gatz 6,725 Report post Posted September 26, 2018 (edited) Μέσα σε τρεις ημέρες πουλήθηκαν 10.000 νέα iPhone στην Ελλάδα Οι Έλληνες διέθεσαν περίπου 6 εκατ. ευρώ προκειμένου να ενταχθούν σε προνομιακή θέση στη λίστα https://www.newsbeast.gr/technology/arthro/4015993/mesa-se-treis-imeres-poylithikan-10-000-nea-iphone-stin-ellada Edited September 26, 2018 by gatz 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 27, 2018 Κριση........ δυσκολα τα πραγματα...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 27, 2018 δεν ειναι κατι καινουργιο....καθε φορα αυτο γινεται.....απλα ειναι ενα κομματι κοσμου που εχει και αντεχει Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted October 17, 2018 (edited) https://techingreek.com/huawei-mate-20-pro-kanei-nea-perasmata-apo-diafora-benchmarks-gia-na-doume-pos-ta-pigainei-to-soc-kirin-980/ Edited October 17, 2018 by gatz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted October 17, 2018 Το έχω στα χέρια μου εδώ και λίγες ώρες. Από αύριο αναμείνατε review. Το προηγούμενο ήταν το iPhone 7 Plus (το οποίο θα μπει προς πωληση), όποτε Face ID και borderless screens είναι εντελώς καινούργια στα μάτια μου 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted October 17, 2018 (edited) Το έχω στα χέρια μου εδώ και λίγες ώρες. Από αύριο αναμείνατε review. Το προηγούμενο ήταν το iPhone 7 Plus (το οποίο θα μπει προς πωληση), όποτε Face ID και borderless screens είναι εντελώς καινούργια στα μάτια μου προτιμησες το iphone απο μια εκδρομή για σκί !!!!!!!! ποσο πωρωμένος εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ. μην πεις λογω ελλειψης χρόνου ............ Edited October 17, 2018 by gatz Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 17, 2018 Εισαι σιγουρος οτι θελεις Face ID? 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted October 17, 2018 προτιμησες το iphone απο μια εκδρομή για σκί !!!!!!!! ποσο πωρωμένος εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ. μην πεις λογω ελλειψης χρόνου ............ Λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και για να είμαι ειλικρινής φέτος θα παίξει μια εκδρομούλα για σκι έστω και για τέσσερις μόνο μέρες! 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted October 29, 2018 Λοιπόν, μετά από περίπου μιας βδομάδας χρήση, η αίσθηση που αποκομίζω από το Xs Max είναι ότι ειναι... iPhone. Που σημαίνει ότι δουλεύει απροβλημάτιστα και απλά δεν ασχολείσαι με αυτό παρά μόνο με αυτό που θέλεις να κανείς.Τώρα μάλιστα που έχει και η Αφροδίτη iPhone, μοιραζόμαστε όλες τις εφαρμογές που έχω αγοράσει, καθώς και τον αποθηκευτικό χώρο στο iCloud. Και φυσικά την συνδρομή στο Apple Music καθώς και στο Netflix.Το ηχείο του είναι σημαντικά βελτιωμενο, ενώ η οθόνη του είναι απλά καταπληκτική και στο σωστό μεγεθος (μια ίντσα μεγαλύτερη από του 7 plus στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις συσκευής). Μου πήρε λιγότερο από μέρα να συνηθίσω το ελαφρώς διαφορετικό interface του Face ID. Αυτό που δεν έχω συνηθίσει ακόμα είναι το σημείο που βρίσκεται το κουμπί εναλλαγής πληκτρολογίων.Η κάμερα του Xs Max είναι εξαιρετική σε καλό φως, αλλά σε πιο σκοτεινές συνθήκες δεν μπορεί να πλησιάσει την ποιότητα μιας φτηνης φωτογραφικής. Απέχουμε ακόμα πολύ απ τη στιγμή που θα μπορούνε να πάμε ένα καλό ταξιδάκι μόνο με το iPhone. Και για να πάρετε μια ιδέα, κάποιες εικόνες από τις τελευταίες μερες:(Heavily cropped) Τα 4 ελικόπτερα τα βλέπετε; Βούνοι by twilight Το Ελληνικό... El Capitan! My other car is a truck Πριν 10 χρόνια αν μου έλεγες ότι θα παίρναμε τέτοια ποιότητα από κινητό, απλά δεν θα σε πίστευα Είναι μια εξαιρετική συσκευή για όσους τους αρέσει και αντέχει η τσέπη τους την ιδιαίτερα αλμυρή τιμή αγοράς. 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted October 29, 2018 τι καλό ψήσατε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted October 29, 2018 Διατίθεται και σε 24 άτοκες δόσεις ... εάν σας είναι απαραίτητο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted October 29, 2018 τι καλό ψήσατε; Καταπληκτικά χοιρινά μπριζολακια! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted October 29, 2018 Σύντομα θα μπλέξεις και με το Apple Watch !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted October 29, 2018 (edited) Δεν υπάρχει τέλος ... (και δεν έχει ραδιόφωνο ) https://bellperre.com The brand new BELLPERRE UNIQUE; iPhone Xs by BELLPERRE Edited October 29, 2018 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted January 6, 2019 Έχω γράψει ποσό καλές φωτογραφίες τραβάει το iPhone Xs-Max? 7 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 11, 2019 καλα βλεπω το πας και βολτες στα χιονια.......ειναι αδιαβροχο?? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 11, 2019 Ip68 my friend!!!! [emoji13] Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted January 23, 2019 Πρώτη φορά εκδρομή στο εξωτερικό χωρίς την φωτογραφική μηχανή. Βασικά την είχα μαζί μου, στο σακίδιο, αλλά δεν ασχολήθηκα να την βγάλω ούτε για ένα κλικ. Τα αποτελέσματα από το κινητό εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=20902&hl= Προφανώς η ποιότητα της εικόνας δεν είναι το ίδιο καλή, είναι όμως πλέον good enough, τουλάχιστον για τέτοιου είδους εκδρομές. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites