Dim 4,703 Report post Posted February 3, 2014 Είδες χαζομάρα. Αντί να δίνουν το 15% όπως κάνουν υποχρεωτικά στα δικά μας ΧΚ, αυτοί τη βγάζουν λάδι με μόλις 8%. Ερασιτέχνες παιδί μου, δεν ξέρουν αλλά και δεν ακούνε το δάσκαλο. 3 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 3, 2014 Θέλω ακόμα να τονίσω οτι χάρηκα ιδιαίτερα και το θεωρώ τιμή μου που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω απο κοντά και να κάνω σκι μαζί του. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Tα αισθήματα είναι αμοιβαία. Νομίζω ότι εκείνη η ημέρα, ήταν μία ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ (συνολικά). 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 3, 2014 Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό που μας είπε η ιδιοκτήτρια των ενοικιαζομένων που μέναμε(Kappl),οτι δηλαδή το 8% του ποσού που εισέπραξε από μας πήγε κατευθείαν στο χιονοδρομικό. Όπως μας είπε, το θεώρησε αυτονόητο διότι ο λόγος που τα δωμάτιά της ήταν γεμάτα ήταν το χιονοδρομικό. Εκεί η επιχείρηση είναι κατά βάση ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Υπάρχουν και ιδιώτες μέτοχοι βέβαια (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω). Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ντόπιοι έχουν "κατ'επέκταση" μετοχές και περιουσία στην επιχείρηση που τους συντηρεί, όχι μόνο γιατί φέρνει επισκέπτες, αλλά γιατί δίνει και δουλειά σε παραπάνω από 800 άτομα στην περιοχή (ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, μηχανικούς, πιστέρ, χτίστες, οδηγούς.......). Και οι μέτοχοι δεν έχουν πάρει εδώ και 50 χρόνια που λειτουργεί η επιχείρηση ΠΟΤΕ μέρισμα. 4 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 3, 2014 Τί ξέρουν αυτοί μωρέ? Ας έρθουν από δω να τους δείξουμε τις μπίζνες τις σωστές... 3 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 3, 2014 Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό που μας είπε η ιδιοκτήτρια των ενοικιαζομένων που μέναμε(Kappl),οτι δηλαδή το 8% του ποσού που εισέπραξε από μας πήγε κατευθείαν στο χιονοδρομικό. Όπως μας είπε, το θεώρησε αυτονόητο διότι ο λόγος που τα δωμάτιά της ήταν γεμάτα ήταν το χιονοδρομικό. Οι δικοι μας να τα βλεπουν αυτα.... 2 Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 3, 2014 τελικα ξεμεινε κανενας να πλενει πιατα? ή γυρισατε ολοι? 2 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 3, 2014 Γυρίσαμε όλοι πλούσιοι! 3 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted February 3, 2014 Γυρίσαμε όλοι πλούσιοι! Απο εμπειρίες και καταθέσεις οφθαλμών στην μίζερη πραγματικότητα των Δικών μας χιονοδρομικών.... 4 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Pireas 20 Report post Posted February 3, 2014 Είμαι νέο μέλος και βρέθηκα μαζί με τον Σύλλογο στο Ischgl. Πραγματικά περάσαμε πολύ ωραία με την γυναίκα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς τον Αλέξη για όλες τις προσπάθειες του, τόσο στην περιοδο της οργάνωσης, όσο και στην διάρκεια της εκεί διαμονής μας. Φυσικά και όλα τα παιδιά του Συλλόγου που βρεθήκαμε μαζί, κυρίως στις πίστες, αλλά και στο χωριό. Επισυνάπτω και μία φωτό με το μισοάδειο Apfelstrudel mit Vanillesauce του Αλέξη (που ευγενικά μου παραχώρησε μόνο για αυτή τη φωτογράφηση) Πλέον έιμαι μέλος και ελπίζω να μπορώ να συμμετέχω σε εξορμήσεις χιονοδρομικές του Συλλόγου. 14 Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 3, 2014 τελικα ξεμεινε κανενας να πλενει πιατα? ή γυρισατε ολοι? Εννοειται.....οτι γυρισαμε,,,,,, πολλα ψαρια βεβαια εκει 1 μηνα θελω και κανα 4αρι bankroll και θα το 5πλασιασω σιγουρα 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 3, 2014 Πωωωω ρε φίλε. Αυτό το Applefstrudel mit vanillesauce πολύ μου έχει λείψει... Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 3, 2014 Μετα απο τετοιο ταξιδι με τοσο καλη παρεα τοσο καλο σκι και τοσες πολλες φυσικες και τεχνητες ομορφιες φυσικο ειναι να σε πιανει καταθλιψη και να αναπολεις συνεχεια τιςτις μερες που περασαν. Δεν πειραζει ομως θα ανακαμψουμε πολυ γρηγορα και πολυ συντομα θα λυσαξουμε και στα δικα μας ασπρα πλεον βουνα. Να ευχαριστησω και εγω τον Αλεξη για ολο το συντονισμο και το τοσο πραγματικα αριστο αποτελεσμα που μας προσεφερε. Απο την πρωτη κιολας μερα το χιονι επεφτε ασταματητα και το χωριο εγινε παραμυθενιο. Το βουνο εγινε λαχταριστο κουραμπιεδαριστο και οι προθεσεις μας κακες. Το πεδιο πολυ μεγαλο με πιστες για ολα τα γουστα. Η μηχανικη αισθητικη και η τεχνολογια στα αποκορυφωματα της. Περασαμε τελεια μεσα αλλα και εξω απο το ξενοδοχειο Οπως επισης περασαμε τελεια μεσα αλλα και εξω απο τις πιστες. 5 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 3, 2014 Ηλία, τελικά επιστρέψατε καλά; Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 4, 2014 Ολα κομπλε Αλεξ. Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 4, 2014 Απο το Ischgl με αγάπη!!! http://www.youtube.com/watch?v=gAUfzj97U4I&feature=youtu.be 16 Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 4, 2014 οπως τα ειπε ο ηλιας...το δικο μου βιντεο θελει καποιες μικροδιορθωσεις και θα ανεβει το βραδακι!!! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 4, 2014 απο τους 70 ανθρωπους που πηγατε εκδρομη μονο οι 5-6 που ποσταρετε ειχατε φωτογραφικη?μονο οι 5-6 εχετε τον χρονο να πειτε δυο λογια για το αν αξιζε αυτη η εκδρομη,αν περασατε καλα η οχι?μονο οι 5-6 εχετε χρονο να ευχαριστησετε τον αλεξη για το τρεξιμο που εφαγε?ολοι οι υπολοιποι που ειναι? 3 Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 4, 2014 Είναι σε αφασία ακόμη.Δεν έχουν συνέλθει.Κι εμείς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, μη νομίζεις. Σωματικά επιστρέψαμε, ψυχικά ακόμη εκεί είμαστε 2 Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 4, 2014 χρηστο και εγω απο το ischgl γυρισα και αμεσως την επομενη μερα μπηκα να πω δυο λογια.και οσο μπορουσα ενημερωνα και απο εκει για την ποιοτητα του χιονοδρομικου μια και ημουν μια εβδομαδα νωριτερα. 4 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted February 4, 2014 Φλερταροντας με την σκιά σου στο νυχτερινό στο Galtur με ασύλυπτες ταχύτητες γκαζοφονιάδων........ 9 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 4, 2014 Σε 5........ Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 4, 2014 Σε 5........ Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση..... Κρατηθειτε..... Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted February 4, 2014 Λίγο ektos thematos... Έχω παρατηρήσει (από το 2005 που παρακολουθώ το φόρουμ) ότι όσο αφορά τις εκδρομές του ΕΣΤΟΥΧ γίνεται πάντα περισσότερη συζήτηση ΠΡΙΝ παρά ΜΕΤΑ... Ίσως να οφείλεται σε μια ψυχολογική εξάντληση μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής... Πάντως οι εκδρομές αυτές θα ήταν μια καλή ευκαιρία να γίνει μια λεπτομερή περιγραφή του κάθε ΧΚ η οποία θα μείνει σαν αρχείο. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 4, 2014 χρηστο και εγω απο το ischgl γυρισα και αμεσως την επομενη μερα μπηκα να πω δυο λογια.και οσο μπορουσα ενημερωνα και απο εκει για την ποιοτητα του χιονοδρομικου μια και ημουν μια εβδομαδα νωριτερα. Και πολύ καλά έκανες! Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites