Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
mil

Εκδρομη Snowclub Ischgl - Ιανουάριος 2014 / Διευκρινήσεις-Συζητήσεις-Απορίες

Recommended Posts

Καλά να περάσετε παίδες!!! Θέλουμε φωτό, βίντεο και να γυρίσετε χωρίς τραυματισμούς!!!

Υ.Γ. Δίνεται αμοιβή σε όποιον σκίσει το εισιτήριο επιστροφής του γνωστού κατσικοπόδαρου! :P

• Like 3

sinox-0.jpeg

χμμμ πια πεδιλα να παρω μαζι μου? Πιστας η all mountain?

το αιωνιο διλλημα.....

• Like 1

elan primetime 33.jpg

Να περασετε....

Τέλεια

Να χιονίζει καθε βράδυ και το πρωι πουδρες

Να μαζεψετε ολα τα chips απο τα καζίνο

Προσοχή στους τραυματισμους

Πιείτε όλες τις μπύρες του Ischgl......

• Like 2

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

τι ωρα πρεπει να ειμαστε στο αεροδρομιο?

Αν είσαι με την lh1755 κι εχεις κάνει web check in, νομίζω 5 :45 στην θύρα επιβίβασης .

Εννοείται ότι πριν θα έχεις φορτώσει τις αποσκευές (γκισε 148-152)

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Για μας που θα ταξιδέψουμε από Θεσσαλονίκη, εγώ θα είμαι κατά τις επτά πάρα τέταρτο στο αεροδρόμιο.

Όποιος έχει κάποιο θέμα ας με πάρει στο 6938179474.

Καλό ταξίδι να έχουμε όλοι μας.

• Like 1

Η αναλυτική πρόγνωση καιρού του Αεροδρομίου του Μονάχου(ισχύει από σήμερα μέχρι αύριο το απόγευμα):

http://aviationweath...ubmitmet=Submit

Edited by ChristosZ

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Παρτε all mountain πεδιλα γιατι καθε μερα θα ριχνει και απο λιγο. Επισης οπωσδηποτε και μασκα για συννεφια-ομιχλη

Edited by Δεν Ξενερωνω

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Ischgl -0,5 αυτή την ώρα με καθαρό ουρανό.

Galtur -5,5 με χιονιοπτωση καλη.

Όλη τη βδομάδα ο ίδιος καιρός στα δύο χωριά.προτείνω για πουδροαποδρασεις το galtur.

Οποίος πετάει με την πρωινή πτήση στις 5:55 εχει επιβίβαση και στις 06:25 τροχοδρομηση.check in ξεκινά απο τις 04:30 στα μηχανήματα κ αφού βγάλετε το εισιτήριο δίνετε τις βαλίτσες.τα σκι πανε σε άλλο διάδρομο λίγα μέτρα πιο κάτω.

Το προηγούμενο Σάββατο τα σύννεφα ήταν μέχρι την πίστα του Μονάχου.απορω πως ξέρουν που μας πάνε.χαχαχαχαχαχα...

Καλό ταξίδι σε όλους σας φίλοι.καλες κατεβασιες εύχομαι.

• Like 4

Για όποιον εχει νοβα σπίτι του εχει ενα πακέτο που σ δίνει δυο κωδικούς τους οποίους τους βάζεις σε λαπ τόπ η I pad και βλέπεις νοβα στο εξωτερικό μ ενα πολυ μικρό κόστος.αξιζει για όποιον (dust)πάει με την γυναίκα μονο στην Αυστρία.εγω σώθηκα απο τα γερμανόφωνα καναλια

Να σημειώσω ότι όποιος θα ενδιαφέρεται για έλκυθρο, θα φοράει τα ρούχα του σκι (δεν θα χρειαστεί κάποιο ρούχο ιδιαίτερο), ΟΜΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι μπότες σκι. Κίνδυνος ατυχήματος, ιδιαίτερα στο γόνατο. Καλύτερα παπουτσάκι/μποτάκι τύπου apres ski.

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Το μπότακι pare ski επιβάλλεται σε τέτοια ταξίδια...

To βαζω κ εδω........

Θα ηθελα να κανω δημοσιως μια προταση, την οποια σκεφτηκα μονος μου και ζητω συγγνωμη απο τον Πανο που δεν εχω μιλησει μαζι του πρωτα.

Οπως ολοι εχετε βιωσει, σημερα υπαρχει μια οικονομικη κριση. Δεν ειμαστε λοιπον για απωλεια χρηματων, και ποσο μαλλον αδικα και αναπαντεχα. Εκτος απο το θεμα της υγειας του, αυτο το εχει παθει ο Πανος.

Θα ηθελα λοιπον να προτεινω, Οσοι θελετε φυσικα, να κανουμε ενα ταμειο για να δωσουμε πισω στον Πανο εστω ενα ποσο απο τα χρηματα που εχει χασει.

Ειμαστε 50 ατομα.......... 5 ευρω να δωσει ο καθενας (ποσο μηδαμινο) μαζευτηκε το ποσο.......

Ειμαστε ολοι μια ΠΑΡΕΑ και αποψη μου ειναι οτι πρεπει να στηριζει ο ενας τον αλλο.

Ευχαριστω.

• Like 8

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Το μπότακι pare ski επιβάλλεται σε τέτοια ταξίδια...

Και Pare .... και δώσε !!!!! :thumbup:

δεν βαζετε απο 5 ευρω ο ενας να με παρετε κ εμενα μαζι????θα ειμαι ησυχος και θα σας αφηνω να μπαινετε πρωτοι στ απατητα...καλο ταξιδι παιδια, καλα να περασετε και να γυρισετε πισω γεροι, χωρις τραυματισμους και γεματες sd καρτες

• Like 8

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Λιγο λιγο κατι γινεται εδω. Πρωτη μερα με πουδρες εδω και ξεσαλωμα στο See. Δυστυχως το γονατο μαζεψε υγρο, αλλα οι 10 ποντοι πουδρας δεν με αφηναν να το σκεφτω. Νομιζω ο καιρος σας αγαπαει καλως να ερθετε.

• Like 2

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

To βαζω κ εδω........

Θα ηθελα να κανω δημοσιως μια προταση, την οποια σκεφτηκα μονος μου και ζητω συγγνωμη απο τον Πανο που δεν εχω μιλησει μαζι του πρωτα.

Οπως ολοι εχετε βιωσει, σημερα υπαρχει μια οικονομικη κριση. Δεν ειμαστε λοιπον για απωλεια χρηματων, και ποσο μαλλον αδικα και αναπαντεχα. Εκτος απο το θεμα της υγειας του, αυτο το εχει παθει ο Πανος.

Θα ηθελα λοιπον να προτεινω, Οσοι θελετε φυσικα, να κανουμε ενα ταμειο για να δωσουμε πισω στον Πανο εστω ενα ποσο απο τα χρηματα που εχει χασει.

Ειμαστε 50 ατομα.......... 5 ευρω να δωσει ο καθενας (ποσο μηδαμινο) μαζευτηκε το ποσο.......

Ειμαστε ολοι μια ΠΑΡΕΑ και αποψη μου ειναι οτι πρεπει να στηριζει ο ενας τον αλλο.

Ευχαριστω.

Αυτό που μόλις διάβασα παραπάνω με σόκαρε όσο 1-2 πράγματα στη ζωή μου.

Νιώθω πράγματα που δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις, αλλά δυσκολεύομαι και να αποδεχθώ.

Μάνο δεν θυμάμαι κανείς άλλος να έχει καν διανοηθεί κάτι παρόμοιο προς χάριν μου και να μην ανήκει στο στενό πυρήνα της οικογένειάς μου. Για τον λόγο αυτό η συγκίνησή μου είναι διάχυτη.

Παρ' όλα αυτά, δεν θα μπορούσα να δεχτώ μια τέτοια κίνηση, τη στιγμή μάλιστα που από τα 50 άτομα που αναφέρεις γνωρίζω προσωπικά ελάχιστους.

Και μόνο η σκέψη σου αυτή με συγκλόνισε όμως, να 'σαι καλά.

Εύχομαι να περάσετε τέλεια, όπως ακριβώς το ονειρεύτηκα και τις 200+ βάλε νύχτες που πέρασαν από τότε που αποφάσισα να συμμετάσχω μέχρι το ατύχημά μου μια βδομάδα πριν από σήμερα...

Τα υπόλοιπα από κοντά....

Κλείνω με αυτό που μου ρθε στο μυαλό, γιατί θόλωσαν τα μάτια μου.

http://www.youtube.com/watch?v=Q7RPCFfudmU

Edited by panchristo
  • Like 7

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Αυτό που μόλις διάβασα παραπάνω με σόκαρε όσο 1-2 πράγματα στη ζωή μου.

Νιώθω πράγματα που δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις, αλλά δυσκολεύομαι και να αποδεχθώ.

Μάνο δεν θυμάμαι κανείς άλλος να έχει καν διανοηθεί κάτι παρόμοιο προς χάριν μου και να μην ανήκει στο στενό πυρήνα της οικογένειάς μου. Για τον λόγο αυτό η συγκίνησή μου είναι διάχυτη.

Παρ' όλα αυτά, δεν θα μπορούσα να δεχτώ μια τέτοια κίνηση, τη στιγμή μάλιστα που από τα 50 άτομα που αναφέρεις γνωρίζω προσωπικά ελάχιστους.

Και μόνο η σκέψη σου αυτή με συγκλόνισε όμως, να 'σαι καλά.

Εύχομαι να περάσετε τέλεια, όπως ακριβώς το ονειρεύτηκα και τις 200+ βάλε νύχτες που πέρασαν από τότε που αποφάσισα να συμμετάσχω μέχρι το ατύχημά μου μια βδομάδα πριν από σήμερα...

Τα υπόλοιπα από κοντά....

Κλείνω με αυτό που μου ρθε στο μυαλό, γιατί θόλωσαν τα μάτια μου.

http://www.youtube.com/watch?v=Q7RPCFfudmU

Αυτη ειναι η παρεα του snowclub ,δεν υπαρχουν λογια να πει κανεις για τον kaps που σκεφτηκε κατι τετοιο αλλα και για τον panchristo σαν αποδεκτης που δεν θελει να ειναι αποδεκτης αυτης της ευγεναστατης σκεψης.Ειμαι πολυ συγκινημενος και ειμαι περιφανος απο ανηκω σ'αυτην την παρεα και μοιραζομαι μαζι σας την αγαπη μου για το αθλημα.

Οι αξιες υπαρχουν , ειναι εδω και θα ειναι για παντα!

Υ.Γ Το αν γνωριζει κανεις καποιον αγαπητε panchristo ή οχι ειναι θεμα χρονου ,ειναι δεδομενο ομως πως ειμαστε μια παρεα με την ιδια αγαπη και εκτιμηση ο ενας για τον αλλον.

Λεωνιδας Τριαντοπουλος

Edited by leonidastria
  • Like 3

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Ο Πανος καταρακωθηκε για το σκι που δεν θα κανει (αλλα θα κανουμε εμεις γιαυτον) και οχι τοσο για την οικονομικη απωλεια που δεχτηκε.

Η σκεψη σου Μανο ηταν ομως πολυ καλη.

Αντε καλα να περασουμε οι υπολοιποι

Και του χρονου ολοι μαζι.

• Like 3

101277.jpg

Για φωτογραφίες, εντυπώσεις, και γενικότερο report από Ischgl,

ανοίχτηκε καινούριο τόπικ εδώ.

:)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. John Solano
      John Solano
      (135 years old)
    2. Qstele
      Qstele
      (35 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,141
    • Total Posts