madskier 2,767 Report post Posted January 3, 2013 Καλη χρονια με υγεια και αγαπη για όλους μας!! καλο κουραγιο στη δυσκολη περιοδο που διανυουμε ,με καλή παρεα και αισιοδοξια ότι όλα θα πάνε καλά....και για όσους θέλουν μια αποδραση,εστω και ιντερνετική στο απόλυτο λευκό ας μας συντοφευσουν στο παρον φόρουμ με καλη πίστη και μακρια από τσακωμούς!! 3 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 3, 2013 καλη χρονια με υγεια και οτι ποθει ο καθενας μας!!και φυσικα καλα ταξιδια με πολυ χιονι και ομορφες εικονες!!ευτυχισμενο το νεο ετος φιλαρακια!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted January 3, 2013 Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου, μετά από μεγάλη απουσία, τα καλύτερα για την χρονιά που έρχεται. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted January 4, 2013 --ευχομαι καλη χρονια σε ολα τα μελη του snowclub οπως και του forum του. 2 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
nikos1914 2 Report post Posted January 4, 2013 και με την σειρα μου καλη χρονια σε ολους με υγεια Quote Share this post Link to post Share on other sites