SAK 0 Report post Posted December 2, 2013 detox το 155w με το 159w εχουν 0,3 διαφορα στο waist-width...μικρη σχετικα εγω λεω να παρω το 155w Α και κατι αλο...μποτες να παραγγειλω απο το internet η να παω σε μαγαζι αναγκαστικα(το λεω γιατι εχω ακουσει διαφορα)και εδω που μενω δεν υπαρχει καποιο καταστημα... :yes Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 2, 2013 (edited) 1,85 80 κιλά μου φαίνεται υπερβολικά μικρη η σανίδα θα ειναι εύκολη όπως λεει ο detox αλλα ξεχνάς απάτητο. προσωπικη αποψη παντα Edited December 2, 2013 by StavRos Quote Share this post Link to post Share on other sites
SAK 0 Report post Posted December 2, 2013 Σταυρο αυτο πιστευω κ εγω..ισος παρω την 159w... καποια αλη προταση υπαρχει για σανιδα :on2long: Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 2, 2013 Σταυρο αυτο πιστευω κ εγω..ισος παρω την 159w... καποια αλη προταση υπαρχει για σανιδα :on2long: αν δεν σε ενδιαφερει το απατητο την παιρνεις αν σε ενδιαφερει παρε το μεγαλυτερο Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 2, 2013 (edited) Mικρη σανιδα μεν τεραστιο waist width δε! Τα περισσοτερα σανιδια 155 εχουν waist width με το ζορι 252 και αυτο εχει 262. Σιγουρα θα εχει καλυτερη "πλευση" τωρα ποσο καλυτερη.. Σανιδια παρα πολλα.. yes basic ride crush rome factory rocker forum recon burton clash burton decendant arbor draft dc focus dc pbj διαφορα σχηματα.. Edited December 2, 2013 by detox 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SAK 0 Report post Posted December 2, 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια.. Α και οσον αφορα τις μποτες?? που προανεφερα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 2, 2013 Σε μαγαζι.. αλλιώς ειναι τζογος! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SAK 0 Report post Posted December 2, 2013 Εγινε...ευχαριστω και παλι :yes Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis_ch 352 Report post Posted December 2, 2013 Αν θες να εξαντλησεις το budget σου, υπαρχουν κι αλλα καλυτερα σανιδια. Με την brigade και ενα set αντιστοιχης κατηγοριας δεστρες, σου περισσευουν 150 ευρω. Για το waist width, το 26.5 το θεωρω υπερβολικο για το μεγεθος σου, ειδικα αν η μποτα εχει και μικρο προφιλ. Εκτος απο το toe drag, οταν ειναι πολυ στενη η σανιδα, εχεις προβλημα και οταν ειναι πολυ φαρδια. Γινεται δυσκινητη. Θα σου ελεγα να βρεις πρωτα μποτες, να δεις τι νουμερο ειναι τελικα και τι προφιλ εχουν και μετα κοιτας για σανιδα. Κατα τη γνωμη μου, δεν υπαρχει λογος να ανεβεις πανω απο 255mm. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitris Val 3 Report post Posted December 2, 2013 (edited) Παιδιά το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει , αλλα θέλω να καταλήξω στην επιλογή σανίδας , όπως είπα , είμαι αρχάριος 1.74 ύψος 70 κιλά , τι μου προτείνεται για πρώτη σανίδα ? και τι πρέπει να κοιτάξω να έχει γιατί βάζετε κάποιους τεχνικούς ορους που ακόμα δεν γνωρίζω . Ευχαριστώ και πάλι Edited December 2, 2013 by Χρήστος Λάππας Μετατροπή στα Ελληνικά Quote Share this post Link to post Share on other sites
SAK 0 Report post Posted December 2, 2013 Γιαννη(ευχαριστω κιολας για τη βοηθεια) η brigade 161 εχει waist-width 253 ενω η wide 159 εχει 265...συμφωνω κ για τις μποτες αλα δεν υπαρχει καποιο κοντινο καταστημα τωρα ποια ακριβος χρειαζομαι κατα τα λεγομενα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted December 2, 2013 Παιδιά το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει , αλλα θέλω να καταλήξω στην επιλογή σανίδας , όπως είπα , είμαι αρχάριος 1.74 ύψος 70 κιλά , τι μου προτείνεται για πρώτη σανίδα ? και τι πρέπει να κοιτάξω να έχει γιατί βάζετε κάποιους τεχνικούς ορους που ακόμα δεν γνωρίζω . Ευχαριστώ και πάλι Δεν μας έχεις ζαλίσει, αλλά σε παρακαλούμε θερμά να γράφεις στα Ελληνικά όπως ορίζει ο κανονισμός του forum. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dimitris Val 3 Report post Posted December 2, 2013 Δεν μας έχεις ζαλίσει, αλλά σε παρακαλούμε θερμά να γράφεις στα Ελληνικά όπως ορίζει ο κανονισμός του forum. Έχεις δίκιο, συγγνώμη 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis_ch 352 Report post Posted December 2, 2013 Γιαννη(ευχαριστω κιολας για τη βοηθεια) η brigade 161 εχει waist-width 253 ενω η wide 159 εχει 265...συμφωνω κ για τις μποτες αλα δεν υπαρχει καποιο κοντινο καταστημα τωρα ποια ακριβος χρειαζομαι κατα τα λεγομενα? Αφου θες brigade, και η 158 με 251mm μια χαρα θα ειναι, εκτος ισως αν το νουμερο σου ειναι 45 τελικα και παρεις και καμια μποτα κουμουτσα (που και παλι δεν πιστευω να εχεις θεμα). Ελπιζω παντως να κοιτας περσινα μοντελα. Μη σκασεις κανα 300αρι για brigade. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SAK 0 Report post Posted December 2, 2013 χαχαχα... οχι οχι 230 την εχω βρει την brigade Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 2, 2013 (edited) To 26.5 ειναι λιγο υπερβολικό οντως, γι αυτο ειπα για τ ο 26.2 μιλωντας για το συγκεκριμενο σανιδι παντα. Γενικοτερα οπως ξαναεγραψα το waist-width πρεπει να ειναi 25,5 εως 26 με την πιθανοτητα να ειναι η μποτα 45. http://www.evo.com/s...y.aspx#Footbeds http://www.burton.co...d=faqs-products http://melbournesnow...-wide-snowboard Edited December 2, 2013 by detox Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted December 2, 2013 (edited) Παίδες για να μην ανοίγω καινούριο θέμα φέτος κάνω την στροφή και από σκι πάω σε σανίδι Σκέφτομαι αφού ανέβω και επιβεβαιώσω ότι το γουστάρω περισσότερο να πάω κατευθείαν για αγορά. Με 500€ πιστεύετε θα βρω σανίδι-δέστρες-μπότες? Τι προτείνετε να κοιτάξω? Camber? Rocker? Σκληρότητα? Οι μπότες? Ύψος 1,69, βάρος 67 κιλά Edited December 2, 2013 by fANis Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis_ch 352 Report post Posted December 2, 2013 χαχαχα... οχι οχι 230 την εχω βρει την brigade Πολλα ειναι, αν χρεωνουν και μεταφορικα. Οπωσδηποτε κατω απο 200. Μποτες δεν υπαρχουν πουθενα που να μπορεις να δοκιμασεις? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitris Val 3 Report post Posted December 2, 2013 Παίδες για να μην ανοίγω καινούριο θέμα φέτος κάνω την στροφή και από σκι πάω σε σανίδι Σκέφτομαι αφού ανέβω και επιβεβαιώσω ότι το γουστάρω περισσότερο να πάω κατευθείαν για αγορά. Με 500€ πιστεύετε θα βρω σανίδι-δέστρες-μπότες? Τι προτείνετε να κοιτάξω? Camber? Rocker? Σκληρότητα? Οι μπότες? χαχα μια απο τα ιδια και εγω , και ψαχνω τωρα τον εξοπλισμο Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted December 2, 2013 Έχουμε γνώμες για το συγκεκριμένο? http://www.rossignol.com/US/US/tesla-amptek-rsp_RE2WC26_product_snowboard-men-boards.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
drvag 151 Report post Posted December 3, 2013 χαχα μια απο τα ιδια και εγω , και ψαχνω τωρα τον εξοπλισμο Με το ρυθμό που αυξανόμαστε σε λίγο καιρό θα εκλέξουμε και πρόεδρο σανιδά 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 3, 2013 (edited) Καντε ενα κοπο και διαβαστε καποια απο τα προηγουμενα post να παρετε μια ιδεα του τι παιζει με τα σχηματα camber - rocker κτλ. Για εξοπλισμο αρχαριου εχουν ξαναγραφτει πραγματα λιγα post ποιο πριν. Ισχυουν σχεδον τα ιδια! Τα πραγματα αλλαζουν με τα κιλα και οταν το νουμερο μποτας ξεπερναει το 44. Για το rossignol δεν γνωριζω τπτ, γενικοτερα πολυ καλα σχολια για rossignol σανιδα εχω διαβασει μονο για το rossignol taipan και αυτα σε ξενα forum. Edited December 3, 2013 by detox Quote Share this post Link to post Share on other sites
planet 3 Report post Posted December 3, 2013 Δεν σε θελει!χαχα! Τι πραγμα ειναι αυτο.. Μια απο τα ιδια, στελνεις mail και περιμενεις. Ποτε εκανες την παραγγελια? Eπομενη δεστρα! Εαν σου τις πειραν παλι! http://thegoodride.c...views/rome-mob/ http://www.edgerider...ml#.UpzVRdJdX6p την εκανα την παραγγελια πριν πεντε μερες 30/11 .μου απαντησαν οι edgeriders στο email που τους εστειλα και με ρωτανε με ποιο ονομα εκανα την παραγγελια . Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 3, 2013 την εκανα την παραγγελια πριν πεντε μερες 30/11 .μου απαντησαν οι edgeriders στο email που τους εστειλα και με ρωτανε με ποιο ονομα εκανα την παραγγελια . ε δες μηπως βγαλεις καμια ακρη.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 3, 2013 http://www.snowboard.gr/buy-and-sell/show-ad/169/forum-recon-snowboard-se-aristi-katastasi-prosfora-me-destres/snowboard-sets/ Δεν ξερω τι μεγεθος ειναι καθ'οτι δεν γραφει. Μια χαρα σανιδακι για αρχη! forum recon. Quote Share this post Link to post Share on other sites