gatz 6,730 Report post Posted September 18, 2012 Να δουμε ποσοι ενδιαφερονται να κανουν μαθημα με τον Στερκο στο sistriere 1. Γκατζαρος Κωστας μια ωρα * 3 μερες 2. Μοσχοπουλος μιχαλης μια ωρα * 2 μερες 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 18, 2012 θα βάλω τα κλάματα... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted September 19, 2012 Κι εγώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 19, 2012 να σας υπενθυμίσω ότι η διάρκεια των μαθημάτων του Γιωργου είναι 1,5 η 2 ωρες Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted September 19, 2012 Να δουμε ποσοι ενδιαφερονται να κανουν μαθημα με τον Στερκο στο sistriere 1. Γκατζαρος Κωστας μια ωρα * 3 μερες 2. Μοσχοπουλος μιχαλης μια ωρα * 2 μερες 3. Ράνια Μπούμη Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted September 19, 2012 Να δουμε ποσοι ενδιαφερονται να κανουν μαθημα με τον Στερκο στο sistriere 1. Γκατζαρος Κωστας 1,5 ωρες * 3 μερες 2. Μοσχοπουλος μιχαλης 1,5 ωρες * 2 μερες 3. Ράνια Μπούμη Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted September 19, 2012 Κι εγώ. Γιατί; Ο Στέρκος παραδίδει και μαθήματα Snb; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted September 19, 2012 (edited) Αμε!! Και κάνει και φιγούρες κι όλας. (Ακόμα να κανω αυτή που μου έδειξε... ειμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως τελικά Edited September 19, 2012 by afrodite Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted September 19, 2012 αστο αλεξη δεν εισαι για snowboard ....!!!!!!!! :animier: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted September 19, 2012 Μπα, απορία είχε ο άνθρωπος Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 20, 2012 (edited) θα βάλω τα κλάματα... Κι εγώ. Εμεις να δεις!.... :crybaby: Κι εχουμε και καρτα εκπτωσης απο τη Σχολη γιατι καναμε αρκετες ωρες περσι... Edited September 20, 2012 by MakisM 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted September 20, 2012 Να δουμε ποσοι ενδιαφερονται να κανουν μαθημα με τον Στερκο στο sistriere 1. Γκατζαρος Κωστας μια ωρα * 3 μερες 2. Μοσχοπουλος μιχαλης μια ωρα * 2 μερες 3. Ράνια Μπούμη 4. Κωστής Βομπίρης 2 ώρες * 3 μέρες Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted September 20, 2012 Κοστολογια γνωριζουμε...? Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted September 20, 2012 αστο αλεξη δεν εισαι για snowboard ....!!!!!!!! :animier: Θα με δεις και θα τα χάσεις!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted September 20, 2012 Εμεις να δεις!.... :crybaby: Κι εχουμε και καρτα εκπτωσης απο τη Σχολη γιατι καναμε αρκετες ωρες περσι... Δηλαδή αυτό ήταν το πρόβλημα;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted September 20, 2012 Θα με δεις και θα τα χάσεις!!! εννοεις να δω εσενα δεν πιστευω να φερεις τον γιο σου να κανει και μετα να μου πεις οτι ειναι το ιδιο ,οικογενεια ειμαστε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :animier: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 20, 2012 εαν δεν κανω λαθος περσι η 2 ωρες ηταν 92 ευρω και η 1,5 ωρα 69. το γκρουπ ειναι μεχρι 6 ατομα ιδιου επιπεδου Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 20, 2012 Κοστολογια γνωριζουμε...? εσυ να κανεις μαθηματα ανεξαρτητα με το κοστος το χρειαζεσαι οπωσδηποτε μπας και ανεβεις κανα επιπεδο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 21, 2012 1. Γκατζαρος Κωστας μια ωρα * 3 μερες 2. Μοσχοπουλος μιχαλης μια ωρα * 2 μερες 3. Ράνια Μπούμη 4. Κωστής Βομπίρης 2 ώρες * 3 μέρες 5. Γιώτα Τσιμογιάννη 2 ώρες * 1 μέρα, εκτός αν κανονίσουμε γκρουπάκι οπότε το συζητάμε Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 21, 2012 1. Γκατζαρος Κωστας μια ωρα * 3 μερες 2. Μοσχοπουλος μιχαλης μια ωρα * 2 μερες 3. Ράνια Μπούμη 4. Κωστής Βομπίρης 2 ώρες * 3 μέρες 5. Γιώτα Τσιμογιάννη 2 ώρες * 1 μέρα, εκτός αν κανονίσουμε γκρουπάκι οπότε το συζητάμε 6. Γιώργος Παππούς Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted September 27, 2012 1. Γκατζαρος Κωστας μια ωρα * 3 μερες 2. Μοσχοπουλος μιχαλης μια ωρα * 2 μερες 3. Ράνια Μπούμη 4. Κωστής Βομπίρης 2 ώρες * 3 μέρες 5. Γιώτα Τσιμογιάννη 2 ώρες * 1 μέρα, εκτός αν κανονίσουμε γκρουπάκι οπότε το συζητάμε 6. Γιώργος Παππούς 7. Μιχόπουλος Ανδρέας Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted September 27, 2012 1. Γκατζαρος Κωστας μια ωρα * 3 μερες 2. Μοσχοπουλος μιχαλης μια ωρα * 2 μερες 3. Ράνια Μπούμη 4. Κωστής Βομπίρης 2 ώρες * 3 μέρες 5. Γιώτα Τσιμογιάννη 2 ώρες * 1 μέρα, εκτός αν κανονίσουμε γκρουπάκι οπότε το συζητάμε 6. Γιώργος Παππούς 7. Μιχόπουλος Ανδρέας 8. Μουσουλίδης Δαμιανός Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted December 4, 2012 (edited) καθως τα χιονια μαλλον ερχονται και εδω αλλα στην sistriere εχουν ηδη ερθει για τα καλα μιλησα με τον Γιωργο τον Στερκο και μου ειπε οτι θα ειναι ολη την εβδομαδα μαζι μας ασ ξαναδουμε ποσοι πραγματικα ενδιαφερονται το καθε μαθημα διαρκει 1.30 ωρα Edited December 4, 2012 by gatz 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted December 4, 2012 Σίγουρα ενδιαφέρομαι και εγώ, για τουλάχιστον 1 μιαμισάωρο. Κατά πάσα πιθανότητα, 3 φίλοι μου που θα έρθουν, επίσης θα ενδιαφερθούν. Όμως θα πρέπει να ξαναμιλήσω πριν γράψω κάτι πιο θετικό για αυτούς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 5, 2012 Update Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites