Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ioanpara

Fischer Progressor 1000 C-Line 2013 Αγορα!

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

Κατα αρχην..Ειμαι 187 σε υψος και 95 κιλα. Το σκι μου ειναι μετριο προς το προχωρημενο(θελω να πιστευω ^_^ ). Εχω τα progressor 8 του 2011 σε 170 υψος και περα απο μια ζημια που τους εκανα θελω να παω σε ενα πιο μακρυ και σκληρο πεδιλο. Ετσι σκεφτηκα να παω για τα progressor 1000 του 13 σε 180 υψος. Το σκι μου ειναι πιο πολυ σε πιστα. Ειναι σωστη η επιλογη μου για το υψος μου,τα κιλα μου και το επιπεδο που ειμαι?

ΥΓ.Θελω απαντησεις και απο ΜΙΚ και Nickel που με εχετε δει να τσουλαω εεε!!!

Edited by ioanpara

2013_Fischer_Progressor_1000_C-Line_403771.png

Λύσσαξες να πάρεις πιο ψηλό πέδιλο. Λίγο να στρώσεις την τεχνική σου θα χαρείς ένα πιο κοντό. Το "αέρα πατέρα" που πας τώρα σε 5-6 φορές σκι θα είναι παρελθόν και δεν θα χρειάζεσαι την όποια σταθερότητα με μεγάλες ακτίνες που σου δίνει το ψηλό. Γνώμη μου όχι πάνω από 1.75 να είναι πιο στριφτερό ακτίνα 14-16. Σου είπα και 1.67 θα το έπαιρνα με ακτίνα 16.

Εγώ με 1.65 κάνω και διασκεδάζω λίγο πιο ελαφρύς από σένα είμαι και σε ύψος μαζί είμαστε.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εχεις δικιο αλλα ξεχασα να πω οτι λογω dual radius η μικρη ακτινα ειναι 14 και η μεγαλη 19 σε αυτο το υψος καθως οι διαστασεις ειναι 126-78-108...Στο 175 η μικρη ειναι παλι 14 και η μεγαλη 18 ενω τα 8 που εχω εχουν μικρη 12 και μεγαλη 16. Οχι οτι μπορω να τις εκμεταλευτω πληρως λογω τεχνικης αλλα ελπιζω καποια στιγμη! Δεν θα ειναι και αυτο γρηγορο στις μικρης ακτινας στροφες λες?

Edited by ioanpara

Ναι ρε απλά νομίζω ότι 1.80 είναι πολύ πολύ μακρύ για το σκι που θα κάνεις πολύ σύντομα. Πιο κοντό θα έλεγα για σένα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Σκεφτομαι να τα αγορασω απο αμερικη..Ξερει κανενας ποσο θα παει το μαλλι στο τελωνειο αν τα στειλουν με usps?

Τα μεταφορικά ;;

Εχω την εντύπωση ότι ειναι ίδια με την αξία των σκι ...

Τα εχω υπολογισει στη τιμη τα μεταφορικα..Βγαινουν περιπου 550 ευρω. Τι εννοεις ιδια με την αξια των σκι?

Ειχα κανει το λαθος να αγορασω φορμα σκι απο Αμερικη και πληρωσα οσο στοιχιζε μαζι με τα μεταφορικα στο τελωνειο.... Αν θες τν αποψη μου αποφυγε το ή αλλιως παρε ενα τηλ στο τελωνειο και ρωτησε.

• Like 2

Σκεφτομαι να τα αγορασω απο αμερικη..Ξερει κανενας ποσο θα παει το μαλλι στο τελωνειο αν τα στειλουν με usps?

Ξέχασέ το απλά...δεν υπάρχει περίπτωση να μην στα ελέγξουν (όπως και να το κάνεις δίνουν στόχο), και ή θα πρέπει να πληρώσεις κανά 80αρι (αν θυμάμαι καλά) σε εκτελωνιστή + φόρους/δασμούς κτλ ή να πληρώσεις μόνο φόρους και δασμούς και να κάνεις μόνος σου τον εκτελωνισμό και να χάσεις μια μέρα στο Βενιζέλος (βάλε δηλαδή βενζίνες και διόδια).

Τόσα μαγαζιά υπάρχουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, τόσο μεγάλη είναι η διαφορά πια, για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία;

Άσε που πλέον όλο και λιγοστεύουν τα προϊόντα που αξίζει τον κόπο κάποιος να φέρει από Αμερική (κάποια ηλεκτρονικά και ξεστοκάρισμα)...είτε έχει κλείσει η ψαλίδα τιμών είτε παραείναι μεγάλη η ταλαιπωρία!

sinox-0.jpeg

Εξαρταται....... με courrier ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα περασει τελωνειο, μιας κ οι εταιρειες αυτες κανουν κ εκτελωνισμους, αρα για να βγαλουν χρηματα θα στο εκτελωνισουν. Κοστος Εκτελωνιστη κ μονο, περιπου 100 ευρω, εκτος κ αν εχεις γνωστο εκτελωνιστη που θα κανει αυτος τον εκτελωνισμο κ θα σου κοστισει μονο τα εξοδα.

Με usps (Αμερικανικα Ταχυδρομεια) εξαρταται απο το κεφι του τελωνιακου. Επειδη ομως το κουτι ειναι τεραστιο οι πιθανοτητες να στο ανοιξουν ειναι πολυ μεγαλες. Αν γινει αυτο, ανεξαρτητα αν υπαρχει μεσα τιμολογιο με μικροτερη αξια, κατι που οι σοβαρες εταιρειες στην Αμερικη ΔΕΝ κανουν, (αν κ αυτο μερικες φορες ισως το λαβουν υπ'οψη σαν αξια για τον υπολογισμο δασμων κ φπα) στο τελωνειο υπαρχει λιστα με την οποια υπολογιζουν την αξια αναλογα με το ειδος.

Αν τελικα υπολογισουν την αξια αυτοι, αστα να πανε.......... θα πληρωσεις αν οχι περισσοτερα (το πιο πιθανο) σε δασμους + φπα που τελικα δεν θα σε συμφερει.

Ο μονος τροπος ΙΣΩΣ και με λιγο μεγαλυτερες πιθανοτητες να μην περασει Τελωνειο, ειναι να σου στειλει το πακετο καποιος φιλος σου απο Αμερικη σαν δωρο (Gift) αλλα κ παλι σε αυτο υπαρχει οριο αξιας (νομιζω $1000)......... δηλαδη αν ο τελωνειακος αποφασισει πως το αντικειμενο (δωρο) κοστιζει πανω απο την αξια που υπαρχει σαν οριο, πληρωνεις κανονικα δασμους φπα κτλ......

Διαλεγεις, ρισκαρεις κ αποφασιζεις...........

Εχω φερει πραγματα απο Αμερικη καμια 10αρια φορες πιο παλια ομως. Τις 2 πληρωσα τελωνειο......

Edited by kaps
  • Like 2

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια..Τελικα τα πηρα απο Γερμανια και ειμαι κομπλε!

Edited by ioanpara
  • Like 2

Δωσε πιο πολλες πληροφορίες νέε μου. Υψος τιμη κλπ

Καλοφόρετα

Edited by Velissarios

Ευχαριστω πολυ..Το μαγαζι ειναι αυτο http://www.sport-conrad.com/page/1 . Δεν τα ειχε σε 175 και τα πηρα 180 τελικα! Ελπιζω να εκανα τη σωστη επιλογη. Μου βγηκε με μεταφορικα 509 ευρωπουλα...Πιστευω οτι ειναι καλη η τιμη για αυτο το πεδιλο.

Edited by ioanpara

Πολυ γνωστο μαγαζι. ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ!!!! :thumbup:

Αν καποιος αλλος θελει να αγορασει κατι κ δεν το βρισκει Ελλαδα ή δεν θελει να το παρει απο εδω θα χαρω να βοηθησω. Just PM me ;)

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ηρθαν! Να και φωτο..Ολα κομπλε..Πολυ καλη εξυπηρετηση απο το συγκεκριμενο eshop.

https://skydrive.liv...AIvVKqJM2DijY3M

https://skydrive.liv...AB5Yc9mtOcwLlXk

https://skydrive.liv...AOZlXWXFpbT37QI

https://skydrive.liv...AICKi2wgxLV3nNM

Edited by ioanpara
  • Like 1

Αφού έχει plate, το πέρασμα είναι παιχνιδάκι

(ακόμα και για κάποιον που δεν ξέρει την διαφορά του σταυροκατσάβιδου από το μυτοτσίμπιδο)

• Like 1

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Εγώ που δεν ξέρω την διαφορά του μυτοτσίμπιδου από τα ματοτσίνορα θα τους έλεγα να το περάσουν αυτοί! :P

Εσύ γλυκιέ μου φίλε όσο υπάρχουν πλαστικά πιάτα μην ανησυχείς!

• Like 2

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Σας ευχαριστω ολους..Χρηστο δεν ειναι καθολου δυσκολο να μπουν οι δεστρες..ειναι σχεδον ολα ετοιμα και ηθελα να το κανω με τα δικα μ χερια γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται! Θελει λιγο προσοχη με το τρυπημα του πλαστικου του plate και ειναι ολα κομπλε..Απο θεμα ποιοτητας παντως η fischer με εχει αφησει αφωνο!

Είναι πολύ όμορφα πεδιλάκια!

Να τα χαρείς! Κι εμείς έχουμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές με τα Fischer μας!

• Like 1

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Μονταρα και τις δεστρες και μου ηρθε και θηκουλα!

http://sdrv.ms/14YMeyW

Edited by ioanpara
  • Like 1