clouseau 199 Report post Posted February 24, 2014 αν και off topic σιγουρα με το αυτοκινητο ειναι καλυτερα, αλλα ετσι οπως εχει παει το πραγμα το snow bus ειναι μια τιμια λυση. το δοκιμασα εχθες 2η φορα και η εμπειρια ηταν καλη. αν το snow bus δεν παει καθημερινή τότε είναι θέμα. δεν ξέρω όμως σε τι βαθμό ισχύει γιατί οι εταιριες εχουν μεγαλο στολο λεωφορείων και προσαρμοζονται αναλογα με την ζητηση. δηλαδη απο 10 ατομα και πανω νομιζω βαζουν μικρο λεωφορειο και ανεβαινουν. για παρνασσο το πηρα 6.15 απο Μαρουσι. πανω κατω την ωρα που θα εφευγα και με το αμαξι. αν εχεις αμαξι, μεχρι να μαζευτουν οι καταδρομεις ολο και καπου θα κανεις παρακαμψη, οποτε ναι μεν ξεκινας απο το σπιτι αλλα δεν φευγεις κατευθειαν. επισης οταν παω πανω θελω να εκμεταλλευτω ολη την ημερα, οποτε ναι, θελω να παω πρωτος και να φυγω τελευταιος! αλλο προγραμμα ακολουθουσαμε παλια (ταβερνοκατασταση) αλλα πλεον και αυτο εχει κοπει. (p.s: Forester 2.5XT...) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
taskoum 45 Report post Posted February 26, 2019 προσωπικα γιατι ψαχνομαι και δεν μου αρεσουν οι μόνιμες σχαρες στο αυτοκινητο μαλλον θα παω προς μαγνητικη μιας και το χωριο ειναι μολις 70 χιλιομετρα απο τον παρνασσο δεν μπαινω καν εθνικη για να ανεβω ! οποτε δεν φοβαμαι τις μεγαλες ταχυτητες... εχω δει σε καλη τιμη της Aconcagua ( 3 Ζεύγη Σκι χωρανε) ειναι της MENABO .. εχει κανεις αποκτησει προιον ποτε απο αυτη την εταιρια ??? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 26, 2019 Αν έχεις μικρο αυτοκινητο (Fiesta ή Polo) μπορειτε 2 ατομα, ισως και 3 με καποιους συμβιβασμους, να μπειτε μαζι με τον εξοπλισμο. Απο μικρομεσαιο και πανω (Focus ή Golf) πατε σε 3 ατομα. Αν ειστε απο 4 και πανω, ανεβαινετε μονιμα και συχνα τοτε πας για μαγνητικες 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites