Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Lekker

Επιλογη Σανιδας-Αποριες...

Recommended Posts

detox

το 155w με το 159w εχουν 0,3 διαφορα στο waist-width...μικρη σχετικα

εγω λεω να παρω το 155w

Α και κατι αλο...μποτες να παραγγειλω απο το internet η να παω σε μαγαζι αναγκαστικα(το λεω γιατι εχω ακουσει διαφορα)και εδω που μενω δεν υπαρχει καποιο καταστημα... :yes :yes :yes

1,85 80 κιλά μου φαίνεται υπερβολικά μικρη η σανίδα

θα ειναι εύκολη όπως λεει ο detox αλλα ξεχνάς απάτητο.

προσωπικη αποψη παντα

Edited by StavRos

Σταυρο αυτο πιστευω κ εγω..ισος παρω την 159w...

καποια αλη προταση υπαρχει για σανιδα :on2long: :on2long:

Σταυρο αυτο πιστευω κ εγω..ισος παρω την 159w...

καποια αλη προταση υπαρχει για σανιδα :on2long: :on2long:

αν δεν σε ενδιαφερει το απατητο την παιρνεις αν σε ενδιαφερει παρε το μεγαλυτερο

Mικρη σανιδα μεν τεραστιο waist width δε! Τα περισσοτερα σανιδια 155 εχουν waist width με το ζορι 252 και αυτο εχει 262. Σιγουρα θα εχει καλυτερη "πλευση" τωρα ποσο καλυτερη..

Σανιδια παρα πολλα..

yes basic

ride crush

rome factory rocker

forum recon

burton clash

burton decendant

arbor draft

dc focus

dc pbj

διαφορα σχηματα..

Edited by detox
  • Like 1

Ευχαριστω πολυ παιδια..

Α και οσον αφορα τις μποτες??

που προανεφερα..

Εγινε...ευχαριστω και παλι :yes :yes

Αν θες να εξαντλησεις το budget σου, υπαρχουν κι αλλα καλυτερα σανιδια. Με την brigade και ενα set αντιστοιχης κατηγοριας δεστρες, σου περισσευουν 150 ευρω.

Για το waist width, το 26.5 το θεωρω υπερβολικο για το μεγεθος σου, ειδικα αν η μποτα εχει και μικρο προφιλ. Εκτος απο το toe drag, οταν ειναι πολυ στενη η σανιδα, εχεις προβλημα και οταν ειναι πολυ φαρδια. Γινεται δυσκινητη.

Θα σου ελεγα να βρεις πρωτα μποτες, να δεις τι νουμερο ειναι τελικα και τι προφιλ εχουν και μετα κοιτας για σανιδα. Κατα τη γνωμη μου, δεν υπαρχει λογος να ανεβεις πανω απο 255mm.

• Like 1

Παιδιά το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει , αλλα θέλω να καταλήξω στην επιλογή σανίδας , όπως είπα , είμαι αρχάριος 1.74 ύψος 70 κιλά , τι μου προτείνεται για πρώτη σανίδα ?

και τι πρέπει να κοιτάξω να έχει γιατί βάζετε κάποιους τεχνικούς ορους που ακόμα δεν γνωρίζω . Ευχαριστώ και πάλι

Edited by Χρήστος Λάππας
Μετατροπή στα Ελληνικά

Γιαννη(ευχαριστω κιολας για τη βοηθεια)

η brigade 161 εχει waist-width 253

ενω η wide 159 εχει 265...συμφωνω κ για τις μποτες αλα δεν υπαρχει καποιο κοντινο καταστημα

τωρα ποια ακριβος χρειαζομαι κατα τα λεγομενα?

Παιδιά το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει , αλλα θέλω να καταλήξω στην επιλογή σανίδας , όπως είπα , είμαι αρχάριος 1.74 ύψος 70 κιλά , τι μου προτείνεται για πρώτη σανίδα ?

και τι πρέπει να κοιτάξω να έχει γιατί βάζετε κάποιους τεχνικούς ορους που ακόμα δεν γνωρίζω . Ευχαριστώ και πάλι

Δεν μας έχεις ζαλίσει, αλλά σε παρακαλούμε θερμά να γράφεις στα Ελληνικά όπως ορίζει ο κανονισμός του forum. :)

Make Parnassos Great Again!

Δεν μας έχεις ζαλίσει, αλλά σε παρακαλούμε θερμά να γράφεις στα Ελληνικά όπως ορίζει ο κανονισμός του forum. :)

Έχεις δίκιο, συγγνώμη

• Like 1

Γιαννη(ευχαριστω κιολας για τη βοηθεια)

η brigade 161 εχει waist-width 253

ενω η wide 159 εχει 265...συμφωνω κ για τις μποτες αλα δεν υπαρχει καποιο κοντινο καταστημα

τωρα ποια ακριβος χρειαζομαι κατα τα λεγομενα?

Αφου θες brigade, και η 158 με 251mm μια χαρα θα ειναι, εκτος ισως αν το νουμερο σου ειναι 45 τελικα και παρεις και καμια μποτα κουμουτσα (που και παλι δεν πιστευω να εχεις θεμα).

Ελπιζω παντως να κοιτας περσινα μοντελα. Μη σκασεις κανα 300αρι για brigade.

χαχαχα... οχι οχι 230 την εχω βρει την brigade

To 26.5 ειναι λιγο υπερβολικό οντως, γι αυτο ειπα για τ ο 26.2 μιλωντας για το συγκεκριμενο σανιδι παντα.

Γενικοτερα οπως ξαναεγραψα το waist-width πρεπει να ειναi 25,5 εως 26 με την πιθανοτητα να ειναι η μποτα 45.

http://www.evo.com/s...y.aspx#Footbeds

http://www.burton.co...d=faqs-products

http://melbournesnow...-wide-snowboard

Edited by detox

Παίδες για να μην ανοίγω καινούριο θέμα φέτος κάνω την στροφή και από σκι πάω σε σανίδι :D

Σκέφτομαι αφού ανέβω και επιβεβαιώσω ότι το γουστάρω περισσότερο να πάω κατευθείαν για αγορά. Με 500€ πιστεύετε θα βρω σανίδι-δέστρες-μπότες? Τι προτείνετε να κοιτάξω? Camber? Rocker? Σκληρότητα? Οι μπότες?

Ύψος 1,69, βάρος 67 κιλά

Edited by fANis

χαχαχα... οχι οχι 230 την εχω βρει την brigade

Πολλα ειναι, αν χρεωνουν και μεταφορικα. Οπωσδηποτε κατω απο 200.

Μποτες δεν υπαρχουν πουθενα που να μπορεις να δοκιμασεις?

Παίδες για να μην ανοίγω καινούριο θέμα φέτος κάνω την στροφή και από σκι πάω σε σανίδι :D

Σκέφτομαι αφού ανέβω και επιβεβαιώσω ότι το γουστάρω περισσότερο να πάω κατευθείαν για αγορά. Με 500€ πιστεύετε θα βρω σανίδι-δέστρες-μπότες? Τι προτείνετε να κοιτάξω? Camber? Rocker? Σκληρότητα? Οι μπότες?

χαχα μια απο τα ιδια και εγω , και ψαχνω τωρα τον εξοπλισμο

χαχα μια απο τα ιδια και εγω , και ψαχνω τωρα τον εξοπλισμο

Με το ρυθμό που αυξανόμαστε σε λίγο καιρό θα εκλέξουμε και πρόεδρο σανιδά :animier:

• Like 2

salomon-mans-board-graphic-inpost.jpg

Καντε ενα κοπο και διαβαστε καποια απο τα προηγουμενα post να παρετε μια ιδεα του τι παιζει με τα σχηματα camber - rocker κτλ. Για εξοπλισμο αρχαριου εχουν ξαναγραφτει πραγματα λιγα post ποιο πριν. Ισχυουν σχεδον τα ιδια! Τα πραγματα αλλαζουν με τα κιλα και οταν το νουμερο μποτας ξεπερναει το 44.

Για το rossignol δεν γνωριζω τπτ, γενικοτερα πολυ καλα σχολια για rossignol σανιδα εχω διαβασει μονο για το rossignol taipan και αυτα σε ξενα forum.

Edited by detox

Δεν σε θελει!χαχα! Τι πραγμα ειναι αυτο..

Μια απο τα ιδια, στελνεις mail και περιμενεις.

Ποτε εκανες την παραγγελια?

Eπομενη δεστρα! Εαν σου τις πειραν παλι!

http://thegoodride.c...views/rome-mob/

http://www.edgerider...ml#.UpzVRdJdX6p

την εκανα την παραγγελια πριν πεντε μερες 30/11 .μου απαντησαν οι edgeriders στο email που τους εστειλα και με ρωτανε με ποιο ονομα εκανα την παραγγελια .

την εκανα την παραγγελια πριν πεντε μερες 30/11 .μου απαντησαν οι edgeriders στο email που τους εστειλα και με ρωτανε με ποιο ονομα εκανα την παραγγελια .

ε δες μηπως βγαλεις καμια ακρη..