miltos 484 Report post Posted January 27, 2014 Και φαντάζομαι ότι αυτό δεν οφείλεται στην έλλειψη χιονιού. Μάλλον είναι θέμα πολιτικής του χιονοδρομικού. Όχι ότι χωρίς την Γομάρα δεν έχεις να κάνεις σε αυτό το βουνό, αλλά με την προσθήκη της αποσυμφορίζεται το χιονοδρομικό όταν έχει πολύ κόσμο και χαίρεσαι και άλλο ένα πολύ ωραίο κομμάτι του. Σίγουρα και δεν οφείλετε στην μέχρι τώρα έλλειψη χιονιού φίλος που ανέβηκε τον δεκέμβρη έλεγε ότι ήταν μια χαρά. Αλλά το συνδετικό μέχρι τώρα ήταν μόνο χώμα με αποτέλεσμα η χρήση της μέχρι τώρα να είναι αδύνατη πάντως την κυριακή είδα το ρατράκ στην κορυφή που σημαίνει ότι την πάτησαν και γενικά πολύ κόσμο του χιονοδρομικού να πηγαινοέρχεται από εκεί οπότε φαντάζομαι ότι το σκ θα την δώσουν 1 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 27, 2014 (edited) Καλησπέρα από Βασίλω.Είμαι εδω απο Σάββατο βραδυ. Χθες το καταχαρηκαμε,αν και πολύ κοσμος. Σήμερα όμως το βουνό ηταν άδειο με τέλεια μέρα και λιώσαμε στην κυριολεξία. Αν ξεκινήσει να χιονίζει αυριο απο τα ξημερώματα οπως μου λένε (δεν εχω νετ να δω,είμαι απο κιν.) θα είναι το τελειο τριήμερο! Υ.Γ. Όλγα αύριο επιστρέφω και παρασκευή το πουδροκάρο αναχωρεί πάλι για Βασίλω με Χριστινα.Ψήσου!!!! Edited January 27, 2014 by Vanzel 4 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 28, 2014 για ΣΚ? θα μιλησουμε τηλ 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 28, 2014 φορτωνει καλα πανω...χαλια θα περασουμε αυριο χεχχεχεχεε!!!!!!!! :animier: :animier: 8 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
kachilas 29 Report post Posted January 29, 2014 Παιδιά αύριο μετά τη δουλειά ξεκινάω για πάνω. Καμία πρόγνωση για τον καιρό μιας και τον βλέπω περίεργο μέχρι και δευτέρα που θα είμαι απάνω? Επίσης τυχόν πληροφορίες για το δρόμο καθώς θα ταξιδέψω βράδυ (κάποια σημεία που θέλουν προσοχή?). Miscelano αν τύχει και είσαι απάνω η οποιοσδήποτε άλλος θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω!!! Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 29, 2014 Παιδιά αύριο μετά τη δουλειά ξεκινάω για πάνω. Καμία πρόγνωση για τον καιρό μιας και τον βλέπω περίεργο μέχρι και δευτέρα που θα είμαι απάνω? Επίσης τυχόν πληροφορίες για το δρόμο καθώς θα ταξιδέψω βράδυ (κάποια σημεία που θέλουν προσοχή?). Miscelano αν τύχει και είσαι απάνω η οποιοσδήποτε άλλος θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω!!! απο που ξεκινας? Share this post Link to post Share on other sites
kachilas 29 Report post Posted January 29, 2014 απο που ξεκινας? Sorry ξέχασα να το αναφέρω από Αθήνα. Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 29, 2014 (edited) σημερινη απο το πανω παρκινγκ vanzel δες λιγο υψος χιονιου το σπιτακι του λιφτιερη , ο μπαρμπας αν και θα εισαι πανω εσυ αυριο εγω την κυριακη και θα το δουμε Live! Edited January 29, 2014 by StavRos 4 Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 29, 2014 Sorry ξέχασα να το αναφέρω από Αθήνα. απο αθηνα ξεκινας και ακολουθεις την πορεια Λαμια Καρδιτσα (μεσω δομοκου) καλαμπακα γρεβενα εξω απο την καρδιτσα εχει 4 διασταυρωσεις πο πρεπει να κανεις 2 φορες δεξια 2 αριστερα νιμιζω λιγο προσοχη εκει και δεν θα εχεις προβλημα. ξεκινηστε οσο πιο νωρις γινεται απο αθηνα το εχω κανει 4.30 ωρες το εχω κανει και 11!!!!! αναλογα τον καιρο 1 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 29, 2014 (edited) απο αθηνα ξεκινας και ακολουθεις την πορεια Λαμια ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕΙΣ 3 ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΟΜΟΚΟ Κ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΛΑΜΙΑ (ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ) Οταν αφήσεις Λαμια ο δρόμος είναι ανηφορικός για περίπου 14 συνεχόμενα χλμ. Μόλις πιάσεις κατηφόρα μεγάλη προσοχή πιάνει συνήθως πάγο ο δρόμος κ γλιστράει. Το ίδιο κ στο κομμάτι αμέσως μετα το Δομοκο Αφού περάσεις Δομοκό να προσέξεις να πας προς Καρδιτσα κ ΟΧΙ προς Φαρσαλα-Λάρισα (υπάρχει πονηρή διασταύρωση εσυ πας προς αριστερά) Καρδιτσα (μεσω δομοκου) ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΡΙΚΑΛΑ(πάρε τον περιφερειακό για να μη μπλεξεις μέσα στη πόλη) καλαμπακα γρεβενα εξω απο την καρδιτσα εχει 4 διασταυρωσεις πο πρεπει να κανεις 2 φορες δεξια 2 αριστερα νιμιζω λιγο προσοχη εκει και δεν θα εχεις προβλημα. ξεκινηστε οσο πιο νωρις γινεται απο αθηνα το εχω κανει 4.30 ωρες το εχω κανει και 11!!!!! αναλογα τον καιρο Εγω με στάση για Καφε στη καλαμπακα το κάνω περίπου 4.30 ώρες κ κανονική οδήγηση(απο Λαμια) Edited January 29, 2014 by captainhook3 1 Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 29, 2014 (edited) οι οδηγιες αυτες ειναι ακομα πιο αναλυτικα υγ 4.30 ωρες ειχα κανει απο αθηνα μονο μια φορα με αδειους δρομους , στεγνους και χωρις ομιχλη εννοειται χωρις σταση πουθενα Edited January 29, 2014 by StavRos 1 Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted January 29, 2014 (edited) οι οδηγιες αυτες ειναι ακομα πιο αναλυτικα υγ 4.30 ωρες ειχα κανει απο αθηνα μονο μια φορα με αδειους δρομους , στεγνους και χωρις ομιχλη εννοειται χωρις σταση πουθενα Σταύρο είχες και "πάπια" μαζί σου? (Σήμερα έλιωσαν επάνω.. τι ήθελα και πήρα τηλ.. ?!) Edited January 29, 2014 by Κώστας Πολίτης 2 Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 29, 2014 Σταύρο είχες και "πάπια" μαζί σου? (Σήμερα έλιωσαν επάνω.. τι ήθελα και πήρα τηλ.. ?!) δεν χρειαστηκε Share this post Link to post Share on other sites
kachilas 29 Report post Posted January 29, 2014 Παιδιά σαν πολύ λίγο μου φαίνεται εγώ πέρυσι το είχα κάνει 6 ώρες με μισή ώρα στάση στη Καλαμπάκα. Απλά τώρα επειδή θα φύγω από τη δουλειά κατα τις 5 υπολογίζω να είμαι εκεί κατά τις 22:30. Απλά φοβάμαι μην έχει σε κάποια σημεία πάγο ειδικά μετά την Καλαμπάκα μου φάνηκε περίεργος και αρκετά επικίνδυνος ο δρόμος. Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 29, 2014 τοσο ειναι το φυσιολογικό . 5:30 ωρες. μια φορα ειχα κανει τοσο λιγο αλλα ηταν ειδικές συνθήκες . μετα την καλαμπακα και πριν στριψεις για γρεβενα να προσεχεις τρεις δεξιές στροφές. ο δρόμος ειναι ψιλό ανοικτός και εκει που πας με 100-110 σκάνε αυτές οι στροφές που κλείνουν κλείνουν κλείνουν 1 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 29, 2014 Παιδιά σαν πολύ λίγο μου φαίνεται εγώ πέρυσι το είχα κάνει 6 ώρες με μισή ώρα στάση στη Καλαμπάκα. Απλά τώρα επειδή θα φύγω από τη δουλειά κατα τις 5 υπολογίζω να είμαι εκεί κατά τις 22:30. Απλά φοβάμαι μην έχει σε κάποια σημεία πάγο ειδικά μετά την Καλαμπάκα μου φάνηκε περίεργος και αρκετά επικίνδυνος ο δρόμος. Αθήνα-Λαμία κατι λιγοτερο απο 2 ωρες + 4,30 που ειπα πριν Λαμία-Βασιλω μαζι με στάση,τα ίδια λέμε.... Τωρα αν το κανεις όπως ο Σουμι(Σταυρος)...... Το κανεις και 4......... Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 29, 2014 (edited) μολις στριψεις για γρεβενα και μετα δεν εχει κατι που δεν φαίνεται η που δεν περιμένεις. ισως την επιτόπου σχεδόν αριστερή στροφή στην διασταύρωση για δεσκατη. κατα τα αλλα ειναι κλασικός ορεινός δρόμος. αλλα χωρις ιδιαίτερες εκπλήξεις Edited January 29, 2014 by StavRos Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 29, 2014 (edited) Αθήνα-Λαμία κατι λιγοτερο απο 2 ωρες + 4,30 που ειπα πριν Λαμία-Βασιλω μαζι με στάση,τα ίδια λέμε.... Τωρα αν το κανεις όπως ο Σουμι(Σταυρος)...... Το κανεις και 4......... μια φορα εχει γινει αυτο όπως έγραψα το εχω κανει και έντεκα ωρες Edited January 29, 2014 by StavRos Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 29, 2014 δεν περιγραφω αλλο.... kachilas εχεις πμ 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 29, 2014 Χάσιμο σήμερα πάνω βαθύ αφράτο χιόνι με ανοιχτό διπλό πίστες αεροδρόμια (αν και επειδή το χιόνι είναι φρέσκο χωραφιάσαν σχετικά γρήγορα χωρίς όμως να βγουν βουναλάκια) όποιος μπορεί να ανέβεις τέτοιες μέρες δεν χάνονται 5 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 30, 2014 νεα καμερα στην σμιξη http://www.snowreport.gr/snowcam/vasilitsa/smixi.html και αντικατασταθηκε η καμερα του αχιλλεα με αλλη η οποια θα γινει Live http://www.snowreport.gr/snowcam/vasilitsa/live.html 4 Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 30, 2014 Χάσιμο και σήμερα πάνω και για να μην νομίζετε ότι λέω υπερβολές πάρτε και ένα βίντεο http://youtube.com/watch?v=pUtnvC7yy3o Μωρέ είχα βάλει λάθος βίντεο το διόρθωσα 10 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 30, 2014 Ωραίο τραγούδι. The XX - Intro. Share this post Link to post Share on other sites
decor lot 2 Report post Posted January 30, 2014 Τι να πω για σημερα ολα τελεια καηκαν τα ποδια 1 Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 30, 2014 Χάσιμο και σήμερα πάνω και για να μην νομίζετε ότι λέω υπερβολές πάρτε και ένα βίντεο Μωρέ είχα βάλει λάθος βίντεο το διόρθωσα Τα σάλια μου έπεσαν... Πρέπει να πάω Βασιλίτσα επειγόντως! 1 Share this post Link to post Share on other sites