Hellbent 4,782 Report post Posted April 18, 2013 Περαστικα και απο μενα Ολα καλα θα πανε, καινουργιο θα γινει παλι το ποδι υπομονη . 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted April 18, 2013 (edited) Γρήγορα περαστικά κι αγύριστα Edited April 18, 2013 by itiotis 2 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted April 18, 2013 περαστικα. ΟΚ θα ζοριστεις λιγο αλλα σιγουρα θα το ξεπερασεις και ολα θα ειναι οπως πριν! α και ειναι και ευκαιρια να το γυρισεις στο snowboard γιατι πολυ μονοτονια με τα γονατα βλεπω να υπαρχει πλουραλισμος (ωμος, καρποι κλπ κλπ) 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted April 18, 2013 Αχ ρε γαμωτο !!!! Τι να πω!!!! Και μη χειρότερα!!! Εγώ λέω να κάνουμε έναν αγιασμό στον σύλλογο(άμα το διαβάσει ο Τίμος θα με σκοτώσει.....το λέω γιατί Τίμος και θρησκεία=hate for ever!!!) Εν πάση περιπτώσει, γρήγορα περαστικά και καλή ανάρωση !!! Πάντως φέτος τα'χαμε όλα.....χέρια ,πόδια....Ποιος μας μάτιασε ρε παιδί μου! 2 Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 18, 2013 περαστικα να ειναι Πενουλα και για τις δυο μας! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted April 18, 2013 Αχ ρε γαμωτο !!!! Τι να πω!!!! Και μη χειρότερα!!! Εγώ λέω να κάνουμε έναν αγιασμό στον σύλλογο(άμα το διαβάσει ο Τίμος θα με σκοτώσει.....το λέω γιατί Τίμος και θρησκεία=hate for ever!!!) Εν πάση περιπτώσει, γρήγορα περαστικά και καλή ανάρωση !!! Πάντως φέτος τα'χαμε όλα.....χέρια ,πόδια....Ποιος μας μάτιασε ρε παιδί μου! Προτείνω σπονδή στον Δία , σαφώς ανώτερο από τον Αγιασμό..... 1 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted April 18, 2013 Να φέρω καμία παρθένα να θυσιάσουμε; 7 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 18, 2013 Να φέρω καμία παρθένα να θυσιάσουμε; :shysterical: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 18, 2013 Να φέρω καμία παρθένα να θυσιάσουμε; Ως κοριτσάκι και επειδή φέτος πολλά εχουν δει τα μάτια μας,να φέρουμε καλύτερα έναν παρθένο???(και όχι στο ζωδιο) 3 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 18, 2013 Ως κοριτσάκι και επειδή φέτος πολλά εχουν δει τα μάτια μας,να φέρουμε καλύτερα έναν παρθένο???(και όχι στο ζωδιο) ....... Οκ........... ας ειναι.......... θα θυσιαστω ΕΓΩ! :P ( ) Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 18, 2013 Ευχομαι και εγω με την σειρα μου γρηγορη αναρρωση και να μεινουν μονο οι ωραιες στιγμες απο το Snowleopard day στηνΤυμφη.Περαστικα!!! 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted April 18, 2013 Να φέρω καμία παρθένα να θυσιάσουμε; Θα αργησεις να βρεις... Πιο γρηγορα θα γειανει μονη της. Χαρα στο κουραγιο σου να περιγραφεις με τετοια ψυχραιμια και χιουμορ την περιπετεια σου, Ολγα. Περαστικα και συγχαρητηρια για το "attitude", που αποτελει συνεχεια βεβαια των αποψεων σου και της παντα αισιοδοξης στασης σου, οσο τουλαχιστον τις αντιλαμβανομαστε απο τα γραπτα σου οσοι δεν σε γνωριζουμε (απο κοντα). ΠΙστευω οτι μετα απο μια τετοια περιπετεια θα απολαμβανεις ακομα περισσοτερο το βουνο και θα εκτιμας τις χαρες που μας προσφερει. Σιδερενια! ΥΓ; Αυτοματο κιβωτιο και μηχανισμος στο χερι, και οδηγας χωρις ποδια. Το χρησιμοποιουσε επι χρονια συγγενικο μου προσωπο, με μονιμη βεβαια αναπηρια και στα 2 ποδια, και ειναι παιχνιδακι να το μαθεις! 1 Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 18, 2013 κι από μένα ΚΑΛΗ και Γρήγορη ανάρρωση Όλγα! να είσαι 100% έτοιμη πριν τη νέα σεζόν εύχομαι και ξέρω ότι έχεις τη θέληση να το καταφέρεις και να είσαι και ακόμα καλύτερη!!! 2 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted April 19, 2013 Ολγάκι πολλές ευχές και από μένα για γρήγορη και θεαματική ανάρρωση ...! μόλις σήμερα διάβασα την αφήγηση σου ... να μην στεναχωριέσαι ... μακάρι να είναι αυτά τα κακά στην ζωή μας ... η Ορθοπαιδική είναι χαρούμενη ειδικότητα ... μπαίνουν με πολλαπλά κατάγματα και σε ένα μήνα φεύγουν χοροπηδώντας !!! η δική σου περίπτωση είναι πταίσμα ... a piece of cake !!! ΥΓ: τον χειμώνα, προτού ξαναξεκινήσεις το ορειβατικό, θα σου έχω πάρει (και εσένα !!!...) δώρο αυτό ...!!! http://www.telemark-...que-p-6723.html είναι μπατόν ΚΑΙ πιολέ μαζί, του οποίου η λάμα κλείνει, όταν δεν την χρειάζεσαι !!! το έχω χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές, αφού λόγω βάρους παθαίνω συνέχεια αυτό που συνέβη σε σένα, (σ' εμένα οι φώκιες γλυστράνε διότι ΔΕΝ με κρατάνε ... ) έχει αποδειχθεί σωτήριο ... υπομονή λοιπόν και επειδή " ... παραμυθίαν φέρει το κοινωνούς είναι των συμφορών ..." (= τα δυσάρεστα είναι πιο υποφερτά όταν τα συμμεριζόμαστε) σου θυμίζω την ιστορία του φίλου μου Παναγιώτη, για να θυμηθείς ότι τα πάντα περνάνε και ο χρόνος τα γιατρεύει όλα !!! 3 Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 19, 2013 Τι να πω ξαναδιαβαζω οσο περασε η προεδρος μας και με πιανει πανικος για το ποσο ευκολα μπορει να γινει μια στραβη ακομα και απο εναν ανθρωπο που εχει φαει ξενα και Ελληνικα βουνα με το κουταλι.Υποκλινομαι πραγματικα μπροστα στην δυναμη και την ψυχραιμια της Ολγας και φυσικα αυτο..[ευχαριστω πολυ οσους με βοηθησαν στη μεταφορα, με τα πραγματα και γενικως οπως μπορεσαν. καταλαβα οτι τις αξεχαστες στιγμες στα βουνα δεν τις κανουν το χιονι και το σκι, αλλα οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν και με τους οποιους μοιραζόμαστε και τα καλα και τα δυσκολα] μενει σαν αποσταγμα ολων των εμπειριων .!!! Ευχομαι ξανα ευκολα να περασει ο καιρος ει δυνατον και καλη αποκατασταση!!! 4 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted April 19, 2013 Σου ευχομε γρηγορη αναρωση και να ξερεις οτι ολα θα πανε καλα!!!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 20, 2013 σου θυμίζω την ιστορία του φίλου μου Παναγιώτη, για να θυμηθείς ότι τα πάντα περνάνε και ο χρόνος τα γιατρεύει όλα !!! την εχω διαβασει την ιστορια και πραγματικα μου δινει κουράγιο. ελπιζω να ξαναμπορεσω να τρεξω μαραθώνιο καποτε. για τα βουνα δεν το διαπραγματεύομαι 6 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 20, 2013 το γράφεις εσύ αυτό Όλγα; που έτρεξες τον Μαραθώνιο με πυρετό κι έκανες και ΚΑΛΟ χρόνο;;; :) φυσικά και θα ξανατρέξεις ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ!!! 1 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
afrodite 894 Report post Posted April 20, 2013 E άλλο πυρετός κι άλλο κομμένος χιαστός χ2.. Τα βουνα θα σε περιμένουν Όλγα, κι έχεις και ενα καλό αβανταζ για την θεραπειά σου. Με τις προπονησεις που εχεις κάνει εχεις γυμνάσει καλά τετρακεφάλους και αυτο θα σε βοηθησει πολύ. 2 Quote My Life In Oslo-Norway: http://oslomylove.blogspot.gr Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 20, 2013 Έμαθα σήμερα για τη περιπέτειά σου Όλγα κι είμαι συγκλονισμένος. Εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση, γρήγορη και πλήρη αποκατάσταση! ps. κοίταξε το inbox σου στο FB. 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 25, 2013 οι φιλες μου, η Καλλη και η Νεκταρια, μου στειλανε και αλλες φωτογραφιες απο τo event στην Αστρακα. παραθέτω μερικες της Νεκταριας πρωτα, ορειβάτισσα απο τα Γιάννενα (την γνωρίσαμε ανεβαίνοντας το μονοπατι απο το Μικρο Παπιγκο στο καταφυγιο της Αστρακας το μεσημερι της Παρασκευης) και το πρωι του Σαββατου (στο ξεκίνημα απο το καταφυγιο, πριν γινει ‘το κακο’) με τον Σταθη(zox) και τον Βαγγελη(Vanzel) το τελευταιο γκρουπ των ορειβατών περνανε πολυ κοντα απο το σημειο της χιονοστιβάδας μολις αποβιβάστηκα στη νεα μου Ferrari και χαμογελαω νομίζοντας οτι θα απολαύσω τη βολτα. οταν μπήκαμε στα στενα κομμάτια του μονοπατιου και το μουλαρι ακούμπαγε δεξια αριστερα, αρχισα να ποναω..η δε 1,5 ωρα μου φάνηκε σαν 24ωρο 12 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 2, 2013 και το βιντεακι του Χ. Τσουτσια απο εκεινες τις μερες 12 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 8, 2013 http://www.skim.gr/1/post/2013/05/-snow-leopard-day-video.html 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted May 9, 2013 (edited) Πω πω ρε Ολγα, τι ωραια μερη ειναι αυτα!! Του χρονου παρεα φιλεναδα θα εισαι και τουμπανιασμενη απο την φυσικη κατασταση οποτε σε καθε πλαγια που θα πηγαινουμε θα κανουμε και παρτυ.... ΥΓ. Και να φανταστεις οτι αν δεν ειχα χτυπησει και γω, εκεινο το σκ θα ημουν μαζι σας!! Edited May 9, 2013 by spider Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 9, 2013 του χρονου καλα να ειμαστε θα παμε! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites