Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted October 9, 2012 Άντε, μεγειές στο καινούργιο νήμα! Μπράβο Μαιρούλα! Καλή σεζόν να έχουμε και χωρίς τραυματισμούς! 5 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 9, 2012 Ευχαριστούμε για όλα Χρήστο! Καλή χιονοχρονιά να έχουμε! 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted October 10, 2012 Καλησπέρα , καλή σεζόν σε ολους.Μια απορία για τα κουπόνια.Στην αίτηση εχει και όνομα παραλήπτη.Τι θα γράψουμε σε αυτο το σημείο ? Γιατί εγώ με την κάρτα μου θα πληρώσω και για 2 φίλους. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 10, 2012 Μπορείς να γράψεις και τα στοιχεία των φίλων σου, νομίζω. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted October 10, 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω, εχει να γράψεις το ονομα σου , επώνυμο, τηλέφωνο , email , ταυτότητα κ.λ.π και ...παραλήπτης.Δεν θα τυπώσω κάποιο κουπόνι με τα στοιχεία που θα έχω δηλώσει; Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 10, 2012 Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στο χκ. Πιστεύω ότι θα σου λυθούν σωστά όλες οι απορίες. Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο. Μην σε πάρω κ στον λαιμό μου....εκτός και αν την έχει κάνει κάποιος άλλος την αίτηση κ μπορεί να βοηθήσει! Και πάλι συγγνώμη που βιάστηκα να σου απαντήσω παραπάνω. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted October 10, 2012 Δεν έγινε κάτι για να ζητήσεις συγγνώμη ,κουβέντα να γίνεται να δουλευει και το forum με τηλέφωνο θα λυθούν ολα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
crunch 8 Report post Posted October 10, 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω, εχει να γράψεις το ονομα σου , επώνυμο, τηλέφωνο , email , ταυτότητα κ.λ.π και ...παραλήπτης.Δεν θα τυπώσω κάποιο κουπόνι με τα στοιχεία που θα έχω δηλώσει; Λοιπόν.. Πήραμε 2 κουπόνια με ένα φίλο από την κάρτα του (ένα ο καθένας) και όταν μας ήρθαν στα mail μας είχε μόνο το όνομα παραλήπτη που δηλώσαμε. Επειδή πριν τη διαδικασία δεν το γνωρίζαμε , μπήκε από διαφορετικά internet browsers (λόγω του ότι αν περάσεις μια φορά τα στοιχεία της πιστωτικής με ένα όνομα μάλλον , δεν έχεις ίσως δικαίωμα να τα επαναλάβεις..) και έβαλε κανονικά τα στοιχεία του καθενός.. Απλώς αυτό που βλέπω πλέον είναι ότι στο κουπόνι έχει μόνο το όνομα παραλήπτη. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted October 11, 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: ---------------------- ΗΜ/ΝΙΑ ΛΗΞΗΣ: 2013-04-07 ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ: To onoma sou Αυτα ειναι τα στοιχεια που πρεπει να εχει το email. Μετα πας με το τυπωμενο εμαιλ στο Χ/Κ (οταν χιονισει ε?) Αν δεν σου εχει βγαλει κωδικο στο εμαιλ επικοινωνησε μαζι τους!!! Παντως επειδη τα εβγαλα χθες 4 συνολο (2+2) δεν ειχε προβλημα απλα επρεπε να κανεις καθε φορα νεα αιτηση 2 ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 11, 2012 Σύμφωνα με ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του κέντρου, Σχολή Σκι του χκΚ θα λειτουργήσει την χρονιά που έρχεται και ψάχνει εκπαιδευτές ski ή snowboard....! Περισσότερες πληροφορίες εδώ 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted October 13, 2012 1 ολόκληρη εβδομάδα σκι στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, μόνο με 31.5 ευρώ! Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, Skiζει και χτυπάει την κρίση! Δείχνει να καταλαβαίνει τι παίζει με την κρίση και από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένο να την χτυπήσει γερά και τον χειμώνα που μας έρχεται...! Έτσι,μετά την προσφορά με την ετήσια, οι προσφορές συνεχίζονται....για να λιώσουμε στο χιόνι ακόμη μια χρονιά! Η καλύτερη χιονοδρομική προσφορά της χρονιάς μόλις ανακοινώθηκε! Εβδομαδιαίο ski pass (7 ημέρες) για ατελείωτο σκι και snowboard στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων, μόνο με 31.5 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μόνο για on-line αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο www.kalavrita-ski.gr/kouponi από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2012. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 7 συνεχόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια της προσεχούς χιονοδρομικής περιόδου, από την ημέρα έναρξης λειτουργίας έως το τέλος, σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που καθορίζουν τη λειτουργία και θα μπορούν να συμπεριλαμβάνουν Σαββατοκύριακα και γιορτές. Τα κουπόνια είναι ονομαστικά και κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει μέχρι 2. Η προσφορά δεν περιλαμβάνει εξοπλισμό και δεν αφορά την ενοικίαση μηχανοκίνητων οχημάτων. Η Διοίκηση του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της εποχής και φροντίζει με έγκαιρες και πολύ συμφέρουσες προσφορές να κάνει εφικτή την απόδραση στο χιόνι για όλους, παρέχοντας πάντα ανταγωνιστικά πακέτα υπηρεσιών. Σπεύσατε για on-line αγορές γιατί η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για έναν περιορισμένο αριθμό κουπονιών. Πηγή: kalavrita-ski.gr Και μερικές επιπλέον πληροφορίες, χρήσιμες για όσους θέλουν να επωφεληθούν της προσφοράς .. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εκτυπώστε αυτό το κουπόνι. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στα τηλέφωνα 26920 24451-2 μετά την έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου. Μεταβείτε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Επιδείξτε στον υπάλληλο, στο γραφείο πληροφοριών του Χιονοδρομικού, το κουπόνι σας μαζί με την ταυτότητά σας. Ξεκινήστε τις ατελείωτες καταβάσεις σας!!! ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Η προσφορά ισχύει από 15/12/2012 έως και 7/4/2013. Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά το ημερήσιο εισιτήριο για μία ολόκληρη εβδομάδα (7 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου), για απεριόριστες διαδρομές σε όλες τις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Η προσφορά δεν περιλαμβάνει εξοπλισμό και δεν αφορά την ενοικίαση μηχανοκίνητων οχημάτων. Το εισιτήριο που θα παραλάβετε δεν πρέπει να χαθεί καθώς ισχύει για όλη την εβδομάδα και δεν αντικαθίσταται. Κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει μέχρι δύο κουπόνια. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καιρικές συνθήκες στο www.kalavrita-ski.gr Με την αγορά αυτού του κουπονιού έχετε κέρδος 55% (από 70€ -> 31,5€)!! Ακόμη και αν επιλέξετε να έρθετε απλά για Σαββατοκύριακο, εξασφαλίζετε έκπτωση 37% (από 50€ -> 31,5€)!! c u there (μακάρι να κάνει κάτι παρόμοιο κ το ΧΚΠ, οψόμεθα!) 2 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
fotis foteinos 15 Report post Posted October 14, 2012 Και μερικές επιπλέον πληροφορίες, χρήσιμες για όσους θέλουν να επωφεληθούν της προσφοράς .. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εκτυπώστε αυτό το κουπόνι. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στα τηλέφωνα 26920 24451-2 μετά την έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου. Μεταβείτε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Επιδείξτε στον υπάλληλο, στο γραφείο πληροφοριών του Χιονοδρομικού, το κουπόνι σας μαζί με την ταυτότητά σας. Ξεκινήστε τις ατελείωτες καταβάσεις σας!!! ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Η προσφορά ισχύει από 15/12/2012 έως και 7/4/2013. Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά το ημερήσιο εισιτήριο για μία ολόκληρη εβδομάδα (7 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου), για απεριόριστες διαδρομές σε όλες τις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Η προσφορά δεν περιλαμβάνει εξοπλισμό και δεν αφορά την ενοικίαση μηχανοκίνητων οχημάτων. Το εισιτήριο που θα παραλάβετε δεν πρέπει να χαθεί καθώς ισχύει για όλη την εβδομάδα και δεν αντικαθίσταται. Κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει μέχρι δύο κουπόνια. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καιρικές συνθήκες στο www.kalavrita-ski.gr Με την αγορά αυτού του κουπονιού έχετε κέρδος 55% (από 70€ -> 31,5€)!! Ακόμη και αν επιλέξετε να έρθετε απλά για Σαββατοκύριακο, εξασφαλίζετε έκπτωση 37% (από 50€ -> 31,5€)!! c u there (μακάρι να κάνει κάτι παρόμοιο κ το ΧΚΠ, οψόμεθα!) ωρεο πολυ καλο.. Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted October 17, 2012 Να υποθέσω ότι αντί πιστωτικής γίνεται και με χρεωστική κάρτα.Σωστά; Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted October 22, 2012 Και εγώ με χρεωστική πήρα σήμερα 3 κουπόνια (1 για μενα και τα άλλα 2 για φιλους), ολα κανονικά και γρήγορα ,τωρα επιτρέπω στον καιρό να χιονίσει!! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 24, 2012 Η αλεπουδίτσα που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στο λογότυπο του χκΚ δυστυχώς αποτελεί πλέον παρελθόν.... Το νέο λογότυπο του χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Παρουσιάστηκε χθες. Πού αλλού......? Μα φυσικά στην επίσημη σελίδα του χκ....στο fb. Πηγή: χκΚ @ fb 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted October 24, 2012 Πωωω ski κάνει αυτός; Δεν το πιστεύω, απαράδεκτο!! Σαν πρώτη εντύπωση πάντως καλύτερο μου φαίνοταν το προηγούμενο με την αλεπουδίτσα ... τουλάχιστον θα την κρατήσω στο κράνος μου for the memories 4 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 24, 2012 Πωωω ski κάνει αυτός; Δεν το πιστεύω, απαράδεκτο!! Βασικά νομίζω ότι δεν κάνει ούτε σκι ούτε σανίδα. Και βασικά νομίζω ότι είναι ένα αποτυχημένο λογότυπο με ένα κάρο χρώματα χωρίς λόγο και αιτία. Κρίμα..... 8 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted October 24, 2012 (edited) άλλα πραγματα πρεπει να αλλαξουν στο χιονοδρομικο και οχι τα λογοτυπα! τι σας εκανε η αλεπουδιτσα μωρε και βαλατε τον (παλιο)σκιερ; η αλεπουδιτσα θα ειναι για παντα στις καρδιες μας και θα την θυμομαστε καθε φορα που θα βλεπουμε τα ιχνη της στο χιονι! η αλεπου πεθανε... ΖΗΤΩ Η ΑΛΕΠΟΥ!!! (αυτη την αφηνω να κανει σκι) Edited October 24, 2012 by liapos 3 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted October 25, 2012 Το νεο Logo είναι άοσμο, άχρωμο, αδιάφορο ένα ΤΙΠΟΤΑ. Χάθηκε η ταυτότητα και το σήμα κατατεθέν του χιονοδρομικού. Γιατί κόπηκε η αλεπού??????????? Γιατί κόπηκε το Καλάβρυτα????????????? ένας σκιερ μέσα σε 5χρώματα δεν καθορίζει τίποτα. Είναι αδιάφορο. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΗΝ ΑΛΟΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. 2 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 25, 2012 Αχ.....αγαπημένη αλεπουδίτσα.....!!! 3 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted October 25, 2012 Tο νέο λογότυπο σκίζει... Αλεπούδες και πράσειν άλογα... Αυτό μωρέ σας φταίει; Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 25, 2012 εχεις κανει ποτέ σκι στα Καλαβρυτα? 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted October 25, 2012 εχεις κανει ποτέ σκι στα Καλαβρυτα? Δεν έχω κάνει σκι στα Καλάβρυτα.. Η αλεπουδίτσα στο λογότυπο λύνει κάποια προλήματα του Χ/Κ;Του προσδίδει κάποια αίγλη;Πάει πιό γρήγορα ο αναβατήρας της Στύγας;Ρίχνει περισσότερες πούδρες στο βουνό; Eξηγήστε και σε εμάς που δεν έχουμε έρθει στα Καλάβρυτα(τουλάχιστον μέχρι σήμερα)... Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted October 25, 2012 Κούκος διάβασε λίγο σε παρακαλώ την αρχή του ποστ που γράφω πιο πάνω! Προς τι και για ποιον λόγο η επίθεση σου δεν καταλαβαίνω! Την γνώμη μας λέμε εμείς που μας αρέσει ο χελμος και τα Καλαβρυτα και περνάμε ωραία παρά τα προβλήματα που υπάρχουν! 2 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted October 25, 2012 Δεν νομίζω ότι επιτίθεται ο Κούκος, απλά απορεί γιατί δίνουμε τόση σημασία στο λογότυπο. (Και εμένα μου άρεσε η αλεπού, αλλά δεν πρόκειται να χαλάσω και την ζαχαρένια μου που πήγε στο λαγούμι της!) 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites