george_eleftheriou 422 Report post Posted February 7, 2014 Σήμερα μια καταπληκτική ημέρα σε ένα φανταστικό βουνό !!! Με κάλυψε για ότι εχω χάσει μέχρι σήμερα απο την σαιζόν. Το βουνό γαζώθηκε στην κυριολεξία εντός και εκτός!!! Κάτω απο το διπλό (και όχι μόνο) επικές κατεβασιές με απίστευτο φρέσκο !!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 7, 2014 οργωσαμε σημερα!!!απιθανη μερα!!!πολυ ωραιο χιονι που αργοτερα βαρυνε πολυ...dim και κουμπαρε χαρηκα πολυ παιδια!! 5 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 7, 2014 οργωσαμε σημερα!!!απιθανη μερα!!!πολυ ωραιο χιονι που αργοτερα βαρυνε πολυ...dim και κουμπαρε χαρηκα πολυ παιδια!! Ρε τρελέ πάνω κοιμάσαι? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 7, 2014 Έβλεπα τις κάμερες και έκλαιγα! Μου αρέσει που θα καθόμουν να δουλέψω... *μπιπ* που δεν ανέβηκα! Sent from my HTC One X using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 7, 2014 Έβλεπα τις κάμερες και έκλαιγα! Μου αρέσει που θα καθόμουν να δουλέψω... *μπιπ* που δεν ανέβηκα! Sent from my HTC One X using Tapatalk πες το ρε μη ντρεπεσαι χαχαχαχαχχ 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted February 7, 2014 οργωσαμε σημερα!!!απιθανη μερα!!!πολυ ωραιο χιονι που αργοτερα βαρυνε πολυ...dim και κουμπαρε χαρηκα πολυ παιδια!! Κάποιος Mod να τον μπανάρει ρε παιδιά! 6 Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 7, 2014 Την Τετάρτη Άλεξ λέω ν'ανέβω πάλι. Το ψήνεις; Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 8, 2014 Μετά από το φιάσκο της Παρασκευής, θα κλειστώ σε μοναστήρι. Μάλιστα, αν υποψιαστώ πως την έχασα για το τίποτα μάλλον στην φυλακή θα με κλείσουν! Φάνη να δούμε πως θα πάει μέχρι Τρίτη και το συζητάμε. Πάντα μέσα είμαι! 2 Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted February 8, 2014 Άλλη μια καταπληκτική ημέρα.....μέχρι τις 11:30. Γομάρα γαζωθηκε κι αυτή γιατί χτες την γλύτωσε. Μετά τις 11:30 όμως τα εκτός έγιναν πολύ βαριά. Κουμπάρε και Dim χάρηκα πολύ...εις το επανειδήν. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted February 8, 2014 Πολύ καλή οργάνωση και ετοιμασία του ΧΚ. Εξαιρετική ποιότητα χιονιού το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, ακόμη καλύτερα τα Τσίπουρα στον "Μπάρμπα" στη βάσης της Ελίμειας!!!!!! Να σε καλά Michelano!!! Gerge και εμείς χαρήκαμε. Τυχαία η γνωριμία, αφού απλά πιάσαμε κουβέντα στο πιατάκι και συνεχίσθηκε επάνω! Τον τελευατίο καιρό, συνέχεια συναντάμε - γνωρίζουμε κόσμο. Είναιν επιτακτική πλέον η ανάγκη για νέες φόρμες!!!! Άντε το ΔΣ, εκλογές έρχονται - εγκαινιάστε πολιτική παροχών! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted February 8, 2014 Πάντως το στίγμα μας το έχουμε δώσει: 6 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted February 8, 2014 Με βλεπω και εγω το επομενο αν με7νει ετσι να κανω επιτελους την εξορμιση μου βασιλιτσα... εκει τι λεει τωρα εχετε καμια πληροφορια??πισοδερι χιονονερο προς βροχη... φετος χειμωνας γιοκ... Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 8, 2014 (edited) Edited February 8, 2014 by miscelano 10 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 8, 2014 Με βλεπω και εγω το επομενο αν με7νει ετσι να κανω επιτελους την εξορμιση μου βασιλιτσα... εκει τι λεει τωρα εχετε καμια πληροφορια??πισοδερι χιονονερο προς βροχη... φετος χειμωνας γιοκ... Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αραιη χιονοπτωση στη βουναρα.... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted February 8, 2014 Αυτα ειναι... θα μεινουμε με την κ@@λα φετος... Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 8, 2014 Εσύ είσαι για πολύ ξύλο λέμε. Άλεξ μαζί θα τον μπαγλαρώσουμε. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 8, 2014 Τον χαίρομαι τον μπαγάσα! :-) Sent from my HTC One X using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 8, 2014 Τον χαίρομαι τον μπαγάσα! :-) Sent from my HTC One X using Tapatalk Επίτηδες τα κάνει όλα όμως Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 8, 2014 Αν το κανα επιτιδες, θ ανέβαζα βιντεάκια...τ αφηνω όμως στον tjohn... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 8, 2014 Αν το κανα επιτιδες, θ ανέβαζα βιντεάκια...τ αφηνω όμως στον tjohn... Δυστυχώς βλέπω θα φάει βροχή η βουνάρα και θα μας τα χαλάσει για την Τετάρτη Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted February 9, 2014 Τελικά σήμερα δεν μας έγινε η χάρη....βροχή βροχή βροχή!!! Μέχρι και τις 14:00 που φύγαμε το βουνό έτρωγε βροχή. Ενώ αρκετή είχε πέσει και απο χτες το απόγευμα. Χαμηλότερα του ΧΚ το τοπίο ξεπλήθηκε. Καμία σχέση η όψη του με αυτή της Πέμπτης που το πρώτο είδαμε. Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 9, 2014 Τελικά σήμερα δεν μας έγινε η χάρη....βροχή βροχή βροχή!!! Μέχρι και τις 14:00 που φύγαμε το βουνό έτρωγε βροχή. Ενώ αρκετή είχε πέσει και απο χτες το απόγευμα. Χαμηλότερα του ΧΚ το τοπίο ξεπλήθηκε. Καμία σχέση η όψη του με αυτή της Πέμπτης που το πρώτο είδαμε. Μας κατέστρεψες τώρα. Από αύριο έχω άδεια και έλεγα θα κάνω επιτέλους sb. Χειρότερη βδομάδα δε γινόταν. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 9, 2014 Εικοσι κ σημερα για βασιλω Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted February 9, 2014 Θα κανείς....μην απογοητεύσαι....αλλά μάλλον σε ανοιξιάτικο χιόνι!! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 9, 2014 Θα κανείς....μην απογοητεύσαι....αλλά μάλλον σε ανοιξιάτικο χιόνι!! Αφού είπες ότι έριξε αρκετή βροχή. Τετάρτη έλεγα ν'ανέβω. Share this post Link to post Share on other sites