Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
harmonica

Nεα Πεδιλα

Recommended Posts

Kαλημερα σε ολους μετα απο εντατικο διαβασμα και ψαξιμο στο διαδυκτιο βρηκα πεδιλα απο ελληνικο site!ειναι τα rossignol s3.πιστευω ειναι οτι πρεπει για αυτο ψαχνω και νομιζω θα μου ανεβασει την τεχνικη μου που εχει κολλησει καιρο τωρα!ειμαι 1,83 και 82 κιλα και κανω σκι γυρω στα 10 χρονια.το προβλημα με τα πεδιλα ειναι οτι δεν υπαρχουν σε διαστασεις 1,86 αφου ειναι rocker.λετε να εχω θεμα αν τα παρω μικροτερα?αυτα.

Υποθέτω ότι μιλάς για τα twintip S3 που έχουν 98 μέση. Επίσης υποθέτω ότι με αυτό που λές

.. πιστευω ειναι οτι πρεπει για αυτο ψαχνω και νομιζω θα μου ανεβασει την τεχνικη μου που εχει κολλησει καιρο τωρα! ..

δεν εννοείς εντός πίστας τεχνική. Τα S3 είναι αρκετά μαλακά και εύκολα πέδιλα και σίγουρα θα σε βοηθήσουν στις πούδρες και στο εκτός πίστας (πλήν βεβαίως των παγωμένων πεδίων).

Για εντός πίστας χρήση θα πρέπει να ξέρεις ότι στην πίστα το πέδιλο μικραίνει πολύ σε μήκος (πατάει πολύ λιγότερο, δες το Σ construstion στα specs). Αυτό βέβαια είναι λεπτομέρεια διότι το πέδιλο αυτό δεν προορίζεται για εντός πίστας χρήση (powder σκι το δίνουν σχεδόν όλα τα reviews)

Το βασικότερο όμως είναι ότι δεν λες πόσο μικρότερα από 1.86 τα βρήκες. Το 1.68 για παράδειγμα, δεν είναι απλώς μικρό για το ύψος και το βάρος σου, αλλά δραματικά μικρό.

Φιλικά

7ψυχος

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Ναι για αυτα λεω.Ναι σαφως και προσανατολιζομαι για εκτος πιστας μιας και τα πεδιλα αυτα τα ξερω και απο αλλους και εγω διαβασει και reviews απο ελλαδα και εξωτερικο.διαβασα ομως στο φορουμ οτι επειδη ειναι 50 rocker-50 camber καλο ειναι να ειναι 1 νουμερο μεγαλυτερο απο το συνηθισμενο για το υψος σου!για αυτο και κοιταξα για 1,86 μιας και εγω ειμαι 1,82,αλλα δεν υπαρχει σε αυτο το μεγεθος,οποτε αναγκαστικα κοιταω για 1,78.αυτο το υψος λες να μου δημιουργησει προβλημα η δεν θα επηρεασει και τοσο!

Είναι πέδιλα με rocker εμπρός πίσω, καθαρά προσανατολισμένα στο εκτός πίστας. Νομίζω ότι σε 1,78 θα σου είναι κοντά. Πιθανόν να μην είναι και το τέλος του κόσμου, αλλά νομίζω ότι θα επιπλέουν καλύτερα και θα σου δώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε 1.86

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

Έχω τα ίδια πέδιλα. Το πέδιλο είναι πολύ καλό αλλά δεν πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την τεχνική σου. Θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα εκτός πίστας αλλά μέχρι εκεί. Είναι περισσότερο παιχνίδι και λιγότερο σκι !

• Like 1

Kαλημερα σε ολους μετα απο εντατικο διαβασμα και ψαξιμο στο διαδυκτιο βρηκα πεδιλα απο ελληνικο site!ειναι τα rossignol s3.πιστευω ειναι οτι πρεπει για αυτο ψαχνω και νομιζω θα μου ανεβασει την τεχνικη μου που εχει κολλησει καιρο τωρα!ειμαι 1,83 και 82 κιλα και κανω σκι γυρω στα 10 χρονια.το προβλημα με τα πεδιλα ειναι οτι δεν υπαρχουν σε διαστασεις 1,86 αφου ειναι rocker.λετε να εχω θεμα αν τα παρω μικροτερα?αυτα.

Σωματiκά είμαστε στα ίδια, άντε να μου ρίχνεις κανά κιλό, και μόλις χθες τρύπησα τα πέδιλα της υπογραφής μου, ίδιο στυλ με τα S3 στο λίγο πιο φαρδύ, τα οποία αγόρασα στο 187. Γενικά τα πέδιλα αυτά τα παίρνεις για μία συγκεκριμένη χρήση, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να τα πάρεις τόσο πιο κοντά από το ύψος σου.

Φιλικά

Σπύρος

Edited by porfirio

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

δηλαδη για να καταλαβω μου λετε οτι με το 1,78 οκ θα ειμαι αλλα για μεγαλυτερη σιγουρια και αυτοπεποιθηση καλυτερο ειναι το 1,86.wipika οταν λες οτι δεν θα με βοηθησει να ανεβω level εχεις στο νου κανενα αλλο πεδιλο που το κανει αυτο?

Φιλε μου, για το υψος που εχεις ΜΟΝΟ σε 1.86 για το συγκεκριμενο, μην κοιτας σε αλλο υψος, τον χρονο σου χαλας, ρωτα και τον Ski Bill στα Καλαβρυτα, νομιζω οτι το ειδα εκει αλλά δεν θυμαμαι αν ηταν το φετινο μοντελο...

Για κοιτα και κανενα Κ2 πχ το side show ή το After shock το οποιο κατ εμε ειναι πεδιλαρα με κεφαλαια γραμματα, για κοιτα υπαρχουν αρκετα πεδιλα που μπορει να σε ενδιαφερουν, για κοιτα και τιποτα σε Movement.....

Α να μην ξεχασω να σου πω οτι το περιοδικο Ski & Snowboard+ μαζι με το Χ.Κ.Καλαβρυτων διοργανωνει σκι τεστ στις 12 & 13 Γεναρη http://www.skimag.gr/tabid/67/ArticleId/123/default.aspx

Μια πολυ καλη ευκαιρια να δοκιμασεις αρκετα πεδιλα πριν κανεις την κινηση ματ.... ;)

Edited by spider
  • Like 1

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Ναι μπραβο το μαγαζι ειναι το SKI BILL και εχει τα φετινα αλλα οχι στο 1.86!!οσο αναφορα στο σκι τεστ,ναι το ξερω θα ειμαι κατω κατα 99% οποτε θα δοκιμασω αρκετα.ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες..