Theodore 0 Report post Posted December 26, 2013 (edited) Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους ! Εχω κανει 2-3 φορες σκι , κ με δασκαλο κ απ τη στιγμη που αρχισα Να τσουλαω χωρις να πεφτω, ενω μπορω να στριβω κ να φρεναρω ενθουσιαστικα. Καπως ετσι αποφασισα να αγορασω κατι οικονομικο μεταχειρισμενο για να μπω Λιγο στι κλιμα. Απο εξοπλισμο ομως ειμαι ασχετος, και παρ ολο που διαβασα κ δυο πραγματα , Ακομα δεν νιωθω σιγουρος για το τι κανει καθε πεδιλο. Ειμαι 1.75 , 72 κιλα,με καλη φυσικη κατασταση (τρεχω κ γυμναζομαι συστηματικα). Εκει που νοικιασα, ειδα σε Σαλομον οτι φοραω 27.5 Σκεφτομαι για τα παρακατω, και θα ηθελα την αποψη σας http://www.car.gr/classifieds/snowsports/view/4434173/ http://www.car.gr/classifieds/snowsports/view/4378202/ Πως σας φαινονται, κανουν για αρχη ? Γνωριζει κανεις εαν στις συγκεκριμενες μποτες βγαινει το μαξιλαρακι ? Εννοειται πως εαν καποιος φιλος εδω εχει τπτ προς πωληση που να μου ταιριαζει να το πει να τα δουμε. Ευχαριστω πολυ , Θοδωρης Edited December 26, 2013 by Theodore Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 26, 2013 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους ! Εχω κανει 2-3 φορες σκι , κ με δασκαλο κ απ τη στιγμη που αρχισα Να τσουλαω χωρις να πεφτω, ενω μπορω να στριβω κ να φρεναρω ενθουσιαστικα. Καπως ετσι αποφασισα να αγορασω κατι οικονομικο μεταχειρισμενο για να μπω Λιγο στι κλιμα. Απο εξοπλισμο ομως ειμαι ασχετος, και παρ ολο που διαβασα κ δυο πραγματα , Ακομα δεν νιωθω σιγουρος για το τι κανει καθε πεδιλο. Ειμαι 1.75 , 72 κιλα,με καλη φυσικη κατασταση (τρεχω κ γυμναζομαι συστηματικα). Εκει που νοικιασα, ειδα σε Σαλομον οτι φοραω 27.5 Σκεφτομαι για τα παρακατω, και θα ηθελα την αποψη σας http://www.car.gr/cl...s/view/4434173/ http://www.car.gr/cl...s/view/4378202/ Πως σας φαινονται, κανουν για αρχη ? Γνωριζει κανεις εαν στις συγκεκριμενες μποτες βγαινει το μαξιλαρακι ? Εννοειται πως εαν καποιος φιλος εδω εχει τπτ προς πωληση που να μου ταιριαζει να το πει να τα δουμε. Ευχαριστω πολυ , Θοδωρης Φιλε μου, γνωμη μου ειναι να αγορασεις καινουργιες μποτες οπως και να εχει και οσο για τα σκι εκει υπαρχουν παρα πολλες λυσεις.... 1 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 26, 2013 Στην αναζήτηση, γενικά, για τους αρχάριους, ένας καλός οδηγός στα αγγλικά, είναι αυτός Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 26, 2013 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα spider. Αν θες να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το άθλημα καλό να ήταν να επιλέξεις ένα ζευγάρι μπότες καινούργιες. Μπορείς να ψάξεις λίγο πιο παλιά μοντέλα (2-3 ετών) που για το επίπεδο και την σωματική σου διάπλαση θα τα βρεις κάτω από 150€. Από μεταχειρισμένα σκι θα βρεις ένα σωρό. Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 26, 2013 Tα σκι πάντως μια χαρά είναι, ή αυτά ή σε αυτό το στυλ και σε αυτό το επίπεδο να κοιτάξεις. Μπότα από αγγελία είναι συνταγή για καταστροφή αν δεν την δοκιμάσεις Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 26, 2013 Μποτα καινουρια.νομος. Την πατησα κ εμαθα. Σκι παρε οτι θες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skydiver 69 Report post Posted December 26, 2013 Καλημερα και χρονια πολλα , Θοδωρη την αγορα μποτες του σκι απο αγγελια καλο ειναι να το αποφυγεις, γιατι δεν μπορει να γνωριζεις ακομα και λιγο χρησιμοποιημενες, σε τι συνθηκες ηταν αποθηκευμενες. Οι μποτες του σκι ειναι κατασκευασμενες απο πλαστικο αυτο σημαινει οτι εχουν χρονο ζωης, για καποιον που κανει συχνα σκι-περιπου 60 μερες την σεζον- καλο ειναι να της αλλαζει καθε 3 χρονια για καποιον αλλον που κανει περιστασιακα σκι καλο εινε καθε 5 χρονια αυτα οσον αφορα το κελυφος οσον αφορα το εσωτερικο καλο ειναι μετα τις 70 μερες σκι.Ολα αυτα βεβαια αναλογως την χρηση και κατα ποσο προσεχεις τον εξοπλισμο σου, ποσο τον περιποιησε μετα απο καθε χρηση του. Σου προτεινω να επισκεφτεις καποιο εξειδικευμενο καταστημα με αντικειμενο το σκι ,να φανεις τυχερος ωστε αυτος που θα εξυπηρετησει να ειναι γνωστης και θα σε οδηγησει σε τι μποτες ειναι καταληλες για τα ποδια σου. Μετα κοιτας και ψαχνεις τι εινε προτιμοτερο για εσενα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Theodore 0 Report post Posted December 26, 2013 (edited) Ευχαριστω για το καλωσορισμα , αλλα και για τις συμβουλες. Για τις μποτες 'το πιασα' , και θα κοιταξω για κατι καινουριο. Εχεται υπ οψην κανα μαγαζι που στοκαρει? Δεν θελω ναα διαθεσω πολλα χρηματα μεχρι να βεβαιωθω οτι θα το συνεχισω Ζεστα κ οχι περιστασιακα. Για τα πεδιλα, απ οτι καταλαβα ειναι καλα για αρχη ... Edited December 26, 2013 by Theodore Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 26, 2013 Εχεται υπ οψην κανα μαγαζι που στοκαρει? Που μένεις και που κάνεις σκι (για να ξέρουμε τι να σου προτείνουμε). Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Theodore 0 Report post Posted December 28, 2013 Ηλια Πελοπόννησο, αλλα κ η Αθήνα δεν ειναι μακρυα... Βέβαια,το μικρόβιο το κόλλησα τωρα που είχα ανεβει Σαμαρίνα για βολτα κ πηγα 3-4 μερες Βασιλιτσα... Τί χιονι,τί βροχή, , τί ομίχλη... έλιωσα. αυτες να τις δω... ? Κανουν για το επιπεδό μου ? (Εαν τις στελνει για δοκιμη.. ) http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=16749 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 28, 2013 Φιλε μου μας ζητας την γνωμη μας σχετικα με τον εξοπλισμο και σου λεμε τι πρεπει να κανεις και συ μας λες να δοκιμασεις κατι μεταχειρισμενο, ενταξει τωρα βγαλε ακρη....φιλε μου, μποτες μονο καινουργιες τα υπολοιπα ειναι ανευ λογου, γνωμη μου παντα μιας και μας ρωτησες. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Theodore 0 Report post Posted December 28, 2013 (edited) Φιλε μου μας ζητας την γνωμη μας σχετικα με τον εξοπλισμο και σου λεμε τι πρεπει να κανεις και συ μας λες να δοκιμασεις κατι μεταχειρισμενο, ενταξει τωρα βγαλε ακρη....φιλε μου, μποτες μονο καινουργιες τα υπολοιπα ειναι ανευ λογου, γνωμη μου παντα μιας και μας ρωτησες. οι μποτες αυτες ειναι καινούριες , όπως γράφει κ στην αγγελία είναι στοκ σε μαγαζί . Επειδή ακριβώς μου είπατε για καινούριες τις κοιτάω, απλά κοιταω για κατι οικονομικο (για αρχη). Απλά δεν ξερω εαν η σκληροτητά τους θα ταιριάζει για το επίπεδό μου. Edited December 28, 2013 by Theodore Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2013 Φιλε σου προτεινω να παρεις καλες μποτες φετος.πεδιλα ας νοικιαζεις να δεις κ ποιο πηγαινεις κ του χρονου παιρνεις κι αυτα.διαθεσε το μπατζετ για την μποτα.να πας σε μαγαζι κ να φας δυο μερες μεχρι να διαλεξεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
Theodore 0 Report post Posted December 28, 2013 ευχαριστώ , απ οτι κατάλαβα δινεται περισσότερη σημασία στη μπότα παρα στο πέδιλο , πράγμα που δεν περίμενα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2013 Ειναι το αλφα κ το ωμεγα.εαν η μποτα δεν ειναι αυτη που πρεπει και πεδιλο αυτοματο που να σ ανεβαζει στυγα χωρις λιφτ να παρεις,λαθος σκι θα κανεις. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites