mil 8,773 Report post Posted October 29, 2013 Δηλαδή, το κρύο πότε θα έρθει; Μάλλον θα έρθει μετά την ζέστη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 30, 2013 Έλα εσύ... χειρότερος κι από τον Χάλια κατάντησες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted October 30, 2013 Μάλλον θα έρθει μετά την ζέστη. Πάντως στο Φάληρο ήρθε ξαφνικά ένα κρύο ρεύμα αέρα ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted October 30, 2013 Πάντως στο Φάληρο ήρθε ξαφνικά ένα κρύο ρεύμα αέρα ! Εγώ είμαι Νέα σμύρνη. Θα βγω στο μπαλκόνι να το δω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 31, 2013 (edited) Ας αποχαιρετήσουμε τον Οκτώβρη με μια όμορφη μέρα. Κάποια σιρους προκαλεί το χαμηλό που είναι στην Ιταλία αλλά θα αργήσει πολύ να έρθει και πάλι ίσα ίσα τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ίσως λίγες βροχές τη Κυριακή και την επόμενη Τετάρτη. Βοριαδάκι σήμερα και αύριο από τον Αντικυκλώνα Βόρειά μας και το ψευτοχαμηλό Ανατολικά μας. Για τις αρχές του Νοέμβρη έχουμε κυρίως λιακάδες και ζέστη μέχρι τις 10 του μήνα, εξαίρεση Κυριακή και Τετάρτη για Δυτικά και Ανατολικά, χωρίς Βοριάδες με Ν-ΝΔ ρεύμα, βέβαια σταδιακά πέφτει λίγο η θερμοκρασία αλλά παραμένει σε ψηλά για την εποχή επίπεδα. Θηριώδεις διατάξεις με τεράστιους Αντικυκλώνες και χαμηλά που συχνά θα κούμε στις ειδήσεις για καταστροφές στη Βόρεια Ευρώπη Όπως έλεγα παραπάνω ο επόμενος τυφώνας του Ατλαντικού είναι στα σκαριά και πάλι στην Αγγλία θα τους πνίξει, ο μεθεπόμενος λογικά θα φτιαχτεί κομπλέ και αυτός και πάλι θα τους πνίξει αλλά από εκεί και πέρα ΄θα μας προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αν και οι δύο επόμενοι βρουν ζεστό νερό να γιγαντωθούν οπότε μπαίνει στο παιχνίδι Αζορικός στο ύψος της Ισπανίας. Επειδή με ρωτάτε με αυτά που βλέπω 10 Δεκέμβρη κάνουμε σκι. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και 10 χρόνια τέτοια εποχή ψάχνω να βρω αντίστοιχος χειμώνας πιο παλία και τι προκύπτει αν πχ το διάστημα 20 Οκτώβρη 10 Νοέμβρη έχουμε τέτοιες διαταξέις και χαρακτηριστικά αρχής χειμώνα. Φέτος αυτό που έχει γίνει είναι εξωπραγματικό. Ενδειτικά να πω ότι περιμένουμε όχι αν αλλά πόσο αυτός ο Οκτώβρης είναι πιο ζεστός από το προηγούμενο ρεκόρ. Σίγουρα για την αρχή του χειμώνα η εικόνα είναι ότι όπως τρώει τώρα η Αγγλία και η Βόρεια Ευρώπη τέρατα έτσι μάλλον θα πάει για 30-50 μέρες με τέρατα. Πότε θα νιώσουμε κρύο? 30% στις 10 του μήνα αλλά λογικά εκεί στις 20 Νοέμβρη Η διάταξη περίπου στις 10 Νοέμβρη. Καημένη Αγγλία... Edited October 31, 2013 by ΜΙΚ 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted October 31, 2013 Tωρα αυτο εμενα γιατι δεν μου φαινεται καλο? http://www.loutrakiblog.gr/2013/10/2013-2014.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted October 31, 2013 Tωρα αυτο εμενα γιατι δεν μου φαινεται καλο? http://www.loutrakib.../2013-2014.html Το σχολιο απο κατω ειναι ολα τα λεφτα 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites