Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Σημερα σε Bansko - Borovets δε δουλευαν τα ψηλα lift λογο αερα.Pamporovo ολα ανοιχτα (γι αυτο αυριο παμε εκει).Παντως η κακοκαιρια συνεχιζεται,οποτε απο Δευτερα τα νεοτερα.

Σήμερα τρεις Βούλγαρους snowboardaδες τους έθαψε χιονοστιβάδα και τους βρήκαν νεκρούς στην περιοχη yavorov του ράζλογκ- κοντά στο bansko... γενικά σε όλα τα βαλκάνια έχει φορτώσει απίστευτες ποσότητες και θέλει πολύ προσοχή. Σύμφωνα με translate από βουλγάρικο άρθρο, δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις και ....

• Like 1

Όμορφη εξόρμηση Χρήστο, καλά να περάσεις

• Like 2

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Και αλλος σνουμπορντερ εχει χαθεί στο μπανσκο,τον ψάχνανε ,δεν ξερω τιποτα καινούργιο τωρα,θα δουμε αυριο!

Και αυτος οπος και οι αλλοι τρις ,εκτος πίστας !!!!!

Προσοχη μαγκες, αρματοθειτε καλα, ξεκολλανε για πλακα. -_-

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Σημερα σε Bansko - Borovets δε δουλευαν τα ψηλα lift λογο αερα.Pamporovo ολα ανοιχτα (γι αυτο αυριο παμε εκει).Παντως η κακοκαιρια συνεχιζεται,οποτε απο Δευτερα τα νεοτερα.

Μπράβο σούπερ πρόγραμμα!!!

Στο Pamporovo χθές είχε διακοπή ρευματος το οποίο μάλλον έχει συμβεί και άλλες φορές.

• Like 1

Μπράβο σούπερ πρόγραμμα!!!

Στο Pamporovo χθές είχε διακοπή ρευματος το οποίο μάλλον έχει συμβεί και άλλες φορές.

Ακυρο το Pamporovo, τρεις μερες ειναι χωρις ηλεκτρικο ολη η περιοχη - η επικρατεια του Smolian νεκρη - εκλεισαν δρομοι πεσαν δενδρα σε ηλεκτρ.δικτυα,η προσβαση απο Ξανθη και Κομοτηνη αδυνατη. Φιλος Βουλγαρος μου ειπε τηλεφωνικα να μην ανεβω μεχρι ΣΚ,και οτι αυτη την κατασταση δεν την εχει ξαναζησει.Ξεκειναμε λοιπον απο Bansko και βλεπουμε.Παρ ολη τη δοκιμασια που περνουν οι ανθρωποι εκει (διστυχως) εχει και ενα καλο η περιπτωση, ... μας βλεπω Πρωτομαγια στο Pamporovo με 1m χιονι να κλεινουμε τη σεζον ... (περα απ την πλακα παιδια εγιναν ασχημα πραγματα εκει)

• Like 4

Τριήμερο Πρωτομαγίας θα δουλεύει άραγε; Μαγική εδκρομή και εξόρμηση θα είναι!

carpe diem

Μεχρι στιγμης ,14 Απριλίου κλίνει,πολυ πιθανό ειναι να παει μεχρι τελος Απριλίου ,συνιτος μετα πανε οι ομαδες σκι της βουλγαρια

Κι εγω σε ομαδα ειμαι γραμμενος Pepe οποτε θα εχω φιλοξενουμενο τον Dim την πρωτομαγια για ν αναψουμε BBQ στην κορυφη της Snejianka. Το χιονι εχει σκεπασει τα παντα και σημερα δουλευαν ολα ρολοι, στις εισοδους των lift σκυβεις πολυ για να περασεις. Κι οσο για την αμφισβητιση μερικων εδω στο forum το προγραμα εξελισετε σε super και αυριο παμε Bansko.Τετοιο χιονι ουτε στη Cervinia δεν ειχε τον Γεναρη.

• Like 7

Με δέκα μέρες χιονόπτωση,το χκ παμποροβο έκλεισε για μια μερα λόγο ηλεκτροδότησης ,τωρα ολα δουλεύουν κανονικά και να περάσετε καλα!!!!

• Like 2

Pepe από το 2008 που πηγαινω Pamporovo και μιλαω για καμια 20αρια φορες τη σεζον γιατι παω και στα αλλα δυο, α παω και TSEPELARE καμια φορα (για ρωτα το ξερει κανενας) επισης εχει κι αλλα πιο μικρα - ξερεις εσυ - δεν εγινε το παραμικρο χωρις υπερβολες.Μονο τα ψηλα lift σταματαν σε Bansko - Borovets όταν εχει δυνατο ανεμο.Αυτή τη στιγμη πινουμε κρασακι με τη γυναικα μου μετα από γεματη μερα στο Bansko.Εριξε χιονακι 4-5cm και 1-2cm προβλεπει για αυριο.Το καλο είναι ότι δεν εχει κοσμο και ριχνουμε αρκετα χλμ

• Like 6

Pepe από το 2008 που πηγαινω Pamporovo και μιλαω για καμια 20αρια φορες τη σεζον γιατι παω και στα αλλα δυο, α παω και TSEPELARE καμια φορα (για ρωτα το ξερει κανενας) επισης εχει κι αλλα πιο μικρα - ξερεις εσυ - δεν εγινε το παραμικρο χωρις υπερβολες.Μονο τα ψηλα lift σταματαν σε Bansko - Borovets όταν εχει δυνατο ανεμο.Αυτή τη στιγμη πινουμε κρασακι με τη γυναικα μου μετα από γεματη μερα στο Bansko.Εριξε χιονακι 4-5cm και 1-2cm προβλεπει για αυριο.Το καλο είναι ότι δεν εχει κοσμο και ριχνουμε αρκετα χλμ

αντε να χαθεις :veryangry: !!..ξεδιάντροπε :yes

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Κοπαονικ ακολουθησα ...... εσυ με προδωσες όμως ! Αντε ελα προς τα δω καμια φορα... :respect:

• Like 1

Απο Τεταρτη και μετα πεφτουν παλι οι θερμοκρασιες οποτε μεινετε συντονισμενοι.Θα ανταμωσουμε το πιο πιθανο!

• Like 1

Γνωρίζει κανείς PEPE εσένα εννοώ αν το χιονοδρομικό θα λειτουργεί το τριήμερο 17 -19 Απριλίου ;

Καλημερα ,μπανσκο θα ειναι ανοιχτά μεχρι 14 Απριλίου ,αν αλαξει τιποτα θα γραψω

• Like 4

Την Παρασκευή δίνει μποφόρια ψηλά. Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν κάποιες καρέκλες?

Δεν είναι αλλά με ίδιο αέρα εδώ μου έχει τύχει αρκετές φορές να μην λειτουργούν καρέκλες, ειδικά καθημερινές.

Αν κλείσει κάποια θα είναι η καρέκλα που περνάει από πλατό, δεν νομίζω οι άλλες, ανέβηκα φέτος με περισσότερο αέρα και όντως μόνο αυτή δεν δούλευε.

• Like 1

1162895.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. firezout
      firezout
      (49 years old)
    2. indianos
      indianos
      (53 years old)
    3. Woofer
      Woofer
      (50 years old)

No members to show

• Forum Statistics