bujinkan 2,507 Report post Posted January 16, 2015 Δεν είν τίποτα μωρέ....κάτι μαθήματα hacking κάνω .αλλά κάτι πάει λάθος στην πρακτική send from outer space 4 Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted January 16, 2015 (edited) Τελικά το κατάφερα αλλά με colpo grosso. Το αεροπλάνο φαίνεται να έχει γεμίσει σχεδόν. Edited January 16, 2015 by MAC Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 16, 2015 το ζεύγος κυρ-Νελλη που σε 4 ώρες πρέπει να είναι αεροδρόμιο και ακόμα πακετάρει,εύχεται σε όλους τους καλούς φίλους που ταξιδεύουν αύριο για cervinia να περάσουν μαγικες χιονοδιακοπες!!!YO-LO guys!!!!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 17, 2015 Τελικά το κατάφερα αλλά με colpo grosso. Το αεροπλάνο φαίνεται να έχει γεμίσει σχεδόν. Πως το εκανες τελικα;;;;; Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 17, 2015 Οι πρωινοί είναι αεροπλάνο. Άντε καλά να περάσουμε. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 17, 2015 Τελικα δεν γινεται μου ειπαν να κανουμε web check in επειδη το booking εχει γινει ως γκρουπ.... Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted January 17, 2015 (edited) Πως το εκανες τελικα;;;;; 1. Προχωράς κανονικά δίνοντας το όνομα που αναγράφεται στο εισιτήριο και τον αριθμό του. Θα σου βγάλει τη σελίδα my booking details, όπου θα ελέγχεις τα στοιχεία σου (εδώ φαίνονται σωστά) και προχωράς μέχρι που σου εμφανίζει τα απαγορευμένα υλικά κατά το ταξίδι. 2. Πατά check in και ετοιμάζεται να ανοίξει νέο παράθυρο, οπού κανονικά θα έπρεπε να σου εμφανίσει τα στοιχεία σου και να σου δώσει τη δυνατότητα να επιλέξεις θέση. Εδώ όμως αντί για το όνομά σου εμφανίζεται αυτό του Αχιλλέα. Πριν λοιπόν ανοίξει η σελίδα (ενώ είναι ακόμα λευκή) κάνεις copy το htttps σε ένα απλό κειμενογράφο πχ. wordpad. Εκεί θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει το όνομα και ο αριθμός εισιτηρίου του Αχιλλέα αντί για το δικό σου. 3. Αντικαθιστάς στον κειμενογράφο τα στοιχεία του Αχιλλέα με τα δικά σου και το διορθωμένο το αντιγράφεις ως διεύθυνση στον browser και πηγαίνεις σε αυτήν. Θα διαπιστώσεις ότι σε πάει στο βήμα 2 του web check in και όχι στο βήμα 3 που σε πήγαινε με τα στοιχεία του Αχιλλέα. 4. Συνεχίζεις σύμφωνα με τις οδηγίες που σου δίνονται, μέχρι να βγάλεις την κάρτα επιβίβασης. Edited January 17, 2015 by MAC 2 Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 17, 2015 (edited) Τα χωριά είναι άσπρα σημερα.Επιτελους φρεσκο χιονακι ! http://www.cervinia.it/WEBCAM_i_en.html Edited January 17, 2015 by ChristosZ Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 17, 2015 (edited) Πράγματι δουλεύει. Θενξ Αντρέα (basic URL tweaking - δεν περίμενα ότι θα ναι τόσο ευάλωτα τέτοια προγράμματα). Ένα μικρό τιπ: Επειδή εμένα η μετάβαση από τη μια σελίδα στην άλλη γινόταν πολύ γρήγορα (υπάρχει και το θετικό σσε αργούς υπολογιστές- βήμα 2 στις παραπάνω οδηγίες), μπορείτε να βρείτε το URL που αναφέρει ο Αντρέας κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο κουμπί "Check in" και επιλέγοντας "Αντιγραφή τοποθεσίας συνδέσμου". Κάνετε paste σε μια νέα καρτέλλα και διορθώνετε (συμπληρώνετε στις τελείες) με βάση τα όσα αναφέρονται στην πρώτη οθόνη: Όνομα+Επίθετο στα σημεία [first_name1=........ &last_name1=..........] καθώς και τον αριθμό εισιτηρίου στο τέλος, [etkt=..........] Edited January 17, 2015 by panchristo "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 17, 2015 Απο tablet αντε να τα κανεις ολα αυτα..... θα κανω check in στο αεροδρομιο. Thanks for info.!!! Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Skylines Euroski Club 181 Report post Posted January 17, 2015 Καλησπέρα, όποιος επιθυμεί να κάνει web check in, μπορεί να καλέσει στο Γραφείο μας, στο τηλέφωνο 210 6777779 μέχρι τις 15.00 και το κάνουμε από εδώ. Δήμος Κοντοβουνήσιος 60, Amaroussiou-Halandriou · 151 25 Athens, Greece Tel: +30 210 6777779 · Fax: +30 210 6729200 · E-mail: info@skylines.gr www.euroskiclub.com · www.skylines.gr · www.f1gptours.com · www.studytravel.gr Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 17, 2015 Εκτός από τους χθεσινούς άρχισαν να φτάνουν και οι πρώτοι σημερινοί....... Καλησπέρα σας από Ζερματτ ΡΙΧΝΕΙ .....!!!!!!!!!!!!!! :thumbup: :thumbup: 7 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Bebe Lily 58 Report post Posted January 17, 2015 Πολεμιστες του Βουνου να περασετε υπεροχα!!!! Παρακαλω και μια κατεβασια για μενα ή καλυτερα πολλες!!! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 17, 2015 Για όλους όσους μένουμε στα άχιονα πάτρια 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 24, 2015 Η συζήτηση για τις εντυπωσεις και τα σχόλια από την εκδρομή του συλλόγου στη Cervinia μεταφέρθηκαν εδώ Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 25, 2015 Το γραφω εδω γτ εχει την περισσοτερη κινηση. Οποιος εχει otetv να βαλει sundance channel τωρα.εχει ενα φοβερο ντοκιμ.με τιτλο skiing everest.μολις ξεκινησε Share this post Link to post Share on other sites