leonidastria 4,307 Report post Posted December 10, 2017 Γιατι νοιαζομαι για τους φιλους μου και μεσα απο την δικη τους χαρα χαιρομαι κι εγω ! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted December 10, 2017 Γιατι νοιαζομαι για τους φιλους μου και μεσα απο την δικη τους χαρα χαιρομαι κι εγω ! Χαχαχα ωραίος !!!!!! Αλά έτσι είναι όταν μεγαλώσεις θα μπορείς και εσυ 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 16, 2017 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 16, 2017 φώτισαν karaman greben?Η ειναι από πέρσυ?ξέρει καποιος Quote Share this post Link to post Share on other sites
than 342 Report post Posted December 16, 2017 Φέτος την λειτούργησαν πρίν λίγες μερες 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,186 Report post Posted December 17, 2017 (edited) ΚΟΠΑΟΝΙΚ ! Η ΑΛΠΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΊΩΝ.. που δεν θα γνωριζαμε αν δεν ηταν ο ΒΑΛ ΚΛΑΡΕΤ Edited December 17, 2017 by PRESIDENT 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 21, 2017 Ετοιμο...ΧΘΕΣΙΝΟ βίντεο 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,430 Report post Posted December 21, 2017 Προς αυτούς με τους οποίους έχω πάει Κοπαόνικ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;;;;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted December 21, 2017 Ετοιμο...ΧΘΕΣΙΝΟ βίντεο Τι ωραιο μερος ειναι αυτο !!! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,186 Report post Posted December 21, 2017 αντε να δω λεωνιδα .ποτε θα καταφερεις το δεις και εσυ 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted December 21, 2017 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 21, 2017 Προς αυτούς με τους οποίους έχω πάει Κοπαόνικ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;;;;;;;; Περιμένουμε να μας πεις πότε θα ξαναπάμε ανάμεσα στους πυλώνες. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,430 Report post Posted December 22, 2017 Άρε Βασίλη....επική μέρα ήταν για μένα εκείνη... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted December 22, 2017 (edited) Εξελίσσεται σε απωθημένο το Κοπαόνικ, μια και Άλπεις πλέον φαντάζουν δύσκολο εγχείρημα... Μπράβο παιδιά, βουρ και για την φετινή εκδρομή. Edited December 22, 2017 by itiotis 3 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,186 Report post Posted December 22, 2017 καλο θα ειναι να οργανώσουμε και μια επιδρομη στο κοπαονικ επιστρεφωντας απο αλπεις 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted February 2, 2018 Εδω τι γινεται;φετος που εχει ξεσκιστει και δουλευει ολα φουλ απο αρχες Δεκεμβρη δεν εχει παει κανεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted February 2, 2018 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 2, 2018 Δεν ξέρω ,αλλά βλέπω όλη η Σερβία να είναι μπανσκο ,οι ακαδημίες τους να κάνουν προπονιση στην 8 στο μπανσκο ,ρωτάω και έναν Σέρβο στο λιφτ ,και μου λέει -αφού είσαστε φτηνότεροι και μεγαλύτεροι !! Οι Σκοπιανοί πάλι είναι κάθε ΣΚ στο μπανσκο !!! Εγώ από αύριο είμαι στο βουνο και με περνούν τηλ φίλοι Σέρβοι και Σκοπιανοί να τους συναντήσω γιατί έχουν λευκή ευδομαδα ,και αναρωτιέμαι ,γιατί δεν πάνε στα δικά τους και εροχουνται σε μας 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted August 22, 2018 web ...: http://www.infokop.net/investicije/letnje-skijanje-na-vestackoj-stazi-krst.html &@, 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted August 22, 2018 (edited) Δεν εχω εμπειρια απο τετοιου ειδους πιστα ...για αλλο λογο γραφω! Απο την τσατιλα μου που υπαρχουν τοσες λυσεις και ευκαιριες για ενα χιονοδρομικο να τραβηξει κοσμο πανω του τις εποχες που δεν χει χιονι! Καλλιστα τα 3-5 πηγαδια ,το Σελι ,ή το Καιμακτσαλαν θα μπορουσαν απο την μια να εχουν συνεχεια αγωνες μαουντεν μπαικ ακομα και σε διεθνες επιπεδο ή να επενδυσουν σε μια τετοια διαστρωση !!!Οταν ομως τα 3-5 νοικιαζονται για εναν χρονο θαρρεις και την επομενη χρονια δεν θα υπαρχουμε ,πως να γινει κατι τετοιο?Αυτα ειναι απλα πραγματα που και ο πιο βλαξ που ανακατευεται με τα κοινα το καταλαβαινει...Εδω γενικως,οπως και σε ολη την επικρατεια παιζει αλλο παιγχνιδι...και επειδη παιζει αλλο παιγχνιδι γι αυτο θα μεινουμε εδω που ειμαστε ...στασιμοι , ή αν θελετε το μότο μας θα ειναι εμπρος προς τα πισω !!! Edited August 23, 2018 by leonidastria 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted August 23, 2018 (edited) ........ εάν θα αξίζει για ένα καλοκαιρινό.... Για τους συντονιστές, παρ' όλο που αντιλαμβάνομαι ότι λόγω εποχής.....τους ξέφυγε. Edited August 23, 2018 by Χρήστος Λάππας Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted August 23, 2018 Για τους συντονιστές, παρ' όλο που αντιλαμβάνομαι ότι λόγω εποχής.....τους ξέφυγε. Εάν πρόσεξες ο τόνος είναι στο α, του έστιν η σύνθετη λέξη προέρχεται από την "ύλη" και σημαίνει η αίσθηση έλειψης της όταν σκιάρεις, αλλά εσένα το μυαλό σου ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted August 23, 2018 Εάν πρόσεξες ο τόνος είναι στο α, του έστιν η σύνθετη λέξη προέρχεται από την "ύλη" και σημαίνει η αίσθηση έλειψης της όταν σκιάρεις, αλλά εσένα το μυαλό σου ... Δεν υπάρχει τονιζόμενη λέξη πριν την προπαραλήγουσα στα ελληνικά... [emoji52] 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted August 23, 2018 Ωχου καλά ... στείλτε με στο πειθαρχικό ... Λοιπόν, ο λόγος που ανάρτησα αυτό που ανάρτησα είναι για να σχολιάσουμε το θέμα της τεχνητής πίστα του σκι στο Κοπαόνικ. Το ερωτημά μου είναι εάν θα μπορούσε αυτό το πράμα να προσομοιάσει με το κανονικό σκί σε χιόνι, αλλά και το γεγονός ότι είναι η μοναδική τόσο μεγάλη τεχνητή πίστα που έχω δει, έχει κανένας εμπειρία από κάτι αντίστοιχο? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted August 23, 2018 Στο θέμα μας, δεν έχω προσωπική γνώμη, έχω δει όμως ομάδες και αθλητές στο εξωτερικό να το χρησιμοποιούν εκτενώς. Ακριβώς ίδιο δεν θα είναι, μιας και όταν/αν πέσεις νομίζω πονάει κάπως... Για αφράτο-σφιχτό χιόνι μην το περιμένεις. Από το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα. * Καλό είναι να αυτοπειθαρχούμε. 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites