C 370 Report post Posted April 15, 2013 Russian Scientist Warns of Imminent Ice Age http://unofficialnetworks.com/russian-scientist-warns-ice-age-121019/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 15, 2013 Τιιιιιιιι;;;;!!!!!!! 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 15, 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :shysterical: :shysterical: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 15, 2013 (edited) Tέλος το show για σήμερα. Κάτι έλλειπε από τη συνταγή να δούμε γερή καταιγίδα με ηλεκτρικά show, μάλλον η αστάθεια στην ανώτερη ατμόσφαιρα, αν και έπεσαν βροχές στα Βόρεια Προάστεια. Υπέροχο απόγευμα με διάυγεια να δεις μακρινές καταιγίδες και αύριο τα ίδια με λιγότερη ενέργεια. Επιτέλους Βοριάδες, δροσούλες για την εποχή και τάση για εξαιρετικό σκι το Σαββατοκύριακο. Edited April 15, 2013 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 15, 2013 Timelapse 4 ωρών Αττικού ουρανού σε λίγο στις οθόνες σας! Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 15, 2013 (edited) Today's sky! 4 ώρες φωτογραφιών ανά δύο λεπτά. Το γκρι πράγμα στο πλάι που κόβει λίγο από το κάδρο είναι το παράθυρο, που άργησα να το καταλάβω ότι εμποδίζει! http://youtu.be/oZa9UVVMazM Ερώτηση: Μήπως είναι πολύ γρήγορο; Να κατεβάσω λίγο ταχύτητα; Edited April 15, 2013 by wraith 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted April 15, 2013 (edited) Όμορφο θέαμα Ερώτηση: Μήπως είναι πολύ γρήγορο; Να κατεβάσω λίγο ταχύτητα; Νομίζω ναι Edited April 15, 2013 by itiotis 1 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 16, 2013 (edited) Ε, ορίστε και σε πιο αργό με όμορφη μουσική (Ludovico Einaudi)!!! http://vimeo.com/64109271 Edited April 16, 2013 by wraith 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 16, 2013 Τα πρώτα προβατάκια εμφανίστηκαν σε φλούφλικη έκδοση σαν παχνες. Το πιο πιθανό είναι να μην κάνει καταιγίδα στην Αθήνα σήμερα αλλά αν ένα σύννεφο τα πάρει στο κρανίο ποτέ δεν ξέρεις. Νερό είναι τα σύννεφα, ότι βλέπεις είναι νερό. Πάμε για ένα σπέσιαλ Σαββατοκύριακο με χαμηλές θερμοκρασίες στον Παρνασσό 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 16, 2013 http://vimeo.com/64117358 Nα ορίστε τα ίδια σύννεφα κούμουλα παντού που πάνε σε βροχή. Από κάτω από μέσα ακόμα και από πάνω!!! 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 16, 2013 (edited) Έχει κέφια σήμερα ο καιρός και ζωγραφίζει κούμουλα!!! Είναι πανοραμικές...ανοίξτε τις σε full size! Edited April 16, 2013 by wraith 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted April 16, 2013 Έχει κέφια σήμερα ο καιρός και ζωγραφίζει κούμουλα!!! Είναι πανοραμικές...ανοίξτε τις σε full size! Τα θαυμάζαμε το μεσημέρι από το λιμάνι του Πειραιά. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 16, 2013 Κάποια από αυτά τα ωραιότατα κούμουλα είναι σε ένα μεγαλύτερο υψόμετρο πχ στην δεύτερη φώτο του Άρη αυτό που καταλαμβάνει τα 2/3 της δεξιάς πλευράς. Είναι από πάνω από το ωραιότατο κούμουλο και για αυτό του βάζουμε ένα alto μπροστά και είναι ένα αλτοκούμουλο (altocumulus). Δεν υπάρχει σαφής διαχωριστική γραμμή αλλά γενικά αν είναι πάνω από 3-4χλμ το λέμε αλτοκουμουλους. Στο αυριανό μας επεισόδιο λιγότερη υγρασία και πιο γαλάζιος ουρανός, με μάλλον απίθανη την καταιγίδα, πάμε για πτήση Κιθαιρώνα. Οι Βοριάδες και η ψύχρα επιμένουν και ψάχνουμε για την μαγική καταιγίδα που θα μας ασπρίσει τον Παρνασσό να λιώσουμε το Σαββατοκύριακο. Σαν τάση παραμένει η θετική έκπληξη να έρθει Πέμπτη Παρασκευή μιας και οι δύο μέρες μυρίζουν καταιγίδες. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 16, 2013 Οι Βοριάδες και η ψύχρα επιμένουν και ψάχνουμε για την μαγική καταιγίδα που θα μας ασπρίσει τον Παρνασσό να λιώσουμε το Σαββατοκύριακο. Σαν τάση παραμένει η θετική έκπληξη να έρθει Πέμπτη Παρασκευή μιας και οι δύο μέρες μυρίζουν καταιγίδες. Ρε λες??????? Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 17, 2013 (edited) Eγώ φταίω που πάω πάλι για σκι? Αυτό χιονίζει. Fingers crossed πάει ευθεία να βγει ΤΟ πουδροΣαββατοκύριακο. Στο σημερινό μας επεισόδιο έχουμε και κούμουλα σε πολύ μεγάλο ύψος (+5χλμ) τα οποία τους βάζουμε μπροστά ένα cirru μιας και μοιάζουν σαν cirrus και είναι σιροκούμουλους (cirrocumulus). Έχει ένα πάνω από τον Σαρωνικό τώρα. Κάτι ψιλά από cirrus cirrocumulus με κούμουλα και αλτοκούμουλα περιδιαβαίνουν στον Αττικό ουρανό. Για να βγει ο ήλιος καλά να αρχίσουν και τα κούμουλα να γίνονται πιο δυναμικά, φλούφλικα μοιάζουν ακόμα. Πετάει Κιθαιρώνα. Edited April 17, 2013 by ΜΙΚ 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 17, 2013 Οι ζωγραφιές συνεχίζονται... Από εχθές το απόγευμα! Enjoy! 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 17, 2013 Βοηθάει? 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted April 17, 2013 οχι Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 17, 2013 Πούδρα θες εσύ σε βλέπω. 60-40 να έχουμε σοβαρό πρόβλημα το Σάββατο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted April 17, 2013 τι προβλημα ρε φιλε ??? Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 17, 2013 Βαθύ χιόνι 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted April 17, 2013 Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 17, 2013 (edited) Βαθύ χιόνι Ε αν ειναι ετσι να μην ανεβουμε!!!! Edited April 17, 2013 by kaps 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 17, 2013 Άμα μαζευτούμε αρκετοί να "βοηθήσουμε", θα ξεπεραστεί εύκολα πιστεύω... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted April 17, 2013 ειμαι καλος στο ξεφτιαρισμα!χαχα Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites