Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted August 24, 2010 Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά την ContourHD και πραγματικά με εξέπληξε με την ποιότητα της. Πολύ καλύτερη από ότι περίμενα. Tης άλλαξα το default setting φωτεινότητας και από -1 που είχε τα πήγα όλα στο 0. Για το parapente είναι τέλεια έτσι, για το σκι, ίσως χρειαστεί να το ξαναπάω στο -1. O ήχος ήταν λίγο χαμηλός και του έδωσα λίγο gain. Αύριο θα δω αν χρειάζεται περισσότερο ή λιγότερο. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ότι ο φακός είναι τόσο ευρυγώνιος που "πιάνει" στην άκρη του το κράνος. Αν το είχα σκεφτεί, θα είχα τοποθετήσει την βάση λίιιιγο πιο μπροστά. Δεν μου αρέσει που τα αρχεία που δίνει είναι τεράστια ακόμα και στην χαμηλή ποιότητα εικόνας (15 λεπτά λήψης= 564mb @720p). Μάλλον θα αναγκαστώ να πάρω ένα εξωτερικό σκληρό μόνο για αυτή. Δεν μου αρέσει που για κάποιο λόγο η κάμερα κάνει παρεμβολές στον ασύρματο. Όσο και αν δυνάμωσα το squelch, τα παράσιτα επέμειναν και ήταν πάρα πολύ ενοχλητικό στην πτήση. Θα πρέπει να βρω ένα τρόπο να το αντιμετωπίσω. Πρώτη κίνηση θα είναι να βάλω το VHF στα δεξιά μου, λίγο πιο μακριά της. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted August 25, 2010 (edited) Πήρες την 720 ή την 1080?Πόσο σου κόστισε νέε μου? Edited August 25, 2010 by Velissarios Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted August 25, 2010 καλη σκέψη αλλα δεν ειναι αδιαβροχη γαμωτο Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted August 25, 2010 Με γειές, άντε και καλές λήψεις..... Сheck this out από τον χώρο του skydiving: http://www.chutingstar.com/newgear_en/phot...our-hd-box.html καλή φάση φαίνεται, και για τις τούμπες ότι πρέπει είναι..... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted August 25, 2010 λαππα καλοριζικη καλες βιντεοσκοπισεις νεαρε εχεις καιρο μπροστα σου μεχρι να αρχισουν οι καταβασεις οποτε θα την βρεις την ακρη νεαρε! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted August 25, 2010 Άρη, την 1080 πήραμε σε ένα mini group buy με την Όλγα και τον Mr Mammut. Είχαμε βγάλει και ανακοίνωση στο forum αλλά δεν υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από άλλους και προχωρήσαμε μόνοι μας. Αν θυμάμαι καλά, μας στοίχισε €290. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted August 25, 2010 καλη σκέψη αλλα δεν ειναι αδιαβροχη γαμωτο νομιζω ειναι water resistant αλλα οχι water proof. δηλαδη στο χιονι δεν εχει θεμα αλλα δεν ειναι και υποβρυχια. Σωστα Χρηστο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted August 25, 2010 Yπάρχει ειδική αδιαβροχη θηκη που μπαινει και μπορεις να τη κανεις υποβρύχιο. Βεβαια μεγαλωνει ο ογκος της αλλα δε πειραζει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted August 25, 2010 Δεν ξέρω τι παίζει με την στεγανότητα της γιατί κατάφερα και έχασα το manual! Έχω παράδοση στο να καταστρέφω ηλεκτρονικά πάντως! Με την πρώτη ευκαιρία (τώρα είμαι με GPRS) θα ανεβάσω βιντεάκι με τα πλάνα που δίνει για να πάρετε μια ιδέα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted August 26, 2010 γιατί κατάφερα και έχασα το manual! στην ανάγκη μου θα πεσεις παλι Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted August 26, 2010 νομιζω ειναι water resistant αλλα οχι water proof. δηλαδη στο χιονι δεν εχει θεμα αλλα δεν ειναι και υποβρυχια. Σωστα Χρηστο? ναι. με ειδικη θηκη φτανει ως τα 3 μ. μου φαινεται... γενικα δεν εχει προβλημα σε χιονι κλπ αλλα οχι να πας για ψαροντουφεκο που λεει ο λογος Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted August 27, 2010 στην ανάγκη μου θα πεσεις παλι Ένα μυστήριο πράγμα. Κάθε φορά που κοιτάζω αυτό το μήνυμα, διαβάζω "στην ανάγκη, θα μου την πέσεις πάλι"! 80 (κάτι θα κάνουμε και όχι από ανάγκη! ) Για την ώρα, δείτε ένα βιντεάκι από τα πλάνα των 3 τελευταίων ημερών στις Πλαταιές με την ContourHD, στο σωστό θέμα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted April 4, 2014 Contour returns to the action camera market with some familiar gear Contour quietly shut down last year, leaving outdoor explorers little choice but to pick up action cameras from GoPro and other rivals. The company found new ownership during that downtime, however, and it's back in business this week with a renewed sense of purpose. For now, the firm is only selling the cameras it had before the lights went out. You can buy the entry-level ROAM2 camera for 145.03€ while the flagship Contour+2 is available for 217.55€ The firm won't lean on its past glories for long, mind you -- it's promising new models later this year. It's too early to say whether Contour can reclaim its place in the point-of-view camera industry that it helped create, but it's good to see renewed competition in a field where the choices have been rapidly shrinking. Πηγή: http://www.engadget.com/2014/04/04/contour-returns-to-the-action-camera-market/ Δεν είχα συνειδητοποιήσει καν ότι η Contour είχε κλείσει. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 12, 2017 Ξεθάβω Έχω χάσει το καπάκι από την contourHD 1080 (αυτό δεξιά) Που μπορώ να βρω; Κάποιος που την έχει για ανταλλακτικά μια που είναι αρχαία; Έχω αγοράσει άλλη action camera αλλά ρε παιδιά για σκι αυτή την θεωρώ ιδανική. Διακριτική που την αφήνεις στο πλάι όλη την ημέρα = δεν χάνεις έκτακτα πλάνα. Ανοίγει κλίνει σημαδεύει με λέιζερ. Πρακτικότατα όλα. Όχι σαν την gopro βάλε-βγάλε, δουλεύει ρε μλκ, κοίτα , ξαναπάτα ωχχ κοιτά αλλού δες το κινητό ε πάλι γάντια θα βγάλω;;; άσε πάω για σκι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted January 12, 2017 Το ποιο λογικο ειναι να στειλεις στην εταιρεια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 13, 2017 Τι μεγεθος φιλτρου παιρνει? Τετοια καπακια βρισκεις στο e-bay για καναδυο ευρω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 13, 2017 Ειναι παλιό και δεν έχει η εταιρία. Το πίσω καπάκι εννοώ https://www.gpscity.com/contour-contourhd-replacement-back-door.html και δεν βρίσκω. Μάλλον καμια πατέντα θα κάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted January 13, 2017 Ψάχνω να βρω που στο @#$ο έχω καταχωνιάσει την χαλασμένη δικιά μου για να στη δώσω, αλλά δεν την βρίσκω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 13, 2017 Εγώ ψάχνω για βάση και είναι πανάκριβες... Quote Share this post Link to post Share on other sites