gatz 6,720 Report post Posted December 11, 2013 xaxaxaxxa μπαναρισμα στον president απολαυση !!!!!!!!!!!!!! :shuriken: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 11, 2013 Και μιας και που το αναφέραμε, χθες το βράδυ έμαθα ότι κατά 99,9%, το τριήμερο εκείνο όχι απλά δεν θα μπορέσω να έρθω, αλλά θα πρέπει να κάτσω Αθήνα. Κυριάκο, συγγνώμη! Sent from my LG-P880 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 14, 2013 Και μιας και που το αναφέραμε, χθες το βράδυ έμαθα ότι κατά 99,9%, το τριήμερο εκείνο όχι απλά δεν θα μπορέσω να έρθω, αλλά θα πρέπει να κάτσω Αθήνα. Κυριάκο, συγγνώμη! Sent from my LG-P880 using Tapatalk :shock: κριμα ρε φιλαρακι!ελπιζω το 0,01 να κανει το θαυμα του!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted December 27, 2013 1. Wraith - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 2. PRESIDENT (κρατηση) 3. --//-- (κρατηση) 4. ChristosZ 5. Δρινιας Βαγγελης (Drvag) 6. --//-- 7. Δεν Ξενερωνω - Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 8. --//-- Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 9. Ρανια Μπούμη Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 10. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 11. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 12. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 13. dust αυτοκινητο casa la mundi 14. dust αυτοκινητο casa la mundi 15. Kaps - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 16. Κουμπάρος (Θεσ/νικη) - Αγνάντι 17. Dim, Αλλού!!!! 18.Olga - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 19. Phaethon - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 20. Marizaki - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 21. miscelano 22. --//-- 23. Damianos (Θεσ/νικη) 24. Vanzel - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 25. --//-- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 26.Snowflake 27. -//- 28.Nikolete Bellou 29. Melo Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 30. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 31. nikos !! 32. -//- κράτησή θεσ.κη Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 28, 2013 Κι εμείς είμαστε πιθανότατα μέσα κι ίσως και με μεγάλη παρέα. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη! Ας πατήσουμε χιόνι με το καλό, να πάμε τα εξωτερικά μας και να επιστρέψουμε με το καλό και θα δηλώσουμε συμμετοχές!! 1 Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
geoski 3 Report post Posted December 29, 2013 Geoki - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι Quote Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται". Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 1, 2014 Εκανα κρατηση κ εγω στο ΑΓΝΑΝΤΙ. Μαλλον ομως θα χρειαστω συγκατοικο. Αν καποιος ενδιαφερεται pm me. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted January 10, 2014 (edited) παιδες δεχτηκα τηλ απο οτελ αγναντι [τωρα γιατι εγω ] ??? η κυρια απο το αγναντι μου ειπε πως αν δεν κλεισουμε τα δωματια σύντομα, απο δευτερα θα δώσει τα δωμάτιά που δεν εχουν κράτησή, σε πελατες που τα ζητούν οποτε λιγο σβελτα αυτο το θεμα γιατι το πηραμε κλασσικά χαλαλαρα εχουμε χρονο και τελικα θα τρέχουμε για δωματια Edited January 10, 2014 by PRESIDENT 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,720 Report post Posted January 10, 2014 Οσοι πραγματικα ενδιαφερονται για την εκδρομη και κοπη πιττας στην βασιλιτσα θα πρεπει συντομα να κανουν κρατηση .Το ξενοδοχειο Αγναντι δεν θα μας κρατησει για πολυ τα δωματια. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted January 12, 2014 μεχρι αυριο τα δωματια σε αναμονη κρατήσεις απο τριτη τα δωματια στο ΑΓΝΑΝΤΙ δίνονται σε αλλους Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 12, 2014 Ο Μιχάλης το σκέφτεται να ανέβει.Δυστυχως εγώ λογω παιδιού ,φετος θα πάρω απουσία.Ειναι κανεις ακομη μόνος του;;;kaps;;;;(δε σε ξέρω αλλά μου φαίνεσαι οκ τύπος, :) ) 2 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 12, 2014 Εχω κάνει κράτηση ενός δίκλινου αλλά δεν έχω καταθέσει προκαταβολή. Επειδή ακόμα δεν μπορώ εγγυηθώ αν το δωμάτιο δεν έχει δοθεί από το ξενοδοχείο ας διατεθεί σε όποιον το θέλει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted January 12, 2014 Εχω κάνει κράτηση ενός δίκλινου αλλά δεν έχω καταθέσει προκαταβολή. Επειδή ακόμα δεν μπορώ εγγυηθώ αν το δωμάτιο δεν έχει δοθεί από το ξενοδοχείο ας διατεθεί σε όποιον το θέλει. δεν θα ερθεις ρανια!! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 12, 2014 Ο Μιχάλης το σκέφτεται να ανέβει.Δυστυχως εγώ λογω παιδιού ,φετος θα πάρω απουσία.Ειναι κανεις ακομη μόνος του;;;kaps;;;;(δε σε ξέρω αλλά μου φαίνεσαι οκ τύπος, :) ) Οκ τυπος ειναι. Χιονι μαζι του δε ξερω αν θα βρεις!!!!!!!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 12, 2014 Ο Μιχάλης το σκέφτεται να ανέβει.Δυστυχως εγώ λογω παιδιού ,φετος θα πάρω απουσία.Ειναι κανεις ακομη μόνος του;;;kaps;;;;(δε σε ξέρω αλλά μου φαίνεσαι οκ τύπος, :) ) Οκ τυπος ειναι. Χιονι μαζι του δε ξερω αν θα βρεις!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα Ελα ρε μια χαρα χιονι θα εχει!!!! Δεν φταιω εγω. Ο Γιωργος ξεκινησε τη χρονια...... Ειμαστε ΟΚ Λιανα. Θα μιλησουμε. Στειλε μου τηλ. 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 13, 2014 παιδια το πουλμανακι θα μπει στανταρ?αν δεν μαζευτουμε 30 νοματαιοι θα πρεπει να βαλουμε αμαξια? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,720 Report post Posted January 13, 2014 (edited) Θα κλείνει ο καθένας μόνος του ή θα εμπλακεί ο σύλλογος ; παιδια το πουλμανακι θα μπει στανταρ?αν δεν μαζευτουμε 30 νοματαιοι θα πρεπει να βαλουμε αμαξια? Το πούλμαν θα στοιχίσει περίπου 1100 ευρω Το αν θα μπει θα εξαρτηθεί απο τις συμμετοχές Η πρόθεση ειναι να μπει .Αρκει τελικα ναμην στοιχίσει παραπανω απο το να παει κανεις μονος του Edited January 13, 2014 by gatz 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 21, 2014 Εχω καποιο νεοτερο απο τις συμμετοχες???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted January 22, 2014 33. Petrinio (κράτηση Αγνάντι) 34. ->>- 35. ->>- Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 22, 2014 (edited) 1. 2. PRESIDENT (κρατηση) 3. --//-- (κρατηση) 4. ChristosZ 5. Δρινιας Βαγγελης (Drvag) 6. --//-- 7. Δεν Ξενερωνω - Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 8. --//-- Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 9. Ρανια Μπούμη Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 10. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 11. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 12. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 13. dust αυτοκινητο casa la mundi 14. dust αυτοκινητο casa la mundi 15. Kaps - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 16. Κουμπάρος (Θεσ/νικη) - Αγνάντι 17. Dim, Αλλού!!!! 18.Olga - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 19. Phaethon - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 20. Marizaki - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 21. miscelano 22. --//-- 23. Damianos (Θεσ/νικη) 24. Vanzel - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 25. --//-- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 26.Snowflake 27. -//- 28.Nikolete Bellou 29. Melo Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 30. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 31. nikos !! 32. -//- κράτησή θεσ.κη 33. Petrinio - Αγνάντι (Κράτηση) 34. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) 35. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) υ.γ. petrinio πως θα ερθεις? Λεωφορειο ή αυτοκινητο? Ελα και οι υπολοιποι!!! Edited January 22, 2014 by Δεν Ξενερωνω Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted January 22, 2014 1. 2. PRESIDENT (κρατηση) 3. --//-- (κρατηση) 4. ChristosZ 5. Δρινιας Βαγγελης (Drvag) 6. --//-- 7. Δεν Ξενερωνω - Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 8. --//-- Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 9. Ρανια Μπούμη Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 10. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 11. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 12. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 13. dust αυτοκινητο casa la mundi 14. dust αυτοκινητο casa la mundi 15. Kaps - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 16. Κουμπάρος (Θεσ/νικη) - Αγνάντι 17. Dim, Αλλού!!!! 18.Olga - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 19. Phaethon - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 20. Marizaki - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 21. miscelano 22. --//-- 23. Damianos (Θεσ/νικη) 24. Vanzel - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 25. --//-- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 26.Snowflake 27. -//- 28.Nikolete Bellou 29. Melo Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 30. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 31. nikos !! 32. -//- κράτησή θεσ.κη 33. Petrinio - Αγνάντι (Κράτηση) 34. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) 35. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) 33.mil - Αγνάντι (Κράτηση) 34. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 35. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 36. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 37. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) υ.γ. petrinio πως θα ερθεις? Λεωφορειο ή αυτοκινητο? Όταν φέρνεις και οικογένεια με παιδιά, που θα έχεις άλλες υποχρεώσεις (και ώρες μετακίνησης), το πούλμαν γίνεται πιο δύσκολο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 23, 2014 1. 2. PRESIDENT (κρατηση) 3. --//-- (κρατηση) 4. ChristosZ 5. Δρινιας Βαγγελης (Drvag) 6. --//-- 7. Δεν Ξενερωνω - Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 8. --//-- Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 9. Ρανια Μπούμη Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 10. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 11. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 12. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 13. dust αυτοκινητο casa la mundi 14. dust αυτοκινητο casa la mundi 15. Kaps - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 16. Κουμπάρος (Θεσ/νικη) - Αγνάντι 17. Dim, Αλλού!!!! 18.Olga - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 19. Phaethon - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 20. Marizaki - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 21. miscelano 22. --//-- 23. Damianos (Θεσ/νικη) 24. Vanzel - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 25. --//-- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 26.Snowflake 27. -//- 28.Nikolete Bellou 29. Melo Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 30. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 31. nikos !! 32. -//- κράτησή θεσ.κη 33. Petrinio - Αγνάντι (Κράτηση) 34. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) 35. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) 33.mil - Αγνάντι (Κράτηση) 34. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 35. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 36. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 37. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted January 25, 2014 Γνωρίζει κάποιος αν το σαλέ που βρίσκεται στο πάνω Πάρκιν του χιονοδρομικού (στο συρόμενο) λειτουργεί για διαμονή; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 25, 2014 (edited) 1. 2. PRESIDENT (κρατηση) 3. --//-- (κρατηση) 4. ChristosZ 5. Δρινιας Βαγγελης (Drvag) 6. --//-- 7. Δεν Ξενερωνω - Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 8. --//-- Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 9. Ρανια Μπούμη Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 10. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 11. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 12. snowholic Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 13. dust αυτοκινητο casa la mundi 14. dust αυτοκινητο casa la mundi 15. Kaps - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 16. Κουμπάρος (Θεσ/νικη) - Αγνάντι 17. Dim, Αλλού!!!! 18.Olga - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 19. Phaethon - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 20. Marizaki - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι (Κράτηση) 21. miscelano 22. --//-- 23. Damianos (Θεσ/νικη) 24. Vanzel - Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 25. --//-- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 26.Snowflake 27. -//- 28.Nikolete Bellou 29. Melo Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 30. -//- Πούλμαν από Αθήνα - Αγνάντι 31. nikos !! 32. -//- κράτησή θεσ.κη 33. Petrinio - Αγνάντι (Κράτηση) 34. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) 35. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) 33.mil - Αγνάντι (Κράτηση) 34. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 35. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 36. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 37. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 38. Δημήτρης - Αγνάντι 39. Γιώτα - Αγνάντι 40. Μιχάλης φίλος - Αγνάντι Edited January 25, 2014 by Χρήστος Λάππας :) Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 27, 2014 41.kyr αγναντι κρατηση 42.νελλη αγναντι κρατηση Quote Share this post Link to post Share on other sites