Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kostas-vet

Eρωτηση Αρχαριου!

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,κυριως κανω wakeboard θαλασσιο αλλα απο φετος θελω να ασχοληθω και με βουνο!Λεω για snowboard αλλα με προβληματιζουν οι τραυματισμοι που μου λενε ολοι οτι εχει σε σχεση με το σκι.Και ειμαι 35 με 2 κηλες στην μεση...δεν ειμαστε για πολλα χτυπηματα(αν και θα βαλω προστασια...φοραω και στο wake) Θα ηθελα να ρωτησω για τα κυβικα μου 1,87 και στα 90 κιλα τι σανιδα πρεπει να κοιταξω??Νουμερο παπουτσιων 47...Εχετε καμια ιδεα για e-shops ελλαδας(να μην στελνουμε και τα λεφτα εξω.

Nidecker Score

Σανιδα πας γυρω στο 161 και πρεπει να ειναι και wide. Μπαινοντας στο επισημο site της εταιριας μπορεις να δεις (οχι σε ολες) το ευρως κιλων που θεωρειται φυσιολογικο για καθε σανιδι. Wide ειναι τα σανιδια για ατομα που φορανε 44+ σε μποτα και ειναι ποιο φαρδια στην μεση για να μην προεξεχουν πολυ οι μυτες σου απο την σανιδα. Ελληνικα e-shop καποια μου μου ρχονται στο μυαλο ειναι frozenwave ,forward k http://shop.microxtreme.gr/. Οι τιμες των ελληνικων eshops βεβαια ειδικα στα σανιδια (σε ρουχισμο βρισκεις καλυτερες τιμες) δεν συγκρινονται με του εξωτερικου που ειναι πολυ χαμηλοτερες.

Edited by detox

μην το λες αυτο. Τον Φεβρουαριο αγορασα σανιδι forum 2013 σετ με δεστρες και σε οποιο ξενο site που εψαξα δεν τον βρηκα με τιποτα φθηνοτερο.

δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο οτι το πηρα στις Εκπτωσεις.

ψαξε πρωτα Ελλαδα σιγουρα θα βρεις καλυτερες τιμες.

για νουμερα οτι σου ειπε ο detox.

πες μας και σε ποια περιοχη εισαι για να σου προτεινουν μελη αξιοπιστους μαγαζατορες

μην το λες αυτο. Τον Φεβρουαριο αγορασα σανιδι forum 2013 σετ με δεστρες και σε οποιο ξενο site που εψαξα δεν τον βρηκα με τιποτα φθηνοτερο.

δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο οτι το πηρα στις Εκπτωσεις.

ψαξε πρωτα Ελλαδα σιγουρα θα βρεις καλυτερες τιμες.

για νουμερα οτι σου ειπε ο detox.

πες μας και σε ποια περιοχη εισαι για να σου προτεινουν μελη αξιοπιστους μαγαζατορες

Αναφερομουνα στις τιμες των ελληνικων e-shops.

Απο ελληνικο eshop τον πηρες τον εξοπλισμο? Εαν ναι απο ποιο?

Γιατι αν αναφερεσαι σε "μαγαζια" σε καποια τελος της σεζον βρισκεις οντως πολυ καλες τιμες.

Καλαματα ειμαι.Απλα εχω ψηθει παρα πολυ και αρχιζω την οργανωση.Βεβαια χιονακι φανταζομαι θα δουμε μετα τον Ιανουαριο....και μεχρι τοτε θα μου εχει στριψει!!

Nidecker Score

Ποτε ανοιγουν συνηθως Καλαβρυτα και Μαιναλο?

Nidecker Score

Ακριβως δεν ξερω να σου πω γιατι εγω αυτα δεν τα φτανω! Αλλα φανταζομαι μεχρι τελη Δεκεμβρη τα Καλαβρυτα σιγουρα.

Περυσι ανοιξε 15 Δεκεμβριου..

Έλα, όχι απαισιοδοξίες....

Χριστούγεννα τσουλάμε λέμε....

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Τι σημαινει η προταση 'ανοιγει το Μαιναλο'...? :wacko:

Σημαινει ποτε ανοιγει το χιονοδρομικο στο Μαιναλο............ελεος................

Nidecker Score

Για οικονομικους λογους ή αν θα εχει χιονι?

Nidecker Score

Σημαινει ποτε ανοιγει το χιονοδρομικο στο Μαιναλο............ελεος................

Για οικονομικους λογους ή αν θα εχει χιονι?

Το Χ.Κ. Μαινάλου είχε και έχει πολλά προβλήματα οικονομικά και διαχειριστικά. Δες λίγο εδώ και εδώ, στα αντίστοιχα νήματα για να καταλάβεις...

Αν το διαβάσεις το τι συμβαίνει, θα καταλάβεις ότι Ο ΜακηςΜ δεν είχε σκοπό να ειρωνευτεί εσένα, αλλά την κατάσταση στο Χ.Κ. Μαινάλου, και το πως θα ανοίξει (με καμένο Σαλέ, χωρίς ρατράκ και χωρίς κάποια λιφτ).

• Like 1

sinox-0.jpeg