panchristo 6,271 Report post Posted December 21, 2014 Χρήσιμες πολύ οι φωτό. Μου άρεσαν πολύ τα προστατευτικά που φαίνονται εδώ Ομολογώ ότι δεν είχα αντιληφθεί την χωροθέτηση των ταμείων σε σχέση με τους αναβατήρες, αλλά απορώ πώς ακριβώς θα επιβιβάζονται ξανά οι σκιέρ που φτάνουν εως κάτω. Μάλλον βγάζοντας πέδιλα? Τότε τί νόημα έχουν οι καρέκλες από κάτω - ή μήπως έχω καταλάβει λάθος; "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 21, 2014 (edited) σύμφωνα με σημερινη ανακοινωση του ΧΚΠ το χιονοδρομικο (αν και οταν ανοίξει) θα κλείσει 1 απρίλη και κελάρια και φτερολακα.... αν αυτο αληθευει νιωθω εξαπατημενος που αγορασα την 80αρα.. το κουπονι ρητα αναφερει ως τελευταια μερα ενεργοποιησης 15-04-2014 ζητω τα φωτα των δικηγόρων του forum. Edited December 21, 2014 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 21, 2014 Χρήσιμες πολύ οι φωτό. Μου άρεσαν πολύ τα προστατευτικά που φαίνονται εδώ Ομολογώ ότι δεν είχα αντιληφθεί την χωροθέτηση των ταμείων σε σχέση με τους αναβατήρες, αλλά απορώ πώς ακριβώς θα επιβιβάζονται ξανά οι σκιέρ που φτάνουν εως κάτω. Μάλλον βγάζοντας πέδιλα? Τότε τί νόημα έχουν οι καρέκλες από κάτω - ή μήπως έχω καταλάβει λάθος; εχεις χασει επεισόδια , κατω μονο καμπίνες.... τα σκι βγαινουν οπως και ναχει.... 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
cossie 82 Report post Posted December 21, 2014 εγω απο τις ομιλιες τους συγκρατησα οτι εχουν επιτελους προσβαση τα ΑΜΕΑ και κατι για την ενοποιηση των 3 χκ (Κελλαρια, Φτερολακα, Γεροντοβραχος) +10000000 Όλγα....έτσι πρεπει!! 2 Live your life to the maximum....... take and learn as much as you can.... life's short!!! DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield http://cyclogenesis.gr/kifissia/ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 21, 2014 (edited) στο αμαρτωλό <αναψυκτήριο> παρατηρω το εχει πάρει ο ιδιος που εχει το σαλε.... με διαγωνισμό υποθέτω εχει και ξαπλώστρες... επι πληρωμή? Edited December 21, 2014 by vro 6 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted December 22, 2014 Η σελίδα www.parnassos.gr δεν έχει επίσημη σχέση με το ΧΚΠ. Δεν ξέρω ποιοι την έχουν φτιάξει, πιθανόν να είναι άτομα που εργάζονται σε μας. 1 Share this post Link to post Share on other sites
orck 97 Report post Posted December 22, 2014 Ωχ, θες να μας πεις οτι υπαρχουν πνευματικα δικαιωματα του ιδιοκτητη των εγκαταστασεων στις φωτογραφιες; Πλακα θα εχει... Παναγιωτης, Π.Φαληρο Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 22, 2014 (edited) πηγα να βγαλω μια νεα φωτο των εκδοτηριων, αλλά μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα του κοπυραιτ, ασε καλύτερα.... μολις εστειλα e-mail στην cheapis.gr και ρωτω αν μπορω να κανω refund. αν το καναμε πολλοι? Edited December 22, 2014 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 22, 2014 (edited) παψτε πια να γκρινιάζετε. η επομενες καλες χιονοπτώσεις θα χτυπήσουν τα νοτια χκ ..οποτε μην φωνασκείτε ,,διοτι παλι κο......φ..διτε Edited December 22, 2014 by PRESIDENT 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 22, 2014 εμ σερβία θελεις, δεν παμε σε πιο χιονοσιγουρα μερη (μαροκο, λιβανος, νοτια αφρική) 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 22, 2014 να υπενθυμίσω οτι φετος το πρωτο δεκαημερο του απριλι ειναι η μεγ. εβδομαδα, με το χκπ ΚΛΕΙΣΤΟ. μετά θελουν και χειμερινο τουρισμο. με την τεραστιομεγαλοπρεπη δικαιολογία οτι πρεπει να κοπεί το ρευμα για να αρχίσουν τα εργα. ΑΙΣΧΟΣ. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted December 22, 2014 Αντε να χιονισει λιγο γιατι μπαινουμε να διαβασουμε κανα νεο και ο καθενας γραφει οτι ασχετο του κατεβει για να δημιουργησει κανα θεμα.... Ειναι κριμα γιατι εχουμε και καποιους ανθρωπους που εχουν σχεση με το Χ.Κ και εχουν την διαθεση να μας ενημερωνουν, που στο τελος θα ξενερωσουν και θα φυγουν.... 2 ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 22, 2014 ας ξενερώσουν , θα τους κανω παρέα ελαβα την παρακάτω απάντηση που φυσικα δεν με ικανοποιει. ας προσεχα να μην αγόραζα... Re ΒΡΟΧΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (132301)_Website feedback refund_.htm <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted December 23, 2014 (edited) Βασίλη πέρσι που έκλεισε το ΧΚΠ 1η Απρίλη στο τσακ πρόλαβαν τα έργα να αποπερατωθούν. Ετσι και φέτος εάν δεν κλείσει νωρίτερα το κέντρο τα έργα δεν θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Δεν είναι δικαιολογία, είναι απαίτηση της Doppelmayr. Επιπλέον Βασίλη, νομίζω ότι είσαι και μηχανικός οπότε εσύ τουλάχιστον ξέρεις από αυτά και δεν θα έπρεπε να λες για τεραστιομεγαλοπρεπη δικαιολογία. Είναι βαρύ και ανεύθυνο από την πλευρά σου και μου κάνει εντύπωση που το ακούω από εσένα γιατί ειλικρινά σε έχω για σοβαρό και σκεπτόμενο άνθρωπο! Και το έχω αποδείξει αυτό που λέω, γιατί πάντα σου απαντάω (κατά το δυνατόν) σε όλες σου τις απορίες και παρατηρήσεις. Το έργο που γίνεται στο ΧΚΠ είναι τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα και νομίζω ότι όλοι εμείς οι χιονοδρόμοι αξίζει να κάνουμε υπομονή 2 χρονιές προκειμένου να απολαύσουμε υπηρεσίες ευρωπαϊκού επιπέδου για τα επόμενα 20 χρόνια! Και ο χειμερινός τουρισμός που αναφέρεις χαράσσεται με προοπτική και όχι ευκαιριακά για μια χρονιά επειδή πέφτει το Πάσχα μέσα! Τουλάχιστον δες την πρόοδο στο επικοινωνιακό της ΕΤΑΔ, ότι ενώ πέρσι το γεγονός ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν το κλείσιμο, φέτος ανακοινώθηκε με την έναρξη της σεζόν! Νομίζω ότι αυτό δείχνει μια κάποια υπευθυνότητα αν μη τι άλλο! Edited December 23, 2014 by sotogiannop1 14 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 23, 2014 Όταν αγοράζω κάτι υποτίθετε ότι γνωρίζω τους όρους εκ των προτέρων εδώ πρώτα αγόρασα και μετά ενημερώθηκα .... για την υπευθυνότητα που λες....... όχι για το εαν πρέπει να κλείσει ή όχι.... 2 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted December 23, 2014 (edited) Vangelis K Εάν αγόρασες από τα Cheapis εγώ τι να σου πω? Η συναλλαγή σου έγινε από άλλη εταιρεία και όχι από το ΧΚΠ. Και δεν το λέω εγώ, φαίνεται από την απόδειξη πληρωμής που έχεις στα χέρια σου. Παρόλα αυτά στην απάντηση στο Βροχίδη είναι κατηγορηματικοί και επιμένουν ότι: οι όροι της προσφοράς παραμένουν ως έχουν, αφού βάσει αυτών, κάθε κουπόνι ισχύει για καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες έως το κλείσιμο του Χιονοδρομικού για τη σεζόν 2014-2015. Τι να σου κάνω εάν δεν είχες διαβάσει τους όρους προσφοράς της Cheapis? Από την άλλη βλέπω ότι και στην Cheapis έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, έστω αγοράζοντας άλλες υπηρεσίες της εταιρείας. Αφού λοιπόν δεν σε συμφέρει και νιώθεις και εξαπατημένος, γιατί δεν το κάνεις, όπως το έκανε ο Vro? Από την πλευρά μας σαν ΧΚΠ δεν έχουμε ακόμη πουλήσει ούτε 1 πολυήμερο εισιτήριο. Και όταν θα αρχίσει το ενδιαφέρον τους θα τους ενημερώνουμε όλους πριν βγάλουν κάρτα ώστε εάν δεν τους συμφέρει να μην το κάνουν! Είμαστε λοιπόν καθ' όλα εντάξει ως προς τους πελάτες μας! Edited December 23, 2014 by sotogiannop1 Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted December 23, 2014 (edited) Αντε να χιονισει λιγο γιατι μπαινουμε να διαβασουμε κανα νεο και ο καθενας γραφει οτι ασχετο του κατεβει για να δημιουργησει κανα θεμα.... Ειναι κριμα γιατι εχουμε και καποιους ανθρωπους που εχουν σχεση με το Χ.Κ και εχουν την διαθεση να μας ενημερωνουν, που στο τελος θα ξενερωσουν και θα φυγουν.... Εάν αναφέρεσαι σε μένα, κάνω υπομονή. Είναι αλήθεια ότι κάπου με έχει κουράσει η συνεχής γκρίνια και μάλιστα χωρίς σοβαρό περιεχόμενο! Πάντως θα εξακολουθήσω να απαντώ γιατί το θεωρώ υποχρέωσή μου! Edited December 23, 2014 by sotogiannop1 11 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 23, 2014 σωτηρη τα πολλά λογια ειναι φτωχεια ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑ και ναι μεν λέει μεχρι το κλεισιμο του χιονοδρομικου ΑΛΛΑ οταν εχει την ημερομηνια εξαργυρωσης μεχρι 15-4-2015 δεν χρειαζεται να εισαι μηχανικος για να κανεις τον συσχετισμο.... οχι ευτυχως δεν ειμαι μηχανικος.... φυσικος σπουδασα και για μεγαλη τύχη των μαθητων μου τα παρατησα νωρις... ομως εχω χτισει σπιτια και εργοστασια, πουθενα δεν χρειαστηκε να κοψω το ρευμα.... αν τωρα πρεπει να κλεισουν τα κελάρια για να ξυλωσουν το συνδετικο τον ΑΠΡΙΛΗ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙς. Η απάντηση του site το λεει <δεν μας ενημερωσε το χιονοδρομικο> τεσπα οταν παντρευονται θυριδες πωλησης με ασυνεπεις επιχηρησεις το παιδι του σωληνα λεγεται ριγμενος καταναλωτης υγ. Σωτηρη δως μου 200 ευρω και παρε τις μοναδες μου... η οτι αλλο θελεις απο την ιστοσελιδα... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 23, 2014 (edited) Ελπίζω όταν πάω στο ταμεία του ΧΚΠ και τους δείξω την απόδειξη για την 80αρα από το τσιπις να μην μου πουν οτι δε συνεργάζονται πια ( έχει συμβεί στο παρελθόν με σκι μπας και φυσικά εγώ πλήρωσα τα σπασμένα) Δηλαδή το τσιπις κακόβουλα έβαλε ημερομηνία το 15-4-2015 ενώ είχε άλλη πληροφόρηση από την ΕΤΑΔ? ή μήπως η ΕΤΑΔ δεν ενημέρωσε σωστά και έγκαιρα? Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... Edited December 23, 2014 by Nifadas How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 23, 2014 Vangelis K ....................... εγώ τι να σου πω........ .........Τι να σου κάνω εάν δεν είχες διαβάσει .............. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ??????????? www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 23, 2014 (edited) σωτηρη τα πολλά λογια ειναι φτωχεια ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑ ... φιλε vro, αν κατάλαβα καλά εσύ είχες πρόθεση να θερίσεις το τελευταίο δεκαπενθήμερο τις saison όλο τον παρνασσό ? sorry κιόλας αλλα έτσι όπως το πας στο τέλος θα πρέπει όλοι μας να παραδεχτούμε ότι εξαπατηθήκαμε σαν spermia από την φύση, εκτος βεβαια κι αν ο κόσμος είναι για σένα, σε όλα τα αλλα θέματα, αγγελικά πλασμένος, οποτε εντάξει φτιάξε κι ένα "ρακομελο" και για μένα μην πίνεις μονος σου. φιλικά πάντα ! Edited December 23, 2014 by giannis-ski 2 https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 23, 2014 Γιάννη μου την υγειά μας ναχουμε, να συναντηθουμε απριλιάτικα στις όμορφες λάκες, εμεις και οι φώκιες μας... να πιουμε τα ρακόμελά μας χαμαι στο χιονι, στα ριζα της λιακουρας, χωρις τα αναψυκτηρια των καθε λογης απατεωνων και ανικάνων.(γενικα μιλάω, να παρει και εμενα η μπαλα) Δεν υπάρχει γιαννη μου πιο ομορφο μερος. νταξει θα χρειαστει να περασουμε μεσα απο τα εργοταξια, αλλά... τι να τα κάνουμε τα λιφτ με τα ανοιξιατικα χιονια... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted December 23, 2014 Vangelis_K Σου είπα με λίγα λόγια ότι τα παραπονά σου θα έπρεπε να τα κάνεις στην Chiapes και εν πάση περιπτώση να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Εάν αυτό σε προσβάλει τότε τι να πω... να σου ζητήσω συγνώμη? Γιατί εμένα το ποιος νομίζεις ότι είσαι που μου γράφεις ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Vasilis Fourlis 31 Report post Posted December 23, 2014 κουραγιο Σωτηρη...πολυ ασχολεισαι..και γω την πηρα τη καρτα αλλα δε νιωθω εξαπατημενος...αντε να χιονισει μπας και γλυτωσουμε απ τη μιρλα.. Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 23, 2014 Και ξαναρωτάω λοιπόν ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΟΝΟ????????? και την συγγνωμη σου δεν την χρειάζομαι........... www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites