kosaitis 689 Report post Posted January 17, 2014 (edited) Καλημέρα στην ομάδα για να οργανωθούμε. Είμαστε δύο άτομα απο Πετρούπολη για την εκδρομή του Ιschgl από 25/01-1/02. Αναχώρηση 25/01/14 με Lufthansa 06:35 και επιστροφή 01/02 με Lufthansa 19:35. Υπάρχει μια θέση στο ταξί που θα μας πάει και φέρει στο Ελ. Βενιζέλος με συνολικόκόστος 70e. Αν ενδιαφέρεται κάποιος με pm. Edited January 17, 2014 by kosaitis Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 17, 2014 Καλημέρα στην ομάδα για να οργανωθούμε. Είμαστε δύο άτομα απο Πετρούπολη για την εκδρομή του Ιschgl από 25/01-1/02. Αναχώρηση 25/01/14 με Lufthansa 06:35 και επιστροφή 01/02 με Lufthansa 19:35. Υπάρχει μια θέση στο ταξί που θα μας πάει και φέρει στο Ελ. Βενιζέλος με συνολικόκόστος 70e. Αν ενδιαφέρεται κάποιος με pm. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 17, 2014 να σας παω εγω με το βανακι με συνολικο κοστος 50 ευρω το ατομο ?? 3 Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 17, 2014 (edited) να σας παω εγω με το βανακι με συνολικο κοστος 50 ευρω το ατομο ?? 70 πήγαινε-έλα και τα δύο άτομα όχι 50+50= Edited January 17, 2014 by kosaitis 1 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 17, 2014 Μίλα με τον kaps πάντως. Αυτός μένει Πετρούπολη και θα έρθει στην εκδρομή. Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 17, 2014 Ευχαριστώ Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted January 20, 2014 Εγω ενδιαφερομαι στο πηγαινε στο ελα θα σας μεταφερω εγω με δικο μου αυτοκινητο....6974073052 Τιμος ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Drifter 89 Report post Posted January 21, 2014 Καλημέρα στην ομάδα για να οργανωθούμε. Είμαστε δύο άτομα απο Πετρούπολη για την εκδρομή του Ιschgl από 25/01-1/02. Αναχώρηση 25/01/14 με Lufthansa 06:35 και επιστροφή 01/02 με Lufthansa 19:35. Υπάρχει μια θέση στο ταξί που θα μας πάει και φέρει στο Ελ. Βενιζέλος με συνολικόκόστος 70e. Αν ενδιαφέρεται κάποιος με pm. Παιδιά προσοχή, η αναχώρηση είναι 06:25. Όχι οτι κάνει μεγάλη διαφορά, αλλά καλό είναι να είμαστε ακριβείς. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 21, 2014 Το θεμα ειναι ποσα ατομα χωρανε σε ενα αμαξι με full εξοπλισμο κ βαλιτσες........ 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 21, 2014 (edited) Το θεμα ειναι ποσα ατομα χωρανε σε ενα αμαξι με full εξοπλισμο κ βαλιτσες........ Αυτό αναρωτιόμουν και εγώ ρε Kaps, Πόσοι χωράνε, με εξοπλισμό, σε ταξί? Αν δεν είναι station, 2 με το ζόρι. Edited January 21, 2014 by 7ψυχος_gtsap Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 21, 2014 Δλδ carpooling και για το αεροδρόμιο;παιδιά νομίζω οτι παει πολυ...δώσατε ενα σκασμό λεφτά για να σκιαρετε στο ίσκλ και τώρα ψάχνουμε να μοιράσουμε ενα 50ευρω? Συγνώμη αν η ακούγομαι κακός αλλα δεν μπορούμε να έχουμε σκι στο ίσκλ με έξοδα παρνασσου.τελος Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted January 21, 2014 Κάθε ευρώ που γλιτώνει κανείς μετράει. Γιατί να μην μοιραστούν και τα έξοδα της μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο; 7 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 21, 2014 Παραθέτω λόγους Χρήστο.εχω ενα vw touareg που με τα βίας χώρεσε δυο βαλίτσες,δυο τσάντες σκι κ δυο με μπότες.η μια βαλίτσα μάλιστα στα καθίσματα πίσω.βαλιτσα=110 lt.με τον ιδιο τροπο χώρεσε αν κ στο vw passat station στο Μόναχο. Και ναι το σκι ειναι ακριβό άθλημα δυστυχώς.εκει θέλω να καταλήξω.φθηνο το κάνουμε εμείς με πρόωρη οργάνωση.οχι με ταλαιπωρια Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 21, 2014 Ανάλογα που στέκεται κανείς, το από κάτω του φαίνεται χαράδρα ή ίσιωμα. Δεν έχει άδικο ο Βασίλης, αλλά ούτε κι ο Χρήστος. Αν δλδ ένα ταξίδι είναι το όνειρο των τελευταίων ετών για κάποιον για το οποίο έχει περικόψει έξοδα από παντού, θα βρεί και 2-3€ να κόψει από το ταξί ακόμα, κι αυτό γιατί θα το έχει κάνει σε όλα (π.χ. δε θα έχει σπα το ξενοδοχείο που θα μείνει). Αν από την άλλη δεν δυσκολεύεται κανείς για κάτι τέτοιο, προφανώς και είναι άνευ σημασίας και λόγου. "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 21, 2014 Βασίλη, Navarra δι-κάμπινο έπρεπε να πάρεις.... χαχαχαχα "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 21, 2014 Οτι θα πάρω station diesel δεν το συζητώ.μολις γυρίσω θα δίωξω το μεγαλο Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 21, 2014 (edited) Οτι θα πάρω station diesel δεν το συζητώ.μολις γυρίσω θα δίωξω το μεγαλο Μου θυμισες γνωστο γνωστου μου ο οποιο ελεγε -Ειδα την καταναλωση που εχει η Maserati μου μεσα στην κινηση της Μεσογειων και επαθα. Μα ειναι δυνατον 40 λιτρα!!!! Πηγα και την πουλησα την επομενη και πηρα μια BMW M3 και σωθηκα... Edited January 21, 2014 by Δεν Ξενερωνω 1 Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 21, 2014 (edited) Το θεμα ειναι ποσα ατομα χωρανε σε ενα αμαξι με full εξοπλισμο κ βαλιτσες........ max 3 άτομα με την πίσω θέση 1/3 ριγμένη μπροστά και την 2/3 για να καθίσουν οι δύο πίσω. Edited January 21, 2014 by kosaitis Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 21, 2014 (edited) Κάθε ευρώ που γλιτώνει κανείς μετράει. Γιατί να μην μοιραστούν και τα έξοδα της μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο; +1 άλλο 70/1=70 άλλο 70/2=35 και άλλο 70/3=23,33 ότι γλυτώσουμε καλό είναι άσε που με μια λιγότερη μετακίνηση μολύνουμε λιγότερο το περιβάλλον. τα περισσευόμενα θα τα πιούμε μπύρες.....................................,άραγε πόσες Edited January 21, 2014 by kosaitis 5 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 22, 2014 4,90 η μπύρα.4,10 το gluwine Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 22, 2014 1 εβδομαδα νωριτερα νομιζω πως δεν ειναι κατι της τελευταίας στιγμής οργάνωση... Αμέσως αμέσως να σου 7 μπύρες...... Share this post Link to post Share on other sites