Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Mαιρούλα οι προσευχές ποτέ δεν έκαναν κακό :lol:

Πράγματι παρακινδυνευμένη εποχή. Προσπαθούν να ανοίξουν αλλά δεν είναι και snowsure χιονοδρομικό. Μήπως να κοιτούσες για κανένα φθηνό αεροπορικό για άλπεις μερια;

:(:lol:

Με υποχρεώσατε δε όντως... :lol:

Λεφτά για Άλπεις δεν υπάρχουν (είμαι άνεργη εδώ κ ένα μήνα)....

...οπότε ας το ρίξω στις προσευχές μπας και δούμε άσπρη μέρα στο Bansko.

Μάλλον όχι...Θα γράψω γράμμα στον Άγιο Βασίλη... santa-clause-msn-emotions.gif

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

καλημερα σε ολους!επιτελους σιγααααααααααααα σιγααααα ριχνει κατι ψηλα χιονακια.....κανει μια εκδρομη το πανεπιστημιο μου στο bansko στισ 11/12 ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να εχει ανοιξει το χ/κ?

δεν έχει οριστει ακομα επισημη ημέρα έρναρξης

πάντως έριξε γύρω στα 50 πονταλάκια πριν 2-3 μέρες

η παρακάτω είναι από το μέσο της μαύρης (Tomba)

186288570.jpg

ενδιαφέρουσα πληροφορία (αν είναι αληθινή) είναι η παρακάτω περί αντικατάστασης του 4θεσιου με 6θέσιο στο lift που ξεκινάει από εκεί που τερματίζει η γόνδολα καθώς και της άγκυρας με 6θέσιο, επάνω αριστερά από την κορυφή

186284625.png

δεν έχει οριστει ακομα επισημη ημέρα έρναρξης

πάντως έριξε γύρω στα 50 πονταλάκια πριν 2-3 μέρες

η παρακάτω είναι από το μέσο της μαύρης (Tomba)

186288570.jpg

Good news...! :lol:

Ενημέρωσε για ότι νεότερο..!

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Aν κάνουν τις αντικαταστάσεις που λένε θα δυσκολέψουν ακόμα την κατάσταση στις πίστες. Το Bansko έχει πρόβλημα το πρωί στο ανέβασμα με τη γόνδολα. Κατά τα άλλα το σύστημα των λιφτ είναι καλό και μάλλον πολύ γρήγορο σε σχέση με τη δυναμικότητα των πιστών.

Aν κάνουν τις αντικαταστάσεις που λένε θα δυσκολέψουν ακόμα την κατάσταση στις πίστες. Το Bansko έχει πρόβλημα το πρωί στο ανέβασμα με τη γόνδολα. Κατά τα άλλα το σύστημα των λιφτ είναι καλό και μάλλον πολύ γρήγορο σε σχέση με τη δυναμικότητα των πιστών.

προφανώς και οι παραπάνω αντικαταστάσεις δε λύνουν το (όχι πολύ τραγικό βέβαια) πρόβλημα της γόνδολας

πάντως όσες φορές πήγα, "καλή" ουρά συνάντησα στον αναβατήρα που βρίσκεται αριστερά στο βουνό (shiligarnik νομίζω) και όχι σε αυτό που λένε να αντικαταστήσουν στην κορυφή της γόνδολας

σε γενικές γραμμές, οι πίστες όντως είναι γεμάτες

θυμάμαι το 2009, είχα πάει όταν προετοιμαζόντουσαν για ένα αγώνα του World Cup (κάτι που θα γίνει και φέτος) και είχαν κλειστή τη μαύρη και όντως επικρατούσε μια γενική ... συμφόρηση (δεν ήξερες από που θα σου ρθει :lol: )

Αυτο που κανω εγω (οταν αργω να ξυπνησω και εχει ουρα),ειναι να περνω το αμαξι και να πηγαινω μεχρι τη μεση της διαδρομης και μετα περνω το lift.υπαρχει χωρος για παρκαρισμα οποτε ολα καλα...........

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

ΟΚ! πάντως ο δρόμος από τη γόνδολα μέχρι πάνω το πρώτο lift

είναι και πιο στενός από του Παρνασσού (Λιβάδι - ΧΚΠ)

και "στροφιλίκι" μπόλικο... αλλά πανέμορφα μες τα έλατα!

Φυσικά στις στροφές που δεν τις είχε δει ο ήλιος = πάγος.

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

προφανώς και οι παραπάνω αντικαταστάσεις δε λύνουν το (όχι πολύ τραγικό βέβαια) πρόβλημα της γόνδολας

πάντως όσες φορές πήγα, "καλή" ουρά συνάντησα στον αναβατήρα που βρίσκεται αριστερά στο βουνό (shiligarnik νομίζω) και όχι σε αυτό που λένε να αντικαταστήσουν στην κορυφή της γόνδολας

σε γενικές γραμμές, οι πίστες όντως είναι γεμάτες

θυμάμαι το 2009, είχα πάει όταν προετοιμαζόντουσαν για ένα αγώνα του World Cup (κάτι που θα γίνει και φέτος) και είχαν κλειστή τη μαύρη και όντως επικρατούσε μια γενική ... συμφόρηση (δεν ήξερες από που θα σου ρθει :) )

Απ'ότι άκουσα, τα World Cups είναι ένας από τους κύριους λόγους που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, ώστε να αποσυμφορήσουν λιγάκι την κίνηση στην αριστερή καρέκλα (αφού συνήθως η δεξιά-todorka- χρησιμοποιείται για τους αγώνες). Όσο για την κίνηση στην γονδολα, όντως οι αλλαγές αυτές δεν βοηθούν..!Καλή ιδέα πάντως είναι να χρησιμοποιήσεις αυτοκίνητο για να ανέβεις αντί της γόνδολας

Μαίρη μην κάνετε το λάθος και πάτε αρχές Δεκεμβρίου.

Θα σε ενημερώσουν κι τα υπόλοιπα παιδιά, ότι το Bansko κάθε χρόνο, δίνει μάχη για να ανοίξει στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Συνήθως ανοίγει μετά τα μέσα Δεκεμβρίου και κρατάει το χιόνι με τη βοήθεια του συστήματος τεχνητής χιονόπτωσης.

Φεβρουάριος και Μάρτιος είναι οι καλύτεροι μήνες για Bansko, αφού έχει υπεράρκετο χιόνι και αρκετά χαμηλές τιμές σε όλα τα ξενοδοχεία του χωριού.

Η αληθεια ειναι οτι εαν εχει χιονι πριν της γιορτες, μπορεις να κανεις το καλυτερο σκι στο Μπανσκο γιατι ακομη και τα ΣΚ ο κοσμος ειναι πολυ λιγος, τις δε καθημερινες το χιονοδρομικο το εχεις prive. Περισυ ενω τις γιορτες ηταν χαλιααπο χιονι (και χιονι να ειχε παλι χαλια θα ηταν γιατι γινετε της μουρλης..) 10 μερες πριν πταν ησασταν Ιταλια εγω εκανα 4 μερες τελειο σκι. Το ιδιο και πριν 3 χρονια που πηγα 3 φορες πριν τις γιορτες γιατι ηταν τελεια...

Οποτε το χιονι πριν τις γιορτες μονο σπανιο δεν ειναι, και οταν υπαρχει, ειναι η καλυτερη περιοδο για να πας Μπανσκο

Συμπερασματικα Μαιρη περιμενεις να δεις αν χιονισει, και αν το ριξει το τιμημενο, ξεκινας χωρις να εχεις κλεισι τιποτα γιατι θα βρεις σιγουρα να μεινεις παμφθηνα, και το το χκ θα ειναι αδειο....Ολα αυτα μεχρι τις 20/12, μετα ξανααξιζει να πας απο μεσα ΜΑρτιου και μεχρι να κλεισει.

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η αληθεια ειναι οτι εαν εχει χιονι πριν της γιορτες, μπορεις να κανεις το καλυτερο σκι στο Μπανσκο γιατι ακομη και τα ΣΚ ο κοσμος ειναι πολυ λιγος, τις δε καθημερινες το χιονοδρομικο το εχεις prive.

Πρόπερυσι που πήγαμε (αν θυμάμαι καλά 8-12Δεκέμβρη) διαπίστωσα αυτό που λες.Επαρκής ποσότητα χιονιού, και όλο το χκ σχεδόν για πάρτη μας.

Οποτε το χιονι πριν τις γιορτες μονο σπανιο δεν ειναι, και οταν υπαρχει, ειναι η καλυτερη περιοδο για να πας Μπανσκο

Άρα λες να μας κάτσει και φέτος το χιόνι πριν τις γιορτές στο Μπάνσκο...? :)

Συμπερασματικα Μαιρη περιμενεις να δεις αν χιονισει, και αν το ριξει το τιμημενο, ξεκινας χωρις να εχεις κλεισι τιποτα γιατι θα βρεις σιγουρα να μεινεις παμφθηνα, και το το χκ θα ειναι αδειο....Ολα αυτα μεχρι τις 20/12, μετα ξανααξιζει να πας απο μεσα ΜΑρτιου και μεχρι να κλεισει.

Αυτό που είχαμε κάνει και πρόπερυσι δλδ ...!?!

σ' ευχαριστώ..!

Edited by over-poulover

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Μαίρη να συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του χιονοδρομικού που έχει κάμερες καθώς επίσης και το snowforecast που θα σας δίνει πρόβλεψη για το επόμενο 7ήμερο. Βασιζόμενοι σε αυτά, το ρίσκο θα είναι πολύ μικρό, δεδομένου ότι την περίοδο που σκοπεύετε να πάτε δεν χρειάζεται να κλείσετε από πριν δωμάτια.

Δυστυχώς ότι έριξε πριν μερικές μέρες το έλιωσε. Φαίνεται στις κάμερες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα ξαναρίξει.

Καλησπερα σε ολους-ες

Ο ξαδερφος μου αποφασισε φετος να κανει χειμερινη εκδρομη.Την περιοδο των χριστουγεννων 23-27 καπου εκει.Για καποιο λογο και ενω δεν κανει σκι του κολλησε το Μπανσκο.Ακουσε οτι εχουν καλες τιμες και καλες χιονοπτωσεις και ενθουσιαστηκε.Η προσφορα που βρηκε ειναι 200 ευρω το ατομο(ξενοδοχειο 3 νυχτες,ολα τα γευματα,μεταφορα απο θεσσαλονικη).Η μεταφορα απο αθηνα τα εξοδα του και αποτι λεει μονο μια μερα σκι(ενοικιο λιφτ κλπ) ειναι εξτρα.Θα ειναι 2 ζευγαρια και εχουν ενθουσιαστει με τις θερμαινομενες πισινες και τα πολλα υποσχομενα 4αστερα.

Εγω απο τη μερια μου του εξηγησα οτι δεν πας ιμπιζα αν ειναι να μην κλαμπαρεις,ετσι δεν πας και Μπανσκο αν δεν θες σκι(καταλαβαινετε πως το εννοω).Του ειπα να παει καλαβρυτα,πηλιο και για πιο κοντα και με καλυτερες συνθηκες.Δεν θα εχει να συννενοειται με βουλγαρους και θα ειναι σε γνωστα μερη 3 ωρες απο το σπιτι.Εδω θελω να τονισω πως δεν ειναι και ο πιο πολυταξιδεμενος.

Σε περιπτωση που δεν καταφερω να του αλλαξω γνωμη θα ηθελα να του δωσω τις καλυτερες δυνατες συμβουλες.Να παει με πουλμαν απο αθηνα μεχρι μπανσκο?Να αφησει αμαξι θεσνικη και μετα με πουλμαν μεχρι μπανσκο(η προσφορα με τα 200 που εχει).Να παει με αμαξι απο αθηνα μεχρι μπανσκο?Να ψαξω να του βρω καλυτερο-φτηνοτερο ξενοδοχειο?Ειναι φοιτητης και δεν του τρεχουν κιολας.

Ευχαριστω

Nα πάει με το αμάξι στο Μπάνσκο.Αν ειναι 2 ζευγάρια θα είναι πιο οικονομικα και πιο ανετα από 10-13 ώρες στο πουλμαν.

Από θέμα ασφάλειας και ατομων αλλά και αυτοκινήτου δεν το συζητάμε γιατί το Μπάνσκο είναι το πιο φιλασόμενο απο όλα τα Χ/Κ της Βουλγαριας.

Τα Χριστούγεννα δε ,το Χκ θα είναι γεμάτο Ελληνες..

Δες στο www.booking.com gia times..

Guest afrodite
Καλησπερα σε ολους-ες

Ο ξαδερφος μου αποφασισε φετος να κανει χειμερινη εκδρομη.Την περιοδο των χριστουγεννων 23-27 καπου εκει.Για καποιο λογο και ενω δεν κανει σκι του κολλησε το Μπανσκο.Ακουσε οτι εχουν καλες τιμες και καλες χιονοπτωσεις και ενθουσιαστηκε.Η προσφορα που βρηκε ειναι 200 ευρω το ατομο(ξενοδοχειο 3 νυχτες,ολα τα γευματα,μεταφορα απο θεσσαλονικη).Η μεταφορα απο αθηνα τα εξοδα του και αποτι λεει μονο μια μερα σκι(ενοικιο λιφτ κλπ) ειναι εξτρα.Θα ειναι 2 ζευγαρια και εχουν ενθουσιαστει με τις θερμαινομενες πισινες και τα πολλα υποσχομενα 4αστερα.

Εγω απο τη μερια μου του εξηγησα οτι δεν πας ιμπιζα αν ειναι να μην κλαμπαρεις,ετσι δεν πας και Μπανσκο αν δεν θες σκι(καταλαβαινετε πως το εννοω).Του ειπα να παει καλαβρυτα,πηλιο και για πιο κοντα και με καλυτερες συνθηκες.Δεν θα εχει να συννενοειται με βουλγαρους και θα ειναι σε γνωστα μερη 3 ωρες απο το σπιτι.Εδω θελω να τονισω πως δεν ειναι και ο πιο πολυταξιδεμενος.

Σε περιπτωση που δεν καταφερω να του αλλαξω γνωμη θα ηθελα να του δωσω τις καλυτερες δυνατες συμβουλες.Να παει με πουλμαν απο αθηνα μεχρι μπανσκο?Να αφησει αμαξι θεσνικη και μετα με πουλμαν μεχρι μπανσκο(η προσφορα με τα 200 που εχει).Να παει με αμαξι απο αθηνα μεχρι μπανσκο?Να ψαξω να του βρω καλυτερο-φτηνοτερο ξενοδοχειο?Ειναι φοιτητης και δεν του τρεχουν κιολας.

Ευχαριστω

Κωστα καλησπέρα η Αφροδιτη είμαι. Αν δεις λιγα ποστ πιο πάνω ειχαμε πάει με την Βιβη Μπανσκο και ειχαμε περιγράψει και τον τρόπο. Δε ξέρω πως του ρθε του ξαδέρφου σου η ιδεα να παει Μπανσκο. Βασικά δεν έχει και τίποτα να κάνει εκει ολη μέρα πέρα από σκι. Δεν ξέρω πως και τι εχει ακούσει αλλά ... τι να πω δεν ξέρω. Κλαμπινγκ δεν έχει πάντως. Καλύτερα να πάει κάπου αλλού αν θέλει τοσο πολυ να ξοδέψει τα λεφτάκια του.

Αν παρολα αυτα το έχει αποφασίσει τοτε καλυτερα να πάει με τραίνο σε κλινάμαξα. Ουτε θα οδηγησει τοσες ωρες ουτε τίποτα. Θα φύγει απο Αθήνα βραδυ γυρω στις 11 και 10 το πρωι θα ειναι Μπλαγκοεβγκραντ. Θα κοιμηθουν σαν ανθρωποι και το πρωι θα ειναι ξεκουραστοι. Μετα θα παρουν ενα ταξι με 30ε (θα το μοιραστουνε δια του 4. Θα χωρεσουν 4 ατομα στο ταξι μιας και δεν θα κουβαλανε εξοπλισμο) Αλλιως μπορουν να πανε και με το Κτελ, η σταση ειναι ακριβως έξω από το σταθμο. Οπως και να χει σε μιση ωρα θα ναι στο Μπανσκο στο ξενοδοχείο τους.

Τα 200 που του ειπανε ειναι πολλα παντως. Ειδικα που το ταξιδι μεχρι τη Θεσσ δεν συμπεριλαμβανεται. Το τραινο αναλογα το αν θα μεινεισ σε δυκλινο ή τρικλινο παει γυρωστα 85-95 ευρο πηγαινε ελα. (Παρε τον ΟΣΕ να μαθεις). Προσεξε ομως να διαλεξει οποσδηποτε πρωτη θεση ετσι; Γι αυτο και πρεπει να κλεισει εγκαιρος. Μη σου πω 2-3 βδομαδες πριν την αναχωρηση. Πανε πολλοι Μπανσκο με αυτον τον τροο και τα βαγονια πρωτης θεσης ειναι μονο 2. Οποτε εχουμε 95 ευρο το τραινο και 15ευρω το ταξι=110 ευρο για την μεταφορα τους πηγαινε ελα κι οχι 200!!! Αν πανε με το Κτελ πρεπει να ειναι 2-3ε το εισιτηριο. Δε θυμαμαι. Οποτε με κτελ Θα παει 100Ευρο η μεταφορα.

Απο κει και περα πρεπει να διαλεξει ξενοδοχείο. Εκει ειναι λοττο το θεμα. Πχ εμεις μεναμε σε ενα πολυ καλο ξενοδοχειο πολυ κοντα στα λιφτ αλλα τον ξαδερφο σου δεν τον νοιαζει αυτο, το οποιο ειχε τζακουζια πισινες κλπ αλλα δεν δουλευανε!!! Η πισινα ηταν χλιαρη οποτε δεν αντεχες να μεινεις πανω απο 5 λεπτα ακινητος. Και το τζακουζι δε δουλευε εδω και μηνες!!! Αλλα δε μας ενοιαζε...ενταξει μας ενοιαξε γιατι πληρωσαμε ξενοδοχειο που ειχε αυτα τα κομφορ και τελικα δεν τα ειχε. Απλα λεω δεν ειχαμε παει για τα τζακουζια αλλα για το σκι... Οχι οτι θα μας χαλαγε αν δουλευε.

Πεισε τον παντως να παει αλλου. Δεν θα χει τι να κανει εκει πέρα, εκτος κι αν παει για "γυναικες"... Πραγματικα αν δεν υπηρχε το ΧΚ δεν υπαρχει κάποιος άλλος λόγος για να πας Μπανσκο.

Κωστα καλησπέρα η Αφροδιτη είμαι. Αν δεις λιγα ποστ πιο πάνω ειχαμε πάει με την Βιβη Μπανσκο και ειχαμε περιγράψει και τον τρόπο. Δε ξέρω πως του ρθε του ξαδέρφου σου η ιδεα να παει Μπανσκο.Πεισε τον παντως να παει αλλου. Δεν θα χει τι να κανει εκει πέρα, εκτος κι αν παει για "γυναικες"... Πραγματικα αν δεν υπηρχε το ΧΚ δεν υπαρχει κάποιος άλλος λόγος για να πας Μπανσκο.

Αφροδιτη ευχαριστω παρα πολυ!Γυναικες ε?Μαλλον λεω να παω και εγω μαζι τους.... :(

Θα τα πουμε και αυριο απο κοντα

αν επιμένει ρίξε μια ματιά και εδώ, δεν είναι κακή προσφορά

για τον τρόπο να πάει εκεί συμφωνώ με την Αφροδίτη΄

πάντως άλλαξέ του γνώμη, θα σκυλοβαρεθεί

πρόπερσι πήγα με 2 μη χιονοδρόμους που πήγαν αποκλειστικά για "γυναίκες" και μου σπάσαν τα τηλέφωνα να φύγουμε από την 2η μέρα μια που δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν

Εγω παντως μια φορα που ειχα παει χριστουγεννα ,ειχα παει με αμαξι,ειχα κλεισει με 170 για 3 μερες με ημιδιατροφη αλλα χιονι δε βρηκα παρα ελαχιστο με αποτελεσμα να ενοικιαζω εξοπλισμο για να μη χαλασω τα δικα μου πεδιλα.συνηθως εχει χιονι αλλα παντα υπαρχει το ρισκο να μην.............

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Τελικά, θα μας κάτσει το χιόνι του Bansko πριν τις γιορτές για ακόμη μια φορά... B)

Από την σελίδα του Bansko δίνουν 11.12. ως Official season opening...!

Ο Άγιος Βασίλης τελικά πήρε το γράμμα μου....πάω να φτιάξω βαλίτσες και να του γράψω και για το Καλάβρυτο... :P;)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Θα πάω κι εγώ φέτος 5ήμερη στο Bansko 15-19/12 με τις φοιτητικές προσφορές.. μόνο 145 ευρώ για 4 βράδια σε ξενοδοχείο , πρωινό, βραδινό, μετακίνηση με πούλμαν, ασφάλεια κτλ.

Το ξενοδοχείο φαίνεται πολύ καλό στις φωτος. Αλλά αν κάποιος ξέρει καλύτερα τα ξενοδοχεία από εκεί, μπορεί να μου πει αν το "Narcis Hotel" είναι καλό και αξίζει?

Επίσης, εξοπλισμό να νοικιάσω από εδώ κάπου ή από εκεί? Και αν ναι που θα βρω? Έχει στο χωριό? Και από τιμές τι παίζει ?

Edited by Alexandros0077

Επίσης, εξοπλισμό να νοικιάσω από εδώ κάπου ή από εκεί? Και αν ναι που θα βρω? Έχει στο χωριό? Και από τιμές τι παίζει ?

το ίδιο είναι

έχει και στο χωριό έχει και κοντά στη γόνδολα, γύρω στο 15άρι

sos....!

Το σούπερ-ντούπερ ξενοδοχείο που είχαμε μείνει την προηγούμενη φορά(υπερπολυτελείας-πάμφθηνο-με πισίνες, σάουνα, χαμάμ,μασάζ) μας την έκανε και για τις 2 από τις 7 μέρες που θέλουμε να μείνουμε τώρα εμείς είναι φουλ.Το ξενοδοχείο είναι το Lucky Bansko.

Ξέρει κανείς κάποιο άλλο εξίσου καλό με τις παροχές αυτού(περίπου) και με τιμή εξίσου καλή ?Η προσφορά που είχε είναι για 7 διανυκτερεύσεις σε μεγάλο δωμάτιο(για 3 άτομα) 358€.

Μάλλον ο Άγιος Βασίλης εκτός από γράμμα για χιόνι ήθελε και γράμμα για δωμάτιο :angry:

Please.....SOS.....!

Όποιος έχει κάτι να προτείνει ας μου στείλει ένα pm :blink::angry::lol:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...