JohNi 21 Report post Posted October 29, 2004 Παιδια αν μπορει καποιος εστω και σε pm σα μου δωσει τη διευθυνση της σελιδας της ελληνικης χιονοδρομικης ομοσπονδιας...ΕΟΧ λεγεται? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted October 29, 2004 simple. www.eox.gr Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted October 30, 2004 Πολύ...φρέσκα νέα έχει απο το 2002! Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted October 30, 2004 Πολύ...φρέσκα νέα έχει απο το 2002! ναι, την έχω στα bookmarks από περίπου τότε και δεν αλλάζουν τίποτα... μόνο σαν τηλεφωνικός κατάλογος των σωματείων χρησιμεύει. Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted October 30, 2004 Πολύ...φρέσκα νέα έχει απο το 2002! ναι, την έχω στα bookmarks από περίπου τότε και δεν αλλάζουν τίποτα... μόνο σαν τηλεφωνικός κατάλογος των σωματείων χρησιμεύει. Εχουν αλλάξει τα ονοματα στα μέλλη του ΔΣ που προεκυψαν απο τις εκλογές που εγιναν πριν λιγες ημερες. Να δουμε αν το νεο ΔΣ δωσει περισοτερη σημασια στο site τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites