Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

παιδια συγγνωμη την τεμπελια μου σε περιπτωση που εχει απαντηθει.λεω να παω προς τα εκει.ξερετε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος.καποιο συνεργασιμο Travel?μοναχους θα ειμαι αν παιζει ρολο.επισης μηπως θελει καποιος να μοιραστουμε.προς φεβρουαριο ενδιαφερομαι.

Γυρισα απο Μπανσκο

Ειμουν επανω Σαββατο και Κυριακη.

Το χιονι σκληρο αλλα εκανε πολυ καλη δουλεια το τεχνητο.

Σαββατο φοβερος καιρος, Κυριακη μετα τις 1 χιονονερο και αργοτερα χιονι ψηλα ομως σε πλατο και τοδορκα.Μπορω να πω πως το ευχαριστηθηκα πολυ!!

Edited by kosmasdlk
  • Like 2

παιδια συγγνωμη την τεμπελια μου σε περιπτωση που εχει απαντηθει.λεω να παω προς τα εκει.ξερετε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος.καποιο συνεργασιμο Travel?μοναχους θα ειμαι αν παιζει ρολο.επισης μηπως θελει καποιος να μοιραστουμε.προς φεβρουαριο ενδιαφερομαι.

Τώρα είδα στο fb, υπάρχει το www.latravel.gr που έχει κάποιες καλές προσφορές για Μπανσκο.
  • Like 2

Γίνονται ακόμη τα έργα στην περιοχή του Sandanski? Θυμάμαι πριν δύο χρόνια γινόταν μία μικρή παράκαμψη. Τώρα στο google maps μου βγάζει παράκαμψη μέσω Petrich. Γνωρίζει τι συμβαίνει κανείς που πήγε πρόσφατα;

Τα έργα συνεχίζονται .. Μόλις περάσεις τα σύνορα κανεις υποχρεωτικά δεξιά .

Μισή ωριτσα παραπάνω ...

• Like 1

Τα έργα συνεχίζονται .. Μόλις περάσεις τα σύνορα κανεις υποχρεωτικά δεξιά .

Μισή ωριτσα παραπάνω ...

Ευχαριστώ.

• Like 1

Ξεκινάω για bansko μέχρι Κυριακή απόγευμα θα είμαι πάνω..αν είναι κάποιος ας ρίξει ένα pm να τσουλήσουμε παρέα ;)

Ειναι το παγκόσμιο κύπελλο απο σημερα,κανε καμια φοτο μετην Tina Maze :)

• Like 5

η με την Lindsey Vonn. ειναι και αυτη εκει

• Like 4

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Μόλις ετοίμασα τα πράγματά μου. Απλά, σέβομαι τον ανδρικό πληθυσμό του συλλόγου και δε θα δημοσιοποιήσω φωτογραφίες και στιγμές.

• Like 5

carpe diem

Αλλά και η Tina είναι...... :censored:

...πολύ καλή σκιέρ. Αυτό δεν εννοείς Παρασκευά - Πέπε? :innocent:

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Αλλά και η Tina είναι...... :censored:

...πολύ καλή σκιέρ. Αυτό δεν εννοείς Παρασκευά - Πέπε? :innocent:

ο χαρακτήρας έχει σημασία ...

:hehe:

• Like 3

Είναι βέβαια λίγο ανορθόγραφη,

carpe diem

στην Τουρκια ηταν μαζι μας ,μια Σλοβενα δημοσιογραφος που γνωριζει καλα την Τινα.μου ειπε οτι δεν ειναι και ο πιο φιλικος ανθρωπος με τα μίντια

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Μου φαινεται οτι πεσατε ολοι στην περιπτωση.Εχουν μεγαλη γιορτη οι Βουλγαροι (γιορταζουν απελευθερωση) και ο χαμος ειναι αναμενομενος.Ψαξτε το λιγο παιδια - Pepe δωσε ανταποκριση-μας επιασαν στον υπνο.Αυτο το ΣΚ δεν εχει ski.

• Like 1

Ναι 3 μαρτι ειναι το αντίστοιχο 25 μαρτι εδω:)

Και ετσι το κανουν 28-03 τετραήμερη :) Α ,εκει αν στο τετραήμερη πεφτει μια μερα καθεμερηνη ,την δουλεύουν το προηγούμενο σαββατο !!!

Αλλα και πάλη δεν νομιζω να εχει πολυ κοσμο στο μπανσκο ,το μποροβετς θα ειναι φουλ

• Like 1

Επιστροφή στην έδρα με λίγες εντυπώσεις..ο δρόμος από Θεσσαλονίκη και μετά έχει μόνο 2 σημεία "υπό-κατασκευή" ένα στις Σέρρες που στρίβεις αριστερά για Προμαχώνα και ένα στον δρόμο πριν τις σέρες που υπάρχει για 5-6 χιλιόμετρα στένωση σε 1 λωρίδα με διαχωριστικά στην μέση για το αντίθετο ρεύμα.

Περνάμε Προμαχώνα εκεί και μετά μέχρι να φτάσεις Sandanski είναι όλο το λούκι λόγω της παράκαμψης που περνάς μέσω petrich με φάσεις 1 λωρίδα σε κάθε κατεύθυνση μέσα στο petrich τώρα φτιάχνουν τον δρόμο και είναι ένα μεγάλο κομμάτι ξυρισμένο για να ξαναστρωθεί.

Μετά το Sandanski καλυτερεύει κάπως η κατάσταση. H διαδρομή Kresna με Simitli μαγευτική με περάσματα δίπλα στον ποταμό αντίθετης ροής όπως πας.

Παρασκευή φτάνοντας Bansko ο δρόμος πεντακάθαρος από θέμα χιονιού-πάγου και τακτοποίηση στο διαμέρισμα που είχαμε..

Σάββατο πρωινό ξύπνημα και από φίλους τότε πληροφορηθήκαμε ότι ο δρόμος για να ανέβουμε στο σαλέ είναι κλειστός για να ανεβούμε με το αμάξι..οπότε πήραμε Lift Και πάνω..απογοήτευση που δεν έγιναν οι αγώνες λόγω ομίχλης και με τεράστια καθυστέρηση από τις 11.30 που είπαν ώρα έναρξης η απόφαση να βγει 13.30 αν θυμάμαι καλά ότι δεν θα γίνουν. Εμείς ως λάτρεις συνεχίσαμε να τσουλάμε μέχρι να καούμε και να κατηφορίσουμε στην περιφερειακή μέχρι το χωριό.

Απογευματάκι φαγητό και αρχίσαμε να γυρνάμε για να δούμε τι είχε ετοιμάσει η audi στην πλατεία με διάφορα show-dj-Βεγγαλικά και το Party το βράδυ στο Happy End και τα βεγγαλικά από έξω το αποκορύφωμα.

Κυριακή πρωινός καφεδάκι στο pirin 75 ο μοναδικός καφές που πίνεται και θυμίζει Ελλάδα και επιστροφή πίσω.

P.s: Το ξενοδοχείο που μέναμε ήταν το Saint Ivan ski apartments (Συγκρότημα 5 κτηρίων με διαμερίσματα) που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το rilski γύρω στο 10 λεπτό χαλαρό περπάτημα μέχρι το Lift.

Προτάσεις για φαγητό Euphoria βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κεντρικό parking του Lift, το 2ο γυράδικο στο δεξί χέρι όπως κατεβαίνεις μετά το φανάρι και το γωνιακό μαγαζάκι με τις πίτσες κτλ στο φανάρι πάνω απέναντι από το φαρμακείο.

Αλλαγές νομισμάτων μπορούν να γίνουν και στο κατάστημα του Τσακίρη με τα είδη σκι για να μην τρέχει κάποιος αν θέλει να νοικιάσει κιόλας.

Για βραδινές εξόδους θα πρότεινα πάλι pirin 75 Λόγω τιμών: 2 ευρώ το μεγάλο βαρέλι και 3,5 ευρώ το πότο (ποσότητες Ελλάδος). Δεν θα πρότεινα κάτι άλλο μιας και τα περισσότερα έχουν είτε είσοδο είτε ποτά μεζούρες..και φυσικά πρέπει να ζήσετε το "show" στο Jack House με τιμές 50 ευρώ το μπουκάλι και τον μελαμψο τραγουδιστή να δίνει ρεσιτάλ.

Τέλος από αθλητές τους είδα σαν μπουλούκι όλους στο start up του αγώνα αλλά από κοντά μόνο Fenninger και Gut που γύριζαν στην αγορά του Bansko και ήθελα να δω την Vonn από κοντά αλλά πού τύχη..

Τιμές αρκετές καλές ενδεικτικά κράνη από 25-30 ευρό,θώρακες πλήρες-πλάτης από 40 ευρό πέδιλα δεν μπορώ να εκφράσω άποψη μιας και έπαιζαν αρκετές τιμές αναλόγου μοντέλου-χρονολογίας.

Αυτά τα ολίγα από εμένα θα επιστρέψω αύριο με φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τα πυροτεχνήματα.

Edited by THANOSJ3
  • Like 9

Το Putin 75 το εχουν Έλληνες ,για αυτο θυμίζει ελλαδα :)

• Like 2

...

Για βραδινές εξόδους θα πρότεινα πάλι pirin 75 Λόγω τιμών: 2 ευρώ το μεγάλο βαρέλι και 3,5 ευρώ το πότο (ποσότητες Ελλάδος).

Χωρίς παρεξήγηση, δε λέω φτηνό το βαρέλι, αλλά μήπως πίνεις πολύ?

:LMAO: :LMAO: :LMAO:

• Like 2

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...