Turms 2,693 Report post Posted March 25, 2010 (edited) τελικα ρε παιδια μηπως ειναι πιο ευκολο να μας κλεψουν στην ιδια μας την χωρα; Edited March 25, 2010 by Turms Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted March 25, 2010 τελικα ρε παιδια μηπως ειναι πιο ευκολο να μας κλεψουν στην ιδια μας την χωρα; Ρε συ Κωστα τοσα χρονια μας κλεβουν κατω απο την μυτη μας και δεν τους πηραμε χαμπαρι!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted March 26, 2010 Αλλα αυτα ειναι τα λιγοτερα μιας και οι αναμνησεις παραμενουν ζωντανες μέσα μας και κανεις δεν μπορει να μας τις κλεψει... +10000 Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted March 26, 2010 γλιτώσαμε τα πάντα εκει πάνω και την έπαθες στην αθήνα??? την ίδια απορία είχα και εγώ με την Έρη!! Η παρέα Super!!! το βουνό πάρα πολύ καλό!!! το φαι (εκτός της αφροδίτης) τέλειο!!! +1000000000000000000!!!!!!!! p.s. θα σου στείλω τα video, μολις τα ανεβάσω. θα περιμένω με αγωνία!! Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted March 26, 2010 προσπαθήστε να κρατήσετε το χαμόγελο όμως!μη σας βγει όλη η εκδρομή ξυνή Χάρη στον Έκτορα και στην Ιόλη τα καταφέρνουμε!! Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted March 26, 2010 Ρε συ Κωστα τοσα χρονια μας κλεβουν κατω απο την μυτη μας και δεν τους πηραμε χαμπαρι!!!!! εμ...αφου εμεις κοιταμε μονο στον ουρανο ποτε θα χιονισει.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 26, 2010 ωραια περασατε, μπραβο παιδια Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 27, 2010 Εγώ ένα έχω να πω Όλγα, τι καλά που δεν είχα συγκάτοικο στη Val Gardena και η Ράνια μου σύστησε την Αφροδίτη... γιατί σ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής έλεγα: Να ΄ναι καλά ο Μελέτης (που στεναχωρήθηκα που δεν τα κατάφερε να 'ρθει) και να 'ναι καλά η Αφροδίτη που έτρεξε για όλα ... αλλά τώρα που το σκέφτομαι όλα άρχισαν τον Νοέμβρη! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 27, 2010 ετσι..το βουνο δημιουργεί γερές φιλίες δεν σας κρύβω ότι πλέων οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αυτοι με τους οποίους μοιράζομαι τις μερες στο βουνο 80 (και όχι μονο για σκι) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 28, 2010 Εγώ ένα έχω να πω Όλγα,τι καλά που δεν είχα συγκάτοικο στη Val Gardena και η Ράνια μου σύστησε την Αφροδίτη... 80 γιατί σ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής έλεγα: Να ΄ναι καλά ο Μελέτης (που στεναχωρήθηκα που δεν τα κατάφερε να 'ρθει) και να 'ναι καλά η Αφροδίτη που έτρεξε για όλα ... αλλά τώρα που το σκέφτομαι όλα άρχισαν τον Νοέμβρη! Με συγκινειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς... Νομιζω οτι η Val Gardena ηταν καρμικη για ολους μας!! Ναι θυμαμαι εκεινη τη μερα στα γραφεια του συλλογου που η Ρανια μου λεει και η Βιβη δεν εχει συγκατοικο να μεινεται μαζι αν θελετε! Και τσουπ μια φιλια γεννιεται!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 29, 2010 Ωραια παρέα, ωραίες στιγμές. Ακόμα και οι αναποδιές σε λίγο καιρό μια γλυκόξινη ανάμνηση θα' ναι... 80 Μπας και έμαθε κανείς πότε σκοπεύουν οι γείτονες να το κλείσουν φέτος? Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
grarxon 0 Report post Posted August 26, 2010 Γεια σας, Σκεφτομαι να παω στο Bansko αυτο τον χειμωνα 2011, απο 09/01/2011 εως 23/01/2011 βρεικα για 14 μερες στο ξενοδοχειο VIHREN PALACE HOTEL 4* μονο 346 Ευρο με πρωινο. Το σκεφτομαι ετσι γιατι δεν θα μπορεσω να μεινω περισσοτερο απο το τελος του Ιανουαριου 2011 στην Ελλαδα, οποτε επειδη δουλευω εκτος Ελλαδας ,σε χωρα που δεν υπαρχει καμια περιπτωση για χιονι ποτε.. το σκεφτικα να κανω μια μεγαλη αποδραση αυτη τη φορα. Περσι ισα που προλαβα για καλαβρητα 1 φορα στο τελος Ιανουαριου...πολυ αργει το χιονι στην Ελλαδα.. Εγω ειμαι απο Αθηνα και θα ηθελα να μου πειτε αν θα βρεθει κανενας εκεινει την περιοδο στο Bansko ή αμα θελει να παμε μαζι, εγω κανω μονο Snowboard. Εκτος αν εχεται καμια συμβουλη για το ξενοδοχειο ή για το αν ειναι υπερβολη οι 14 μερες .. Ευχαριστω απο προτερων ολους τους φιλους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted August 26, 2010 για το αν ειναι υπερβολη οι 14 μερες .. κατα τη γνωμη μου για το συγκεκριμενο ΧΚ οι 14 μερες ειναι υπερβολή, θα βαρεθεις. πηγαινε Αλπεις και μεινε σε διαμερισμα παλι Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted August 26, 2010 οχι. Δεν ειναι υπερβολη απλα υπολογισε ποσο θα σου βγει το κουστουμι γενικα, μηπως με τα ιδια και λιγο παραπανω πας 12-14 μερες αλπεις Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted August 26, 2010 (edited) σωστα. Τον ιανουαριο γενικα εινια mid ή low season στις Αλπεις. 346 για 14 μερες ειναι περιπου 24 την μερα με πρωινο. Τιμη πολυ συνηθισμενη και σχετικα ευκολο να βρεις στην Αυστρια ή Β.Ιταλια. Επιπλεον στο Μπανσκο εχει αρκετο κοσμο σε σχεση με τις δυνατοτητες του ΧΚ πηγαινε Αλπεις. Βγαλε μια καρτα για ολοκληρη περιοχη, πχ Zillertal, SkiAmade κλπ και θα εισαι σουπερ. Αν εισια σιγουρος για τις μερες αδειας, τοτε κλεισε αεροπορικα απο τωρα, και κανονισε μεταφορικα με shuttle bus, ή παρε το αμαξι μπες στο φερρυ, βγες ανγκονα και βουρ για ενα τουρ στις αλπεις.... Edited August 26, 2010 by Turms Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted August 26, 2010 (edited) ή παρε το αμαξι μπες στο φερρυ, βγες ανγκονα και βουρ για ενα τουρ στις αλπεις.... οποιος παει οδικως Φλεβαρη ή Μαρτη ερχομαι και εγω μαζι Edited August 26, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
grarxon 0 Report post Posted August 26, 2010 Γιατι με τυρανατε; Μονο Ιανουαριο μπρορω να ερθω Ελλαδα, οποτε οτι κανω εκεινη την περιοδο..... Ξερει κανενας κανενα καλο site για accomodation σε Αυστρια οπως μου ειπε η Ολγα; Ειναι λιγο ακριβα Αυστρια ή Ελβετια αλλα θα παω, που θα μου παει...και αξιζει νομιζω το κατι παραπανω. Καμια ιδεα απο ποιο παλιους; καλοδεχουμενη..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted August 26, 2010 (edited) οποιος παει οδικως Φλεβαρη ή Μαρτη ερχομαι και εγω μαζι ok Edited August 26, 2010 by StavRos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted August 27, 2010 Γιατι με τυρανατε; Μονο Ιανουαριο μπρορω να ερθω Ελλαδα, οποτε οτι κανω εκεινη την περιοδο.....Ξερει κανενας κανενα καλο site για accomodation σε Αυστρια οπως μου ειπε η Ολγα; Ειναι λιγο ακριβα Αυστρια ή Ελβετια αλλα θα παω, που θα μου παει...και αξιζει νομιζω το κατι παραπανω. Καμια ιδεα απο ποιο παλιους; καλοδεχουμενη..... ελβετια ναι ειναι καπως ακριβα (αλλα δεν εχω παει οποτε δεν μιλαω) Αυστρια και Β. Ιταλία δε νομιζω οτι ειναι και τοσο ακριβα. Βρισκεις ενα δικλινο με πρωινο απο 40 ως 50 την βραδια ανετα....και φυσικα δεν μιλαμε για αχουρια...μιλαμε για μια χαρα δωματιακια. Αλλα φυσικα δεν μιλαω για κατι Lech, St.Anton, Ischgl που ειναι και τα πιο ακριβα... Για accomodation μην κοιτας γενικα. Δες πρωτα σε ποιο χιονοδρομικο θα πας και μετα κοιτξε για διαμονη. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted August 27, 2010 Ξερει κανενας κανενα καλο site για accomodation σε Αυστρια οπως μου ειπε η Ολγα; η Όλγα δεν ειπε Αυστρία, ειπε Άλπεις. αλλα, σε γενικες γραμμες θεωρούνται οικονομικότερες σαν χωρες οι Αυστρια, Ιταλια και λιγο ακριβότερες οι Γαλλία, Ελβετία. ωστόσο, η Αυστρια είναι ενας πολύ καλος προορισμός και, απ'οσο ξερω ο συλλογος μας θα διοργανώσει μια εκδρομη μιας εβδομαδας εκει στα τελη Ιανουαρίου. αν θελεις να μας γνωρίσεις και να ερθεις μαζι μας εισαι ευπρόσδεκτος. αν παλι θελεις να αξιοποιήσεις και τις 14 μερες η αν θελεις κατι υπερβολικά οικονομικό και να πας με δικη σου παρεα, τοτε ψαχνοντας από τωρα θα βρεις σιγουρα για τελη Ιαν Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted August 27, 2010 Γεια σας,Σκεφτομαι να παω στο Bansko αυτο τον χειμωνα 2011, απο 09/01/2011 εως 23/01/2011 βρεικα για 14 μερες στο ξενοδοχειο VIHREN PALACE HOTEL 4* μονο 346 Ευρο με πρωινο. Το σκεφτομαι ετσι γιατι δεν θα μπορεσω να μεινω περισσοτερο απο το τελος του Ιανουαριου 2011 στην Ελλαδα, οποτε επειδη δουλευω εκτος Ελλαδας ,σε χωρα που δεν υπαρχει καμια περιπτωση για χιονι ποτε.. το σκεφτικα να κανω μια μεγαλη αποδραση αυτη τη φορα. Περσι ισα που προλαβα για καλαβρητα 1 φορα στο τελος Ιανουαριου...πολυ αργει το χιονι στην Ελλαδα.. Εγω ειμαι απο Αθηνα και θα ηθελα να μου πειτε αν θα βρεθει κανενας εκεινει την περιοδο στο Bansko ή αμα θελει να παμε μαζι, εγω κανω μονο Snowboard. Εκτος αν εχεται καμια συμβουλη για το ξενοδοχειο ή για το αν ειναι υπερβολη οι 14 μερες .. Ευχαριστω απο προτερων ολους τους φιλους. ρε φιλε τι μπανσκο λες,αυτα τα μερη προσωπικα μου προκαλουν αηδια το λιγοτερο ή πας σε ενα σοβαρο χιονοδρομικο, στην κεντρικη ευρωπη δηλαδη ή καθεσαι στην ελλαδιτσα και πας εδω γυρω καπου. ok ;) κατσε καλα εσυ ρε που θες και road trip 80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted August 27, 2010 το μπανσκο μια χαρα ΗΤΑΝ...τωρα πια παει... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted August 27, 2010 το μπανσκο μια χαρα ΗΤΑΝ...τωρα πια παει... γεμισε με ελληνες!τυχαιο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted August 27, 2010 οι 14 είναι πολλές...ή μάλλον πάρα πολλές για το bansko - οι επιλογές για apres ski είναι περιορισμένες Άλπεις με κλειστά μάτια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted August 27, 2010 γεμισε με ελληνες!τυχαιο? μπα...οι ελληνες πανε μονο ΣΚ ειναι γεματο και απο αγγλους πλεον. Δεν μιλαμε δε για κατι 3μερα δικα μας... Ελληνικη παροικια....ασε που το 90% δεν κανει σκι...γεμιζουν τις ταβερνες Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites