alebpan 66 Report post Posted February 13, 2013 (edited) Να ρωτήσω κάτι και όποιος ξέρει μου απαντά, αν θυμάμαι καλά στον τερματισμό της Άγκυρας έγινε κάποια προέκταση , δεν θυμάμαι ποιά χρονιά έγινε όμως. Έχω την εντύπωση ότι πρίν γίνει αυτή η προέκταση, ήταν λιγότερο εκτεθειμένο το λίφτ σε ανέμους και παγοποιήσεις και φυσικά θυμάμαι αμέτρητες φορές που έιχε τρελό αέρα αλλα η Άγκυρα λειτουργούσε. Αν λοιπόν - λέω αν - η αλλαγή αυτή που έγινε , έλυσε κάποια προβλήματα αλλά έχει δημιουργήσει και κάποια άλλα δεν φταίμε εμείς οι χιονοδρόμοι ούτε το προσωπικό. Το οποίο προσωπικό σίγουρα δεν μπορεί αν το κατηγορήσει κανένας. Αποκλειστικά υπεύθυνοι για ότι γίνεται στο βουνό είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις και όχι αυτοί που τις εκτελούν ! Επίσης θέλω να ξαναπώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι όλλοι μας έιμαστε τρελαμένοι να κάνουμε σκι, έχουμε ελάχιστες μέρες στην διάθεση μας να το κάνουμε και δεν μπορούμε να περιμένουμε πίσω από έναν υπολογιστή να διαβάσουμε ανακοινώσεις του τύπου...Αύριο εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα λειτουργήσουμε.... Και να πρέπει να πάει η ώρα 9 το πρωί για να έχουμε πλήρη εικόνα!!! Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να αλλάξει αυτό αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να δοθεί λίγη παραπάνω προσοχή στο θέμα. Δεν λέω να γίνουμε ξαφνικά ελβετία και αυστρία αλλά αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ένα χιονοδρομικό που έχει ένα Α μέγεθος κάτι πρέπει να γίνει ρε αδερφέ!! Edited February 13, 2013 by alebpan 2 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 13, 2013 Άλλη μια προσφορά για το χ.κ.Καλαβρύτων από το Oneman.gr 2 ετήσιες κάρτες 25 ημερήσια πάσο 30 πάσο για Σαββατοκύριακο Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
alebpan 66 Report post Posted February 13, 2013 Άλλη μια προσφορά για το χ.κ.Καλαβρύτων από το Oneman.gr 2 ετήσιες κάρτες 25 ημερήσια πάσο 30 πάσο για Σαββατοκύριακο Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ Θα μας ζητήσουν να κάνουμε φωτογράφηση με μαγιώ και μάς?? Γιατί κρυώνωωωωω!!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 13, 2013 το τέλος Μαρτίου με το 7/4 έχει διαφορά 1 σκ Μαίρη μόνο . Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 13, 2013 Πάντως, δεν είναι η πρώτη χρονιά και σίγουρα ούτε και η τελευταία, που γίνεται τέτοια κουβέντα σχετικά με την άγκυρα. Ρίξτε μια ματιά σε παλαιότερο τόπικ και θα βρείτε σχετικές αναρτήσεις. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 13, 2013 το τέλος Μαρτίου με το 7/4 έχει διαφορά 1 σκ Μαίρη μόνο . Και εγώ νομίζω ότι στην μέση της χρονιάς είμαστε....! Μένουν περίπου 52 ημέρες ακόμα. Από 15/12 έχουν περάσει παρά κάτι 60 μέρες περίπου....άρα.......!!! 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 13, 2013 Επίσης θέλω να ξαναπώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι όλλοι μας έιμαστε τρελαμένοι να κάνουμε σκι, έχουμε ελάχιστες μέρες στην διάθεση μας να το κάνουμε και δεν μπορούμε να περιμένουμε πίσω από έναν υπολογιστή να διαβάσουμε ανακοινώσεις του τύπου...Αύριο εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα λειτουργήσουμε.... Και να πρέπει να πάει η ώρα 9 το πρωί για να έχουμε πλήρη εικόνα!!! Στο Έβερεστ πάντως έχουν καλύτερο forecast 24ώρου απ' ότι στα Ελληνικά βουνά... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted February 13, 2013 http://youtu.be/Fw9__Ozg6_s Απο το χωνι της τριτης .... 10 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted February 14, 2013 Με 39 πυρετο δεν ειδα χιονι ουτε στον υπνο μου... :( Απο βδομαδα και βλεπουμε... <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted February 14, 2013 Σχετικά με τον τερματισμό του αναβατήρα ''Άρτεμις''... Παναγιώτη έγινε επί διοικήσεως Τσεκούρα, ταυτόχρονα με άλλες παρεμβάσεις, κυρίως χωματουργικές. Ουσιαστικά είναι και τα τελευταία σοβαρά έργα που έγιναν στο βουνό και η χρησιμότητά τους φάνηκε από την επόμενη κιόλας χρονιά. Αν θυμάμαι καλά, η επέκταση του σημείου αποβίβασης έγινε κυρίως λόγω κλίσης, αφού πολλοί ήταν οι χιονοδρόμοι που είχαν ένα θέμα στο τελείωμα, αλλά και γενικότερης ανακατασκευής του σημείου. Για τον αέρα δέ νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορά αφού μιλάμε για λίγα μέτρα παραπάνω. Σχετικά με την ενημέρωση... Διαβάζω τα μηνύματα μετά την ενημέρωση του χ/κ, και μου δίνετε την εντύπωση πως δέν ξέρετε πόσο ευμετάβλητος είναι ο καιρός στο βουνό. Το χ/κ μας ενημερώνει από το προηγούμενο βράδυ, αλλά και πάλι έχουμε παράπονα. Παλαιότερα δέν είχαμε καθόλου ενημέρωση, τουλάχιστον άμεση στο forum, και πάλι είχαμε παράπονα. Τώρα έχουμε παρουσία του χ/κ στο forum και πάλι κάτι μας φταίει. Δέν γίνεται ρε παιδιά να μας φταίνε όλα. Αντιλαμβάνομαι οτι δέν σας καλύπτει, αλλά κι αυτός ο ταλαίπωρος που παίρνει την ευθύνη της ενημέρωσης τί άλλο μπορεί να κάνει ; Ξέρουμε τα προβλήματα με τον καιρό. Ξέρουμε οτι στο συγκεκριμένο χ/κ υπάρχει θέμα και με τον αέρα και με την προετοιμασία μετά από κακοκαιρία, όπως ξέρουμε οτι δέν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό ή υπερωριακή απασχόληση. Σ' αυτά δέν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εκείνο που μπορείτε να κάνετε εσείς οι τρείς που διαμαρτύρεστε είναι να μήν ξαναπάρετε τον mainalo μαζί σας... τί περιμένετε δηλαδή... να σας πάνε όλα καλά με τη μαυρόγατα που κουβαλάτε παρέα σας ; 8 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 14, 2013 Εγώ με λύπη μου πάντως το ξαναλεω ότι το καιρικο πρόβλημα με έδιωξε απο τα καλαβριτα σε πρωτη φάση κ ύστερα οι καλαβριτινοι. Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 14, 2013 Σχετικά με την ενημέρωση... Διαβάζω τα μηνύματα μετά την ενημέρωση του χ/κ, και μου δίνετε την εντύπωση πως δέν ξέρετε πόσο ευμετάβλητος είναι ο καιρός στο βουνό. Το χ/κ μας ενημερώνει από το προηγούμενο βράδυ, αλλά και πάλι έχουμε παράπονα. Παλαιότερα δέν είχαμε καθόλου ενημέρωση, τουλάχιστον άμεση στο forum, και πάλι είχαμε παράπονα. Τώρα έχουμε παρουσία του χ/κ στο forum και πάλι κάτι μας φταίει. Δέν γίνεται ρε παιδιά να μας φταίνε όλα. Αντιλαμβάνομαι οτι δέν σας καλύπτει, αλλά κι αυτός ο ταλαίπωρος που παίρνει την ευθύνη της ενημέρωσης τί άλλο μπορεί να κάνει ; Ξέρουμε τα προβλήματα με τον καιρό. Ξέρουμε οτι στο συγκεκριμένο χ/κ υπάρχει θέμα και με τον αέρα και με την προετοιμασία μετά από κακοκαιρία, όπως ξέρουμε οτι δέν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό ή υπερωριακή απασχόληση. Σ' αυτά δέν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλέξη τα καιρικά, φαινόμενα είναι ευμετάβλητα στο βουνό αλλά δεν μιλάμε για χιονοθύελλες και ανεμοστρόβιλους. Δεν λέω μπορεί και να είμαστε απολύτως άδικοι και εκεί πάνω να γίνεται χαμός αλλά μπορείς να το επικοινωνήσεις διαφορετικά αυτό και οχι με μηνύματα copy-paste. Το να κάνεις copy-paste τα ίδια μηνύματα κάθε μέρα εσύ το θεωρείς παρουσία και ενημέρωση Αν είσαι ευχαριστημένος από αυτό εγώ πάω πάσο. Αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις ενα συρόμενο lift μετα απο μια μέτριας έντασης χιονόπτωση κανε κάτι αλλο στην ζωή σου. Ή είσαι χιονοδρομικό ή εισαι παιδική χαρά. (Εν τω μεταξυ η Στυγα είναι σαν να μην υπάρχει). Εχει χρέος το ΧΚΚ προς εμάς τους χιονοδρομους να αφιερώνει παραπάνω χρόνο και προσοχή. Το ξαναείπα και χθες ότι δεν ανεβαίνουμε πάνω για κάνα δίωρο να πιουμε καφε και να μαυρίσουμε. Ειμαστε ψώνια και θέλουμε να κανουμε όλη μερα σκι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Το συμπέρασμα είναι το εξής και αυτό κρατάμε. Το lift δεν λειτουργεί διοτι δέν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό και δυνατότητα υπερωριακής απασχόλησης ώστε να το θεσει σε λειτουργία μετα από χιονοπτωση. Τα υπόλοιπα για τον καιρό ειναι κόλπα σαν και αυτα της προηγούμενης διοίκησης. Απο καθαρή τσιπιά δηλαδή και τσιγκουνιά σε γραφουν στα παλια τους τα παπούτσια και σου πετανε τάχα την δικαιολογία οτι δεν το επιτρέπει ο καιρός. Χάρηκα που το ξεκαθαρίσαμε. 1 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted February 14, 2013 (edited) Έγώ βλέπω ότι έχουμε μια κουβέντα στην οποία έχει βγει όλο το ζουμί και όλη η ουσία των προβλημάτων του χιονοδρομικού κέντρου. Βλέπω ανθρώπους που αγαπάνε το βουνό και θέλουν να ανέβουν αλλά το χιονοδρομικό έχει καταφέρει αντί να κάνουν σκι, να κάθονται στο ιντερνετ και να γράφουν. Ένα φανταστικό βουνό το οποίο ενώ έχει την ευκαιρία να πάει πολύ μπροστά και μας έχει αποδείξει ότι κάθε μέρα αξίζει η επίσκεψη σε αυτό όταν έχει καλό καιρό, την πατάει κάθε φορά που ο καιρός έχει κέφια. Την πατάει γιατί δεν δουλεύει κανείς το βράδυ όταν χιονίζει επάνω? Την πατάει γιατί ο καιρός είναι κακός και δεν μπορεί να κάνει τίποτα? Την πατάει γιατί μπορεί να γίνει κάτι αλλά δεν υπάρχουν λεφτά και προσωπικό? Την πατάει γιατί ξεχιονίζει πρώτα άχρηστα λιφτ αντί για την Άρτεμη? Την πατάει γιατί παλέυουν 10 άτομα τη Στύγα και 2 την Άρτεμη? Την πατάει γιατί μια κολώνα της Στύγας είναι τρια μέτρα χαμηλότερα από ότι πρέπει? Την πατάει γιατί αν η Άρτεμις τελείωνε 50 μέτρα χαμηλότερα θα ήταν κάθε μέρα ανοιχτή? Την πατάει γιατί δεν τολμάνε να δουλέψουν Στύγα Άρτεμη με οριακό αέρα και κουμπί στον χειριστή? Γιατί δεν πατάνε τον δρόμο που γυρνάει από το Αυγό? Γιατί το κέντρο κρύβει τις μπλε του πίστες, ακόμα και από τον νέο χάρτη? Λες και φωνάζει στον Έλληνα και ξένο οικογενειάρχη/συνταξιούχο μέτριο σκιερ που θα έπρεπε να είναι ο στόχος του ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΕ Επιμένω ότι μπορεί να γίνει ιδανικός προορισμός εβδομάδας για Έλληνες και ξένους σκιερ και το μόνο που θέλει είναι απλά να ξέρεις ότι θα κάνεις σκι ότι καιρό και να έχει. Και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνει. Και στην εποχή της κρίσης ο Παρνασσός θα κάνει μια εκτόξευση μπροστά και είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνουν και τα Καλάβρυτα. Ότι και να λέτε για την ενημέρωση του κέντρου αν αποφασίσει ο καιρός να τους χιονίσει το βράδυ θάβει την Άρτεμη. Τρώει 30ποντά η βάση της για την πλάκα. Ο Χρήστος ούτε μπορεί να το ξέρει. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κανένας στο βουνό όταν χιονίζει όπως σε όλα τα άλλα χιονοδρομικά να ξεχιονίζει. Γιώργο αυτό έχει επιβεβαιωθεί έτσι δεν είναι? Ότι και να γράψειο Χρήστος 9 το βράδυ αν αρχίσει να χιονίζει μετά το χάνουνε το λιφτ. Μην τον βγάζουμε φάουλ για κάτι που δεν είναι. dust και εμένα πήγαν να με διώξουν οι Αραχωβίτες από τον Παρνασσό αλλά απλά φρόντισα να μην τους ξαναδώ. Το ζουμί όμως είναι αλλού: Όταν καταλάβουν οι Καλαβρυτινοί και ειδικά το ΔΣ του Δήμου ότι με μια κίνηση μπορούν να έχουν άλλα χ λιφτ επάνω και κάθε μέρα κόσμο... Οι Αραχωβίτες ποτέ δεν το κατάλαβαν να είναι καλά ο Δρίβας και τα λεφτά της Ε.Ε. ΕΛΑ ΡΕ ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΡΤΕΜΙΣ. ΜΟΝΟ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΗ Edited February 14, 2013 by ΜΙΚ 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted February 14, 2013 Τρύφωνα, δέν θα κρίνω το μήνυμά σου. Αλλού συμφωνώ, αλλού διαφωνώ ή μάλλον για την ακρίβεια έχω επιφυλάξεις. Προσπαθώ όμως να φέρω το τομάρι μου στη θέση των ανθρώπων του χ/κ και πραγματικά δυσκολεύομαι. Υπ' όψιν βέβαια οτι εγώ είμαι άσχετος με το αντικείμενο. 3 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 14, 2013 Ε αφού είσαι άσχετος γιατι πετάγεται: Απο μαλλιάδες τι να περιμένεις ... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 14, 2013 Προσπαθώ όμως να φέρω το τομάρι μου στη θέση των ανθρώπων του χ/κ και πραγματικά δυσκολεύομαι. Και εγώ αυτό κάνω γιατί έχω περάσει απο αντίστοιχη θέση και έχει ρίξει αρκετά ξενύχτια. Για αυτό λέω οτι μπορεί και να τους αδικώ. Κατανοώ οτι δεν μπορείς να τα βάλεις με τα καιρικά φαινόμενα Δεν κατανοώ την τσιπιά τους και το ότι δεν θέλουν να βάλουν μερικούς ανθρώπους να ξεθάψουν το lift και να προσφέρουν εργασία. Αν ισχύει αυτό επιλέγουν να είναι παιδική χαρά και τυροπιτάδικο αντί για χιονοδρομικό κέντρο. Υπόψιν δεν έχω τίποτα με τον Χρήστο και δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο. Κατανοώ την θέση του και ίσα ίσα τον στήριξα σε δύσκολες εποχές όταν δεχόταν από παντού επιθέσεις. Περιμένω όμως καλύτερο επίπεδο διαλόγου από ένα ξερό copy paste μήνυμα. Το και το συμβαίνει ρε παιδιά, μη χαλάτε τις βενζίνες σας, ελάτε άμα θέλετε για καφεδάκι και τέλος. 2 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 14, 2013 Παρεμπιπτόντως η Άρτεμης λειτουργεί. Ευτυχώς με διέψευσαν ! Κρίμα που δεν μπόρεσα να βασιστώ κάπου ώστε να είμαι και εγώ εκεί ! Καλή πουδροκατάνυξη παιδιά... www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
alebpan 66 Report post Posted February 14, 2013 Αλέξη είπαμε να πάρουμε την μαυρόγατα μαζί μήπως και έχει αλλάξει τίποτα.....αλλά πού.. ΜΑΤΑΙΑ !!!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted February 14, 2013 το καιρικο πρόβλημα με έδιωξε απο τα καλαβριτα σε πρωτη φάση κ ύστερα οι καλαβριτινοι. Ασε ρε Βασιλακη τωρα...γιατι δεν λες την αληθεια?... Eγω σε εδιωξα απ’ τα Καλαβρυτα... και τους καλαβρυτινους να μην τους ξαναπιασεις στο στομα σου. Σε Ανω Διακοφτο και Λουσους εχουμε μπλοκα και σε περιμενουμε... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 14, 2013 Παρεμπιπτόντως η Άρτεμης λειτουργεί. Για να κατέβει ο γαμπρός από την Ειρήνη είναι ρε.....!!! 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 14, 2013 Κοντεύω να σκάσω ... δεν μπορώ άλλο να κρατηθώ... Θα το ανοίξω το ρημάδι μου... Αργήσατε λίγο αλλά τελικά καταλάβατε τι εστί βερίκοκο στο ΧΚΚ... Έχω μερικές απαντήσεις σε μερικά από τα ερωτήματα σας... Επειδή είναι πολλά και ο χρόνος μου λίγος σας τα θυμίζω ζγα ζγα... Ο τότε ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ επικοινωνίας του ΧΚΚ και φίλτατος κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος που όταν πήρε χαμπάρι το μπάχαλο που επικρατεί στο ΧΚΚ παραιτήθηκε και έφυγε τρέχοντας πριν καλά καλάξεκινήσει η σεζόν... μας είχε ενημερώσει για λογαριασμό της διοίκησης τα παρακάτω... : ''Φίλες και φίλοι χιονοδρόμοι Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων μετά τις εξελίξεις του περασμένου Ιουνίου λειτουργεί πλέον υπό νέα διεύθυνση. Έτσι διακατέχεται από ένα νέο αέρα, με εντελώς καινούρια νοοτροπία τόσο σε θέματα οργάνωσης, όσο και επικοινωνίας. Το νέο διοικητικό team του ΧΚΚ θέλει να βρίσκεται κοντά στον Έλληνα χιονοδρόμο, να επικοινωνεί μαζί του, να αφουγκράζεται τις παρατηρήσεις του και να προσπαθεί για το καλύτερο, σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές του αλλά και με τις προτροπές και ιδέες των πελατών του. Έτσι από σήμερα εγκαινιάζουμε την επίσημη είσοδό μας στα φόρουμ των ελληνικών ιστοσελίδων χιονοδρομίας με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του ΧΚΚ και των πελατών του. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούμε να σας απαντούμε σε τυχόν απορίες, παράπονα αλλά και ιδέες. Πιστεύουμε ότι από αυτό τον διάλογο θα βγούν κερδισμένες και οι δύο πλευρές και ακόμη περισσότερο θα βγει κερδισμένη η ελληνική χιονοδρομία. Βρισκόμαστε ήδη 2 μήνες πριν την έναρξη της σεζόν και μπορούμε να σας πληροφορήσουμε για κάποια πράγματα που αφορούν το ΧΚΚ και τη λειτουργία του. • Η πρώτη έκπληξη που ετοιμάσαμε για εσάς ήταν η προσφορά της ετήσιας κάρτας του ΧΚΚ τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο (μέχρι 15/9) στην απίστευτη τιμή των 150 ευρώ! Η κίνηση αυτή είχε πολύ μεγάλη αποδοχή και το ΧΚΚ διέθεσε τόσες κάρτες όσες δεν είχε δώσει ποτέ και σε καμία σεζόν! Θέλουμε να έχουμε κοντά μας ένα μόνιμο στενό πυρήνα χιονοδρόμων τον οποίο θα αποτελούν οι κάτοχοι της ετήσιας κάρτας. Έτσι όσοι αγόρασαν ετήσια ή θα αγοράσουν θα έχουν και επιπλέον προνόμια, από αυτή την αγορά, τα οποία θα ανακοινώσουμε λίγο πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν! • Δημοσιοποιήσαμε τον τιμοκατάλογό μας! Στο δικό μας φετινό τιμοκατάλογο δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να ρίξουμε τις τιμές γιατί από τη μια η αύξηση του ΦΠΑ από την άλλη η αύξηση των καυσίμων κατά 50% από την αρχή του έτους δεν μας επέτρεψαν κάτι τέτοιο. Ωστόσο στηρίξαμε την οικογένεια με την ημερήσια κάρτα για οικογένειες στην οποία πέρα από την έκπτωση δίνεται και η δυνατότητα σε όσους έχουν από 2 παιδιά και πάνω να τα φέρνουν για σκι στο Χελμό ΔΩΡΕΑΝ. Ξαναπροσθέσαμε στον τιμοκατάλογό μας το φοιτητικό εισιτήριο για τις αργίες που είχε καταργηθεί εδώ και χρόνια από το ΧΚΚ. Κάναμε ειδικές πολύ χαμηλές τιμές για γκρουπ και ski bus (πρωτοτυπήσαμε σε αυτό) ώστε να προτιμήσετε μια πραγματικά φτηνή λύση για να έρθετε για σκι στο Χελμό χωρίς έξοδα για βενζίνες και διόδια! Τέλος δώσαμε δωρεάν είσοδο για τα νήπια και τα άτομα 3ης ηλικίας. • Ετοιμάσαμε και δημοσιοποιήσαμε (στο site και σύντομα θα αναρτηθεί και στο γραφείο πληροφοριών) για πρώτη φορά τον κανονισμό λειτουργίας του ΧΚΚ. Επίσης δημοσιοποιήσαμε τι τιμές θα ισχύουν εφόσον δουλεύουν 1-2, 3 ή 4-5 αναβατήρες ώστε να ξέρει ο πελάτης τι πληρώνει και γιατί. Δημοσιοποιήσαμε τέλος τι θα γίνεται σε περιπτώσεις που ξαφνικά κλείσει το ΧΚΚ λόγω καιρού, πάλι για να είμαστε εντάξει έναντι των πελατών. • Ετοιμάζουμε ένα δελεαστικό πακέτο All Iclusive που θα ισχύει τις καθημερινές και περιλαμβάνει το σκι, την ενοικίαση εξοπλισμού ή καφέ με τυρόπιτα στο σαλέ, τη διανυκτέρευση και ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο σε τιμές που θα ξεκινούν από τα 50 ευρώ το άτομο! • Ετοιμάζουμε ένα πραγματικό snowboard park το οποίο βασίζεται σε σχέδια ανάλογων πάρκων του εξωτερικού με μόνιμα χωματουργικά έργα δίπλα από τον αναβατήρα αρχαρίων Ηρακλή. • Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα δρομολογήσουμε ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα (snow cut) χορητικότητας 14 ατόμων για τους επισκέπτες του Χ/Κ αλλά και για τους χιονοδρόμους που επιθυμούν να κάνουν off piste ski. Και για να έρθουμε και σε μερικά έργα που αφορούν την ανάπτυξη του ΧΚΚ: • Εγκρίθηκε από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος η καταβολή του ποσού των 100.000 ευρώ για τη διεξαγωγή master plan του ΧΚΚ με σκοπό την ένταξη του στα αναπτυξιακά προγράμματα ΕΣΠΑ και ΠΕΠ για τον εκσυγχρονισμό του.. • Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΧΚΚ κατά 800.000 ευρώ. Ποσό που δεν είναι αμελητέο και το οποίο θα δώσει μια ανάσα στα οικονομικά προβλήματα του χιονοδρομικού. • Τέλος βρισκόμαστε κοντά στη διαδικασία διαγωνισμού για την εγκατάσταση ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο ΧΚΚ. Η κατασκευή του έργου έχει ήδη εγκριθεί από το ΔΣ της εταιρείας και αναμένεται το έργο να έχει ολοκληρωθεί την επόμενη σεζόν. Ελπίζουμε να μην σας κουράσαμε με τα παραπάνω Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας Και καλό χειμώνα με υγεία και χιόνια πολλά! Εκ του ΧΚΚ Σωτήρης Γιαννόπουλος Υπεύθυνος επικοινωνίας'' Αυτά αφορούν για το αν πρέπει ή όχι ο εκπρόσωπος του ΧΚΚ να απαντάει στις ερωτήσεις του "κοινού" και τα μεγαλεπήβολα έργα της νέας διοίκησης... Έρχονται και άλλα... Φιλικά Τρελό Γελάδι... 3 O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 14, 2013 Ο Γάμος της χρονιάς στο Χιονοδρομικό! Ένας μοναδικός γάμος έγινε αυτη την ώρα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο εκκλησάκι του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Άγιος Υάκινθος! Ο Κωνσταντίνος και η Δέσποινα, λάτρεις του snowboard και φανατικοί του Χελμου τα τελευταία 7 χρόνια!!! Φυσικό να αποφασίσουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Άγιου Υάκινθου που βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και μάλιστα ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και δικαιολογημένα παίρνει τον τίτλο του Γάμου της Χρονιάς Πηγή: kalavrytanews.com Αχ....!Άντε και στα δικά μας....! 6 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 14, 2013 Βίον πουδραριστόν ή κοτλέ (σαν στρωμένη πίστα...) να ευχηθεί κανείς? Μπράβο στα παιδιά για την πρωτότυπη ιδέα τους που ξεφεύγει από τα τετριμένα και αφήνει πίσω δήθεν παραδόσεις (του τύπου μπουζούκια, δεξιώσεις με τον κάθε τυχόντα που έχεις "υποχρέωση" κτλ). 2 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 14, 2013 (edited) Ο Γάμος της χρονιάς στο Χιονοδρομικό! Ένας μοναδικός γάμος έγινε αυτη την ώρα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο εκκλησάκι του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Άγιος Υάκινθος! Ο Κωνσταντίνος και η Δέσποινα, λάτρεις του snowboard και φανατικοί του Χελμου τα τελευταία 7 χρόνια!!! Φυσικό να αποφασίσουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Άγιου Υάκινθου που βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και μάλιστα ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και δικαιολογημένα παίρνει τον τίτλο του Γάμου της Χρονιάς Πηγή: kalavrytanews.com Αχ....!Άντε και στα δικά μας....! (Με μεγαλα γραμματα να το βλεπουν αυτοι που πρεπει) Αντε να ζησουν τα παιδια!!!!!!!!!! Edited February 15, 2013 by over-poulover 5 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 14, 2013 Ασε ρε Βασιλακη τωρα...γιατι δεν λες την αληθεια?... Eγω σε εδιωξα απ’ τα Καλαβρυτα... και τους καλαβρυτινους να μην τους ξαναπιασεις στο στομα σου. Σε Ανω Διακοφτο και Λουσους εχουμε μπλοκα και σε περιμενουμε... Εσύ πρέπει πρώτα να ανεβείς κ αφού με φτάσεις με διωχνεις.χαχαχαχαχαχα Share this post Link to post Share on other sites