mil 8,739 Report post Posted February 10, 2014 Τελικά τι μένει μετά από μία ημέρα γεμάτη σκι στο σωστό μέρος: 13 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 10, 2014 (edited) Drvag Εξακολουθω να περιμενω μια απαντηση σου σχετικα με το πως ειμαι εγω και πως εισαι εσυ. Edited February 10, 2014 by dust Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 10, 2014 Εσύ είσαι αξύριστος. Για τον Drvag δεν ξέρω. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted February 10, 2014 Εσύ είσαι αξύριστος. Για τον Drvag δεν ξέρω. ξυρισμενος γουλι ........ 2 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 10, 2014 Οχι χρηστο ξυριστηκα πριν δυο μερες Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 10, 2014 ξυρισμενος γουλι ........ πανταχόθεν Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 10, 2014 Οριστε και το δικο μου βιντεο αλλα και φωτογραφικο αλμπουμ. Λογω δουλειας, παντοφλας αλλα και πολυ υλικου ζητω την κατανοηση σας για την καθυστερηση 17 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 10, 2014 Οριστε και το δικο μου βιντεο αλλα και φωτογραφικο αλμπουμ. Λογω δουλειας, παντοφλας αλλα και πολυ υλικου ζητω την κατανοηση σας για την καθυστερηση Άλλοι δεν το ξεκινήσαμε καν! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 10, 2014 Είναι απλό ρε παιδιά!Τι το παιδεύετε? Ο Βασίλης είναι σκιέρ και ο Βαγγέλης σανιδάς!! :P 1 Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
nikiforos 130 Report post Posted February 10, 2014 Oπως καταλαβαινετε αγαπητά μέλη του φόρουμ....βίντεο επιτυχημένο...χωρίς στην αρχή τη φάτσα μου δε γίνεται!!!!! :goodjob: 3 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 10, 2014 Oπως καταλαβαινετε αγαπητά μέλη του φόρουμ....βίντεο επιτυχημένο...χωρίς στην αρχή τη φάτσα μου δε γίνεται!!!!! :goodjob: Ακριβως 1 Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 10, 2014 Αφου εισαι μεγαλη σκ@τοφατσα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
MisterEsko 38 Report post Posted February 10, 2014 Ωραίο βίντεο Δεν ευχαριστούμε που το μοιράστηκες ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
marinous 11 Report post Posted February 11, 2014 Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους μεγάλους σκηνοθέτες-μοντέρ-πρωταγωνιστές-δημιουργούς-καμεραμαν-εικονολήπτες-ηχολήπτες-φωτογράφους-μιξέρ-παραγωγούς-πουδροφάγους : Αχιλλέα-Bujinkan-Δεν υπάρχει, Ηλία-iliasZak και Γιάννη-Δεν ξενερώνω-ΟΥΟΥΟΥ καθώς επίσης και το μπαμπά και τη μαμά του Νικηφόρου που τον χάρισαν τη φάτσα της επιτυχίας που γράφει όσο καμία άλλη στις κάμερες και χωρίς την οποία κάθε βίντεο θα ήταν καταδικασμένο στην πλήρη αποτυχία.... Σας ευχαριστώ πολύ για τα πιο υπέροχα αναμνηστικά που θα μπορούσα να έχω αλλά κυρίως για την καλή παρέα στο Iscghl όπου πέρασα υπέροχα χάρη σε εσάς (και το σπα)!!! Μπήκατε σε κόπο αλλά το αποτέλεσμα πραγματικά αποζημιώνει..... άντε και σε καινούρια !!!!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted February 11, 2014 Εννοειται.....οτι γυρισαμε,,,,,, πολλα ψαρια βεβαια εκει 1 μηνα θελω και κανα 4αρι bankroll και θα το 5πλασιασω σιγουρα κάποιος με πολύ τύχη γυρισε νωριτερα 1 ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 11, 2014 Τίμο ,όλα καλά με τη μικρή? Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted February 11, 2014 Όλα καλά η μικρη....ο μπαμπάς μην ρωτας 2 ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 11, 2014 Ο μπαμπας δεν εχει αναγκη. Ειναι παλικαρι Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 12, 2014 Οριστε και το δικο μου βιντεο αλλα και φωτογραφικο αλμπουμ. Λογω δουλειας, παντοφλας αλλα και πολυ υλικου ζητω την κατανοηση σας για την καθυστερηση Εχει παραγινει το κακο μαυτο το youtube και τα πνευματικα δικαιωματα των τραγουδιων για android. Τουλαχιστον ας κοψουν τη μουσικη και οχι ολο το βιντεο. 3 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 12, 2014 Δεν είναι κλιπ ακόμα...... αλλά ας γίνει μία αρχή 9 Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 12, 2014 Αμαλίαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D 3 Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 12, 2014 Χαχα χα τα ηχητικα ολα τα λεφτα! 5 Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted February 12, 2014 εχω λιωσει στο γελιο!!!! best τουμπα ever!!!!! :D :D 5 Share this post Link to post Share on other sites