Guest afrodite Report post Posted March 9, 2011 Αυριο θα ανέβει κανεις Παρνασσο; Υπάρχει καμια κενή θεση για 'μενα στο αυτοκίνητο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 9, 2011 (edited) Μια θέση και για μένα για Παρνασσό για αύριο 10 Μαρτίου; Εξοπλισμό νοικιάζω από Κλαουδάτο πριν την Αράχωβα. πμ ή 6945375617 Edited March 9, 2011 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted March 9, 2011 Παιδιά.......κι εγώ ενδιαφέρομαι (γενικώς) για Παρνασσό καθημερινή, πάσα προσφορά δεκτή ! Ευχαριστώ πολύ ! Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted March 9, 2011 Μεσα και εγω για χκπ ή χκκ Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 9, 2011 Όλοι μέσα, αλλά σε ποιανού το αυτοκίνητο? Μάλλον για ski bus με βλέπω πάλι... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted March 9, 2011 βαζω αμαξι μονο θελω λιγο βοηθεια με τις αλυσιδες γιατι κατα 99% θα χρειαστουν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 9, 2011 βαζω αμαξι μονο θελω λιγο βοηθεια με τις αλυσιδες γιατι κατα 99% θα χρειαστουν! Αν έχεις σωστό μέγεθος (διπλοτσεκάρισέ το), το κατέχω το ζήτημα (αν είναι απλές κι όχι τίποτα μυστήριο). Πόσοι χωράμε Δημήτρη? Εγώ νοικιάζω από Κλαουδάτο. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted March 9, 2011 ωραια οργανωσε το μεχρι 4 θα νοικιασω και εγω πρωτη φορα αυριο μπας και δω καμμια διαφορα Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 9, 2011 ωραια οργανωσε το μεχρι 4 θα νοικιασω και εγω πρωτη φορα αυριο μπας και δω καμμια διαφορα Εγώ να το οργανώσω? Εσύ βάζεις το τουτού. 4 με ενοικίαση από Κλαουδάτο και χωρίς σχάρα, λίγο χλωμό το βρίσκω... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted March 9, 2011 1 θεση κενη για αυριο οποιος ενδιαφερετε P.m! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 0 Report post Posted March 10, 2011 λεω να ανεβω αυριο παρασκευη.κριμα να φυγει τετοια ημερα.το αμαξι μου καιει καπως παραπανω.αν ανεβει κανεις που να βολευει ας ριξει μια δηλωση.μενω κεντρο αθηνα.αλεξανδρος Quote Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted March 11, 2011 Παιδες Σαββατο η Κυριακη αν εχει καποιος θεση κενη για ΧΚΠ η ΧΚΚ ευχαριστως να την καλυψω Quote Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted March 11, 2011 Κανεις????Αδελφια!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 15, 2011 Για αύριο κανείς για ΧΚΠ? Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
jamesch75 0 Report post Posted March 20, 2011 Κανείς για μέσο-εβδομαδιαία ανάβαση σε Παρνασσό;; λογικά από τρίτη θα καθαρίσει ο καιρός με νέο χιονάκι... αναχώρηση από πειραιά... jeep cherokee... Δημήτρης... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 22, 2011 Ανέβα αύριο και ξανά Παρασκευή. Μεγάλη η χάρη του Μεγάλη η χάρη του Αγ.Ονούφριου, να ανάψουμε κανένα κεράκι Μια κ αύριο φωνάζει ανέβα, μήπως ανεβαίνει κανείς στο βουνό κ θέλει για παρέα εμένα ??? -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 24, 2011 Από το καταπληκτικό τριήμερο μπορώ να ανέβω μόνο μια ημέρα και σκέφτηκα το Σάββατο που θα έχει και παράταση λειτουργίας. Κανείς με το ίδιο πρόγραμμα κατα νού? Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 24, 2011 Επανέρχομαι με τα εξής: Για το Σάββατο, ζητείται 3ο άτομο να συμπληρώσουμε "πλήρωμα" για ανάβαση στο ΧΚΠ. Κόστος περί τα 20€ έκαστος, με αυτοκίνητο του Δημήτρη (aka RIO). To πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλαρή αναχώρηση και επιστροφή αργά (λόγω παράτασης λειτουργίας το Σάββατο) Για περισσότερα, δια ζώσης στο 6945375617 (Πάνος) Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
minas 5 Report post Posted March 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους, μάλλον είναι αργά για αυτό, αλλά μόλις πήρα ανάσα από τη δουλειά. Αύριο πρωί ανεβαίνω για μία ή δύο μέρες, ανάλογα με το χιόνι και την παρέα. Όποιος ενδιαφέρεται, υπάρχει μπόλικος χώρος στο αμάξι. Συνήθως περνάω από το δαχτυλίδι στα Flocafe στο Μαρούσι. Στείλτε PM, θα το δω σε λίγο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 31, 2011 Σκέφτομαι να ανέβω ΧΚΚ ή ΧΚΠ Δευτέρα ή Τρίτη, ενδιαφέρεται κανείς άλλος? Θα προτιμούσα όχι με δικό μου μέσο γιατί είναι σχετικά μικρό και δεν έχω σχάρες Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 4, 2011 (edited) Πώς σου φάινεται η Τρίτη 5 Απριλίου; Στείλε μου καλύτερα μέιλ με τηλέφωνο σου αν θες! Στο yahoo.com . Edited April 4, 2011 by Lili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 10, 2011 Τρίτη 12 Απριλίου ΧΚΠ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 12, 2011 Σκοπεύει κανείς ν ανέβει ΧΚΠ Σάββατο ή Δευτέρα ή Τρίτη και να έχει μια θέση για μένα? Πάνος πμ ή 6945375617 ή μέηλ στο πανχρίστο[γαλοπούλα]γιαχού.τζι.αρ Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
ratus 0 Report post Posted April 14, 2011 (edited) Για Σάββατο 16/04 ΧΚΠ κανείς που να' χει μια θέση; ΠΜ, παρακαλώ. Edited April 14, 2011 by ratus Quote Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 14, 2011 ποσο σίγουρος εισαι οτι θέλεις να ανέβεις αυτο το Σάββατο για σκι στον Παρνασσό? Παρε ομπρέλα,γυαλιά ομίχλης, και αλυσίδες για το αμάξι... σκι δε ξερω αν θα κανεις αλλά θα πιεις ωραίο καφε με καθαρο οξυγονο... Quote Share this post Link to post Share on other sites