Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Agis Vlamoulis

Βοηθεια Για Αγορα Πεδιλου

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα μελη,

Μιας και φτανει ο καιρος για τη νεα σεζον ψαχνω να αγορασω καινουργιο εξοπλισμο.Κυριος με ενδιαφερουν πληροφοριες για πεδιλο μιας και μποτες θα γυρισω μαγαζια ενω πεδιλο αν βρω κατι καλο και μεσω ιντερνετ.

Το επιπεδο μου ειναι σε μετριο επιπεδο.Απο μικρος εκανα σκι(χρονο παρα χρονο 1-2 φορες :P) αλλα τα 2 τελευταια χρονια παω ποιο συστηματικα και γι αυτο ψαχνω δικο μου εξοπλισμο.

Σε τι επιπεδου πεδιλο λετε να κοιταξω;

κοιταω το συγκεκριμενο Rossignol PURSUIT 11 αλλα ειναι για πολυ αρχαριους;;

Ειμαι 1.75 υψος 72 κιλα.και κοιταω το 1.63cm

Μην είσαι σίγουρος ότι δε θα βρεις καλές τιμές κι εδω.

Ίσως συνδυάζοντας μπότες και πέδιλο από έναν προμηθευτή (αν σου κάτσουν οι μπότες του) να συμφέρει.

Ψάξε στη λίστα με τα καταστήματα, συγκεκριμένες συστάσεις δύσκολο να κάνει κάποιος δημόσια.

Edited by panchristo
  • Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Ευχαριστω για την ανταποκριση.Μιλωντας οτι θα αγορασω πεδιλο ιντερνετικα θα κοιταξω για ελληνικο καταστημα e shop μιας και στη λαρισα που βρισκομαι δεν υπαρχει κατι.

Η γνωμη σου για το πεδιλο που ανεφερα ποιο πανω;;

Αξιζει;;

Νομίζω θα πρέπει να περιγράψεις με περισσότερες λεπτομέρειες το επίπεδό σου, πριν κανείς σε συμβουλέψει.

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Βασικά πρέπει να καταλάβουμε λίγο καλύτερα το επίπεδό σου. Είναι πέδιλο που η ίδια η εταιρία το δίνει ένα κλικ πιο πάνω από beginner και αν είσαι στην αρχή του carve θα σου είναι τέλειο αν τα πατάς γερά τα πέδιλα γωνιασμένος θα σου φανεί μαλακό.

To καρβάρεις γενικά καλά? Α frame?

pancrhisto πιάσε κόκκινο

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

πιστευω οτι ειμαι στο επιπεδο που περιγραφει η επισημη σελιδα για το pursuit ενα επιπεδο πανω απο bigginer μιας και δεν το παω φουλ γωνιασμενος αλλα σε νορμαλ εππιπεδα.

Απλα θα ηθελα να ξερα ας πουμε οτι περνω το συγκεκριμενο πεδιλο και μετα τη φετινη χρονια αν υπαρξει βελτιωσει την επομενη παω για αλλαγη;;

Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Απλα θα ηθελα να ξερα ας πουμε οτι περνω το συγκεκριμενο πεδιλο και μετα τη φετινη χρονια αν υπαρξει βελτιωσει την επομενη παω για αλλαγη;;

Καλώς ήρθες στο δράμα του σύγχρονου χιονοδρόμου. Προφανώς αν γίνεις αυτός που καρβάρει με το αυτί θα θες άλλο πέδιλο. Εσύ πες ειλικρινά στον εαυτό σου το επίπεδό σου γιατί αν πάρεις πιο σκληρό πέδιλο κινδυνεύεις με το μην μπορέσεις ποτέ να το λυγίσεις και να μην το χαρείς και το κυριότερο να μην μάθεις ποτέ το σκι που θα σε μάθει ένα πέδιλο σαν αυτό που κοιτάς.

Αν πιστεύεις ότι σε 30 φορές σκι θα καρβάρεις με τσαμπουκά πάρε πιο σκληρό αλλιώς κάτι τέτοιο είναι ιδανικό για σένα.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

χαχα ωραια μου τα ειπες!!Οποτε μαλλον σε κατι τετοιο θα κοιταξω.

για το υψος μου 1.75 και 72 κιλα το 1.63 ειναι ενταξει;;

Edited by Agis Vlamoulis

:thumbup:
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εγινε η αγορα το rossignoll pursuit 11 τελικα.Απλα τωρα το πως θα βαλω τις δεστρες ειναι ενα θεμα.ειναι σχετικα απλο;; Η θελει τροπο;;

ειχε τελικα ενα σαν κουμπακι το εκανες πανω και εμπαινε συρταρι!τις εβαλα.

Edited by Agis Vlamoulis

Εγινε η αγορα το rossignoll pursuit 11 τελικα.Απλα τωρα το πως θα βαλω τις δεστρες ειναι ενα θεμα.ειναι σχετικα απλο;; Η θελει τροπο;;

Δεν θα στις τοποθετήσουν απο εκει που θα το πάρεις;

Αν δεν γνωρίζεις πήγαινε τα σε κατάστημα γιατί οι πιθανότητες να καταστρέψεις το πέδιλο ή να τις τοποθετήσεις λάθος είναι κατά σου... Αν και βλέπω οτι τα πέδιλα εχουν plates επανω

Edited by Blackman
  • Like 1

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Βλεπεις το μηκος της μποτας που αναφερεται στον πατο της ή στα πλαγια και χαμηλα. Ρυθμιζεις τη μπροστα και την πισω δεστρα να δειχνουν ακριβως το νουμερο της μποτας. Κουμπωνεις τη μποτα και βλεπεις αν εχεις κενο

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

η βαση plates ηταν βιδομενη απλα επρεπε να βαλω τς δεστρες .Τις εβαλα ειχε ενα μικρο μοχλο που ειδα σε ενα βιντεο απο τη δεστρα το τραβηξα πανω και μπηκε συρταρωτα το μερος της δεστρας και κουμπωσε.Πιστευω οτι αυτο ηταν το σωστο.

Edited by Agis Vlamoulis

Γεια σας παιδια,

Μετα απο την αγορα του πεδιλου που ανεφερα παραπανω φιλος θελει να αγορασει εξοπλισμο και αυτος.Ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα και με βασει τις πληροφοριες που πηρα απο εσας τον ειπα να κοιταξει κατι αναλογο για το δικο μου.

Βεβαια λογο του οτι γνωριζει καποιο ατομο που ασχολειτε αγωνιστηκα του ειπε να κοιταξει τα συγκεκριμενα

https://www.google.g....59568121,d.d2k

http://www.snowinn.c...-13-14/116659/p

Ειναι μακρια πολυ απο την επιλογη μου γενικα.Επισης κολησε μονο στα fisher αντε και σε κανενα atomic.

Eιναι καλη η επιλογη σε ενα ατομο που τωρα μαθενει να γκαρβαρη;;

Δεν κατεβενει με βε αλλα ουτε πολυ τεχνικα.

Edited by Agis Vlamoulis
  • Like 1

Και τα δύο είναι για πολύ προχωρημένους σκιερ. Αν τα πάρει το πιο πιθανόν να τα μετανιώσει. Πολύ καλή είναι και h Fischer και η Atomic, όπως και πολλές άλλες άλλωστε. Το θέμα είναι να βρει το πέδιλο που ταιριάζει στο σκι που κάνει και στο σκι που θα θελήσει να κάνει το άμεσο επόμενο διάστημα.

Στείλε του μια το thread αυτό να το διαβάσει!

• Like 1

sinox-0.jpeg

Γεια σας παιδια,

Μετα απο την αγορα του πεδιλου που ανεφερα παραπανω φιλος θελει να αγορασει εξοπλισμο και αυτος.Ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα και με βασει τις πληροφοριες που πηρα απο εσας τον ειπα να κοιταξει κατι αναλογο για το δικο μου.

Βεβαια λογο του οτι γνωριζει καποιο ατομο που ασχολειτε αγωνιστηκα του ειπε να κοιταξει τα συγκεκριμενα

https://www.google.g....59568121,d.d2k

http://www.snowinn.c...-13-14/116659/p

Ειναι μακρια πολυ απο την επιλογη μου γενικα.Επισης κολησε μονο στα fisher αντε και σε κανενα atomic.

Eιναι καλη η επιλογη σε ενα ατομο που τωρα μαθενει να γκαρβαρη;;

Δεν κατεβενει με βε αλλα ουτε πολυ τεχνικα.

Αυτός που ασχολείται αγωνιστικά μήπως βάζει τον φίλο σου να τα πάρει για να του τα αγοράσει αυτός μετά ελαφρώς μεταχειρισμένα και πολύ φθηνότερα? :hehe:

Αστειεύομαι....

Συμφωνώ απολύτως με τον Wraith μιας και σαν brands είναι πολύ ποιοτικά και τα αγαπώ, αλλά μάλλον είναι αρκετά απαιτητικά για το επίπεδο που εικάζω πως έχει ο φίλος σου, δεδομένου ότι η ίδια η εταιρεία τα δίνει αν δεν απατώμαι από ένα επίπεδο 7/10 και πάνω. Με ένα πιο ήπιο σκι, θα φτάσει ευκολότερα στο επίπεδο ή έστω θα φτάσει στο σημείο να μπορεί να τα πάει. Εαν τα πάρει τώρα και είναι μεγάλη η ψαλίδα, μπορεί να μην το φτάσει ποτέ.

• Like 3