mainalo 1,542 Report post Posted February 23, 2013 Φιλαράκι σε παρακαλω γράψε το ο ομάδα του κυρίου αυτού . Σε παρακαλώ έχεις να μάθεις πολλα μετα Share this post Link to post Share on other sites
denis1 5 Report post Posted February 23, 2013 Ο κυριος αυτος ΚΑΠΝΙΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ.Αυτο ειναι το παραδειγμα που εδωσε,και μαλιστα μας ειπε για τα διπλασια χρονια που ειχε απο εμας,αλλα την διπλασια εμπειρια που ειχε πως θα την μεταφερει στους μικρους αθλητες του??Πως??Με το να τους λεει να μην περιμενουν στις ουρες,να μπαινουν εξυπνα απο τα πλαγια και με το να καπνιζει μπροστα τους και να πεταει επιδεικτικα το τσιγαρο κατω στο χιονι?? Εχασε την ψυχραιμια του σε ενα σημειο και με απειλησε οτι αμα θελει μπορει ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ 15ΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ +10 ΕΥΡΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ+ΣΑΛΕ+ΦΑΙ.. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. πές μας αν φόραγε γυαλιά μυωπίας??? !!!! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 23, 2013 (edited) Κυριοι,μην το κανουμε κουιζ,Ενας εαν βρεθει και με διαψευσει,αυτοματως επωνυμως θα γραψω το ονοματεπωνυμο του.Δεν το γραφω για να δωθει η δυνατοτητα στη διευθυνση του χιονοδρομικου να λυσει το θεμα 'εσωτερικα' και απλα να σεβονται τον πελατη και οχι να τον απειλουν οτι θα του κλεισουν το λιφτ και να φυγει να παει αλλου απο το τσιφλικι τους. Πολλοι ηταν μαζι μου στο περιστατικο,περιμενω να γυρισουν και να γραψουν την αποψη τους. Προτειναμε στο 'κυριο' αυτον,εαν θελουν να κανουν προπονηση τα πιτσιρικια ανενοχλητα,να πανε καθημερινες απογευματα ή και σαββατοκυριακα απογευματα που φευγει ο κοσμος ,αλλα οι προβολεις παραμενουν ανοικτοι για νυχτερινο σκι. Δεν ειμαι ερειστικος,νευρωτικος,τρολ του Μαιναλου ή ψυχοπαθης. Το αλλο μεγαλο θεμα.Τι μαθαινουν τα παιδια αυτα???Μαθαινουν οτι τα κοροιδα περιμενουν στην ουρα ενω οι εξυπνοι ή οσοι εχουν βυσμα μπορουν να παρακαμπτουν και να γλιτωνουν κοπο.Γινε παιδι μου ενας δημοσιος υπαλληλος,κρυψου σε ενα γραφειο και λουφαξε.Μην κοιτας το συνολο αλλα και ουτε τον συναθλητη χιονοδρομο,κανε του κεφαλιου σου,κανε τον ΜΑΓΚΑ.Μη χρησιμοποιεις τη λογικη,αλλα την πονηρια. Τα παιδια ειναι τα τελευταια που φταινε,τι παραδειγματα τους δινουμε ομως..Μια κυρια μαλιστα οταν ειπε καποιος οτι τα παιδια ειναι μικρα αναφερθηκε στο προσφατο περιστατικο που μια ομαδα 10χρονων βιασαν ομαδικα μια 9χρονη.Οτι παραδειγματα και ανατροφη τους δωσεις,ετσι θα γινουν.Απο τους γονεις αρχικα,απο τους δασκαλους,απο τους προπονητες τους. Edited February 23, 2013 by pierre7 3 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 23, 2013 Στην διεύθυνση του κέντρου πήγες να το πεις? Αν ναι, τι απάντηση πήρες? Και στα Καλάβρυτα παλαιότερα, έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.Δεν λογαριάζουν τίποτα και κανένα! Τι να πω...μάλλον εκτός από σκι, τους μαθαίνουν και "κουτοπόνηρους τρόπους ελληνικής συμπεριφοράς". Κρίμα.....! 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 23, 2013 ... Ειμασταν και σημερα επανω, οπως και καθε ΣΚ, ημουν ετοιμασμενος να γραψω παρα πολλα... ... ΤΡΑΓΙΚΟΣ ο προπονητής, απλά τραγικός. Έκανες τα παράπονα σου στην Διεύθυνση του κέντρου, και αν ναι, τι απάντηση πήρες? Εάν όχι, σε προτρέπω άμεσα να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Δεν νοείτε, ένας προπονητής, οποιουδήποτε Ε.Ο.Σ., να χαλά έτσι απαίδευτα την εικόνα ενός χιονοδρομικού. Σε σχετικά προβλήματα προτεραιότητας που είχαμε στο χ.κ. Καλαβρύτων, η απάντηση ήταν ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουν προτεραιότητα οι αθλητές στην ουρά για την προπόνηση τους. Εξαίρεση υπάρχει μόνο κατά την διεξαγωγή αγώνων. Όσο για τους δάσκαλους, περιμένουν τον "μαθητή" τους να φτάσει κανονικά η σειρά του και να τον βοηθήσουν στο να πάρει σωστά τον αναβατήρα. Σε καμία περίπτωση δε χρίζουν ειδικής μεταχείρισης σε σχέση με τους υπόλοιπους πελάτες του χιονοδρομικού... Μη διστάσετε, οπουδήποτε και αν πετύχετε ανάλογη συμπεριφορά να κάνετε αναφορά στον Σύλλογο που ανήκουν. Το να μην διαμαρτυρόμαστε για αυτή τη κατάσταση, μας κάνει συνένοχους. 5 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted February 23, 2013 Θεωρητικά στον Αίολο στο ΧΚΠ έπρεπε να υπάρχει ειδική ουρά για δασκάλους/μαθητές (λειτούργησε μόνο μια-δύο φορές φέτος). Ισχύει αυτό στον Αίολο και μόνο - lift που οδηγεί στην πίστα των αρχάριων - και νομίζω εφαρμόζεται συχνά φέτος. Υπάρχουν 2 ουρές χωρισμένες με διχτάκι μεταξύ τους, 1 για εκπαιδευτές - εκπαιδευόμενους και 1 για τους υπόλοιπους. Στη διασταύρωση των 2 βέβαια, περιμένεις κανονικά στην ουρά με τους υπόλοιπους χωρίς εννοείται να επιτρέπονται οι παρακάμψεις. Η συγκεκριμένη περίπτωση ως περιγράφεται μοιάζει όμως κάπως διαφορετική. "Ελληνάρας" που λέμε με την κακή έννοια. 1 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 23, 2013 μαζευτηκαμε αυθορμητα 5 ατομα,ουτε τα ονοματα δεν ξερω απο τα παιδια να παμε στη διοικηση.Αλλα μετα μαθαμε οτι αυτος ο κυριος ειναι η διοικηση,οποτε δεν χρειαστηκε να μετακινηθουμε αλλου.Κατευθειαν στην πηγη πετυχαμε που λεει και ο λαος. Το σκηνικο δεν εγινε για 1-2 λεπτα,αλλα για πανω απο 45λεπτα που ημουν εκει.Μετα εφυγε νευριασμενος ο φιλος μου και ακολουθησα και εγω.Τα ακουσα κιολας που τον ξυπνησα απο το πρωι για να παμε Μαιναλο για σκι. "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
alebpan 66 Report post Posted February 23, 2013 φίλε pierre ο κύριος αυτός δεν είναι η διοίκηση. Είναι ένα μέλος του ΕΟΣ που κάνει μαθήματα σκί στα παιδιά . Η διοίκηση είναι μέσα στο σαλέ πίσω από την ταμειακή μηχανή. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 23, 2013 (edited) ....μαθαμε οτι αυτος ο κυριος ειναι η διοικηση,οποτε.... Δλδ μίλαγες με τον καινούριο εκμισθωτή του κέντρου? edit: Οκ, τώρα είδα την απάντηση του alebpan! Edited February 23, 2013 by over-poulover moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 23, 2013 Φίλε μου υπάρχουν κάποιοι (βλέπε ΕΟΣ) που για αυτο τον λόγο δεν θέλουν να αναπτυχθεί το χιονοδρομικό . Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που εχουμε κανει καταγγελίες για ολα αυτα και προσπαθούμε το χιονοδρομικό να το παρει ο ΔΗΜΟΣ Τρίπολης με διαφανείς διαδικασίες . Υπομονη σε λίγο καίρό θα γίνουν πολλα . Οσο για αυτόν τον κύριο τι να πει κανεις....... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted February 23, 2013 Pierre 7 ήμουν και εγώ επάνω σήμερα μέχρι τις 13:00. Ο συγκεκριμένος μου είχε κάνει εντύπωση από πέρσυ για το ότι κάπνιζε εν ώρα μαθήματος. Αυτές τις χαζομάρες για τις πίστες τις λένε αρκετοί σύλλογοι και η απάντηση είναι" αν έχεις τα χρήματα, κλείστη" Σχετικά με το ΧΚΜ δυστυχώς απογοητεύτηκα... Όλες οι πίστες άστρωτες και αρκετός κόσμος πάλευε να κατέβει ή το έπαιρνε ποδαράτο. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted February 23, 2013 (edited) Όλα αυτά που είδαμε στο Χ.Κ Μαιναλου σήμερα δεν μου προκαλούν κάποια έκπληξη . Αυτά και άλλα πολλά γίνονται στο συγκεκριμένο Χ.Κ τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια . Παιδιά που κάνουν μάθημα σκι διάσπαρτα εδώ και εκεί , με τις συγκεκριμένες συμπεριφορές που ιδη βρήκε ο χριστιανός (pierre7) και κατάγγειλε εδώ μέσα . Δικαιολογείτε όλο αυτό το πράγμα χωρίς συνοδεία , χωρίς τάξη στις ουρές χωρίς φωνές και όλα τα συναφή που περιλαμβάνουν τον σωστό τρόπο προπόνησης? Τι να πει κανείς . Την μόνη περίοδο που κάτι πήγε να γίνει αλλά τελείωσε και αυτό άδοξα ήταν όταν είχε έρθει κατά καιρούς , αραιά και που , σοβαρός προπονητής . Τα προβλήματα αυτά και άλλα πολλά έχουν επισημανθεί και έχουν αναφερθεί στον ΕΟΣ , κατά επανάληψη , έχουμε καταντήσει γραφικοί . Έχει γεμίσει το βουνό ΤΕΧ (τεχνική επιτροπή χιονοδρομίας ) αγνοούν τους κανονισμούς περί προπονήσεων και οραρίου , ότι μας φωτίσει ο θεός . Δεν είναι όμως έτσι , υποτίθεται ότι ζούμε σε μια συγκροτημένη κοινωνία και υπάρχουν κάποιοι κανόνες . δεν μπορεί ο ΕΟΣ και κάποια μέλη του να βρίσκονται εκεί πάνω και να λειτουργούν εις βάρος των άλλων , που πληρώνουν και μην ακούσω πουθενά αυτά που ιδι κυκλοφορούν από μέλη του Συλλόγου ότι καλώς υπάρχουν αυτές οι τιμές για να έχει έσοδα ο Σύλλογος . Το θέμα είναι που θα βρει το δίκιο του ο χιονοδρόμος που πληρώνει 15 ευρώ κάρτα αρκετά υψηλότερη από το κανονικό με δυσανάλογες υπηρεσίας από μέρος της Διοίκησης . Να πας να το πεις στον Διευθυντή του Χ.Κ , νομίζω λίγο δύσκολο γιατί πρέπει να περιμένεις τη σειρά σου, μαζί με τούς υπόλοιπους πελάτες του σαλέ γιατί κόβει αποδείξεις πίσω από την ταμιακή και εκτός αυτού ίσος μειδιάσει μαζί σου γιατί του κάνεις παράπονα και ίσος σου ζητήσει και ταυτότητα . Όπως κατάλαβες δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου με τίποτα , μα με τίποτα . Το όνομα τι να το κάνετε είναι περιττό και μόνο για εντυπωσιασμούς , νομίζω ότι όλοι ξέρουν εδώ μέσα για ποιόν μιλάμε . Το θέμα είναι να δούμε , που δεν το νομίζω , να βγει κάποιος υπεύθυνος και να απαντήσει σε όλα αυτά. Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι το μόνο που έχουμε να περιμένουμε από όλη αυτή την κατάσταση ,μια καινούρια ενημέρωση για την επόμενη μέρα και όλα αυτά μέσα σε συγκεκριμένο blog . Ίσως να περιμένουμε να μας απαντήσει κανένας Goran ( fake user ) και να παραπλανήσει την κουβέντα και να δημιουργήσει εντυπώσεις . Περιμένουμε απαντήσεις φτάνει πια... Edited February 23, 2013 by jimthan 3 Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 23, 2013 Ζητώ συγγνώμη που θα σας ζαλήσω για άλλη μια φορά αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει να μένουν κρυφά και ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια. Το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων του χκ Μαινάλου ανήκουν στον ΕΟΣ Τρίπολης ένα μέρος αυτών στον πρώην δήμο Λεβιδίου (ΤΡΙΠΟΛΗΣ) και άλλο ένα μέρος στην εταιρία ΟΣΤΡΑΚΙΝΑ ΑΕΤΕ πρώην ενοικιαστή του χκ Μαινάλου. Πριν από δυο χρόνια ο ΕΟΣ Τρίπολης έκανε έξωση στην εταιρία ΟΣΤΡΑΚΙΝΑ ΑΕΤΕ γιατί χρώσταγαν κάποια ενοίκια στον ΕΟΣ και έτσι το χκ πέρασε ξανά στα χέρια του ΕΟΣ. Για κάποιο περίεργο λόγο ο ΕΟΣ κατάφερε να νοικιάσει τις εγκαταστάσεις του χκ την περασμένη σαιζόν τον μήνα Δεκέμβρη με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις να μην έχουν συντηρηθεί καθόλου και να συμβούν μεγάλες ζημιές στους αναβατήρες είτε λόγω απειρίας αυτών που τα λειτουργούσαν είτε λόγω ελλειπούς συντήρησης. Υπ όψιν οτι το χκ ενοικάστηκε μόνο για 6 μήνες λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του χκ έγιναν πολλά περίεργα και για κάποια από αυτά μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από αυτό το λινκ το οποίο αφορά τις καταγγελίες που έγιναν με την απώλεια των εσόδων από τις κάρτες του χιονοδρομικού στη γενική συνέλευση του ΕΟΣ Τρίπολης : http://www.arcadiaportal.gr/news/apokleistiko-entasi-kai-kataggelies-gia-xionodromiko-stin-gs-tou-eos-tripolis-photosvideo Απαντήσεις ακόμα και τώρα ενα μήνα μετά δεν έχουμε πάρει για τίποτα. Αυτές οι καταγγελίες έχουν πολύ μεγάλη σημασία γιατί ο ΕΟΣ πήρε χρήματα από τον δήμο Τρίπολης για την λειτουργία του χκ και ο ΕΟΣ καλείται από τον δήμο να εξηγήσει που έχουν πάει τα χρήματα αυτά. http://www.arcadiaportal.gr/news/ektakto-ds-ston-eos-gia-ton-oikonomiko-apologismo-sto-dimotiko-sumboulio-tripolis-photosvideo Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα πήγαν για να πληρώνονται τα πετρέλαια του χιονοστρωτήρα ζημιές των αναβατήρων και του χιονοστρωτήρα , έξοδα τα οποία έπρεπε να πληρώνει ο επιχειρηματίας και όχι οι πολίτες του δήμου Τρίπολης. Με τα χρήματα που έδωσε ο δήμος Τρίπολης θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολλά έργα υποδομής στο χιονοδρομικό όπως το να μεγαλώσει το πάρκινγκ ή να ασφαλτοστρωθεί το πρώτο πάρκινγκ ή να αγορασθεί ένας ακόμα χιονοστρωτήρας που από ότι είδαμε φέτος για μερικά σαββατοκύριακα δεν είχαμε πατημένες πίστες. Και μετά από όλα αυτά φτάνουμε στον Δεκέμβρη του 2012 που για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι του ΕΟΣ φροντίζουν να ενοικιαστεί το χιονοδρομικό Δεκέμβρη μήνα και για 6 μήνες ξανά. Στον δήθεν διαγωνισμό που έγινε έγραφε ρητά μέσα ότι πρωταρχικό ρόλο θα παίξει ή εμπειρία. Ομως δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά παρά τις άλλες προσφορές που υπήρχαν από επιχειρηματίες που είχαν εμπειρία σε θέματα λειτουργίας χιονοδρομικού και ο ΕΟΣ σαν επιχειρηματίας που είναι κοίταξε απλά να πάρει τα περισσότερα χρήματα από τις προσφορές και δεν κοίταξε τι είναι το καλύτερο για το χιονοδρομικό και κατά συνέπεια για όλη την γύρω περιοχή από το το Μαίναλο. Το χειρότερο όλων είναι ότι ο επιχειρηματίας που νοίκιασε τις εγκαταστάσεις δεν έχει την παραμικρή ιδέα από λειτουργία χιονοδρομικού. Οι αναβατήρες και ο χιονοστρωτήρας για άλλη μια χρονιά λειτουργούν χωρίς την παραμικρή συντήρηση με αποτέλεσμα ο χιονοστρωτήρας για μερικά σαββατοκύριακα να μην λειτουργεί. Για τον αποχιονισμό του δρόμου δεν θα σχολιάσω απλά θα σας παραπέμψω σε αυτά που βίωσε ο φίλος Μιχάλης εκείνο το θρυλικό Σάββατο. Μέσα από όλα αυτά βλέπουμε ότι από τον ΕΟΣ δεν υπάρχει καμία διάθεση για καλύτερη λειτουργία του χκ Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση περαιτέρω ανάπτυξης του χκ . Βλέπουμε ότι μάλλον το θέλουν υποβαθμισμένο έτσι ώστε να έχει λιγότερο κόσμο για να το έχουν κάποιοι για τον εαυτό τους. Βλέπουμε ότι κάποιοι το θέλουν έτσι για να πηγαίνουν να κάνουν τσάμπα το σκι τους. Βλέπουμε ότι κάποιοι έκαναν αύξηση της κάρτας κατά 50% δηλαδή 15 ευρώ τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα χωρίς να έχει μπεί ούτε μια πρόκα στο χιονοδρομικό. Γιατί,για να μην πατάει κανένας το πόδι του εκεί πάνω; Οσοι έχουν έρθει στο χιονοδρομικό έχουν καταλάβει τι γίνεται και ότι το χκ έχει πολλά προβλήματα λειτουργίας και ασφάλειας. Εχω κατηγορηθεί από κάποιους ότι έχω προσωπικά συμφέροντα για το χιονοδρομικό. Ναι έχω μια ταβέρνα βλέπετε η οποία είναι η πιο κοντινή επιχείρηση στο χιονοδρομικό και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ποινικά κολάσιμο το να θέλω να λειτουργεί καλύτερα το χιονοδρομικό; Αλλωστε αυτός αυτός δεν είναι και ο σκοπός λειτουργίας όλων των χιονοδρομικών σε όλο τον κόσμο έτσι ώστε να λειτουργούν οι περιοχές γύρω από αυτά; Τους προκαλώ όλους αυτούς να απαντήσουν με επιχειρήματα για όλα αυτά και το κυριότερο επώνυμα όπως το κάνω και εγώ. Πολύ φιλικά Γιώργος Πετρόπουλος 7 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 25, 2013 Για να ηρεμήσουμε λίγο... νευρικούς σας βλέπω. Πάμε παρακάτω σε κάτι πιο χαλαρό. Κάνας ΕΛΕΓΧΟΣ έχει γίνει στο χ/κ Μαινάλου ; Αναβατήρες, χιονοστρωτήρες, χιονοσκούτερ (ή όπως τα λένε...), ιατρείο (μαζί με γιατρό και εξοπλισμό), είμαστε ΟΚ ; 3 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted February 25, 2013 Υπάρχει κάποιο Ski bus που να ανεβαίνει στο βουνό; <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
alebpan 66 Report post Posted February 25, 2013 Αλέξη καλημέρα , από όσο γνωρίζω έχει γίνει κάποιος έλεγχος στην αρχή της χρονιάς για να πάρουν την άδεια λειτουργίας. Αλλά δεν ξέρω από ποιόν και που έγινε. Blackman έχεισταματήσει το snowbus αλλά νομίζω υπάρχει κάποια προσφορά αν πάρεις τηλέφωνο στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας στα γραφεία στην Αθήνα. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 25, 2013 Όχι Παναγιώτη, αναφέρομαι σε έλεγχο που έγινε και σε άλλα χ/κ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ή δέν έγινε ; Ή έγινε ; Ρωτάω... δέν ξέρω και πολλά. Απλά ρωτάω. Πέρασε κάνας περίεργος από το χ/κ Μαινάλου ; Ρώτησε ; Έμαθε ; Βρήκε κάτι ενδιαφέρον ; Έγραψε κάτι στα χαρτιά του ; Ζήτησε κάτι ; Έφυγε ; Θα επιστρέψει ; Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 25, 2013 Όχι Παναγιώτη, αναφέρομαι σε έλεγχο που έγινε και σε άλλα χ/κ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ή δέν έγινε ; Ή έγινε ; Ρωτάω... δέν ξέρω και πολλά. Απλά ρωτάω. Πέρασε κάνας περίεργος από το χ/κ Μαινάλου ; Ρώτησε ; Έμαθε ; Βρήκε κάτι ενδιαφέρον ; Έγραψε κάτι στα χαρτιά του ; Ζήτησε κάτι ; Έφυγε ; Θα επιστρέψει ; Ρε ΑΛΕΞΗ τι μας ρωτάς; Μήπως ξέρεις κάτι που πρέπει να μάθουμε; Εγινε κάτι; Μπορείς να μας πείς; Περίεργος;;; Πήγε; Εφυγε; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted February 25, 2013 (edited) Αλέξη καλημέρα , από όσο γνωρίζω έχει γίνει κάποιος έλεγχος στην αρχή της χρονιάς για να πάρουν την άδεια λειτουργίας. Αλλά δεν ξέρω από ποιόν και που έγινε. Blackman έχεισταματήσει το snowbus αλλά νομίζω υπάρχει κάποια προσφορά αν πάρεις τηλέφωνο στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας στα γραφεία στην Αθήνα. Πήρα τηλ αρχικά στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας και με ενημέρωσαν ότι έχει διακοπεί το δρομολόγιο, και μετά για επιβεβαίωση πήρα και στο κινητό και με επιβεβαίωσε ο διευθυντής του ΧΚ αν θυμάμαι καλά, ότι για φέτος δεν θα υπάρξει κάποιο δρομολόγιο μιας και δεν είχε επιτυχία... Edited February 25, 2013 by Blackman <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 25, 2013 Ρε ΑΛΕΞΗ τι μας ρωτάς;Μήπως ξέρεις κάτι που πρέπει να μάθουμε; Άμα ήξερα θα ρωτούσα ; Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 25, 2013 Ρωτώντας πάνε στήν Αθήνα. Θα ρωτήσουμε και θα μάθουμε... Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted February 25, 2013 Όχι Παναγιώτη, αναφέρομαι σε έλεγχο που έγινε και σε άλλα χ/κ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ή δέν έγινε ; Ή έγινε ; Ρωτάω... δέν ξέρω και πολλά. Απλά ρωτάω. Πέρασε κάνας περίεργος από το χ/κ Μαινάλου ; Ρώτησε ; Έμαθε ; Βρήκε κάτι ενδιαφέρον ; Έγραψε κάτι στα χαρτιά του ; Ζήτησε κάτι ; Έφυγε ; Θα επιστρέψει ; Α μπε μπα μπλομ: του κίθε μπλομ: α μπε μπα μπλομ: του κίθε μπλομ: μπλιμ μπλομ. 3 Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 25, 2013 Κάπου στο facebook βρήκα αυτή τη φωτό με τον κύριο που βλέπετε. Τα σχόλια δικά σας Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 25, 2013 Χ Αιδώς κυρίες και κύριοι... η παραπάνω φωτογραφία αποτελεί βλασφημία έναντι του αθλήματος του ski... Απομακρύνετε τα παιδιά σας πάραυτα από την οθόνη του υπολογιστή. Μήν βλέπετε και μήν πιστεύετε αυτό το αίσχος. Δέν μπορεί να είναι αλήθεια. Φωτομοντάζ είναι. Αυτός ο ξεμωραμένος τό 'χασε τελείως... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted February 25, 2013 Αν ανεβαίνει κανείς από Τρίπολη ή Καλαμάτα στο βουνό και θέλει κάποιον για φασαρία στο αυτοκίνητο να μου πει. Θα με πιάσουν τα διαόλια μου τώρα που σταμάτησαν όλα τα δρομολόγια με ski bus! Δέχομαι προτάσεις κ για Χελμό! <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites