jameson23 5 Report post Posted November 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους Ηρθε η ωρα να αλλάξω επιτέλους πέδιλα. Είμαι 85kg και 1,77m ύψος. Κάνω αρκετά χρόνια ski και το επίπεδό μου ειναι να κατεβαίνω άνετα τις κόκκινες πίστες χωρις να κάνω τέλειο carving ωστόσο, μιας και η τεχνική μου χρειάζεται βελτίωση. Επίσης ψάχνω κάτι σε all-mountain μιας και πειραματίζομαι και λίγο off-piste. Τα πέδιλα που έχω τώρα είναι κάτι rossignol τουριστικά και νομίζω πως με κρατανε πολύ πίσω. Πιστεύω πως θα μου ταίριαζε κάτι αντιστοιχο με τα rossignol Z3 που χε πάρει ο αδερφός μου πριν 3 χρόνια. Θα θελα να μου πειτε προτάσεις και γνώμες. Εχω βρει μερικά σε καλή τιμή: http://www.levelninesports.com/Atomic-2012-Nomad-Intruder-Skis-W-Xto-10-Bindings http://www.skidbutiken.com/se/produktgrupper/nyborjare/rossignol-zenith-z72-carbon-tpi2-rossignol-axium-110-s-11-12.html Ευχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 3, 2012 Και τα δύο πέδιλα που κοιτάς είναι πέδιλα που θα κεφάρεις και θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς. Καλές τιμές βλέπω... 162 και 164 θα τα έπαιρνα να καρβάρεις καλά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted November 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους Ηρθε η ωρα να αλλάξω επιτέλους πέδιλα. Είμαι 85kg και 1,77m ύψος. Κάνω αρκετά χρόνια ski και το επίπεδό μου ειναι να κατεβαίνω άνετα τις κόκκινες πίστες χωρις να κάνω τέλειο carving ωστόσο, μιας και η τεχνική μου χρειάζεται βελτίωση. Επίσης ψάχνω κάτι σε all-mountain μιας και πειραματίζομαι και λίγο off-piste. Τα πέδιλα που έχω τώρα είναι κάτι rossignol τουριστικά και νομίζω πως με κρατανε πολύ πίσω. Πιστεύω πως θα μου ταίριαζε κάτι αντιστοιχο με τα rossignol Z3 που χε πάρει ο αδερφός μου πριν 3 χρόνια. Θα θελα να μου πειτε προτάσεις και γνώμες. Εχω βρει μερικά σε καλή τιμή: http://www.levelnine...Xto-10-Bindings http://www.skidbutik...10-s-11-12.html Ευχαριστώ για κοιτα και αυτα που φοραω εγω.κατα την γνωμη μου παρα πολυ καλο πεδιλο και θα σε βοηθησει να ανεβεις επιπεδο Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted November 3, 2012 (edited) για κοιτα και αυτα που φοραω εγω.κατα την γνωμη μου παρα πολυ καλο πεδιλο και θα σε βοηθησει να ανεβεις επιπεδο d2 vf 75 ATOMIC υπαρχει και το vf80 για περισσοτερο off,ειναι πολυ μαλακο πεδιλο ,εχει πολυ καλο κρατημα και οταν το ζορισεις σκληραινει. Edited November 3, 2012 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
jameson23 5 Report post Posted November 4, 2012 Μάλλον έχω καταλήξει σε αυτα http://www.nevasport.com/material/esqui/Rossignol/ZENITH-Z76-ARAMID-BASALT-TPI2/2011/ Τα βρήκα σε αρκετά καλή τιμή. Ξέρει κανεις αν είναι πολύ σκληρά για μένα?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 22, 2012 (edited) Δεν γνωρίζω αν τελικά πήρες πέδιλα ή όχι. Αν ΝΑΙ, με 'γειά σου και καλές πούδρες κάτω από τα πόδια σου. Εάν ΟΧΙ, και επειδή είδα ότι κοιτάς σε καταστήματα εξωτερικού, θα σε προτρέψω να ψάξεις και στα Ελληνικά καταστήματα. Ακόμα και τώρα, που συνηθιζόταν να ήταν η πιο ακριβή περίοδος για αγορά χιονοδρομικού εξοπλισμού, εκεί έξω (στα ελληνικά καταστήματα) κρύβονται Διαμάντια με τιμές καλύτερες και από μεγάλα e-shop του εξωτερικού. Μπες εδώ, δες όλα τα καταστήματα Δες και τον αντίστοιχο χάρτη εδώ. (δεν είναι και καλά μόνο αυτά που πληρώνουν στον σύλλογο μας για διαφήμιση, είναι όλα, όσα εμείς οι χιονοδρόμοι γνωρίζουμε ή μας τα έχουν κάνει γνωστά) και πάρε τους δρόμους. Γλυκιά σκοτούρα από τη στιγμή που έχεις €€ να αγοράσεις! Απόλαυσέ την. Δες και αντίστοιχα άλλα topics, όπως αυτό ή αυτό. Επίσης το Search είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ Υ.Γ.1: Προς Θεού, δεν με διακατέχει κανένα σύνδρομο "Επιμένων Ελληνικά" και τέτοια. Αλλά από την στιγμή που τα ελληνικά καταστήματα είναι ανταγωνιστικά, αξίζει να τα τιμάμε. Όλοι μας θα ωφεληθούμε από αυτό, εκτός αν θέλουμε να ψωνίζουμε στο τέλος, αναγκαστικά απ΄όξω, μιας και όλα τα καταστήματα χιονοδρομικών ειδών στην Ελλάδα... θα έχουν βάλει λουκέτο. Ψάξτε Συγκρίνετε Σκεφτείτε Αγοράστε... (αν έχετε ακόμα €€υρά ) Υ.Γ.2 : Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη & την Ο.Ε. Ιστοσελίδας, και όποιον άλλο / άλλη βοήθησε για να γίνει ο παραπάνω οδηγός με τα ελληνικά καταστήματα. Ο Σύλλογος μας το είχε ανάγκη. Έμπρακτα πλέον, αποδεικνύουμε σε όλους ότι είμαστε δίπλα σε ΟΛΑ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, και δεν κοιτάμε μικροσκοπιμότητες και άλλα τέτοια, που κατά καιρούς, διάφοροι με ελαφρά τη καρδία μας έχουν κατηγορήσει . Στην ΥΓΕΙΑ τους. Edited November 22, 2012 by ALCATRAZ 5 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 22, 2012 Εχεις δικιο. Με 1-2 τηλεφωνα που εχω κανει εχω βρει πραγματικες προσφορες που συναγωνιζονται τα αλλοδαπα e-shop. Επίσης ειναι απο τις λιιιιγες φορες που βρηκα κατι στην Ελλάδα (ρακετα τεννις) φτηνοτερα απο εξω και φυσικα θα την αγορασω απο εδω...... ΡΕ ΛΕΣ να αλλαζει κατι?? ΛΕΣ οι Ελληνες εμποροι να εβαλαν μυαλο???........ Αν οντως κατι παει να αλλαξει νομιζω οτι δυστυχως ειναι πλεον αργα......... 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted November 22, 2012 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
jameson23 5 Report post Posted November 27, 2012 Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. 'Οχι , δεν έχω προβεί ακόμα σε αγορά. Η αλήθεια είναι οτι εννοείται πως έχω κοιτάξει και ελληνικά μαγαζιά. Τα παραπάνω link που αναφέρω, είναι random sites για να σας παρουσιάσω τα μοντέλα των σκι, μιας και όσα σκι ανέφερα, κανένα δεν είναι φετινό ώστε να βρώ το link τους στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή τους. Anyway, έχω καταλήξει στα ROSSIGNOL ZENITH Z76 ARAMID, ξέρει κανείς αν ταιριάζουν στο επίπεδό μου που έχω αναφέρει στο πρώτο post?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 27, 2012 Αν δεν είναι φετινό μοντέλο, τότε σίγουρα θα το βρεις στην Ελλάδα φθηνότερο........... Quote Share this post Link to post Share on other sites