fANis 393 Report post Posted February 4, 2014 Τα καθαρίσατε όλα ή έχει και για αύριο για εμάς τους πεινασμένους; Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 4, 2014 Τα καθαρίσατε όλα ή έχει και για αύριο για εμάς τους πεινασμένους; Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 παντα κατι μενει....το θεμα ειναι τι ποιοτητα θα βρεις... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 4, 2014 παντα κατι μενει....το θεμα ειναι τι ποιοτητα θα βρεις... Χιονόπτωση δίνει και για το βράδυ. Δεν μπορεί, κάτι θα έχει και για εμάς Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted February 4, 2014 Η διθεσια εχει βλαβη; ομίχλη ειχε και αερα Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted February 4, 2014 Τα καθαρίσατε όλα ή έχει και για αύριο για εμάς τους πεινασμένους; Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 στο τριθέσιο δεν εχει μεινει ΤΙΠΟΤΑ αν ανοίξει αύριο το διθέσιο εχει παρα πολυ πράγμα .εχει να ανοίξει απο το σαββατο και εχει βαλει τουλάχιστον 25 πόντους Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 4, 2014 στο τριθέσιο δεν εχει μεινει ΤΙΠΟΤΑ αν ανοίξει αύριο το διθέσιο εχει παρα πολυ πράγμα .εχει να ανοίξει απο το σαββατο και εχει βαλει τουλάχιστον 25 πόντους Νομίζω έφτασε και η δικιά μας στιγμή. Δίνει ομίχλη snow-forecast αλλά άπνοια Καιρός να την ανοίξουν Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted February 4, 2014 παντα κατι μενει....το θεμα ειναι τι ποιοτητα θα βρεις... η ποιότητα ειναι τρομερή. αφράτη πουδρα που προσπαθείς να κανεις χιονόμπαλα και δεν γινεται. καθόλου υγρασία σκέψου οτι θετική θερμοκρασία δεν εχω δει ουτε στο ξενοδοχειο Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted February 4, 2014 (edited) Νομίζω έφτασε και η δικιά μας στιγμή. Δίνει ομίχλη snow-forecast αλλά άπνοια Καιρός να την ανοίξουν Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 η ομίχλη ειναι θεμα στο διθέσιο ας ελπίσουμε να ειναι ανοικτο αύριο Edited February 4, 2014 by StavRos Share this post Link to post Share on other sites
angelos 52 Report post Posted February 4, 2014 την αμυγδαλίτιδα μου μέσα.Δες τι πούδρες χάνουμε. Σκηνοθέτα κόψτουςhttp://www.youtube.com/watch?v=qgpiorJCcfo Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 4, 2014 (edited) στο τριθέσιο δεν εχει μεινει ΤΙΠΟΤΑ το λουκι της ταλαιπωριας και το 4 ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το ξερεις....γατακι Edited February 4, 2014 by miscelano 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted February 4, 2014 το λουκι της ταλαιπωριας και το 4 ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το ξερεις....γατακι πφφφφφφφ καλα ελα να μου πεις Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 4, 2014 πφφφφφφφ καλα ελα να μου πεις εχει λιιιγο περπατημα και δεν μπορειτε εσεις με τις σιδεροστρες....θα βουλιαζεις μεχρι τ @@@@@δια χεχεχεχχε.... 6 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 4, 2014 λοιπον....τα καιω ολα κ ανεβαινω αυριο....σταυρο πες στον αποστολη θα φερω και το leash...φανη φοραω μπλε μουφαν με καφε παντελονι και εχω κουδουνι απο προβατο στο μπατον... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 4, 2014 λοιπον....τα καιω ολα κ ανεβαινω αυριο....σταυρο πες στον αποστολη θα φερω και το leash...φανη φοραω μπλε μουφαν με καφε παντελονι και εχω κουδουνι απο προβατο στο μπατον... Όνομα; Μπλε μπουφάν κι εγώ, μπλε κράνος και κίτρινο παντελόνι. Τα λέμε πάνω λοιπόν Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted February 4, 2014 τα λεμε πανω 1 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 4, 2014 χρηστος... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 4, 2014 τα λεμε πανω ...κι εσύ; Sent from my SM-T310 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted February 4, 2014 πράσινο μπουφάν μαύρο παντελόνι Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 5, 2014 Snowreport δίνει και διθέσιο ανοιχτό σήμερα Βουυυυυρ λέμε. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 5, 2014 Είμαστε καθοδόν... Κίτρινο μπουφάν, μπλε παντελόνι, μαύρο κράνος και φούξια :-D μπατόν. Sent from my HTC One X using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 5, 2014 Έχουμε και συνάντηση στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα... Πτώματα μας κόβω. Sent from my HTC One X using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 5, 2014 Είμαστε καθοδόν... Κίτρινο μπουφάν, μπλε παντελόνι, μαύρο κράνος και φούξια :-D μπατόν. Sent from my HTC One X using Tapatalk Ρε που να τα θυμόμαστε όλα αυτά? Με αμάξι είστε; Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 5, 2014 λοιπον....τα καιω ολα κ ανεβαινω αυριο....σταυρο πες στον αποστολη θα φερω και το leash...φανη φοραω μπλε μουφαν με καφε παντελονι και εχω κουδουνι απο προβατο στο μπατον... ......μπε-εεεεεεεε-λαντ...... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 5, 2014 Ρε που να τα θυμόμαστε όλα αυτά? Με αμάξι είστε; Explosivo :-P Sent from my HTC One X using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 5, 2014 Explosivo :-P Sent from my HTC One X using Tapatalk Ρε τρελέ κι εγώ. 1 Share this post Link to post Share on other sites