panchristo 6,271 Report post Posted January 22, 2011 (edited) Θα χει μπόλικο κόσμο δηλαδή αύριο... Σήμερα άνοιξε και η 12 Edited January 22, 2011 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted January 22, 2011 κανείς για Δευτέρα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted January 22, 2011 αν δεν ανεβω αυριο με ψηνει και η δευτερα αλλα φοβαμαι τον καιρο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted January 24, 2011 σκεφτεται κανεις για την τεταρτη?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 24, 2011 Τετάρτη ή Πέμπτη είμαι κι εγώ μέσα, δεν έχω ίδιον μέσο. Όποιος με θέλει για παρέα ας μου πεί. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted January 24, 2011 και εγω το σκεφτομαι για Τεταρτη αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω. θα ξαναγραψω αν ειναι Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 24, 2011 Για Τετάρτη μάλλον και εγώ μέσα, θα το γνωρίζω αύριο(6934837420)Κώστας Σαΐτης.Άντε να μαζευόμαστε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted January 25, 2011 και την πεμπτη δεν θα ειναι ασχημα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 25, 2011 Πεμπτη πρωι απο Λαμια οποιος θελει για ΧΚΠ βαζω το αμαξι Φιλικα Δημητρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasvk 0 Report post Posted January 25, 2011 Υπαρχει σκι bus για αύριο; Τελικά για αύριο Τετάρτη υπάρχει κάποιος ή καποιοι που ανεβαίνουν από Αθήνα στον Παρνασσό για να μοιραστουμε τα έξοδα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 25, 2011 (edited) Τετάρτη ή Πέμπτη είμαι κι εγώ μέσα, δεν έχω ίδιον μέσο.Όποιος με θέλει για παρέα ας μου πεί. και την πεμπτη δεν θα ειναι ασχημα.. Πέμπτη λοιπόν κι από μένα, γιατί αύριο δεν μπορώ τελικά. Edited January 25, 2011 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted January 25, 2011 Εγώ θα ανέβω σίγουρα 100% την Πέμπτη. Θα ενημερώσω εγκαίρως για το πόσες κένές θέσεις θα έχω από Νέα Σμύρνη για ΧΚΠ. (Πιθανόν 2 αλλά θα πώ σίγουρα αύριο) Α Ν Τ Ε Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ Ν Α Τ Σ Ο Υ Λ Η Σ Ο Υ Μ Ε ! !! !! !!! Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted January 26, 2011 Λοιπόν αύριο έχω 2 κενές θέσεις τελικά, και θα ξεκινήσω κατά τις 05:30 από Νέα Σμύρνη για ΧΚΠ. όσοι πιστοί προσέλθετε!!! (το τηλ μου αναγράφεται στο profile μου) Άυριο ξημερώνει μεγάλη μέραααααααα!!!!! Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 26, 2011 ok Γιώργο αύριο στο σημείο που είπαμε για να ξεσαλώσουμε.Κώστας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 30, 2011 όσοι πιστοί προσέλθετε!!! (το τηλ μου αναγράφεται στο profile μου) Μόνο εσύ, οι 2 συντονιστές, ο διαχειριστής και η πρόεδρος το βλέπουν αυτό! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted January 31, 2011 Μόνο εσύ, οι 2 συντονιστές, ο διαχειριστής και η πρόεδρος το βλέπουν αυτό! Ρε Χρήστο για τσέκαρέ το αυτό που μου λές γιατί με τον kosaitis δεν γνωριζόμαστε και όμως με πήρε τηλ στο κινητό και ανεβήκαμε την προηγούμενη Πέμπτη μαζί!!Οπότε από εκεί πρέπει να είδε το τηλ μου. Λοιπόν προέκυψε αύριο ημερήσια για ΧΚΚ οπότε ενημερώνω αναχώρηση 05 30 από Νέα Σμύρνη. τηλ 6946507283 Γιώργος Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 31, 2011 Δεν υπάρχει περίπτωση να το είδε από εκεί. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted February 1, 2011 (edited) Δεν είμαι σίγουρη πώς ακριβώς δηλώνουμε για το carpooling και τα σχετικά. Σκοπεύω να ανέβω Τετάρτη ΧΚΠ με το σκιμπας. Μένω Αμπελόκηπους. Αν τυχόν σκοπεύει να ανέβει κάποιος συνετός και αργός οδηγός από περιοχή που να βολεύει να με φορτώσει, ας ποστάρει. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω κανένα μέλος του φόρουμ που να πληροί και τις 3 αυτές προδιαγραφές . Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να υπάρχει κανένας νέος... Επίσης, αν δεν έχει σκιμπας, πιθανόν να ανέβουμε με το Tipo μας, αλλά όχι αχάραγα. Και οδηγούμε αργά, κάνουμε περίπου 3 ώρες ως τα Κελλάρια (όταν ο δρόμος είναι καθαρός, για αλυσίδες, προσθέστε ώρα) Edited February 1, 2011 by Lili Quote Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted February 1, 2011 Σκεφτομαι για Πεμπτη και Κυριακη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucky 0 Report post Posted February 1, 2011 Δεν είμαι σίγουρη πώς ακριβώς δηλώνουμε για το carpooling και τα σχετικά.Σκοπεύω να ανέβω Τετάρτη ΧΚΠ με το σκιμπας. Μένω Αμπελόκηπους. Αν τυχόν σκοπεύει να ανέβει κάποιος συνετός και αργός οδηγός από περιοχή που να βολεύει να με φορτώσει, ας ποστάρει. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω κανένα μέλος του φόρουμ που να πληροί και τις 3 αυτές προδιαγραφές . Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να υπάρχει κανένας νέος... Επίσης, αν δεν έχει σκιμπας, πιθανόν να ανέβουμε με το Tipo μας, αλλά όχι αχάραγα. Και οδηγούμε αργά, κάνουμε περίπου 3 ώρες ως τα Κελλάρια (όταν ο δρόμος είναι καθαρός, για αλυσίδες, προσθέστε ώρα) γεια χαρα.με λενε αλεξανδρο.δεν εχω κανει σκι μεχρι στιγμης φετος..εχω στο μυαλο μου για παρνασσο κυριως και καλυτερα καθημερινες ,αλλα η βενζινη..εχω ενα daihatsu feroza του 92,οποτε αργος ειμαι.το τζιπ χωραει μεχρι και αλλους δυο.θα ηθελα να συνδυαστω με αλλους για να μοιραστουμε την βενζινη και τα διοδια(η βενζινη μου παει κανα εκατοσταρι πηγαινε ελα.)σιγουρα το skibus ειναι πιο οικονομικο αλλα θελω λιγη ανεξαρτησια.μενω κεντρο κολονακι.οιποιος θεωρει οτι του αρεσαν τα λεγομενα ας πει την γνωμη του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted February 1, 2011 lucky, δεν τα λες άσχημα, γενικώς. Βέβαια για εμένα με το Tipo το 100άρι για βενζίνες μου φαίνεται μπόλικο Για αύριο έχω κλείσει τελικά με το skibus, αλλά γενικά επειδή κι εγώ ανεβαίνω καθημερινές θα μπορούσαμε να γνωριστούμε και να συνδυαστούμε. Ίσως σε κάποια συνάντηση συλλόγου ή στο da Capo Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 1, 2011 ...Αν τυχόν σκοπεύει να ανέβει κάποιος συνετός και αργός οδηγός από περιοχή που να βολεύει να με φορτώσει, ας ποστάρει. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω κανένα μέλος του φόρουμ που να πληροί και τις 3 αυτές προδιαγραφές . Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να υπάρχει κανένας νέος... ... Μπα; Τι μας λες; Τωρα βεβαια αν θελεις νεο... και ωραιο... πασσο! :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted February 2, 2011 Eπειδή σήμερα έχω δώσει το αυτοκ/το μου συνεργείο, υπαρχει κανένας να περνάει μπροστά απο Αμερικάνικη Πρεσβεία/Πλ. Μαβίλης για να πάει στο φλο? Σήμερα θέλω πολύ να σας δω από κοντά... αν καποιος περνάει από εκεί, ας μου στείλει ενα πμ εδω μέχρι τις 6μμ, αλλιώς ας με πάρει στο 6948 804190 Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλικά Νανα Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted February 3, 2011 (edited) Δεν υπάρχει περίπτωση να το είδε από εκεί. Έκανα κλικ στο T-DRIVE και στο προφίλ του στα Topics στην ανάρτηση του,που πουλάει το Opel Meriva στο τέλος το γράφει. Edited February 3, 2011 by kosaitis Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 3, 2011 Για Κυριακή αυθημερόν για Καλάβρυτα Tiguan για καπνιστές θα εκκινήσει πουρνό πουρνό κατά τις 6 να πάει κοπή τη πίττα. Χωράει άλλους 2 και τα πέδιλά τους (άντε 3) Επίσης αν κάποιος έχει χώρο να με πάρει έρχομαι Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites