TomSak 0 Report post Posted March 14, 2010 (edited) Το αεροπλανο σε παει Σοφια (1.10h).Ακριβως εξω απο το αεροδρομιο εχει ταξι και σε πανε Μπανσκο σε 2,5h και πληρωνετε συνολικα 90-100 euro.Δηλαδη 25 euro το ατομο.Για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο δεν ξερω. Ακριβω το βλεπω το ταξι..... ευχαριστω ! Τελικα κλεισαμε με την HERTZ ενα αυτοκινητο με 200 ευρο για 3 μερες με gps και αλυσιδες ...... Τωρα η ερωτηση μου ειναι εαν καποιος απο εσας εχει κανει την διαδρομη Σοφια ==> Μπανσκο με αυτοκινητο η οποια ειναι περιπου στις 2:30 ωρες 169 χλμ. οι δρομοι πως ειναι και γενικοτερα η διαδρομη εχει κiνδυνους ? (Μπανσκο σου ερχομαστεεεεε....11 και νυχτωσε...!!!!) Edited March 14, 2010 by TomSak Quote Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted March 19, 2010 Τελικα κλεισαμε με την HERTZ ενα αυτοκινητο με 200 ευρο για 3 μερες με gps και αλυσιδες ......Τωρα η ερωτηση μου ειναι εαν καποιος απο εσας εχει κανει την διαδρομη Σοφια ==> Μπανσκο με αυτοκινητο η οποια ειναι περιπου στις 2:30 ωρες 169 χλμ. οι δρομοι πως ειναι και γενικοτερα η διαδρομη εχει κiνδυνους ? (Μπανσκο σου ερχομαστεεεεε....11 και νυχτωσε...!!!!) 80 η διαδρομη ειδικα στα πρωτα χλμ οταν βγαινεις απο σοφια ειναι λιγο επικινδυνη μιας +εχει μεγαλες λακουβες στο δρομο...μετα τα πρωτα 30χλμ ψιλοστρωνει.θα πηγαινεις με τα ορια ταχυτητας αντε με +20maximum απο αυτα μιας+εχει πολλα μπλοκα στο δρομο αλλα+καμερες!!!εγω πηγα με ταξι απο σοφια-μπανσκο+εκανα 2:30 ωρες πηγαινοντας ο ταριφας περιπου με τα ορια ταχυτητας...καλη διαδρομη+καλα να περασεις!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TomSak 0 Report post Posted March 20, 2010 (edited) η διαδρομη ειδικα στα πρωτα χλμ οταν βγαινεις απο σοφια ειναι λιγο επικινδυνη μιας +εχει μεγαλες λακουβες στο δρομο...μετα τα πρωτα 30χλμ ψιλοστρωνει.θα πηγαινεις με τα ορια ταχυτητας αντε με +20maximum απο αυτα μιας+εχει πολλα μπλοκα στο δρομο αλλα+καμερες!!!εγω πηγα με ταξι απο σοφια-μπανσκο+εκανα 2:30 ωρες πηγαινοντας ο ταριφας περιπου με τα ορια ταχυτητας...καλη διαδρομη+καλα να περασεις!!! Το ταξι ποσο σου στοιχισε? Edited March 20, 2010 by TomSak Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 22, 2010 (edited) Το ταξί από Blagoevgrad έως Bansko (40 λεπτά απόσταση δεν ξέρω χλμ. αλλά ο δρόμος ήταν μια χαρά) κάνει 30 ευρώ η κούρσα... δηλαδή εμείς 3 άτομα μας ήρθε 10 / άτομο. Το Λεωφορείο της γραμμής κοστίζει 7 λέβα το άτομο αλλά θα έπρεπε να περιμένουμε εκεί 45 λεπτά το επόμενο λεωφορείο (φτάσαμε 10:30 με το τρένο από Αθήνα- κλινάμαξα). Οι ταξιτζίδες μας την έπεσαν με το που βγήκαμε από το βαγόνι του τρένου και υπήρχε και ελληνόφωνος συντονιστής. (έχω το νούμερο - στείλτε pm ή σε μένα ή στην Αφροδίτη για λεπτομέρειες) Η τιμή είναι στάνταρ. Με το που φτάσαμε στο ξενοδοχείο κανονίσαμε την επιστροφή δηλαδή να μας περιμένει έξω από το ξενοδοχείο στις 5 το απόγευμα της Κυριακής. (στη μετάφραση μας βοήθησε ένας από το ξενοδοχείο, που βγήκε να βοηθήσει με τα πράματα) Ο ταξιτζής ήταν φιλικότατος αλλά άκουγε ελληνικά... που δεν άρεσαν καθόλου στην Αφροδίτη :Ρ στον γυρισμό είχε πολύ χαμηλά τη μουσική και όταν είπα (στα ελληνικά) ότι ζεσταίνομαι άνοιξε το παράθυρο... άρα καταλάβαινε αν και δεν μας μίλησε... από αγγλικά τίποτα... Γενικά περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ και οι εντυπώσεις από την πόλη το χιονοδρομικό και τους Βούλγαρους ήταν ΑΡΙΣΤΕΣ Γνωρίσαμε και τον T-Driver στο διπλανό βαγόνι του πηγεμού και έτσι η παρέα μεγάλωσε! (μας μίλησε επειδή είδε τα επιρράμματα που είχα στον σάκκο των σκι μου... Βεβαίως ... βεβαίως) Τη περίμενα πως και πως αυτή την εκδρομή στο Bansko που δεν το είχα ξαναδεί και πραγματικά την ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ!!!!!!!! Ήταν ΟΛΑ ιδανικά αν και το χιόνι βάραινε νωρίς... αλλά οι πίστες ήταν άδειες και ουρά στην γόνδολα μηδέν. άλλωστε το ξενοδοχείο μας είχε ski bus και μας πήγαινε κατευθείαν στο τέρμα της γόνδολας οπότε... ούτε τα σκι - σανίδα δεν κουβαλήσαμε!!! Να 'μαστε καλά να ξαναπάμε του χρόνου!!! Edited March 22, 2010 by viva_ski Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 22, 2010 Εκδρομή στο Μπάνσκο 18/3 με 22/3/2010. Από το Φεβρουάριο ο Μελέτης (Μelo) κι εγώ κανονίζαμε να κάνουμε μια εξόρμηση στο Μπάνσκο. Μάζεψε εκείνος την παρέα του μάζεψα κι εγώ την δικιά μου κανονίσαμε τις μέρες βρήκαμε το ξενοδοχείο και κλείσαμε εισιτήρια τρένου. Η παρέα 5 ατόμων ήταν : Μελέτης + Βασίλης (φίλος Μελέτη) Αφροδίτη , Βιβή (viva ski) και Χρήστος Μελετιάδης (γνωστός της Βιβής) Οι πολυπόθητες μέρες ήταν 12/3 με 14/3/2010… Σύμφωνα με τα προγνωστικά θα ήταν πουδροτριήμερο, χιόνια όλη την εβδομάδα και ΠΣΚ ένας ήλιος ΝΑ…. Όλα φαινόντουσαν τέλεια αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο ο οποίος ήταν η 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ της προηγούμενης Πέμπτης η οποία καθήλωσε τα τρένα στο σταθμό, μαζί και μας. Νεύρα στενοχώρια, κακό, όποιες λύσεις προσπαθούσαμε να βρούμε έπεσαν στο κενό. Το μόνο που μας έμεινε ήταν να μεταθέσουμε την εκδρομή για την επόμενη εβδομάδα. Βεβαία για δυο παιδία της παρέας αυτό δεν ήταν εφικτό λόγο υποχρεώσεων με τη δουλεία τους (Μελέτης και Βασίλης) . Οπότε η 5αδα έσπασε σε 3αδα (Αφροδιτη, Βιβή και Χρήστος). Την Πέμπτη 18/3 λοιπόν 22:50 θα έφευγε το τρένο μας για Μπλαγκοεβγκραντ… Μαζεύτηκε η τριάδα στο σταθμό με όλα τα συμπράγκαλα της και είμαστε στην πλατφόρμα ψάχνοντας να βρούμε το νούμερο του βαγονιού. Με τα πολλά το βρήκαμε και εκεί που ήμασταν έτοιμοι να ανεβούμε κάποιος μας λέει: - «Κι εσείς για σκι ε;;» - -« Α κι εσύ;» απαντάμε και συνεχίσαμε να φορτώνουμε τα μπαγκάζια στο τρένο. Μπρος η Βιβή πίσω εμείς..Βρήκαμε την κουκέτα και ξάφνου το παιδί που συναντήσαμε ερωτάει τη Βιβή - «Του snowclub είσαι κι εσύ;» Ωπα λέμε δικός μας είναι…. (Σημ. Η Βιβή είχε το σήμα του snowclub ραμμένο στη τσάντα της) Και άρχισαν οι συστάσεις. Ήταν ο T-DRIVER (Γιώργος) με την γυναίκα του Έρη(από το Ειρήνη) . Και τι σύμπτωση πριν μερικές εβδομάδες ο Γιώργος μου ζήταγε πληροφορίες για το Μπάνσκο στο φόρουμ μιας κι εγώ είχα ξανάπαει με τρένο. Πόσο μικρός μπορεί να είναι ο κόσμος. Μετά από πολύ μπλα μπλα για να περάσει και η ώρα πέσαμε για ύπνο στις ωραίες καθαρές κουκέτες μας (ο γυρισμός δεν είχε και τόσο πολύ πλάκα αλλά αυτά θα τα πούμε αργότερα). Ξυπνήσαμε τα πρωί έξω από τον Προμαχώνα Έγινε ο έλεγχος διαβατηρίων/ταυτοτήτων και περάσαμε μετά από την άλλη άκρη των συνόρων. Τα κινητά μας άρχισαν να βαράνε μηνύματα, αλλαγή κινητής τηλεφωνίας welcome to Bulgaria. Τέλεια… Κατά τις 10:30 φτάνουμε στο Μπλαγκοεβγκραντ Συνεχιζεται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 22, 2010 Η τριάδα βούτηξε ένα ταξί και η δυάδα το λεωφορείο της γραμμής. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ντυθήκαμε γρήγορα γρήγορα φορτώσαμε σκι/σανίδα στον ώμο και βουρ για την γόνδολα. Το ξενοδοχείο απείχε 50 μέτρα από τη γόνδολα σχεδόν ski in ski out…. 12:30 ήμασταν έξω από τα ταμεία και μας είπε η υπάλληλος ότι θα πληρώσουμε μισό εισιτήριο Ακόμα πιο τέλεια… Παίρνουμε λοιπόν τη γόνδολα κι αρχίζει το ταξίδι για την κορυφή (20 λεπτά δρόμος) Η τριάδα βούτηξε ένα ταξί και η δυάδα το λεωφορείο της γραμμής. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ντυθήκαμε γρήγορα γρήγορα φορτώσαμε σκι/σανίδα στον ώμο και βουρ για την γόνδολα. Το ξενοδοχείο απείχε 50 μέτρα από τη γόνδολα σχεδόν ski in ski out…. 12:30 ήμασταν έξω από τα ταμεία και μας είπε η υπάλληλος ότι θα πληρώσουμε μισό εισιτήριο Ακόμα πιο τέλεια… Παίρνουμε λοιπόν τη γόνδολα κι αρχίζει το ταξίδι για την κορυφή (20 λεπτά δρόμος) Εξαιτίας της περασμένης ώρας το χιονοδρομικό πεδίο ήταν αρκετά ανακατεμένο και επειδή οι συνθήκες ήταν ανοιξιάτικες ήταν και ολίγων σούπα στα χαμηλά… Η κορυφή ακόμα κράταγε. Μάλιστα στην Plato (στην πίστα δίπλα από την Άγκυρα) κάναμε το καλύτερο σκι/σανίδι. Κάπου στις 4 αποφασίσαμε να σταματήσουμε για να χουμε δυνάμεις για την επόμενη μέρα. Η Βιβή είχε αποχωρήσει από ποιο νωρίς οπότε είχα μείνει εγώ με τον Χρήστο. Είπαμε λοιπόν να πάμε κορυφή και να πάμε μονοκόμματα μέχρι το χωριό. Βέβαια ξέραμε ότι το ski route θα είναι σουπιασμένο και θα χει τρελό κουπί ειδικά για μένα. Μα ς το επιβεβαίωσε και η Βιβή αλλά λέμε ας το κάνουμε. Ο Χρήστος δεν το είχε δει ευκαιρία ήταν. Πήραμε όμως λάθος δρόμο (μας ήρθε όρεξη για εξερεύνηση) και βρεθήκαμε να κάνουμε την μισή Τόμπα (μαύρη αγωνιστική) που εκτός από την τρελή της κλίση ήταν και παγωμένη… Κάναμε την μισή και στη πρώτη ευκαιρία που βρήκαμε το κόψαμε δεξιά για να την αποφύγουμε. Όπου φύγει φύγει, αρκετά είχαν καεί τα ποδαράκια μας, είχαμε και να αντιμετωπίσουμε το ίσωμα- σούπα και δώσαμε ραντεβού με την Τομπα για κάποια άλλη μέρα. Αυτό αντιμετωπίσαμε Να συμπληρώσω ότι στο βουνό βρήκαμε κι άλλους σνοουκλαμπιτες τον Ηλία Κόκκινο (Esten..κάτι, δεν το θυμάμαι...ούτε κι αυτός) και την φίλη του την Δήμητρα οπότε η παρέα ενώ ξεκίνησε 3αδα κατέληξε να γίνει 7αδα. Το βράδυ δώσαμε ραντεβού έξω από το Mall (ναι, το Μπάνσκο έχει και Mall) και πήγαμε για φαί. Περπατήσαμε Κανά χιλιόμετρο μέχρι να βρούμε τη γνώστη ταβέρνα Bariakova γνωστή σε μας αλλά άγνωστη στους Βούλγαρους γιατί οι μισοί που ρώτησα δεν την ξέρανε. Μέχρι που άρχισα να αμφιβάλω για τον αν την ήξερα κι εγώ … Κι όμως υπήρχε, κι όμως τη βρήκαμε. Βρήκαμε και τραπέζι και ψάξαμε στον κατάλογο να βρούμε τι θα φάμε. Προσπαθούσαμε να μεταφράσουμε τα φαγητά ε και με λίγη φαντασία βρήκαμε τι θα φαμε…ναι…χμμ…εκτος από μένα. Η άτυχη της υπόθεσης και το ανέκδοτο της βραδιάς και του υπόλοιπου τριημέρου. Βρήκα ένα φαγητό που έλεγε pork leg with chicken and mushrooms και εμεις το μεταφράσαμε ως μπούτι χοιρινό… Τρομάρα μας…. Τρομάρα μου δηλαδή γιατί όταν ήρθε το πιάτο, αυτό που αντίκρισα ήταν ένα πόδι, πατούσα χοιρινή με τα νύχια του με τα όλα του… Μου έπεσε το σαγόνι, κόντεψα να λιποθυμήσω από την αηδία. Πουθενά το chicken, καλά για τα μανιτάρια δεν το συζητάω, αντικαταστάθηκαν από μαρουλοσαλάτα. Μου κόπηκε η όρεξη όπως καταλαβαίνετε… Πάλι καλά που οι υπόλοιποι είχαν νορμάλ φαγητά και έκανα το ζητιανακη για να φάω (δώστε και σε μένα το φτωχό) Λίγο από δω λίγο από κει στυλώθηκε το στομαχάκι μου… Η πλάκα είναι ότι η σερβιτόρα όταν μάζευε τα πιάτα προσβλήθηκε που δεν άγγιξα το πόδι τους!!!! Πως δεν της το έφερα στο κεφαλι…. αλλα δε φταίει αυτή αλλά η λάθος μετάφραση μας οπότε τη γλύτωσε!! Ορισμένες φωτογραφίες από την πρώτη μέρα (συνεχιζεται)... Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 22, 2010 AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! φιλενάδα με ξεπέρασες Α! δεν παίζεσαι λέμε !!!!!!! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 22, 2010 2η μέρα Εγερτήριο 7:30 για πρωινο… Πλουσιο θα το έλεγα (εγώ έπρεπε και να συμπληρώσω από τη χθεσινή νηστεία κι άλας). Στη ρεσεψιόν μαθαίνω ότι υπάρχει ski bus που σε πάει στην κορυφή της γόνδολας (Todorka) οπότε γλιτώνεις την ουρά στη γόνδολα και τη διαδρομή… Ακόμα και το 5λεπτο βασανιστικό περπάτημα για τους σκιέρ (το ξέρω ότι ζηλεύετε τις μποτούλες μου χαχα) Θεα του βουνου απο το χωριο The Ski Bus Φτάσαμε λοιπόν και είμαστε έτοιμοι για μια σουπερ χιονοδρομική μέρα Κορυφη γόνδολας 4θέσιο λιφτ Todorka Οι συνθήκες χιονιού είναι σφιχτό πατημένο χιόνι …ξέραμε βεβαία ότι κατά τις 12 θα σοροπιάσει οπότε βουρ να προλάβουμε… Βρήκαμε και τους υπόλοιπους της 7αδας και περάσαμε το υπόλοιπο της ημέρας μαζι… Βγηκαν και ωραία βιντεακια Φωτορεπορταζ 2ης μέρας Το βραδύ πάλι ραντεβού στο Mall για φαγητο… Ειπαμε με Βιβή να πάμε να το χαζέψουμε οπότε και πήγαμε πιο νωρίς. Μπήκαμε σε 2- 3 μαγαζιά σκιερικα και στο2ο όροφο βρέθηκα στο δικό μου στοιχείο…. Μια σανιδουλα μου έκλεισε το μάτι και μου φώναζε αγόρασε με… Μετά από αρκετή σκέψη, είχα και τη Βιβή να μου λέει παρ' την άμα σ’ αρέσει, ε υπέκυψα. Της άλλης της είχα πιει το αίμα, μέχρι και αποκόλληση είχε πάθει έπρεπε κάποια στιγμή να την αλλάξω. Πετάχτηκα μέχρι το ξενοδοχείο βούτηξα την παλιά μου σανίδα και την έφερα στο μαγαζί να μου περάσουν τις δέστρες μου στην καινούρια σανιδουλα. (δεν είχα κατσαβίδι να το κάνω μόνη μου) Ο μαγαζάτορας για να με πειράξει μου είπε «σήμερα θα κοιμηθείς μαζί της αγκαλιά ε;;;» Γελαγα αλλά που να 'ξερε ότι κάπως έτσι έγινε γιατί όταν γυρίσαμε ξενοδοχείο να τις αφήσουμε είχαν κλειδώσει το ski room οπότε τις πήγαμε στο δωμάτιο. (που να τρέχω να ζητάω κλειδιά…) Μια αγαπη γεννιεται... Πραγματικα κοιμηθηκαμε μαζι... (συνεχίζεται) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 22, 2010 3η μέρα Σήμερα θα ήταν μισή χιονοδρομική μέρα γιατί είχαμε τον γυρισμό. Δυστυχώς σήμερα είχε παραπάνω ζέστη από τις προηγούμενες μέρες που σουπιάς και η κορυφή από νωρίς… Το χιόνι ήταν αρκετά βαρύ και κάηκαν από νωρίς τα πόδια μας… Οι στάσεις ήταν πολλές για ξεκούραση. Κι ενώ είχαμε υπολογίσει να το διαλύσουμε στις 3 άλλαξαν τα σχεδία και πήγαμε για φαγητό και καφέ από τις 13:00 και μετά στο ξενοδοχείο να τα μαζέψουμε και να κάνουμε μπάνιο. Καινουριο κοσκινάκι μου....Η σανιδα πεταει!!! Αφιωρεμενο στον ΜΙΚ (οποτε εβλεπα ιπταμενους ελεγα να ο ΜΙΚ) Στις 5 όλοι είχαμε καλέσει τα ταξί μας και έξι παρά βρεθήκαμε στον σταθμό. Κάτσαμε σε ένα υπαίθριο καφενεδάκι για καφέ και περιμέναμε να έρθει το τρένο. Και τώρα λίγα λόγια για το τρένο του γυρισμού… Κι εγώ και ο Γιώργος όταν κλείσαμε τα εισιτήρια δεν βρήκαμε εισιτήρια για πρώτη θέση… Εμείς (εγώ, Βιβή Χρήστος) είχαμε βρει σε εξακλινο και ο Γιώργος με την Ερη σε 4 κλινη, 2 θέση. Στα παλιά βαγόνια.(Και οι δυο θέλαμε να κλέψουμε τα εισιτήρια του Ηλία που είχε δικλινο… ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία και μας το υπενθύμιζε συνέχεια) Και φυσικά υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να κοιμηθούμε και με ξένους.. Δεν μας πολύ άρεσε η ιδέα της δεύτερης θέσης αλλά τι να κάνουμε.(εγώ έχω και εμπειρίες από κάτι τέτοια ταξίδια και ήξερα τι θα αντιμετωπίσουμε). Είπαμε λοιπόν με τον Γιώργο αφού είμαστε 5 να μπούμε σε μια κουκέτα όλοι μαζί και όσοι έρθουν να τους διώξουμε στις άλλες κουκέτες. Θα συνεννοούμασταν κι άλας με τον υπεύθυνο. Όλα καλά τα είχαμε σχεδιάσει μέχρι που αντικρίσαμε τα ανομολόγητα… Μπαίνω πάλι εγώ πρώτη μέσα, διάφορες μυρωδιές αιωρούνταν στον αέρα δεν δίνουμε σημασία. Σέρναμε τα πράγματα όπως όπως.. Βρίσκω την κουκέτα και τι να δω… Ενας βούλγαρος ο οποίος είχε κατεβάσει ότι πίνεται και που είχε να κάνει μπάνιο από δεν ξέρω εγώ πότε κοιμόταν (στη ζούλα όπως αποδείχτηκε) στην κουκέτα μας… Με το που μας είδε έφυγε ο άνθρωπος αλλά το κακό το χε κάνει. Κόντευα να λιποθυμήσω από τη μπόχα … Η κουκέτα δεν είχε και φως και όπως όπως χώσαμε τις βαλίτσες και τα σκι (που σίγα μη χωράγανε εκεί μέσα)…ανοίξαμε και τα παράθυρα να κάνει ρεύμα να ξεμυρησει, η Βιβή έριξε ότι άρωμα αποσμητικό υπήρχε… ε κάπως έτσι το πρώτο σοκ ξεπεράστηκε. Ο Γιώργος εν το μεταξύ έκανε κονέ με τον υπεύθυνο του βαγονιού και έκλεισε ξεχωριστές κουκέτες. Οπότε κοιμήθηκα εγώ με τον Γιώργο και την Ερη και ο Χρηστός με Βιβή και όλα τα μπαγκάζια σκι σνοουμπορντ παρέα. Κι επειδή άλλο να σας τα λέω κι άλλο να τα βλέπετε ορίστε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφιες… Γενικως προσπαθούσαμε να το διασκεδάσουμε όσο μπορουμε… Καλη θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται Με χαμόγελα Χωρίς χαμόγελα Την ώρα που προσπαθούσα να στρώσω το υπέροχο κρεβατάκι μου κάνω να απλώσω το σεντόνι και τι να δω;;; Το φαντασματακι κυκλοφόρησε στο βαγόνι και τρόμαζε τον κόσμο… Και οι αποκριές έχουν τελειώσει εδώ και καιρό… Αφού το ζήσαμε και αυτό πέσαμε για ύπνο όπως μπορούσε ο καθένας και το πρωί 6:30 ήμασταν σταθμό Λαρίσης… Βγήκαν οι τελευταίες φωτογραφίες της χιονοπαρεας (δεν τις έχω εγώ) και όπως μας είπε μια Βουλγάρα που γνωρίσαμε στο βαγόνι (γιατί είχαμε γίνει όλοι μια οικογένεια πια) καλώς ήρθατε και πάλι στη ζούγκλα της καθημερινότητας! Αυτά λοιπόν και του χρόνου να το ξανακανουμε… Καλα φάγαμε (σχετικό είναι αυτό) καλά ήπιαμε (ας είναι καλά οι κόκα κόλες) καλά σκιαραμε και γενικώς καλά περάσαμε! Ραντεβού λοιπόν για του χρόνου! ΤΕΛΟΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 22, 2010 3η μέρα Σήμερα θα ήταν μισή χιονοδρομική μέρα γιατί είχαμε τον γυρισμό. Δυστυχώς σήμερα είχε παραπάνω ζέστη από τις προηγούμενες μέρες που σουπιάς και η κορυφή από νωρίς… Το χιόνι ήταν αρκετά βαρύ και κάηκαν από νωρίς τα πόδια μας… Οι στάσεις ήταν πολλές για ξεκούραση. Κι ενώ είχαμε υπολογίσει να το διαλύσουμε στις 3 άλλαξαν τα σχεδία και πήγαμε για φαγητό και καφέ από τις 13:00 και μετά στο ξενοδοχείο να τα μαζέψουμε και να κάνουμε μπάνιο. Καινουριο κοσκινάκι μου....Η σανιδα πεταει!!! Αφιωρεμενο στον ΜΙΚ (οποτε εβλεπα ιπταμενους ελεγα να ο ΜΙΚ) Στις 5 όλοι είχαμε καλέσει τα ταξί μας και έξι παρά βρεθήκαμε στον σταθμό. Κάτσαμε σε ένα υπαίθριο καφενεδάκι για καφέ και περιμέναμε να έρθει το τρένο. Και τώρα λίγα λόγια για το τρένο του γυρισμού… Κι εγώ και ο Γιώργος όταν κλείσαμε τα εισιτήρια δεν βρήκαμε εισιτήρια για πρώτη θέση… Εμείς (εγώ, Βιβή Χρήστος) είχαμε βρει σε εξακλινο και ο Γιώργος με την Ερη σε 4 κλινη, 2 θέση. Στα παλιά βαγόνια.(Και οι δυο θέλαμε να κλέψουμε τα εισιτήρια του Ηλία που είχε δικλινο… ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία και μας το υπενθύμιζε συνέχεια) Και φυσικά υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να κοιμηθούμε και με ξένους.. Δεν μας πολύ άρεσε η ιδέα της δεύτερης θέσης αλλά τι να κάνουμε.(εγώ έχω και εμπειρίες από κάτι τέτοια ταξίδια και ήξερα τι θα αντιμετωπίσουμε). Είπαμε λοιπόν με τον Γιώργο αφού είμαστε 5 να μπούμε σε μια κουκέτα όλοι μαζί και όσοι έρθουν να τους διώξουμε στις άλλες κουκέτες. Θα συνεννοούμασταν κι άλας με τον υπεύθυνο. Όλα καλά τα είχαμε σχεδιάσει μέχρι που αντικρίσαμε τα ανομολόγητα… Μπαίνω πάλι εγώ πρώτη μέσα, διάφορες μυρωδιές αιωρούνταν στον αέρα δεν δίνουμε σημασία. Σέρναμε τα πράγματα όπως όπως.. Βρίσκω την κουκέτα και τι να δω… Ενας βούλγαρος ο οποίος είχε κατεβάσει ότι πίνεται και που είχε να κάνει μπάνιο από δεν ξέρω εγώ πότε κοιμόταν (στη ζούλα όπως αποδείχτηκε) στην κουκέτα μας… Με το που μας είδε έφυγε ο άνθρωπος αλλά το κακό το χε κάνει. Κόντευα να λιποθυμήσω από τη μπόχα … Η κουκέτα δεν είχε και φως και όπως όπως χώσαμε τις βαλίτσες και τα σκι (που σίγα μη χωράγανε εκεί μέσα)…ανοίξαμε και τα παράθυρα να κάνει ρεύμα να ξεμυρησει, η Βιβή έριξε ότι άρωμα αποσμητικό υπήρχε… ε κάπως έτσι το πρώτο σοκ ξεπεράστηκε. Ο Γιώργος εν το μεταξύ έκανε κονέ με τον υπεύθυνο του βαγονιού και έκλεισε ξεχωριστές κουκέτες. Οπότε κοιμήθηκα εγώ με τον Γιώργο και την Ερη και ο Χρηστός με Βιβή και όλα τα μπαγκάζια σκι σνοουμπορντ παρέα. Κι επειδή άλλο να σας τα λέω κι άλλο να τα βλέπετε ορίστε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφιες… Γενικως προσπαθούσαμε να το διασκεδάσουμε όσο μπορουμε… Καλη θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται Με χαμόγελα Χωρίς χαμόγελα Την ώρα που προσπαθούσα να στρώσω το υπέροχο κρεβατάκι μου κάνω να απλώσω το σεντόνι και τι να δω;;; Το φαντασματακι κυκλοφόρησε στο βαγόνι και τρόμαζε τον κόσμο… Και οι αποκριές έχουν τελειώσει εδώ και καιρό… Αφού το ζήσαμε και αυτό πέσαμε για ύπνο όπως μπορούσε ο καθένας και το πρωί 6:30 ήμασταν σταθμό Λαρίσης… Βγήκαν οι τελευταίες φωτογραφίες της χιονοπαρεας (δεν τις έχω εγώ) και όπως μας είπε μια Βουλγάρα που γνωρίσαμε στο βαγόνι (γιατί είχαμε γίνει όλοι μια οικογένεια πια) καλώς ήρθατε και πάλι στη ζούγκλα της καθημερινότητας! Αυτά λοιπόν και του χρόνου να το ξανακανουμε… Καλα φάγαμε (σχετικό είναι αυτό) καλά ήπιαμε (ας είναι καλά οι κόκα κόλες) καλά σκιαραμε και γενικώς καλά περάσαμε! Ραντεβού λοιπόν για του χρόνου! ΤΕΛΟΣ ΥΓ Βιβη αν θες συμπληρωσε και καμια φωτογραφια του Ηλια και της Δημητρας γιατι δεν τους εχω.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 22, 2010 Bravo παιδιά! Βλέπω πολύ καλή διάθεση σε ό,τι σας έτυχε και χαίρομαι πολύ. Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου τα καλύτερα. Φιλικά Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted March 22, 2010 καλη φαση...η σανιδα ηταν σε καλη τιμη; καταλαβα παντως σε ποιο μαγαζι λες...αλλα οταν πηγα εγω δεν ηταν κ τοσο φθηνα....εκτος απο ενα σετακι για κερωμα, ξυστρα κλπ που τελικα ειπα να παω την επομενη να το παρω κ ξεχασα. ΥΓ το καλυτερο φαγητο που εχω φαει στο μπανσκο, απεναντι απο το Κεμπινσκι....VICTORIA... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 22, 2010 καλη φαση...η σανιδα ηταν σε καλη τιμη;καταλαβα παντως σε ποιο μαγαζι λες...αλλα οταν πηγα εγω δεν ηταν κ τοσο φθηνα....εκτος απο ενα σετακι για κερωμα, ξυστρα κλπ που τελικα ειπα να παω την επομενη να το παρω κ ξεχασα. ΥΓ το καλυτερο φαγητο που εχω φαει στο μπανσκο, απεναντι απο το Κεμπινσκι....VICTORIA... Ναι πολυ καλη τιμη... ειχε εκπτωσεις το μαγαζι και την πηρα 140 ευρω Για το Victoria ακουσα εχτες στο σταθμο απο καποιες κοπελες που συναντησαμε (ετυχε να ειναι και γνωστες μου, αλλο κουφο... βασικα αυτες με γνωριζανε εγω δεν...alzheimer νομιζω πως λεγεται)...Την επομενη φορα που θα παω θα το εχω στα υποψιν μου (εκτος κι αν το εχω ξεχασει (παιζει κι αυτο το σεναριο) Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 22, 2010 (edited) Αυτά έχω μόνο από Δήμητρα και Ηλία... πρέπει να βρεθούμε να ανταλλάξουμε φωτό, στο Pomodoro Rosso πάντως απ' την πείνα το ξεχάσαμε... φάγαμε και σε τεύχη... ενώ εγώ πιστή στο καθήκον είχα φέρει την φωτογραφική μαζί Edited March 22, 2010 by viva_ski Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 23, 2010 Ωραίες φωτογραφίες κ συναρπαστική αφήγηση Αφροδίτη (με γεια την καινούργια σανίδα!!) Συνηθως οι εκδρομές πρέπει να έχουν και κάποια περιπέτεια για να μένουν αξέχαστες και ειδικά αυτές που έχουν να τραίνα... -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 23, 2010 καλά δεν ζήσαμε καμιά μεγάλη περιπέτεια* αλλά ήταν πράγματι πολύ ωραίο το ταξίδι με το τρένο. Ιδιαίτερα στην επιστροφή... (ακόμα και με τον υπεύθυνο της κλινάμαξας κάναμε χαβαλέ και γνωρίσαμε -προφανώς- τους πάντες και στις διπλανές κουκέτες και στον σταθμό του Μπλαγκόεβγκραντ) Μ' άρεσε πάρα πολύ το ταξίδι με το τρένο και είχα χρόνια να κάνω... Άντε στο επόμενο μαζί Βαρβάρα! *όλα τα αρνητικά με τα οποία μας είχαν φοβήσει... απλά ΔΕΝ συνέβησαν Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 23, 2010 H Bαρβαρα ενοουσε τη περιπετεια που περασαμε στην επιστροφη με τις κουκετες βλεπε ξενο μουσαφιρη τρυπιο σεντονι κλπ κλπ κλπ... Ενταξει μια χαρα ηταν όλα, κι αυτα μες στο προγραμμα ειναι και απλα πρεπει να τα διασκεδαζουμε... Απιστευτος χαβαλες!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted March 23, 2010 Αφού το ζήσαμε και αυτό πέσαμε για ύπνο όπως μπορούσε ο καθένας και το πρωί 6:30 ήμασταν σταθμό Λαρίσης… Βγήκαν οι τελευταίες φωτογραφίες της χιονοπαρεας (δεν τις έχω εγώ) και όπως μας είπε μια Βουλγάρα που γνωρίσαμε στο βαγόνι (γιατί είχαμε γίνει όλοι μια οικογένεια πια) καλώς ήρθατε και πάλι στη ζούγκλα της καθημερινότητας! Λοιπόν Αφροδίτη (Γιατρέ μου!!), οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις καλύψει το "ρεπορτάζ" με όλες τις λεπτομέρειες από το υπέροχο ταξίδι μας στο Bansko. Ούτε το "Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ " δεν θα τα έλεγε έτσι όπως τα περιέγραψες εσύ!!Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία τις μέρες αυτές επάνω και νομίζω πώς θα πρέπει σε κάποια από τις μελλοντικές εκδρομές του Συλλόγου να καταφέρουμε να βρούμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε κι άλλο την παρέα του!! Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία για πολλές κατεβασιές λόγω ηθικής και σωματικής συμπαράστασης στην αρχάρια γυναίκα μου η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα και είναι πολύ ενθουσιασμένη, και όσο να ναι θέλει λίγο κουράγιο στην αρχή!! Ο λόγος που έχω υπογραμμίσει το post σου όμως είναι γιατί δυστυχώς,μόλις χαιρετηθήκαμε έπειτα από την επιστροφή μας στο Σταθμό Λαρίσης και ενώ φορτώναμε τα "συμπράγκαλα" στο αυτοκίνητο, κάποιοι πέρασαν δίπλα μας και χωρίς να πάρουμε χαμπάρι τίποτα έκλεψαν το σακίδιο μου στο οποίο είχα: -Την φωτογραφική μηχανή με όλο το υλικό που τραβήξαμε επάνω και όλα τα φανταστικά βιντεάκια με τις κατεβασιές μας (σνιφ-λυγμ κτλ!!) Nikon Coolpix L100 αξίας 300 ευρώ -Το mp3 player (60 ευρώ) -Τo pmr (Midland G8 70 ευρώ) -Τα γυαλιά μου (Oakley Radar Range Polarised 320 ευρώ) -Όλα τα δημόσια έγγραφα μου (Ταυτότητα,Δίπλωμα,Διαβατήριο, cashcard κτλ) -Διάφορα προσωπικά είδη και μικροαντικείμενα Άρχισα να τρέχω πανικόβλητος να βρώ κάποιον ύποπτο τριγύρω αλλά τίποτα.Ευτυχώς εκείνη την στιγμή πέρασε ένα περιπολικό από μπροστά μας και τους ειδοποιήσαμε για το συμβάν. Έπειτα από 10 λεπτά μας βρήκαν και μας παρέδωσαν κάποια από τα πράγματά μας τα οποία βρήκαν πεταμένα σε ένα στενάκι παρακάτω, ενώ εγώ στη συνέχεια πήγα στο σημείο που μου υπέδειξαν οι αστυνομικοί και βρήκα και κάποια από τα υπόλοιπα. Τελικά έχασα την φωτογραφική ,το mp3 player, το pmr και το Διαβατήριο μου.Ευτυχώς τα υπόλοιπα τα βρήκα!! Στις 07:00 πήγαμε στο Α.Τ. Ομονοίας για να δηλώσω την κλοπή και κατάκοποι και καταστεναχωρημένοι επιστρέψαμε στο σπίτι. Λυπάμαι για όλα αυτά, γιατί επισκίασαν ένα καταπληκτικό ταξίδι με μια πολύ καλή παρέα, ενώ ταυτόχρονα χάθηκε πολύτιμο φωτογραφικό υλικό από τις πανέμορφες στιγμές που μας χάρισε το Βουνό για άλλη μια φορά. Ομολογώ πως τόσο εγώ όσο και η Έρη, χαρήκαμε πάρα πολύ που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και νομίζω πως έχουμε από κοινού έναν λόγο παραπάνω για να έρθουμε σε κάποια από τις συναντήσεις του Συλλόγου. Υ.Γ 1: Ελπίζω Αφροδίτη να μην κοιμάσαι ακόμα αγκαλία με το καινούργιο σανίδι!! Υ.Γ. 2: Μάλλον θα πρέπει να μου στείλετε εσείς φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι!! Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 23, 2010 Λοιπόν Αφροδίτη (Γιατρέ μου!!), οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις καλύψει το "ρεπορτάζ" με όλες τις λεπτομέρειες από το υπέροχο ταξίδι μας στο Bansko.Ούτε το "Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ " δεν θα τα έλεγε έτσι όπως τα περιέγραψες εσύ!!Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία τις μέρες αυτές επάνω και νομίζω πώς θα πρέπει σε κάποια από τις μελλοντικές εκδρομές του Συλλόγου να καταφέρουμε να βρούμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε κι άλλο την παρέα του!! Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία για πολλές κατεβασιές λόγω ηθικής και σωματικής συμπαράστασης στην αρχάρια γυναίκα μου η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα και είναι πολύ ενθουσιασμένη, και όσο να ναι θέλει λίγο κουράγιο στην αρχή!! Ο λόγος που έχω υπογραμμίσει το post σου όμως είναι γιατί δυστυχώς,μόλις χαιρετηθήκαμε έπειτα από την επιστροφή μας στο Σταθμό Λαρίσης και ενώ φορτώναμε τα "συμπράγκαλα" στο αυτοκίνητο, κάποιοι πέρασαν δίπλα μας και χωρίς να πάρουμε χαμπάρι τίποτα έκλεψαν το σακίδιο μου στο οποίο είχα: -Την φωτογραφική μηχανή με όλο το υλικό που τραβήξαμε επάνω και όλα τα φανταστικά βιντεάκια με τις κατεβασιές μας (σνιφ-λυγμ κτλ!!) Nikon Coolpix L100 αξίας 300 ευρώ -Το mp3 player (60 ευρώ) -Τo pmr (Midland G8 70 ευρώ) -Τα γυαλιά μου (Oakley Radar Range Polarised 320 ευρώ) -Όλα τα δημόσια έγγραφα μου (Ταυτότητα,Δίπλωμα,Διαβατήριο, cashcard κτλ) -Διάφορα προσωπικά είδη και μικροαντικείμενα Άρχισα να τρέχω πανικόβλητος να βρώ κάποιον ύποπτο τριγύρω αλλά τίποτα.Ευτυχώς εκείνη την στιγμή πέρασε ένα περιπολικό από μπροστά μας και τους ειδοποιήσαμε για το συμβάν. Έπειτα από 10 λεπτά μας βρήκαν και μας παρέδωσαν κάποια από τα πράγματά μας τα οποία βρήκαν πεταμένα σε ένα στενάκι παρακάτω, ενώ εγώ στη συνέχεια πήγα στο σημείο που μου υπέδειξαν οι αστυνομικοί και βρήκα και κάποια από τα υπόλοιπα. Τελικά έχασα την φωτογραφική ,το mp3 player, το pmr και το Διαβατήριο μου.Ευτυχώς τα υπόλοιπα τα βρήκα!! Στις 07:00 πήγαμε στο Α.Τ. Ομονοίας για να δηλώσω την κλοπή και κατάκοποι και καταστεναχωρημένοι επιστρέψαμε στο σπίτι. Λυπάμαι για όλα αυτά, γιατί επισκίασαν ένα καταπληκτικό ταξίδι με μια πολύ καλή παρέα, ενώ ταυτόχρονα χάθηκε πολύτιμο φωτογραφικό υλικό από τις πανέμορφες στιγμές που μας χάρισε το Βουνό για άλλη μια φορά. Ομολογώ πως τόσο εγώ όσο και η Έρη, χαρήκαμε πάρα πολύ που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και νομίζω πως έχουμε από κοινού έναν λόγο παραπάνω για να έρθουμε σε κάποια από τις συναντήσεις του Συλλόγου. Υ.Γ 1: Ελπίζω Αφροδίτη να μην κοιμάσαι ακόμα αγκαλία με το καινούργιο σανίδι!! Υ.Γ. 2: Μάλλον θα πρέπει να μου στείλετε εσείς φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι!! Ti λες τωρα..... Αν είναι δυνατον!!!! Σε τι ζουγκλα ζουμε...Παλι καλα που βρηκες εστω τα μισα...Οσο για τις φωτογραφιες οτι εχω να στο δωσω (ακομα και τα απλα τοπια που εχω τραβηξει) τα βιντεακια τα εχει ο Ηλιας οποτε θα τα παρεις κι αυτα...Αλλα αυτα ειναι τα λιγοτερα μιας και οι αναμνησεις παραμενουν ζωντανες μέσα μας και κανεις δεν μπορει να μας τις κλεψει... Κριμα κριμα κριμα, ζουγκλα έχουμε καταντησει. Στενοχωρήθηκα τωρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
estenough 75 Report post Posted March 23, 2010 Κρίμα ρε Γιώργο να χαλάσει μια τόσο ωραία εκδρομή με αυτό το τέλος... τι να πουμε.... γλιτώσαμε τα πάντα εκει πάνω και την έπαθες στην αθήνα??? Περι της εκδρομής τώρα, το Bansko μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις (1η φορά πήγα) και σίγουρα θα ξαναπάω. Η παρέα Super!!! το βουνό πάρα πολύ καλό!!! το φαι (εκτός της αφροδίτης) τέλειο!!! Πότε ξαναπάμε???? p.s. θα σου στείλω τα video, μολις τα ανεβάσω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 24, 2010 και εγώ στεναχωρήθηκα τώρα... Κρίμα Γιώργο γιατί εκεί που φυλαγόμασταν στη Βουλγαρία την πάθαμε εδώ... (που δεν είναι και παράδεισος άλλωστε...) πάντως καλύτερα να χαθεί διαβατήριο εντός παρά εκτός συνόρων προσπαθήστε να κρατήσετε το χαμόγελο όμως! μη σας βγει όλη η εκδρομή ξυνή Φιλιά στην Έρη στον Έκτορα και στην Ιόλη !! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted March 24, 2010 Τι μου θυμίσατε!!! Πριν από 2 χρόνια γυρνώντας από Bansko, το λεωφορείο μας άφησε στο σταθμό του τρένου στη Θεσσαλονίκη. Αφού αρχίσαμε να παίρνουμε τα πράγματα από το πούλμαν, παρατηρήσαμε και 2-3 "άγνωστες φάτσες" ανάμεσά μας που τραβούσαν βαλίτσες.. Δεν δώσαμε σημασία. Μέσα στον πανικό προσπαθούσαμε να βρούμε τις μπότες, τα πέδιλα, τις βαλίτσες με το ρουχισμό.... Φανταστείτε ότι το πούλμαν μας άφησε μες στη μέση του δρόμου με κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος.Η κυκλοφορία είχε περιοριστεί στη μία από τις 2 λωρίδες.Κάναμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε.Ξαφνικά άρχισαν κάποια παιδιά να αναρωτιούνται τι έγιναν οι βαλίτσες τους.. Λοιπόν εκείνες οι "άγνωστες φάτσες", ήταν Βούλγαροι(έτσι τουλάχιστον μας είπαν οι αστυνομικοί), που χώθηκαν μέσα στον γενικό χαμό και τσίμπησαν τις βαλίτσες. Αμέσως πήγαμε στο δωμάτιο όπου εδρεύει η αστυνομία (μέσα στο Σταθμό των τρένων).Τους περιγράψαμε το περιστατικό και αυτοί συνηθισμένοι από τέτοια γεγονότα, απλά μας ενημέρωσαν ότι είναι καθημερινό φαινόμενο. και μη χειρότερα δηλαδή.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted March 24, 2010 Ακόμα με πονάει !!! Runaway train, never coming back Runaway train, tearing up the track Runaway train, burning in my veins I run away but it always seems the same σνιφ, σνιφ !!!! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted March 24, 2010 YouTube Video ->Original Video Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 25, 2010 (edited) YouTube Video ->Original Video Runaway Train Lyrics Title: Soul Asylum - Runaway Train lyrics Artist: Soul Asylum Lyrics Call you up in the middle of the night Like a firefly without a light You were there like a slow torch burning I was a key that could use a little turning So tired that I couldn't even sleep So many secrets I couldn't keep Promised myself I wouldn't weep One more promise I couldn't keep It seems no one can help me now I'm in too deep There's no way out This time I have really led myself astray CHORUS Runaway train never going back Wrong way on a one way track Seems like I should be getting somewhere Somehow I'm neither here no there Can you help me remember how to smile Make it somehow all seem worthwhile How on earth did I get so jaded Life's mystery seems so faded I can go where no one else can go I know what no one else knows Here I am just drownin' in the rain With a ticket for a runaway train Everything is cut and dry Day and night, earth and sky Somehow I just don't believe it CHORUS Bought a ticket for a runaway train Like a madman laughin' at the rain Little out of touch, little insane Just easier than dealing with the pain Runaway train never comin' back Runaway train tearin' up the track Runaway train burnin' in my veins Runaway but it always seems the same Edited March 25, 2010 by afrodite Quote Share this post Link to post Share on other sites