Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
bujinkan

Χ.κ. Καλαβρύτων 2013 - 2014

Recommended Posts

Καινουργιο ετος καινουργιες συγκινησεις!!!

Ακομα δεν βλεπω ανακοινωση απο το site περι ετησιας καρτας μισοτιμης

Καμια ενημερωση υπαρχει?

• Like 1

elan primetime 33.jpg

Aρρωστακι!!! :doc::skiing::skiing-4073: Και εγω αυτη την ανακοινωση περιμενω.....

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Kαι εγω λεω φετος να την τιμησω

Χανω χρονο να βγαλω καρτα τις πουδρομερες και μου τρωτε τα απατητα :evil:

Το μειον ειναι οτι οταν εχεις ετησια δυσκολα πληρωνεις για να πας απεναντι.....

• Like 1

Είμαστε αρκετοί αυτοί που περιμένουμε .......

Στο ski bus το βλεπω ολη οι κορινθιοι να το γεμιζουμε! Συμφωνω με το φιλο,το κακο με την ετησια ειναι οτι μετα δεν πας αλλου,το σκεφτεσαι.

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

η πρόσφορα θα βγει οπως καθε χρονο. μου το επιβεβαίωσε ο κ. Βαζαιος

• Like 3

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Στο ski bus το βλεπω ολη οι κορινθιοι να το γεμιζουμε! Συμφωνω με το φιλο,το κακο με την ετησια ειναι οτι μετα δεν πας αλλου,το σκεφτεσαι.

Και καλα κανεις και το σκεφτεσαι Γιωργο γιατι και το απεναντι βουνο εχει πολλες ομορφιες...αλλα τα Καλαβρυτα εχουν ξεχωριστη...

Elan-Amphibio-12Ti-2017.jpg

160 και σήμερα να πούμε?

Χανω χρονο να βγαλω καρτα τις πουδρομερες και μου τρωτε τα απατητα :evil:

Ναι και όσο γερνάς συμβαίνει πιο συχνά.

Προσωπικά περιμένω να συναντηθώ με τον κο Βαζαίο να καταλάβω αν σκοπεύουν φέτος να πατάνε το δρόμο και να ανοίγει η Άγκυρα πριν το πάρκο, πριν αποφασίσω να πάρω ετήσια.

Αλλιώς τις 5-10 καλές πουδροκαθημερίνές που είσαι σίγουρος ότι θα την έχουν ξεθάψει.

Απλά τα πράγματα, αν θέλουν τους σκιερ να μας το πουν.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Απλά τα πράγματα, αν θέλουν τους σκιερ να μας το πουν
Όχι ρε μάστορη, δέ θέλουν τους σκιέρ. Απλά ντρέπονται να το πούν...

Και καλα κανεις και το σκεφτεσαι Γιωργο γιατι και το απεναντι βουνο εχει πολλες ομορφιες...αλλα τα Καλαβρυτα εχουν ξεχωριστη...

Το σκεφτεσαι και εσυ Χρηστο να βγαλεις ετησια??Αν τα βαλεις κατω και τα υπολογισεις,αξιζει με τα χιλια.Τωρα που εχουμε και δικο μας εξοπλισμο :thumbup:

Sir Ernest Shackleton

Υπομονή....σε λίγες ημέρες η προσφορά για την ετήσια για το χκΚ με 160ε βγαίνει.....!

:thumbup:

• Like 2

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Το σκεφτεσαι και εσυ Χρηστο να βγαλεις ετησια??Αν τα βαλεις κατω και τα υπολογισεις,αξιζει με τα χιλια.Τωρα που εχουμε και δικο μας εξοπλισμο :thumbup:

Mε τους υπολοιπους τρεις της παρεας να ειναι φανατικοι καλαβρυτινοι δε νομιζω οτι εχω και πολλα περιθωρια για Παρνασσο οποτε γιατι οχι?!!!Εξαλλου ο Χελμος ειναι πανεμορφος!!!

Elan-Amphibio-12Ti-2017.jpg

160 και σήμερα να πούμε?

Ναι και όσο γερνάς συμβαίνει πιο συχνά.

Προσωπικά περιμένω να συναντηθώ με τον κο Βαζαίο να καταλάβω αν σκοπεύουν φέτος να πατάνε το δρόμο και να ανοίγει η Άγκυρα πριν το πάρκο, πριν αποφασίσω να πάρω ετήσια.

Αλλιώς τις 5-10 καλές πουδροκαθημερίνές που είσαι σίγουρος ότι θα την έχουν ξεθάψει.

Απλά τα πράγματα, αν θέλουν τους σκιερ να μας το πουν.

Kαλα ρε noobie τι σχεση εχουν τα γεραματα με το να εισαι στο καταλληλο μερος την καταλληλη ωρα ?

Tο οποιο παρεπιπτοντος ειναι στην αφετηρια της Δαφνης λαδωνοντας τον λιφτιερη για αναχωρηση 8:55 :hehe:

Αντε για να μαθαινεις και τιποτα γιατι εισαι και ανεπιδευτος τρομαρα σου :P

• Like 2

Δαφνης λαδωνοντας τον λιφτιερη για αναχωρηση 8:55 :hehe:Αντε για να μαθαινεις και τιποτα γιατι εισαι και ανεπιδευτος τρομαρα σου :P

Μια ζωφερή ησυχία υπάρχει στο πανέμορφο ελατοδάσος των Καλαβρύτων. Το κρυο πολύ και όλα τα έλατα είναι παγωμένα. Το πορτοκαλί της Ανατολής μέσα από το θρόισμα των φύλλων αρχίζει να σκεπάζει το μαύρο της νύχτας.Το μικρό σκιουράκι πατάει το φρέσκο χιόνι προσπαθώντας να βρει κάτι να φάει. Είναι δύσκολο να περπατήσει με τόσο φρέσκο χιόνι. Η μαμά του του δείχνει πως να κόβει το ξύλο στα παγωμένα δέντρα και που να βρει καρπούς.

Τους ήχους του χιονοσμένου βουνού διακόπτει η φασαρία από ένα αυτοκίνητο.

Η μαμά γυρνάει στο μικρό σκιουράκι:

-Πάλι ο ψυχασθενής ο Hellbent ήρθε από τις 7, αφού το ξέρει κλειστή θα είναι η Άρτεμης.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2013-2014

Η πολυαναμενόμενη εκπτωτική ετήσια κάρτα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

ήρθε και φέτος, για να δροσίσει τους πιστούς χιονοδρόμους του Χελμού μέσα στην καρδιά

του καλοκαιριού.

etisia-karta-2013-2014-banner.jpg

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για 4η συνεχή χρονιά στην καρδιά του καλοκαιριού, αναθερμαίνει το ενδιαφέρον των φίλων του για απολαυστικές χειμωνιάτικες αποδράσεις, προσφέροντας την ετήσια κάρτα σκι με ειδική έκπτωση 50%!!!

Η πώληση της ετήσιας κάρτας στην εκπληκτική τιμή των 160€ (αντί 320€ αρχική τιμή), για την χιονοδρομική περίοδο 2013-2014, γίνεται αποκλειστικά on line στο site του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων

www.kalavrita-ski.gr. Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Αυγούστου 2013 και αφορά on line αγορές, μέχρι εξαντλήσεως του μεγίστου αριθμού της προσφοράς που είναι 350 κάρτες - θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας , βάσει ημερομηνίας και ώρας ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής διαδικασίας).

Το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων, προσφέρει στους κατόχους ετήσιας κάρτας μοναδικά προνόμια κατά τη διάρκεια όλης της χιονοδρομικής περιόδου, όπως απευθείας πρόσβαση στους αναβατήρες, χωρίς αναμονή στην έκδοση εισιτηρίων, εκπτώσεις στις απολαυστικές παροχές του chalet, στην τιμή του εισιτηρίου μεταφοράς με τα snow buses, καθώς επίσης σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλα καταστήματα στην όμορφη πόλη των Καλαβρύτων και όλα αυτά μέσω του πρωτοποριακού προγράμματός μας «All-Inclusive Καλάβρυτα».

Η εξαιρετική αυτή καλοκαιρινή προσφορά, έρχεται σαν ανταπόδοση του χιονοδρομικού προς τους πιστούς του φίλους, εκείνους που με την προτίμησή τους τα τελευταία χρόνια το έχουν αναδείξει σε ένα από τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς της Χώρας μας.

Ευελπιστούμε ότι και η επόμενη σεζόν θα προσφέρει υπέροχες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στους λάτρεις του σκι, αλλά και όλους όσους αποζητούν ευχάριστες και οικονομικές αποδράσεις την περίοδο του χειμώνα.

Δείτε εδώ σχετικά για τον τρόπο αγοράς της.

Πηγή: Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

• Like 3

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Την παρηγγειλα ηδη!!! :skiing-4073:

Sir Ernest Shackleton

Tις παραγγειλαμε κι εμεις τις καρτουλες μας....αντε και καλο χειμωναααα!!!

• Like 1

Αναρπαστες γινονται...σε 4 ωρες απο την ανακοινωση εφυγαν 43 καρτες!!!

Εγώ είμαι το 47

• Like 1

How you stand is how you ski

Περιμένω να βγει και η ετήσια στο σκιμπας ... :snowmobile-4070: , καθώς και να χιονίσει :snow2:

• Like 1

How you stand is how you ski

Στοιχηματιζω τις μποτες μου οτι ο Αχιλλεας θα εχει το νουμερο 1. :rock:

• Like 1

Sir Ernest Shackleton

Στοιχηματιζω τις μποτες μου οτι ο Αχιλλεας θα εχει το νουμερο 1. :rock:

Έχασες φιλαράκι.. περιμένω μπότες σύντομα

:P

Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

elan primetime 33.jpg

Helmos Top Bikes Festival vol. II

helmostophilldownhill2_%20sample02-01_new1-02-01_low_res-1.jpg

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων φιλοξενεί το 2ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ στο Χελμό το 3ήμερο

30, 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου 2013. Τα ποδηλατικά μονοπάτια του Βουνού είναι έτοιμα να καλύψουν τις απαιτήσεις έμπειρων και μη αναβατών από όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη

στα ύψη!

Το ανανεωμένο και γρήγορο μονοπάτι DOWNHILL από τη Νεραϊδόραχη μέχρι τη Βαθειά Λάκκα με 490 μέτρα υψομετρικής διαφοράς και μήκος 2100 μέτρα, αναμένεται να ενθουσιάσει τους έμπειρους αναβάτες που αποζητούν έντονες εμπειρίες. Το μονοπάτι διατίθεται για απεριόριστες καταβάσεις με τη βοήθεια του αναβατήρα «Στύγα», που θα μεταφέρει τους αναβάτες στην κορυφή ξανά και ξανά.

Το τεράστιο μπαλόνι της FUNBAG υπόσχεται πολλές και αξέχαστες απογειώσεις σε όσους αναβάτες αναζητούν διαφορετικού τύπου αδρεναλίνη.

Φέτος για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη περιήγηση στο Χελμό, μήκους 10 περίπου χιλιομέτρων, από την οποία θα αναδεικνύονται τα ωραιότερα σημεία ενδιαφέροντος του Βουνού, όπως η Μαυρολίμνη, του Πουλιού η Βρύση, το Αστεροσκοπείο Αρίσταρχος και το Καταφύγιο του Χελμού.

Για όλους τους αναβάτες θα υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν ποδήλατα που θα διατίθενται από μεγάλους εισαγωγείς και εμπόρους του χώρου.

Για τους ποδηλάτες που αποζητούν περισσότερο αναψυχή, διοργανώνεται ομαδική κατάβαση από το Χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα επί ασφαλτοστρωμένου δρόμου μήκους 14 χιλιομέτρων.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου 30/08, θα γίνει ΠΑΡΤΥ για όλους στα Καλάβρυτα με πολύ μουσική και ξεφάντωμα.

kalavrita-ski.gr

• Like 3

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Μπράβο πολύ καλή προσπάθεια ειδικά η ομαδική κατάβαση από το ΧΚΚ στα Καλάβρυτα που είναι εύκολη για όλους!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...