Val Claret 1,608 Report post Posted March 23, 2015 μπα!!!!.. εχουμε και πριβε βιντεο . στην τελευταια χιονοδρομική εξόρμηση .με αποκλειστικό σκιερ τον ΒΑΛ -ΚΛΑΡΕΤ......εε!! οχι επειδη φορουσε το μπουφαν του συλλογου ειχε και ιχ!! βιδεο !! υσ..τον αλλο αριστερα επανω στο αβανταρ τον ειδες .. με το μπουφαν !! ...οταν τον δεις ..θα παθεις Ζηλευεις Προεδρα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2015 Παιδια, Ο Hakem ( Ιωακειμ ) εχει τρελλα πολλη και δεν μαζευεται με τιποτα, δεν ειναι για τα δικα μου κυβικα. Πρεπει να γνωρισει τον Κουμπαρο, τον Dust τον Σεργιο, τον Κυριακο........και τους υπολοιπους διοτι ολη μερα non stop στην πιστα, δεν το αντεχω. αφου εισαι παλιογερος .... που να αντέξεις δεν μοιαζεις εμενα τον νεαρο 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 23, 2015 Παιδια, Ο Hakem ( Ιωακειμ ) εχει τρελλα πολλη και δεν μαζευεται με τιποτα, δεν ειναι για τα δικα μου κυβικα. Πρεπει να γνωρισει τον Κουμπαρο, τον Dust τον Σεργιο, τον Κυριακο........και τους υπολοιπους διοτι ολη μερα non stop στην πιστα, δεν το αντεχω. ... εάν τα κυβικά είναι υπονοούμενο για την συμπεριφορά μου στον μπουφε ... το παραδέχομαι ... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2015 (edited) Ζηλευεις Προεδρα!!! και φυσικα ζυλευω !! εγω εχω μονο την σκια μου σε βιντεο βεβαια !! αυτο εγινε ..διοτι με την ταχυτητα που κατεβαινα ..ο φακος δεν με προλαβαίνει .....οποτε τραβουσε μονο την σκια μου .. που την προλαβαίνει Edited March 23, 2015 by PRESIDENT 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 23, 2015 αφου εισαι παλιογερος .... που να αντέξεις δεν μοιαζεις εμενα τον νεαρο .... αυτό αποτελεί δήλωση !!! Εϋχομαι να χρειαστεί να το αποδείξεις συντόμως ... χεχεχε ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 23, 2015 και φυσικα ζυλευω !! εγω εχω μονο την σκια μου σε βιντεο βεβαια !! αυτο εγινε ..διοτι με την ταχυτητα που κατεβαινα ..ο φακος δεν με προλαβαίνει .....οποτε τραβουσε την σκια μου .. που την προλαβαίνει να αλλάξεις το president σε Λουκυ Λουκ ... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted March 23, 2015 ... εάν τα κυβικά είναι υπονοούμενο για την συμπεριφορά μου στον μπουφε ... το παραδέχομαι ... Την προηγουμενη ( Φεβρουαριος ) στο Kopaonik ειχαμε τον Dim να επιτιθεται στον Μπουφε του Ξενοδοχειου, αλλα ο Hakem παιδια εδωσε ρεστα........... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2015 να αρχισουμε τις ετοιμασιες . για την νεα χρονια Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted March 23, 2015 να αρχισουμε τις ετοιμασιες . για την νεα χρονια Του χρονου θα εισαι ενα χρονο ποιο μεσηλικας........... βλεπεις να αντεχεις στα βουνα?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Loof 189 Report post Posted March 23, 2015 Του χρονου θα εισαι ενα χρονο ποιο μεσηλικας........... βλεπεις να αντεχεις στα βουνα?? Ο γέρος ο κόκκορας εχει το ζουμί... 2 Quote http://www.lafaras.gr https://www.facebook.com/lafaras Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 23, 2015 Χαλαρώστε παιδιά, το θέμα είναι το Κοπαονικ και όχι το ... σκι στην επόμενη ζωή ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2015 Του χρονου θα εισαι ενα χρονο ποιο μεσηλικας........... βλεπεις να αντεχεις στα βουνα?? βρρρεεε!!....αμα βρω μπορω :evil: 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2015 επιτελους !! ζωντανια 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted March 23, 2015 Χαλαρώστε παιδιά, το θέμα είναι το Κοπαονικ και όχι το ... σκι στην επόμενη ζωή ... Ιωακειμ........Συμφωνω οτι η συζητηση ειναι για το Kopaonik, αλλα δεν βλεπεις ο President μεχρι και κολλητους ( Loof ) ενεργοποιησε για βοηθεια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted March 23, 2015 επιτελους !! ζωντανια Παλι αυτες οι Φατσουλες........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2015 εχω τον βανκο για οδηγο 3 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2015 ααχχχ! αυτοι η σπονσωρες!! 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 23, 2015 Πάρτε μερικές φώτο, για να επιστρέψουμε στο θέμα ... 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2015 (edited) ΕΕ!! ναι ρε βασιλη . για αυτο αντεχει ο ιωακειμ εχει ακομα μακρια μαλλια ...σαν τον Σαμψών..... :evil: Edited March 23, 2015 by PRESIDENT 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted March 23, 2015 ΕΕ!! ναι ρε βασιλη . για αυτο αντεχει ο ιωακειμ εχει μακρια μαλλια ...σαν τον Σαμψών..... :evil: δεν το είχα σκεφτεί έτσι ... αλλά μου αρέσει κι έτσι ... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted March 24, 2015 Παιδια, Ο Hakem ( Ιωακειμ ) εχει τρελλα πολλη και δεν μαζευεται με τιποτα, δεν ειναι για τα δικα μου κυβικα. Πρεπει να γνωρισει τον Κουμπαρο, τον Dust τον Σεργιο, τον Κυριακο........και τους υπολοιπους διοτι ολη μερα non stop στην πιστα, δεν το αντεχω. Μόνο από αυτά καταλαβαίνει κάποιος πόσο καλό παιδί είναι. Όντως πρέπει να τον γνωρίσουμε/να μας γνωρίσει 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted March 24, 2015 Παρακαλώ οι μοντ, να μπανάρουν Βασίλη και Ιωακείμ. Να μην ανεβάσουν άλλες φωτογραφίες. Έλεος. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted March 25, 2015 Συνεχιζουμε με περισσοτερες φωτογραφιες!!! 15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Loof 189 Report post Posted March 25, 2015 Όμορφο φαίνεται...μαύρες έχει; 1 Quote http://www.lafaras.gr https://www.facebook.com/lafaras Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 25, 2015 Εχει και μαυρες 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites