Elegance88 50 Report post Posted February 21, 2013 Όσοι παρεξηγηθηκαν επειδη είπα για την στυγα να ανοίξει πρώτα μάλλον είστε λιγότεροι.. Anyway δεν θα τσακωθω.. Και για τα εισιτήρια ναι φυσικά να ελέγχονται αλλα καλο ειναι να βάζουν σε σειρά όπως είπε και πιο πάνω ο ele παρα να ψάχνουν συνέχεια κάρτες. Ούτε τζαμπατζηδες είμαστε ούτε τίποτα δεν φεύγουμε απο τον Πειραιά να κάνουμε 400 χιλιόμετρα πήγαινε έλα με car για να τσιγκουνευτουμε 15 euro.. Share this post Link to post Share on other sites
Elegance88 50 Report post Posted February 21, 2013 Όσο για το πάρκο μάλλον έχετε άδικο γιατι έχτες δουλευανε όλοι για την Άγκυρα ναι ωραία διαδρομή ναι για εσάς τους σκιερ τέλεια και κανεις δεν θελουμε να ειναι ρηγμενος αλλα μάλλον έχει οι σκιερ είσαστε κολλεμενοι με τους snowboarder Γι αυτο καλα κρατεί η κόντρα τόσα χρόνια . Χωρίς παρεξηγήσεις φιλικά προς ολους. Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Όσοι παρεξηγηθηκαν επειδη είπα για την στυγα να ανοίξει πρώτα μάλλον είστε λιγότεροι.. Anyway δεν θα τσακωθω.... δεν φεύγουμε απο τον Πειραιά να κάνουμε 400 χιλιόμετρα πήγαινε έλα με car για να τσιγκουνευτουμε 15 euro.. ... αλλα μάλλον έχει οι σκιερ είσαστε κολλεμενοι με τους snowboarder... Σωστός... Υο, respect man Edited February 21, 2013 by Wipika 3 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 21, 2013 Αμα δεις γενικά το πως προωθεί το park από την αρχή της σαιζόν (ψάξε στο blog/site τους) και ότι λειτουργεί από την πρώτη μερα λειτουργίας του ΧΚΚ, θα δεις ότι το σπρώχνει. Το τι συμβαίνει γενικώς και αορίστως σε μια συγκεκριμένη μέρα δεν έχει σημασία. Η στρατηγική του ΧΚΚ για το παρόν/μέλλον ποιά είναι, είναι το θέμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα πιο έμπειρων ανθρώπων, σε προηγούμενα post αυτού του thread θα δεις ότι όλο το ΧΚΚ έχει πρόβλημα χωροταξίας, στο πάρκο θα κολήσουμε. Και στον Παρνασσό έχει κάποια άλματα, αλλά δεν το διαφημίζουν πουθενά (ναι στους χάρτες κάτι έχουν). Φίλε elegance, δεν είναι θέμα skiers vs snowboarders και λοιπών αιωνίων αντιπάλων. Έγραψα και προσεκτικά κιόλας ότι το παρκο απευθύνεται καισε freestyle σκιερ και γενικώς σε όσους είναι στη φάση άλματα και κόλπα. Η άγκυρα εξυπηρετεί ουσιαστικά 3 πίστες και ένα τεράστιο πεδίο εκτός και απευθύνεται ΚΑΙ σε σκιερ ΚΑΙ σε snowboarder και γενικώς σε όποιον γουστάρει μαύρη πίστα ή γάζωμα στα εκτός και ανάμεσα στα δέντρα. Άρα μιλάμε για τελείως διαφορετικά target group. Το θέμα, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ, δεν είναι να πάνε στον αγύριστο οι snbαδες ή οι σκιερ τον , αλλά να μας πει το ΧΚΚ ποιο ακριβώς είναι το πλάνο λειτουργίας του και με ποιό σκεπτικό και φυσικά οι στόχοι του, για να ξέρει και ο κάθε χιονοδρόμος τι να κάνει! Μιχάλη περαστικά! Τώρα που (μάλλον) επιστρέφω εγώ στην ενεργό δράση, βγαίνεις εκτός εσύ; Υ.Γ. Σόρυ για το σεντόνι! δεν πιστευω με τιποτα οτι εδωσαν πρωτα την θετις για το παρκο και μετα αγκυρα! η θετις σαφως εχει λιγοτερη δουλεια απο την αγκυρα γι αυτο την εδωσαν πρωτη! ΝΑΙ, επρεπε να την ειχαν ηδη ετοιμη και να ασχοληθουν με αγκυρα νωριτερα! ας πουμε οτι ετοιμασαν την θετις πρωτα ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ, στις φωτο βλεπω κοσμο μονο στην αγκυρα, δεν ειδα καμια φωτο απο παρκο με κοσμο! κι αν πουμε οτι 30 προς εναν ηθελαν θετις για το παρκο, αν βλεπω στις φωτο της αγκυρας πχ 20 κεφαλια...αυτο παει να πει οτι στο παρκο θα ηταν 20 Χ 30 = 600 ατομα! ειδε κανενας τοσο κοσμο στο παρκο; ειχε μαξ 100 ατομα στο παρκο; δεν ημουν εκει γι αυτο ρωταω αλλα τοσο κοσμο δεν μαζευει τις καλες μερες! επισης,αν προοριζανε το χκκ για μεκα του snowboard θα κοιταζανε να φτιαξουν ενα παρκο σωστο απο την αρχη κι οχι αυτα που βλεπουμε! εχουμε μεινει ακομα στην καλη προσπαθεια η οποια δεν ειναι το τελικο αποτελεσμα, περιμενουμε να δουμε πολλα ακομα! Όσο για το πάρκο μάλλον έχετε άδικο γιατι έχτες δουλευανε όλοι για την Άγκυρα ναι ωραία διαδρομή ναι για εσάς τους σκιερ τέλεια και κανεις δεν θελουμε να ειναι ρηγμενος αλλα μάλλον έχει οι σκιερ είσαστε κολλεμενοι με τους snowboarder Γι αυτο καλα κρατεί η κόντρα τόσα χρόνια . Χωρίς παρεξηγήσεις φιλικά προς ολους. 2 Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted February 21, 2013 (edited) λοιπον..........ειστε ολοι φαουλ κ αδικα κατηγορειτε την διοικηση.καθειστε κ διαβαστε τι σας γραφω κ αυτα ισχυουν σαν κανονας. 1) πρωτο ξεχιονισμα ο αχιλλεας κ η δαφνη 2)δευτερο ξεχιονισμα η θετις κ παραλληλα στρωσιμο του χιονιου στη βαθεια λακκα(αυτο γινεται γιατι ολοι δεν ξερουν το ιδιο σκι,καποιοι ειναι απλα πολυλογαδες) 3)τριτο ξεχιονισμα η αγκυρα (κ η αφετηρια κ ο διαδρομος), 4)τεταρο ξεχιονισμα η στυγα (κ η αφετηρια κ η διαδρομη κ το τελειωμα της) ολα αυτα θελουν πολλες ωρες....μα πολλες ωρες.....κ προχθες ηταν ολοι απο τις 6 το πρωι επανω,για να κανετε εσεις ολοι σκι.........οταν εξηγησα σε εναν τι καναμε κτλ....μου απαντησε...δεν με νοιαζει......εγω απλα θελω να κανω σκι....αν εσεις νομιζετε οτι ηταν απαντηση σοβαρου ανθρωπου...ε τοτε τι να πω..... οι ξερολες παντα θα υπαρχουν κ θα γκρινιαζουν παντα...με οτι κ να τους προσφερεις.....η αχαριστια ειναι απτα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του ανθρωπου.... Edited February 21, 2013 by Χρήστος Λάππας διαγραφή απαξιωτικών χαρακτηρισμών Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 21, 2013 Εγώ πάντως αν και δεν ξέρω πως λειτουργεί το κέντρο ένα έχω να πω. Η κοπελα στον τριθεσιο που κόβει εισιτήρια αν έχει κάποιο πρόβλημα καλύτερα να μην δουλεύει. Είδα να την λέει σε άτομα για εισιτήρια για κάρτες κλπ. Γινόταν ο χαμός και μας την έλεγε κιόλας. Επίσης από το πρωί η ενημέρωση ήταν πως θα ανοίξει η άγκυρα και πως οι έμπειροι δεν θα μένουν για Προθεμαση ή για καφέ. Τώρα αυτά τα λέω γιατί ήμουν μπροστά στις αντιδράσεις Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 21, 2013 παιδιά για να μην μπερδεύουμε μερικά πράγματα , πλέον το χιονοδρομικό στα καλαβρυτα δεν έχει θέμα μόνο με την παγοποιηση που γίνεται στα λιφτ . Φέτος με το χιόνι που έχει πέσει που είναι πραγματικά πάρα πολύ η βαθιά λάκκα έχει γίνει σαν μια τεράστια λακκούβα από το πολύ σκάψιμο . τα σπιτάκια και τα μοτέρ στους αναβατήρες είναι πολύ κάτω από το επίπεδο χιονιού της βαθιάς λάκκας . έτσι ακόμα και με μια νορμάλ χιονόπτωση που θα ήταν 20 πόντους η μεγαλύτερη ποσότητα συσσωρεύεται στα σκαμμένα σημεία και εκεί το χιόνι δημιουργεί εκ νέου ανεμοσούρια και φράζει ξανά και ξανά τα λιφτ . Αυτά που λέω επ ουδενί δεν είναι άφεση αμαρτιών για το χιονοδρομικό αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως ακόμα και μια νορμαλ χιονόπτωση πλέον στα καλάβρυτα μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα . Για να το καταλάβετε αυτό δείτε για παράδειγμα τη στύγα όπου φέτος 3 φορές τουλάχιστον έχουν κόψει την πλαγιά με δυναμίτη και το χιόνι που έχει συσσωρευτεί εκεί εγώ στα τόσα χρόνια δεν το θυμάμαι . και άλλες χρονιές είχε τύχει να σκάβουν στους πυλώνες της στύγας αλλά φέτος το πατημένο χιόνι που βρίσκεται σε κάθε σημείο του βουνού είναι απίστευτα πολύ .Προχτές πολλοί στο μέσον της δάφνης έπιαναν τα πιάτα και ανεβαίνανε επάνω για να μην στήνονται στην ουρά και χρειάστηκε να πάει άνθρωπος του κέντρου και να μην αφήνει τον κόσμο να παίρνει το λιφτ από το μέσον . 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted February 21, 2013 Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα χιονοπτώσεων θα έχουμε αύριο στο Χελμό. Σε λειτουργία για αύριο Παρασκευή 22-2-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα, καθώς επίσης και το Snow Park. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Share this post Link to post Share on other sites
alebpan 66 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Κύριε nerajouri για να καταλάβω, όσα γράφετε εσείς είναι ο νόμος και ο κανόνας στο χιονοδρομικό? Δηλαδή εσείς να υποθέσω είστε ο κ. Βαζαίος η κάποιος δίπλα του. Αλλιώς δεν έχετε το δικαίωμα να λέτε ότι όσα γράφετε είναι κανόνας. Αν δεν είστε ο διευθυντής όσα γράφετε είναι απλά η γνώμη σας όπως και και με μάς. Επίσης να ξαναπώ άλλη μια φορά για να μην παρεξηγηθώ ότι αντιλαμβάνομαι και επαινώ την προσπάθεια των εργαζομένων στο κέντρο οι οποίοι πραγματικά παλεύουν και απλά ακολουθούν τις εντολές. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι το χιονοδρομικό έχει ( η πρέπει να έχει ) ένα πρόγραμμα και μια σειρλα που γίνονται οι εργασίες θα θέλα πολύ να ξέρω γιατί πρώτα δίνουμε θέτις και μετά άγκυρα. Έτσι για την ιστορία θέλω να ακούσω μια άποψη. Επίσης φίλε ( από ότι φαίνετε είσαι εργαζόμενος στο κέντρο) θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός ότν απαντάς η αναφέρεσαι σε πελάτες του κέντρου που με τα χρήματα τους πληρώνεσαι. Επίσης πιστεύω οι χαρακτηρισμοί ΞΕΡΟΛΕΣ - ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ και όλοι οι υπόλοιποι που σου έσβησαν , απλά δείχνουν την εικόνα σου και δυστυχώς γυρνάνε πάνω σου. Κατανοούμε τις δύσκολες συνθήκες εργασίας σας και τον κόπο που κάνετε για να διασκεδάζουμε εμείς αλλά από την πλευρά μας και μείς πληρώνουμε και κάνουμε και εκατοντάδες χιλιόμετρα για να σας τιμήσουμε. Αν εμείς φύγουμε και δεν ερχόμαστε ποιά θα είναι η τύχη των εργαζομένων? ποιά θα είναι η τύχη της ευρύτερης περιοχής? Άρα σε παρακαλώ όπως εμείς κατανοούμε τις δυσκολίες σας και εκφραζουμε κάποια παράπονα με καλή θέληση έτσι και σείς να κατανοέιτε τους πελάτες σας. Σε ευχαριστώ. Edited February 21, 2013 by alebpan 1 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 21, 2013 ωπ,ο νερατζουρης ξαναχτυπησε. λαππας....να παραγγειλω πιτσα αυτη την φορα η θα μου την κλεψεις παλι? Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 21, 2013 Νερατζούρι καταλαβαινω καλυτερα απο το καθένα την δουλειά που κάνετε αλλά αφού θες θα σου απαντήσω. Οταν ξεκινάς στίς 6 το πρωί να δώσεις χιονοδρομικό μετά απο χιονόπτώση συγγνώμη αλλά έπαιξες και έχασες. Και απαντήστε μου αυτό που σας ρώτησα, γιατί δίνετε πρώτα το μικρό συρόμενο αντί την άγκυρα και γιατί ασχολήστε πρώτα με το πάρκο. Στο παρκο απο οτι παρατήρησα χθές κάνουν-παίζουν 20-30 άτομα και για την αγκυρα περίμεναν 200. Αυτό σημαίνει οτι κάποιοι δεν σέβονται τους πελάτες τους. Περιμένω καλοπροαιρετα την απαντησή σου. 1 Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted February 21, 2013 Οταν για οποιοδήποτε λόγο το ΧΚ δεν είναι ικανό να έχει πλήρη λειτουργία είναι υποχρεωμένο να ενημερώνει τους πελάτες που χαρακτηρίζονται κιόλας αχάριστοι και ξερόλες. Επίσης αυτοί οι αχάριστοι πελάτες, στερούνται από την καθημερινότητα τους για να μπορέσουν να τιμήσουν το ΧΚ έστω και μια φορά την εβδομάδα και αγοράζουν και ετήσιες κάρτες από το καλοκαίρι. Είναι αυτονόητο λοιπόν να απαιτούν τον σεβασμό τουλάχιστον από την επιχείρηση ΧΚ. Μάλλον το ΧΚ θυμάται ότι είναι επιχείρηση μόνο όταν μετρά τα χρήματα των αχάριστων πελατών του. Και θέλω να σημειώσω ότι όλοι την ευθύνη την έχει η διοίκηση η οποία παίρνει αποφάσεις, επιλέγει προσωπικό, επιλέγει την πολιτική της κλπ. Ο κάθε εργαζόμενος είναι εκτελεστικό όργανο, καθοδηγούμενο από τον ή τους leader. Αυτοί λοιπόν θα πρέπει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνουν οι πελάτες τους και τα χρήματα που επιλέγουν να ξοδέψουν στην επιχείρηση που λέγεται ΧΚ Καλαβρύτων. Share this post Link to post Share on other sites
Elegance88 50 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Αχαριστία φιλε νερατζουρη ειναι να τσίμπας 15 ευρώ και να γράφεις στα ***** σου τον πελάτη. Και ναι φιλε εγω ερχομαι για να τσουλησω και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο να στο πω ξεκάθαρα όπως και οι περισσότεροι απο εδω νομίζω αλλα προσωπικά ειναι σαν να πηγαίνω στα goodys να του λέω ενα cheese και να μου λέει δεν έχουμε μπιφτεκι. Δεν μπορει να λέτε ωραία και καλα σε ολους. Ξέρετε δεν ανοίγει τίποτα σήμερα ωραία και εγω ξέρετε 3 ευρω θα δώσω σήμερα... Παρακαλώ, λίγο προσοχή στις εκφράσεις σου. Edited February 21, 2013 by over-poulover 1 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 21, 2013 Δυστυχώς, το κέντρο την Τετάρτη πιάστηκε απροετοίμαστο.... και ίσως τελικά, μετά από μεγάλη χιονόπτωση φαίνεται ότι δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει ολόκληρο κ έγκαιρα. Όσοι είχαν υπομονή (20λεπτο +) και περίμεναν στους αναβατήρες, ίσως και να ευχαριστήθηκαν κατεβασιές.Οι υπόλοιποι που δεν είχαμε τόση υπομονή, λιαζόμασταν στην Βαθειά Λάκκα! Κρίμα γιατί από super ski day βγήκε τελικά super καφέ day με θέα τις πίστες, που έλεγε κ κάποια ψυχή παλιά! Ο Μάρτης είναι μπροστά....! Ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν και άλλες υπερμέρες και ότι το κέντρο θα είναι σε θέση να μας αφήσει όλους ικανοποιημένους! Όσο για σήμερα, οι λιγοστοί χιονοδρόμοι που ήμασταν πάνω, φάγαμε αρκετή νερομπογιά!Βροχή αλλά και κόκκινη αφρικανική σκόνη! Όλοι οι αναβατήρες σε λειτουργία. 11 παρά ανεβαίνουμε την πρώτη Δάφνη. Στα μέσα της διαδρομής ξεκινάει ψιλολασπόβροχο. Μέχρι να φτάσουμε πάνω κ να κατέβουμε Αχιλλέα, είχαμε γίνει μούσκεμα....! Άλλη μια κατεβασιά την κάναμε όμως, έτσι για να γουστάρουμε σκι με βροχή...! Έβρεχε μέχρι κ Βαθειά Λάκκα.Στα πιο ψηλά το έριχνε σε χιονάκι. Μετά από αυτό, μπαίνουμε Βαθειά Λάκκα για στέγνωμα και καφέ. Κατά τις 2 κατεβήκαμε προς τα κάτω όπου η βροχή είχε σταματήσει αλλά το χιόνι κόλλαγε και ήθελε προσοχή. Όλα τα λεφτά, ατάκα φίλου το μεσημέρι που φεύγαμε από το κέντρο: -Άντε ρε φιλαράκια, τα λέμε! -Ναι ρε, αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε στην Ελβετία γιατί η Αφρική δεν μου αρέσει....! Εντός των ημερών, θα ακολουθήσει και το γνωστό φωτορομάντζο by Alcatraz... Εγώ πάντως αν και δεν ξέρω πως λειτουργεί το κέντρο ένα έχω να πω. Η κοπελα στον τριθεσιο που κόβει εισιτήρια αν έχει κάποιο πρόβλημα καλύτερα να μην δουλεύει. Είδα να την λέει σε άτομα για εισιτήρια για κάρτες κλπ. Γινόταν ο χαμός και μας την έλεγε κιόλας. Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες κ πες μας τι παίχτηκε. 1.Δεν νομίζω να την έλεγε έτσι από μόνη της.Προφανώς κάτι περίεργο θα είδε. 2.Επειδή γινόταν χαμός δλδ, δεν έπρεπε να κάνει σωστά την δουλειά της? Συνήθως ,μέσα στον χαμό γίνονται τα περίεργα. (προσπαθούν να περάσουν χωρίς εισιτήριο, ή και με μαϊμουδίσια κάρτα) 3 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 21, 2013 Epic fail σήμερα αλλά είχαμε αποφασίσει βουνό και δεν το ματαιωσαμε παρα τις δυσοιωνες προβλεψεις. Απο τις 9 ως τις 11 απολαύσαμε πίστα με πολύ καλό -αν και υγρό- και σχετικά γρήγορο χιόνι. Μετά άρχισε η βροχή η οποία έκανε εμάς μούσκεμα και το χιόνι κατά τη γνώμη μου επικίνδυνο. Το βουνό έχει παρα μα πάρα πολύ χιόνι. Η Βαθιά Λάκκα έχει γίνει Ρηχή Λάκκα, το Βιετνάμ έχει ισιώσει και σε λίγο θα δίνουν την Αντιγόνη μπλε. Εχει μπαζώσει παντου!!!! Παρόλα αυτά, επειδή όπως έχουμε πει ακόμα και η χειρότερη μέρα στο βουνό είναι καλύτερη από το να μείνεις στην πόλη, το απολαύσαμε δεόντως και φύγαμε με την ελπίδα να σκιάρουμε μια νορμάλ μέρα φέτος 1 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 22, 2013 Παραδόθηκε το Master Plan για την ανάπτυξη του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων Στις 17/2/2013 ο Πρόεδρος του ΧΚΚ και Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΧΚΚ, Ευθύμιος Βαζαίος, παρέλαβαν επίσημα από τον Παναγιώτη Καραμερτζάνη, Μηχανολόγο Μηχανικό και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΕΤΕΜΑ, το Master Plan του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο που εκπονήθηκε από ειδικούς της παγκοσμίου εμπειρίας σ’ αυτόν το τομέα εταιρείας ECOSIGN. Περιγραφεί τα βήματα για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του ΧΚΚ μέσα στις επόμενες δεκαετίες με στόχο το διπλασιασμό της δυναμικότητας του. Ήδη το ΧΚΚ βρίσκεται στη φάση εκπόνησης μελετών για την υλοποίηση της Α’ φάσης κατασκευών που θα αναδείξουν το ΧΚΚ σαν ένα μεγάλο κέντρο άθλησης χειμερινών σπορ. Πηγή: kalavritaski.blogspot.gr 5 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
xristos77 254 Report post Posted February 22, 2013 Οι πίστες την τεταρτη όντως στρωθηκαν με την σειρά που γράφει ο Φιλος νερατζουρι αλλα αυτο σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά του εδω μέσα. Σεβόμαστε τον κόπο όλων των εργαζομένων του χιονοδρομικού αλλα ειναι λογικό να έχουμε παράπονα τα οποία μας δινει το δικαιωμα να αναφέρουμε αυτο το φόρουμ. Θεωρώ οτι σωστά έδωσαν πρώτα σε λειτουργία την θετις που γίνεται γρήγορα ο αποχιονισμος της και τσουλησαμε λιγο απο της 9:30 διότι δεν μπορω να φανταστώ τι θα γινόταν αν όλος αυτός ο κόσμος περίμενε μέχρι τις 11 για να δώσουν πρώτα την αρτεμης (βλέπουμε και απο τις φωτο τι γινόταν ) θα ήθελα να απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει γιατι αφού έδωσαν την αρτεμης έστω στις 12 δεν εστρωσαν μετα την μαύρη πίστα ; 1 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 22, 2013 Γιατί φίλε μου δε γίνεται να στρώνουν πιστα και εμείς να κανουμε σκι. Δεν είναι τόσο εύκολο.Θα επρεπε να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τις 2 2 Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 22, 2013 Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες κ πες μας τι παίχτηκε. 1.Δεν νομίζω να την έλεγε έτσι από μόνη της.Προφανώς κάτι περίεργο θα είδε. 2.Επειδή γινόταν χαμός δλδ, δεν έπρεπε να κάνει σωστά την δουλειά της? Συνήθως ,μέσα στον χαμό γίνονται τα περίεργα. (προσπαθούν να περάσουν χωρίς εισιτήριο, ή και με μαϊμουδίσια κάρτα) Πρώτα από όλα δεν απαντούσε σε ερωτήσεις που έκανα. Ρωτούσα αν μπορώ να ανέβω μια φορά με το σανίδι στο χέρι γιατί δεν ξέρω και απάντηση δεν πήρα απλα με κοιτούσε. Άκουσε μια χαρά απλα δεν ξέρω γιατί δεν απαντούσε. Μετά την έβλεπα να ζητάει καρτες από τα παιδιά που ήταν πολύ πίσω. ... λες και θα τους κλεβαμε. Εγώ γενικά το λέω γιατί συμπεριφορες του τύπου εγώ είμαι και κανένας αλλος τις συχαίνομαι. Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 22, 2013 Πρώτα από όλα δεν απαντούσε σε ερωτήσεις που έκανα. Ρωτούσα αν μπορώ να ανέβω μια φορά με το σανίδι στο χέρι γιατί δεν ξέρω και απάντηση δεν πήρα απλα με κοιτούσε. Άκουσε μια χαρά απλα δεν ξέρω γιατί δεν απαντούσε. Μετά την έβλεπα να ζητάει καρτες από τα παιδιά που ήταν πολύ πίσω. ... λες και θα τους κλεβαμε. Εγώ γενικά το λέω γιατί συμπεριφορες του τύπου εγώ είμαι και κανένας αλλος τις συχαίνομαι. Αρχικά, το θέμα ότι ήθελες να ανέβεις με το σανίδι στο χέρι, δεν θέλω να το σχολιάσω τώρα.Δεν ξέρεις πως το βάζεις....?Να πας στο baby να μάθεις και μετά έλα και στο καρεκλάκι. Τόσο για την δική σου ασφάλεια όσο και για των υπολοίπων που είμαστε στο βουνό. Τελικά ανέβηκες με το σανίδι στο χέρι ή το φόρεσες? Στο θέμα μας λοιπόν.... Όταν έχει πάαααρα πολύ κόσμο στις ουρές, δεν σε τσεκάρουν όταν φτάσεις μπροστά τους αλλά όταν είσαι ακόμα πίσω έτσι ώστε να κερδίσουμε όλοι χρόνο. Και εμείς που περιμένουμε να ανέβουμε αλλά και εκείνοι που έχουν ένα κάρο κόσμο μπροστά τους. Και πίστεψέ με, κανένας από το προσωπικό δεν έχει την ιδέα κ την συμπεριφορά ότι αυτός είναι και κανένας άλλος.Είναι όλοι αρκετά ευγενικοί, εξυπηρετικοί, χαμογελαστοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αρκεί βέβαια οι πελάτες να μην τους φτάνουν στα όριά τους γιατί, πέρα από εργαζόμενοι είναι κ άνθρωποι.....! 4 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 22, 2013 (edited) 2)δευτερο ξεχιονισμα η θετις κ παραλληλα στρωσιμο του χιονιου στη βαθεια λακκα(αυτο γινεται γιατι ολοι δεν ξερουν το ιδιο σκι,καποιοι ειναι απλα πολυλογαδες) Μεταξύ μας τώρα, τη Θέτις δεν την λες και πίστα. Warmup ναι, πίστα όχι. Την Φαίδρα τι την έχετε; ολα αυτα θελουν πολλες ωρες....μα πολλες ωρες.....κ προχθες ηταν ολοι απο τις 6 το πρωι επανω,για να κανετε εσεις ολοι σκι.........οταν εξηγησα σε εναν τι καναμε κτλ....μου απαντησε...δεν με νοιαζει......εγω απλα θελω να κανω σκι....αν εσεις νομιζετε οτι ηταν απαντηση σοβαρου ανθρωπου...ε τοτε τι να πω..... οι ξερολες παντα θα υπαρχουν κ θα γκρινιαζουν παντα...με οτι κ να τους προσφερεις.....η αχαριστια ειναι απτα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του ανθρωπου.... Η αλήθεια είναι ότι σεβόμαστε απόλυτα τον κόπο του κάθε εργαζομένου και πιστεύω συνολικά (με κάποιες εξαιρέσεις) ότι κανείς δεν θίγει προσωπικά κάποιον υπάλληλο ως άχρηστο ή τεμπέλη. Και δεν νομίζω ότι κι εσύ στην καριέρα σου να σου έχει τύχει πολλές φορές να σε βρίσουν. Ακόμα και ο πιο αχάριστος σέβεται το ότι δουλεύεις με ένα φτυάρι στους μείον. Η άλλη αλήθεια, που είναι και πολύ κυνική, είναι ότι ΔΕΝ ερχόμαστε στο χιονοδρομικό για φιλανθρωπία, ούτε κάνουμε 300 χιλιόμετρα σε κατσικόδρομους (γιατί κατσικόδρομοι είναι ο Κορίνθου-Πατρών και ο Διακοφτού-Καλαβρύτων) για καφέ στο σαλέ, αλλά για σκι όπως σου είπε και ο άνθρωπος. Ταυτόχρονα φαντάζομαι ότι κι εσύ δεν δουλεύεις εθελοντικά. Με την ισοπεδωτική λογική σου και επειδή όπως ακούγεται είστε αρκετό καιρό απλήρωτοι, αυτά που μας λες και ο τρόπος που μας τα λες είναι σαν να σου λέει ο εργοδότης σου "μα καλά, δεν σου φτάνει που δουλεύεις; Θες και να πληρωθείς και από πάνω;". Και στην τελική ρε φίλε, δεν μας βοηθάς να σε βοηθήσουμε. Στο είπα και σε άλλο μήνυμα στην προηγούμενή σου εμφάνιση εδώ, θα στο ξαναπώ λίγο διαφορετικά: Λίγοι εδώ πέρα είναι αυτοί που έρχονται στο ΧΚΚ από ανάγκη. Όσοι πάνε, πάνε από επιλογή και επειδή το αγαπάνε το βουνό αυτό. Μην τους το βγάζεις κι εσύ ξινό. Βοήθησε να βρεθεί η χρυσή τομή. Edited February 22, 2013 by wraith 4 Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 22, 2013 Αρχικά, το θέμα ότι ήθελες να ανέβεις με το σανίδι στο χέρι, δεν θέλω να το σχολιάσω τώρα.Δεν ξέρεις πως το βάζεις....?Να πας στο baby να μάθεις και μετά έλα και στο καρεκλάκι. Τόσο για την δική σου ασφάλεια όσο και για των υπολοίπων που είμαστε στο βουνό. Τελικά ανέβηκες με το σανίδι στο χέρι ή το φόρεσες? Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι με έμαθαν όμως. 3 φορές εχω ανέβει και τις 3 στο χέρι. Δεν μου την είπαν όταν έφτασα για να ανέβω. Δεν άκουσα ποτέ "φιλε πισω και φορά το" Θα μου πεις το λέει αλλά πες ότι εγώ δεν το είδα Βέβαια για να είμαι ειλικρινής την πρώτη φορά δεν είχε κόσμο και ανέβηκα με δασκαλο και τα κρατουσαμε στο χέρι. Τέλος παντων και μόνο που ρώτησα και το μόνο που πήρα ως απάντηση το βλέμμα το ειρωνικό φτάνει! Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 22, 2013 ποτε το σανιδι στο χερι και παντα με λουρακι ασφαλειας.ειναι ο πρωτος κανονας που μαθαινεις 3 Share this post Link to post Share on other sites
Elegance88 50 Report post Posted February 22, 2013 Tpal εχεις δίκιο ρε φιλε αλλα όπως λέει και η poulover καλο ειναι να το φοράς γιατι σκέψου να σου πέσει την ώρα που τα καρεκλακια στον Αχιλλέα περνάνε πάνω απο την baby και να κάνει κανένας μικρουλης χιονοδρομος θα τον κόψει στην μέση ( ούτε να το σκέφτομαι δεν θελω) χίλιες φορές να πέσεις εσύ στο τελείωμα παρα να το κρατάς στο χέρι.. Είμαστε μαζι σου ζητά απο κάποιον να σου δείξει αν δεν ξέρεις. Φιλικά πολυ προσοχή!!! 6 Share this post Link to post Share on other sites
redicolo 0 Report post Posted February 22, 2013 ολοι οσοι περιγραφουν την κατασταση της Τεταρτης εχουν δικιο, και οι χιονοδρομοι (αγανακτισμενοι) και οι εργαζομενοι (κατακοποι) και η διοικηση(αφραγκοι) και ολοι,ΑΛΛΑ απο τη στιγμη που δουλευει το μισο βουνο και μαλιστα μετα τις 12.00 θα περιμεναμε μια εκπτωση (οχι οτι θα σωζομασταν με 2,3 ή 5 €) αλλα θα ηταν μια κινηση καλης θελησης απ τη μερια του χιονοδρομικου.Αισθανεσαι κοροιδο οταν συμπεριφερονται με αυτον τον τροπο,δε μπορεις να προσφερεις τις μισες απο τις υπηρεσιες και να παιρνεις τα ιδια χρηματα,Βεβαια δε φταει κανεις αλλος παρα μονο εμεις που παμε και τους τα δινουμε. και κλεινοντας ηθελα να πω και την επιπλεον κοροϊδια,οτι στα εκδοτηρια η στυγα χαρακτηριζοταν πορτοκαλι (σε αναστολη) λες και δε ξεραμε οτι δε θα ανοιγε ποτε.Ακομα το περασμενο Σαββατο οι συνθηκες ηταν αντιστοιχες ομως επειδη ηταν ΣΑΒΒΑΤΟ φροντισαν και δουλευαν ολα απο το πρωι εκτος απο τη στυγα που δοθηκε στις 11-12 αρα η δυνατοτητα υπαρχει οχι ομως και η θεληση και αφου δεν εχουν αυτοι θεληση πλεον δεν εχουμε ουτε εμεις.ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Share this post Link to post Share on other sites