Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Απ'οτι μου ειπε ο φιλος μου που εμεινε σε αυτο το ξενοδοχειο το σκ που μας περασε ειναι αρκετα καλο,με καθαρα και ζεστα δωματια αρκετα καλο σπα μονο που ειχε αρκετο κοσμο.οποτε αν θελετε να κανετε κανενα μασαζ κλπ καλο θα ηταν να κλεισετε με το που θα στασετε εκει

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Όχι δεν πήγε γιατί αφ' ενός δεν ήθελε να δει τα "μούτρα" αυτών που πέρσι τον έκαναν να περιμένει 6 ώρες για να ανοίξουν το μπλόκο και αφ' ετέρου γιατί το αυτοκίνητο του ήταν στο συνεργείο. Θα το κάνει όμως πολύ σύντομα, ίσως και το επόμενο σαββατοκύριακο.

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Όχι δεν πήγε γιατί αφ' ενός δεν ήθελε να δει τα "μούτρα" αυτών που πέρσι τον έκαναν να περιμένει 6 ώρες για να ανοίξουν το μπλόκο και αφ' ετέρου γιατί το αυτοκίνητο του ήταν στο συνεργείο. Θα το κάνει όμως πολύ σύντομα, ίσως και το επόμενο σαββατοκύριακο.

επειδή κι εγώ θα πάω σίγουρα το επόμενο ή στη χειρότερη το μεθεπόμενο (από Εξοχή αν επιμένουν οι αγρότες μέχρι τότε), αν σε ενδιαφέρει να πάμε μαζί στείλε pm

αυτοκίνητο βάζω κι εγώ - δεν είναι πρόβλημα

αν έχεις ήδη κανονίσει παρέα κλπ, ΟΚ

νάσαι καλά

Γιώργος

Το αεροπλανο σε παει Σοφια (1.10h).Ακριβως εξω απο το αεροδρομιο εχει ταξι και σε πανε Μπανσκο σε 2,5h και πληρωνετε συνολικα 90-100 euro.

Δηλαδη 25 euro το ατομο.Για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο δεν ξερω.

Ακριβω το βλεπω το ταξι.....

Απ'οτι μου ειπε ο φιλος μου που εμεινε σε αυτο το ξενοδοχειο το σκ που μας περασε ειναι αρκετα καλο,με καθαρα και ζεστα δωματια αρκετα καλο σπα μονο που ειχε αρκετο κοσμο.οποτε αν θελετε να κανετε κανενα μασαζ κλπ καλο θα ηταν να κλεισετε με το που θα στασετε εκει

ευχαριστω !

Απο καιρο κανεις?τελη μαρτιου τι γινετε εχει κανεις αποψη?

Ακριβω το βλεπω το ταξι.....

ευχαριστω !

Απο καιρο κανεις?τελη μαρτιου τι γινετε εχει κανεις αποψη?

απο καιρο μην το φοβασαι καθολου βεβαια ετσι οπως πανε τα πραγματα ποτε δεν ξερεις.....μεχρι στιγμης εχει 1.40 με 1.60 αλλα εχει παντου κανονακια και ριχνουν ολη μερα αν εχει κατο απο το 0 ...

τα πιο πολλά ξενοδοχεία έχουν βανακια και κανονιζουν pickup από το αεροδρομιο

στειλτους ενα mail και ρωτα τους, δεν έχεις τίποτα να χάσεις

ίσως βγει φθηνότερα

από καιρό εγώ περσι πήγα μέσα Μαρτίου και ήταν μια χαρά

δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα όμως

ότι πει ο ..... Ύψιστος

......επικοινωνησα με 2 ταξιδιωτικα πρακτορεια που ειδικευονται στον χειμερινο τουρισμο και μου μιλησαν για μεταβαση στο Μπανσκο με τρενο....................τι γινεται φετος ? Δεν βαζουν λεωφορεια οπως τα προηγουμενα χρονια ??

Have a nice day....

Guest afrodite

Aπλα παρακολουθουν την αγορα....ειδαν οτι ο κοσμος προτιμαει το ταξιδι με το τραινο (ειναι πιο ξεκουραστο) και ειπαν να το εκμεταλευτουν...Και καλα κανουν

......επικοινωνησα με 2 ταξιδιωτικα πρακτορεια που ειδικευονται στον χειμερινο τουρισμο και μου μιλησαν για μεταβαση στο Μπανσκο με τρενο....................τι γινεται φετος ? Δεν βαζουν λεωφορεια οπως τα προηγουμενα χρονια ??

Η αδερφη μου εφυγε σημερα το βραδυ για Bansko με λεωφορειο.δε νομιζω να τα εχουν σταματησει ισως να μην εψαξες αρκετα

Αγαπητές/Αγαπητοί,

στις 12 Μαρτίου θα ταξιδέψω και εγώ στο Bansko για επαγγελματικό ταξίδι με τους συνεργάτες μου και θα καθίσουμε έως και 23 Μαρτίου. Μετά αν όλα πάνε καλά καπάκι στην εκδρομή του συλλόγου μας στη Νάουσσα από Bansko για το τετραήμερο. Θα μείνουμε στο Emerald Spa Hotel το οποίο είναι δίπλα στο gondola lift.

Θα είναι κάποιος εκείνες τις μέρες επάνω? Ξέρω λίγο δύσκολο γιατι ακολουθεί και η εκδρομή του συλλόγου αλλά γενικότερα περισσότερος κόσμος θα πάει 25η Μαρτίου... Αλλά εάν είναι κάποιος επάνω θα χαρώ να τον συναντήσω και αν θέλει να μείνει με εμάς. Δε θα κάνουμε και πολύ σκι η αλήθεια είναι διότι έχουμε πραγματικά πολλή δουλειά και συναντήσεις αλλά σιγουρα είναι όμορφα να έχεις έναν snowclubiti/isa παρέα!!

Καλά κούλουμα σε όλους εύχομαι!

Μάριος Τσιακτάνης

http://www.skibooking24.com

Καλησπέρα σας σημερα ξημερωματα ξεκινάω για BANSKO απο αθήνα με ώρα αφιξης αυριο μεσημέρι,θα ήθελα λοιπόν να μάθω κάποιες πληροφορίες μιας και θα είναι η πρώτη μου φορά εκει.

ότι γνριζει ο κάθε ένας ας πεί!!!!!

1. Συγκεκρημένα ήθελα να ρωτήσω για τα χρήματα,εκεί μπορώ να χρησιμοποίσω ευρώ?????? αν όχι που μπορώ να κάνω συνάλλαγμα?????? γιατι θα ξεκινίσω απο εδώ μόνο με ευρώ

2. επίσης σήμερα ακολυγονται πολλά για τα σύνορα γνωρίζει κανένας αν θα αντιμετωπίσω εκεί κάποιο πρόβλημα?

3. διαβατήριο χρειάζεται?πράσινη κάρτα για το αυτοκίνητο εβγαλα

4. γενικά τι τιμές παίζουν εκεί?

thankssssssssssssssssssssss

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...ic=5517&hl=

ξεκινα το απο την αρχη και θα βρεις οτι θελεις......

αλυσιδες να εχεις μαζι σου γτ κυριακη τουλαχιστον χιονιζε.........

ξεκινα το απο την αρχη και θα βρεις οτι θελεις......

αλυσιδες να εχεις μαζι σου γτ κυριακη τουλαχιστον χιονιζε.........

ευχαριστώ πολύ το έχω διαβάσει το topic αυτό, απλά επειδή είναι παλιό (2006) ηθελα να ξέρω αν ακόμη εκει χρησιμοποιούν leva kI οχι ευρώ....

ο δρόμος κλείνει δηλαδή εκεί όταν χιονίζει....

ευχαριστώ πολύ το έχω διαβάσει το topic αυτό, απλά επειδή είναι παλιό (2006) ηθελα να ξέρω αν ακόμη εκει χρησιμοποιούν leva kI οχι ευρώ....

ο δρόμος κλείνει δηλαδή εκεί όταν χιονίζει....

παρε το απο την αρχη.τελευταιες σελιδες εχει νεα απο τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες.χιονιζει και οταν χιονιζει δεν θα ηθελες να εισαι εκει χωρις αλυσιδες.χρησιμοποιουν λεβα και ευρω αλλα σε συμφερει να εχεις λεβα

ξεκινα το απο την αρχη και θα βρεις οτι θελεις......αλυσιδες να εχεις μαζι σου γτ κυριακη τουλαχιστον χιονιζε.........

σωστός

Καλησπέρα σας σημερα ξημερωματα ξεκινάω για BANSKO απο αθήνα με ώρα αφιξης αυριο μεσημέρι,θα ήθελα λοιπόν να μάθω κάποιες πληροφορίες μιας και θα είναι η πρώτη μου φορά εκει.

ότι γνριζει ο κάθε ένας ας πεί!!!!!

1. Συγκεκρημένα ήθελα να ρωτήσω για τα χρήματα,εκεί μπορώ να χρησιμοποίσω ευρώ?????? αν όχι που μπορώ να κάνω συνάλλαγμα?????? γιατι θα ξεκινίσω απο εδώ μόνο με ευρώ

2. επίσης σήμερα ακολυγονται πολλά για τα σύνορα γνωρίζει κανένας αν θα αντιμετωπίσω εκεί κάποιο πρόβλημα?

3. διαβατήριο χρειάζεται?πράσινη κάρτα για το αυτοκίνητο εβγαλα

4. γενικά τι τιμές παίζουν εκεί?

thankssssssssssssssssssssss

καλησπερα !!!

1. καλητερα να εχεις λεβα γιατι οταν πληρωνης με ευρω αυτη σου δηνουν ρεστα σε λεβα οποτε και σε κλεβουν....συναλλαγμα επρεπε να ειχες κανει ηδη απο ελλαδα ...εκει μπορεις να κανεις απο τα συνορα του προμαχονα αλλα και στο μπανσκο σε πολλα σημεια μεσα στο χωριο ...

2. πρεπει να εχεις ταυτοτητα με λατινικους χαρακτιρες ελληνικη (δλδ την καινουργια)

3.οι τιμες τους δεν εχουν καμια σχεση με της δικες μας ολα 50%κατω....(εκτως χιονοδρομικου)στο βουνο τα ιδια με μας και πιο ακριβα..

καλησπερα !!!

1. καλητερα να εχεις λεβα γιατι οταν πληρωνης με ευρω αυτη σου δηνουν ρεστα σε λεβα οποτε και σε κλεβουν....συναλλαγμα επρεπε να ειχες κανει ηδη απο ελλαδα ...εκει μπορεις να κανεις απο τα συνορα του προμαχονα αλλα και στο μπανσκο σε πολλα σημεια μεσα στο χωριο ...

2. πρεπει να εχεις ταυτοτητα με λατινικους χαρακτιρες ελληνικη (δλδ την καινουργια)

3.οι τιμες τους δεν εχουν καμια σχεση με της δικες μας ολα 50%κατω....(εκτως χιονοδρομικου)στο βουνο τα ιδια με μας και πιο ακριβα..

Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες σας παιδιά, σε μερικές ώρες αναχωρώ!!!!!!!!!!!!!!!! αντε καλές κατεβασιές

καλα να περασεις.λεβα αν πας απο προμαχωνα να αλλαξεις στο ανταλλακτηριο των συνορων

οι αγροτες αυτο το ΣΚ δεν ενοχλησαν καθολου...

δυο σημειωσεις:

1. παω κ ερχομαι μπανσκο κ βουλγαρια τοσο γαι το σκι οσο κ για δουλεια περιπου 6-7 φορες καθε χρονο...εδω κ 2-3 χρονια ενα καφε εκει στα συνορα ηταν κλειστο....χθες πρωτη φορα το ειδα ανοιχτο...με αγροτες φυσικα να πινουν ουισκακια σε ψηλα ποτηρια...

2. εγκυρες πηγες μου ειπανε, οτι οι βουλγαροι φερνουν γυναικες στα συνορα καθε βραδυ κ γινεται της -------

προφανως για αυτο οι αγροτες ειναι ακομα εκει....

Snow is on my D.N.A.

καλησπερα.ρε παιδια για να περασει το αυτοκινητο απο τα συνορα χρειαζετε πρασινη καρτα?αν ναι που βγαινει αυτη πρασινη καρτα?

καλησπερα.ρε παιδια για να περασει το αυτοκινητο απο τα συνορα χρειαζετε πρασινη καρτα?αν ναι που βγαινει αυτη πρασινη καρτα?

Σοβαρά? Τι ακριβώς είναι αυτή η κάρτα και πως την παίρνουμε????

Μάριος Τσιακτάνης

http://www.skibooking24.com

Σοβαρά? Τι ακριβώς είναι αυτή η κάρτα και πως την παίρνουμε????

Πρασινη καρτα περνετε απο τον ασφαλιστη σας,βασικα ειναι ασφαλεια για οδηγηση στο εξωτερικο και ΔΕΝ πληρωντε τπτ για να σας την δωσουν.1μερα κανει να εκδοθει μονο οποτε εχετε χρονο

Edited by captainhook3

Πρασινη καρτα περνετε απο τον ασφαλιστη σας,βασικα ειναι ασφαλεια για οδηγηση στο εξωτερικο και ΔΕΝ πληρωντε τπτ για να σας την δωσουν.1μερα κανει να εκδοθει μονο οποτε εχετε χρονο

Για χωρες της ΕΕ ΔΕΝ χρεαζεται πλεον πρασινη καρτα.Αναμεσα σε αυτες ειναι πλεον και η Βουλγαρια και η Ρουμανια.

Για χωρες της ΕΕ ΔΕΝ χρεαζεται πλεον πρασινη καρτα.Αναμεσα σε αυτες ειναι πλεον και η Βουλγαρια και η Ρουμανια.

εισαι σιγουρος οτι για Βουλγαρια δε χρειαζετε?φευγω τη δευτερα για bansko και δε μπορω τα μπλεξιματα.Αληθεια ποσες ωρες ειναι Αθηνα-Bansko?