκριμένη ασφάλεια, αφορά την περίπτωση τραυματισμού στις πίστες (μεταφορά από πιστέρ και άλλα που ευχόμαστε ως αχρείαστα). μα ακριβως για αυτη την ασφαλεια μιλαω ( Η συγκεκριμένη ασφάλεια, αφορά την περίπτωση τραυματισμού στις πίστες (μεταφορά από πιστέρ και άλλα που ευχόμαστε ως αχρείαστα). Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,771 Report post Posted January 17, 2013 πληροφοριες για τοον καιρο στην SISITRIERE http://gr.snow-forec...triere/6day/mid Εσύ πας σε άλλο μέρος;; 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted January 17, 2013 Πάντως απ' ότι όλα δείχνουν τις πρώτες μέρες πάμε για πουδροφαγία. 2 Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted January 17, 2013 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted January 18, 2013 Εσύ πας σε άλλο μέρος;; Για ενα i κανεις ετσι;πατηθηκε παραπανω!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
djscooby 7 Report post Posted January 18, 2013 (edited) Καλημερα σε ολο το team.. Μηπως εχουμε κανενα νεο σχετικα με το παρκινγκ που ειχε αναφερθει σε προηγουμενο ποστ. ? Εχει κλεισει καποιος/α ? Edited January 18, 2013 by djscooby Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 18, 2013 Ευχομαι να περασετε ΤΕΛΕΙΑ να εχετε καθε μερα ΠΟΥΔΡΟΦΑΓΙΑ και να γυρισετε Ολοι/ολες ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΙΕΙΣ. :thumbsu: Ζηλευουμε!!!!!!! Αναμενουμε φωτο και αν ειναι δυνατον real time ενημερωση!!!!!!! :bow: 5 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 18, 2013 Καλημερα σε ολο το team.. Μηπως εχουμε κανενα νεο σχετικα με το παρκινγκ που ειχε αναφερθει σε προηγουμενο ποστ. ? Εχει κλεισει καποιος/α ? εγω εκλεισα στο p3 του αεροδρομιου μεσω ιντερνετ τελικα Απο 55 βγαινει 44 αν κλεισεις μεσω ιντερνετ Share this post Link to post Share on other sites