Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Dusky137

Ποιο Πόδι Να Βάλω Μπροστά

Recommended Posts

Καλησπέρα!

4η φόρα χθες που έκανα snowboard γιαυτη την 1η μου σεζον και ακόμα με μπερδεύει το θέμα για το ποιο πόδι να βάλω μπροστά. ειμαι δεξιόχειρας οποτε όπως μου είχε προτείνει και ο καθηγητής βάζω μπροστά το αριστερό. ωστόσο οταν κάνω τα κομμάτια μπένω συχνά με το δεξί μπροστά στις στροφές και γενικά νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια έτσι. να εμπιστευτώ αυτό και να δοκιμάσω και με το δεξί μπροστά η να συνεχίσω με το αριστερό ως έχει;

Δεν εχει καμια σχεση με πιο χερι γραφεις.

Κανενας δεν μπορει να σου πιο ειναι το σωστο, το σωμα σου θα στο πει, αφου λες οτι νιωθεις ασφαλεια με το δεξι μπροστα τοτε αυτο ειναι!

Συμβουλη μου, ειδικα τωρα που εισαι στην αρχη, δουλεψε τα και τα δυο. Αλλα σιγουρα οσο περναει ο καιρος και αποκτας εμπειρια, θα καταλαβεις πιο ειναι το 'καλο' σου ποδι.

• Like 1

Αυτο γενικοτερα ειναι μια ταση που την εχουν ολοι οι αρχαριοι (να βγαζουν το δεξι μπροστα). Το εκανα και εγω αλλα και ολα τα παιδια που τους εχω μαθει οποτε μη σε προβληματιζει. Απο την αλλη δεν σου λεω οτι δεν εισαι goofy μπορει και να εισαι , αυτο θα το βρεις μονος σου με αλλους τροπους ομως δεν εχει να κανει οτι βγαζεις το δεξι ποδι μπροστα....

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

εγω βαζω τα μουτρα μου....οταν σαβουριαζωμαι παντος!!!!!! :wallbash:

σοβαρα τωρα ο κανονας λεει ..το δυνατο ποδι (αυτο που κλωτσας)πισω!!!!

και παντα προσπαθεις να rideαρεις και με τα δυο..

Edited by snowjim

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

και εγω την 1η φορα ειχα το δεξι και τελικα εχω το αριστερο...οπως σου βγει ειναι...μην μασας

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

Πολλά έχουν ειπωθεί για το πώς μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιό πόδι να βάλει μπροστά, συνήθως λένε βάλε το δυνατό σου πόδι. Ρίξε μια ματιά και σε αυτά για να βοηθηθείς για αρχή, στη συνέχεια καλό είναι πιεστείς και να μάθεις γρήγορα το switch ... εκεί το snowboard περνάει σε άλλη διάσταση :yes

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Βαλε κάποιον να σε σπρώξει στη πλάτη .. (όχι με πάρα πολύ μεγάλη δύναμη !) το πόδι που θα προβάλεις για να στηριχτείς θα είναι αυτό που θα βάλεις μπροστά στο σανίδι ...

156zv.jpg

Βαλε κάποιον να σε σπρώξει στη πλάτη .. (όχι με πάρα πολύ μεγάλη δύναμη !) το πόδι που θα προβάλεις για να στηριχτείς θα είναι αυτό που θα βάλεις μπροστά στο σανίδι ...

Το πιο κλασσικο check αλλα απο οτι εχω ακουσει οχι και το 100% σιγουρο........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

σε εμενα δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα.

δοκιμαζεις το ενα αν δεν σου κανει δοκιμασε το αλλο. και με τον καιρο θα δεις ποιο σε βολευει περισσοτερο.

εγω δεξιοχερος, κλωτσαω με το δεξι και με το αριστερο μπροστα δεν μπορω να κανω με τιποτα.

τα παραπανω μπορουν να σε βοηθησουν αλλα δεν ειναι ο κανονας.

Εχω σκεφτει οτι οσον αφορα ποιο ποδι χρησιμοποιεις στο ποδοσφαιρο, ειναι λογικο αυτο να το βαζεις μπροστα λογω του οτι εχεις συνηθησει να 'στεκεσαι' με το αλλο (ενω πλασαρεις ας πουμε) εχεις βρει μια ισσοροπια, και το βαζεις πισω.

Πώπω παίδεμα...δεν τα βάζεις τα πόδια σου παράλληλα όπως στη φωτό στην υπογραφή μου;! :D

sinox-0.jpeg

σε εμενα δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα.

δοκιμαζεις το ενα αν δεν σου κανει δοκιμασε το αλλο. και με τον καιρο θα δεις ποιο σε βολευει περισσοτερο.

εγω δεξιοχερος, κλωτσαω με το δεξι και με το αριστερο μπροστα δεν μπορω να κανω με τιποτα.

τα παραπανω μπορουν να σε βοηθησουν αλλα δεν ειναι ο κανονας.

Aκριβως τα ιδια!

Ουφ, υπάρχει και μια άλλη σκέψη, αλλά θέλει να ξέρεις τί κάνεις και ομολογώ πως στην αρχή... δεν πολυξέρεις. Σε κάποια από τις δύο στάσεις τείνεις να φέρεις λιγότερο το βάρος πίσω (κλασική αντίδραση αρχάριου). Σε αυτή που νιώθεις λιγότερο την ανάγκη αυτή, καλό είναι να επιμείνεις.

:shuriken:

• Like 1

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

ενα αλλο τεστ, ειναι να σκεφτεις πως θα εκανες πατινι.

Δηλαδη skateboard...το ενα ποδι θα το ειχες πανω, και με το αλλο θα εσπρωχνες...

το ποδι που θα εχεις πανω στο skateboard θα ειναι αυτο που θα βαλεις μπροστα , και το ποδι που θα εσπρωχνες στο skateboard θα ειναι αυτο που θα εχει πισω.

ΥΓ αυτο με το ποδοσφαιρο που λες δεν ισχυει. Το ποδι στο οποιο στεκεσαι στο ποδοσφαιρο ειναι αυτο που θα βαλεις ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Snow is on my D.N.A.

Ντάξει τον ζαλίσαμε, πιστεύω θα έχει αποφασίσει ήδη να συνεχίσει με ... ski!! :shysterical:

• Like 5

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

χαχα πολλές και καλές οι απαντησεις σας παιδιά και όχι powda δεν υπάρχει περίπτωση να το γυρίσω στο σκι δεν συγκρινονται ;) πολυ καλή η συμβουλή με το σκειτ γιατι σε αντίθεση με τα αλλα κολπάκια που πάνω κάτω τα είχα ακούσει ειναι αυτό που με κάνει να σκεύτομαι οτι το δεξί θα άφηνα πάνω και με το αριστερό θα έσμπρωχνα αν και δεξιόχειρας. όπως και να έχει την νέα σεζόν θα το παιδέψω λίγο ακομα με το αριστερό αλλα κάτι μου λέει οτι το δεξί θα μείνει μπροστα!

• Like 1